2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Ben de yürüyüşden geldim devirdim pipoyu şimdi olimpiyat kapanış törenini izliyorum

Bu arada kuzlar gordunuz mu?Tuğba'nın kızı kendisine ne kadar benziyor dimi :)))) maşallah

hepınızee ıı geceler annısler ve tatlı kuzucukları yarın gorusuruzz ınss . doguran olursa yazın unutmayınn

iyi geceler kızlarr...
yaa bu gece bişey olacakmış gibi bi his var içimdee kasıklarım belim felaket ağrıyoo birde oğlum çok az hareket ettii
eğer artacak olursa eşimi uyandırıp doktora gideceğim birde karnıma iğneler batıyo sanki anlamadım gitti yaaa

hayatım hemen panik yapma,bebeklerin bir günü bir gününe uymaz zaten bazen çok sık hareket ederler bazende az,eğer 10 hareket yaptıysa hiçbir sorun yoktur endişelenme
bir de hergün daha da büyüyüp kilo alıyo yeride baya bi dar artık kasıklarına batan iğneler büyük ihtimalle gaz ollabilir,bağırsaklar çok sıkıştığı için rahat dolaşamıyor içimizde
batma yapıyor,bende de olur zaman zaman sıkıntı vericidir bilirim.ama sadece gaz canım

canım panik yapmıyorum da bel ağrım felaket arttı bi kaç gündür vardı ama son bi kaç saattir çok fenaa.. o kadar hareket etti tabi ufaklık ama benden çook eşim panik niye kıpırdamıyo bu çocuk diyo önceden elimi koyunca hemen oynardı diyo e yeri daraldı o yüzden dedim yaa hastaneye gidelim bari diyoo yaa hareket ediyo çocuk diyorum anlamıyoo neyseki yattı uyudu ben sakinim adam beni de panik yapıyoo..
zaten yatacağım canım hem salı günü randevumuz var bi sorun olmazsa bu ağrıdan fln hemen gitmem doktora zatenn

Canım benim bel ağrılarının sıklaşması normal bebek iyice yerleşmiştir artık dr um son aylarda bu tür ağrıların artacağını söylemişti dediğin gibi yeri daraldığı için hareketlerinde azalma olması normal ama sen takip et yinede bu arada bel ağrısı için jelin yok mu ben bazen dayanamadığım için dr um voltaren jel vermişti bana onu sürünce rahatlıyorum

bel ağrısı çok değilse panik yapma çünkü ters bir hareket ne biliyim yanlış oturma pozisyonu da ağrı sebebi oluyor dur bi bakalım
benimde buğün adet olucam gibi bir hassasiyet ve garip bir his var ama kendimi dinlemek istemiyorum

sağolun hanımlarr ilgiiniz ve hassasiyetiniz içinn ara ara adet olacakmışım gibi ağrılarımda vardıı ve tabiki kasılmam zaten dayanamayacak gibi olmadan gitmem doktora boş yere gitmek istemiyoruzz..
ben yatayımm inşallah sabaha kadar geçerr. krem fln da yok maalesef sürsemde rahatlasam neyse kızlar sabah yazarım tekrar bi sorun olmazsaa..
hepinizi öpüyorum kuzucuklara ve kendinize çooook iyi bakın

Sende tatlım yastıktan destek alarak yat iyi uykular inş sabaha bişeyciğin kalmaz

istanbula yağmur yağdı ama hala serinlik yok veya ben hissetmiyorum bakalım gece nasıl olacak hepinize hayırlı geceler tatlı rüyalar

Bel agrisida dogum belirtisi haberin olsun.erkek bebekte agri belden gelir derler.duruma gore git bir muayene ol zaten dogum zamanin gelmis.

kızlar yürüyüşten döndük ama çok zorlandım yürürken kalçam çok ağrıdı (((
şimdi yatış ve dinlenme halindeyim hepinize iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…