2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

aman canım Allah korusun kötü şeyler getirme aklına..........
bel ağrısı normal artık biliysun.....benimde geceleri şiddetleniyo,eeeeeeeeee artık sona yaklaşıyrz tatlım olucak,panikleme sakın.......
kıpırdamamasının sebebide Efe Beye artık yer dar geliyo annnesi....
bide şunu duymuştum,bebekler bu haftalarda anne karnında çok uyurlarmış,doğumdan sonrası için enerji toplamak için......
akıllı bizim bıdıklar annnesiiiiiii,,,,,,,

uf kaşın kaşın bi hal oldum... uyuyamadım

duş aldım ama çatlıycam sıcaktan... gidip bi daha suyun altına gircem belki uyurum

günaydın herkese
bu gece bende sancıdan mide bulantısında4 e kadar uyuyamadım..bu aralar çok kasılma yaşıyorum..ama kızımdada böyle olmustu. tam doğumdan 10 gün önce butün şikayetlerim bitti . artık doğmıcak bu kız demiştim gezmelere başlamıştım hattra arkadaşla kahvaltıya sözleşmiştikki geçe sancılarla birlik te geli verdi prensesimiz... (cadı ve geveze kızım benim canımın içi..) oğlan çocuğunun tadını bilmiyorum ama kızlar acayip tatlı oluyor ya. bu yıl okula başlıcak minik kuzucum.ben annemlerden baya bir uzaktayım kızcemle hem kavga ediyoruz hem sarılıp barışıyoruz.. öpüşüp koklaşıyoruz. ne tatlı oluyo bir bilseniz.. Allah herkesin evladına sağlık ve baht açıklığı versin..

günaydın kızlar... uf uyana uyana bi hal oldum.. gerçi arada tam uyudum mu ondan da emin değilim... sersem gibiyim..
ben gidiyim yine deniyim uyumayı en iyisi gözümü açamıyorum valla bi göz açık yazıyorum bunu da

günaydın herkese..çok şükür bu hafta iş yerinde son haftam izne ayrılmama çok az kaldı artık öyle zor geliyoki sabah erkenden kalkmak..geçmiş yapamadım,doğuran ya daa doğum sancısı tutan varmı ?önemli bişi kaçırdımmı h.sonu acaba ???

günaydın cnm. akşam zevzekbayanın kızını gördük maşallahbkz syf: 5080
maybebabe nin odasını gördük. bkz: 5085
benim bildiğim bu kadar:44::44:
birde sancılar ağrılar devam herkeste.

GÜNAYDIN HERKESEE
biz kızımla 7.30 da uyandık kahvaltımızı yaptık siz uyuyun daha tembeller siziiiii

günaydın tatlı annişler... benimde 4 gündür misafirim vardı. fethiyeden eski ev arkadaşım geldi. onu gezdirdik ve ben felekat yoruldum tabii. ama eski dostla zaman geçirmek harikaydı. bu sabah yine yalnız uyandım (( yarın sabah 10da kontrolümüz var. nstye koycak acaba çatı muayeneside yapar mı? panik panik panik...

GÜNAYDIN HERKESEE
biz kızımla 7.30 da uyandık kahvaltımızı yaptık siz uyuyun daha tembeller siziiiii

kızınla birlikte uyanmak harika olmalı.. gece uykusu nasıl fıstığıni seni çok yormuyor herhalde annesi buraya takılabildiğine göre.. ay yakında olsan da gelip biraz koklasak fıstığını. bizim oğlanada gün doğardı :)))

Herkeslere merhaba :)

Türkiye tatili boyunca hiç takip edemedim burayı,geçmiş yapmak da imkansız hale gelmiş Bebişlerimiz ve annelerimiz iyidirler inşaallah.

Biz iyiyiz,ayaklarım hep şiş ama onun dışında bi problem yok çok şükür. Kızım uzun boylu ve oldukça saçlı bir bebekmiş

Evime geldim ama her yer her yerde,temizlikçi arıyoruz bir haftadır,dua edin de bulalım kızlar,ben yapıyorum yavaş yavaş ama bizim bi fare olayımız vardı yazmıştım,sonra tekrar girdi ve şimdi tabi benim içim rahat etmiyor,koltuk halı herşeyi silmek istiyorum,yapamadığım için de temizlikçi arayıp duruyoruz bakalım. Kızışımın da her şeyini aldım ama yıkamadım ütülemedim beşiği falan kurmadım,şimdi doğsa Allah korusun giycek bi şeyi yok. Anneannemiz de 21inde gelcek,dua edin de o gelmeden doğurmıyım :26:

(pff amma dert yanmışım he )

Bu arada zevzekbayan; Allah analı babalı büyütsün inşaallah,maşaallah hiç erken doğmuş gibi durmuyor,iyi bakmışsın kızına
Başka doğum yapan var mı bilmiyorum ama varsa onları da tebrik ederim

Ay isim de bulamadık ki biz :44:

Günaydın kızlar dünkü yorgunluğun üzerine eşekten düşmüş karpuz gibiyim kızımda yoruldu herhalde sakin sessiz duruyor yerinde kuzum benim

Sabahları kalkınca kasıklaırm ağrıyor yine karnım yavaş yavaş düşmeye başladı

Sizler nasılsınız kuzularınız nasıl?

zevzekbayan canım kızına maşallahh Allah nazarlardan korusun saklasınn

Günaydın canım kendini sakın çok yorma ben dün yoruldum kızım sessiz sakin duruyo ayağını çekiyo itiyo o kadar

Ayyy o isim bulamayanlardan biri de biziz eşim çok rahat yaaaa

Günaydın canım kendini sakın çok yorma ben dün yoruldum kızım sessiz sakin duruyo ayağını çekiyo itiyo o kadar

Ayyy o isim bulamayanlardan biri de biziz eşim çok rahat yaaaa

yorulmıyım diyorum da kızıma tertemiz bi ev hazırlamak istiyorum

biz isim konusunda hiç anlaşmıyoruz ben bi şey diyorum o güzel değil diyo sonra o bi şey diyo ben ııh diyorum,sonunda ne olcak çok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…