bayıldım çok güzel hele anne koltuğu çok iyi güle güle büyüsün annesi inşallah maşallah
çalışıyomusun hala çok zor oluyodr dimi.. ben evde zorlanıyorm Allah yardmcn olsn valla
ayy yerim o ayakkabıları elbiseleri ne kadar şirinlerr herşeynz tmm olmuş canm artık gelebilir miniğin :) güle güle büyüt bebişini..
kıskanmaya başlıyorm ama artk kız annelerniii :))
maş cnm çok ama çok güzel rabbim sağlıkla büyümesini nasip etsin inş ... valla herşeycikler hazır bi minnaklarımız eksik artık
cok gusel cnm ıı gunlerde kullanınn kızının cıcılerı hep pembe dıkkatımı cektıemzırme koltugu cok gusell.. bayıldımmmmmmmmm tam ruya gıbı bı olda olmuussssssssssssssss
canım öğretmenim ben .şuan yaz tatilindeyim....doğum yapar yapmaz verilen 8 hafta doğum iznimiz devreye giriyo,,ben zaten şuan tatildeyim 1 eylülde okul açılacak ,benimkide 30 ağustos gibi gelse iii olur,8 haftayı tam olarak kullanabilirm.....
ay anlatabildim mi ki??????????????:26::26::26::26::26:
canım hepsi çok şekeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr........
bayıldım....güle güle kullansın RÜYA hanım.......
herşeyiniz tam olmuş...bitek Güzel kızın eksik annesi......Allah iyi günlerde kullanmayı nasip eder inşallah.........
canım öğretmenim ben .şuan yaz tatilindeyim....doğum yapar yapmaz verilen 8 hafta doğum iznimiz devreye giriyo,,ben zaten şuan tatildeyim 1 eylülde okul açılacak ,benimkide 30 ağustos gibi gelse iii olur,8 haftayı tam olarak kullanabilirm.....
ay anlatabildim mi ki??????????????:26::26::26::26::26:
dimii tam doping oldu valla benmde doğurasım geldi çok
kızlar artık bel ağrılarım iyice şiddetlendi......
öncede rahat yürüyüş yapabiliyrdum şimdi 20 dk. fıslıyrm bel ağrısından
bide ocağın üstündeki tencereyi bile kaldırırken belim fena ağrıyo......:18::18::18::18::18::18::18:
ay anlattn canm hatta gökte ararken yerde buldummben de sorumu cvplycak birini arıyodm :) ben de bu atamalarda başvurcam da atanrsam inş. doğumdan önceki 8 haftayı sonraya aktarıyolar mı yoksa zaten tatil diye kaynıyo mu onlar ???
oooooooooooooooooooohhhhhhhhhhhhh canım çok güzel olmuş herşey fazlasıyla hakketmişsiniz.......aminn canım evet bir tek hanım efendi yok, eee 5 yıl üzerine gelince bir de tüp bebek olunca böyle oluyor :)
ıns cnm ıstedıgın gıbı olurr.. 18 gunun kalmıs cnm ya hayırlısıylaa .. hepımız dökulucez yakındaa..
hepinize iyi geceler canlar... Güzel bir uyku çekin eger boncuklar izin verirse:)
canım inşallah Allah gönlüne göre verirde atanırsın.......
canım doğum öncesi 8 haftayı aktaramazsın çünkü şuan öğretmen bile değilsin onların standartlarına göre......
ama atandığın tarihten itibaren bebiş olmuşsa 8 hafta doğum iznin senin......
hatta şuan biz bile tatilde olduğumuz için doğum öncesinden kalan 3 haftayı aktarabilecekmiyiz endişesindeyiz...hayırlısı artık.....
oooooooooooooooooooohhhhhhhhhhhhh canım çok güzel olmuş herşey fazlasıyla hakketmişsiniz.......
amin inşallah.........
sorma yaklaşıyrz sonaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?