iyi geceler kızlarr...
yaa bu gece bişey olacakmış gibi bi his var içimdee kasıklarım belim felaket ağrıyoo birde oğlum çok az hareket ettii
eğer artacak olursa eşimi uyandırıp doktora gideceğim birde karnıma iğneler batıyo sanki anlamadım gitti yaaa
günaydın herkese..çok şükür bu hafta iş yerinde son haftam izne ayrılmama çok az kaldıartık öyle zor geliyoki sabah erkenden kalkmak ..geçmiş yapamadım,doğuran ya daa doğum sancısı tutan varmı ?önemli bişi kaçırdımmı h.sonu acaba ???
GÜNAYDIN HERKESEE
biz kızımla 7.30 da uyandık kahvaltımızı yaptıksiz uyuyun daha tembeller siziiiii
Herkeslere merhaba :)
Türkiye tatili boyunca hiç takip edemedim burayı,geçmiş yapmak da imkansız hale gelmişBebişlerimiz ve annelerimiz iyidirler inşaallah.
Biz iyiyiz,ayaklarım hep şiş ama onun dışında bi problem yok çok şükür. Kızım uzun boylu ve oldukça saçlı bir bebekmiş
Evime geldim ama her yer her yerde,temizlikçi arıyoruz bir haftadır,dua edin de bulalım kızlar,ben yapıyorum yavaş yavaş ama bizim bi fare olayımız vardı yazmıştım,sonra tekrar girdi ve şimdi tabi benim içim rahat etmiyor,koltuk halı herşeyi silmek istiyorum,yapamadığım için de temizlikçi arayıp duruyoruz bakalım. Kızışımın da her şeyini aldım ama yıkamadım ütülemedim beşiği falan kurmadım,şimdi doğsa Allah korusun giycek bi şeyi yok. Anneannemiz de 21inde gelcek,dua edin de o gelmeden doğurmıyım :26:
(pff amma dert yanmışım he)
Bu arada zevzekbayan; Allah analı babalı büyütsün inşaallah,maşaallah hiç erken doğmuş gibi durmuyor,iyi bakmışsın kızına
Başka doğum yapan var mı bilmiyorum ama varsa onları da tebrik ederim
Ay isim de bulamadık ki biz :44:
Günaydın canım kendini sakın çok yorma ben dün yoruldum kızım sessiz sakin duruyo ayağını çekiyo itiyo o kadar
Ayyy o isim bulamayanlardan biri de biziz eşim çok rahat yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?