- 19 Aralık 2011
- 1.565
- 0
- 106
yorulmıyım diyorum da kızıma tertemiz bi ev hazırlamak istiyorum
biz isim konusunda hiç anlaşmıyoruz ben bi şey diyorum o güzel değil diyo sonra o bi şey diyo ben ııh diyorum,sonunda ne olcak çok merak ediyorum
Ayy aynısı bizdede var ben aişe istiyorum eşim de pek yanaşmıyo ikinci isim bul diyorum onuda bulmuyor
kızınla birlikte uyanmak harika olmalı.. gece uykusu nasıl fıstığıni seni çok yormuyor herhalde annesi buraya takılabildiğine göre.. ay yakında olsan da gelip biraz koklasak fıstığını. bizim oğlanada gün doğardı :)))
maaşalaahhhşu güzelliğe bak ya kurban olurum seni verene cemrecik,güzellik.. hayırlısıyla bizde alsaydık kucağımıza miniklerimizi..
Herkeslere merhaba :)
Türkiye tatili boyunca hiç takip edemedim burayı,geçmiş yapmak da imkansız hale gelmişBebişlerimiz ve annelerimiz iyidirler inşaallah.
Biz iyiyiz,ayaklarım hep şiş ama onun dışında bi problem yok çok şükür. Kızım uzun boylu ve oldukça saçlı bir bebekmiş
Evime geldim ama her yer her yerde,temizlikçi arıyoruz bir haftadır,dua edin de bulalım kızlar,ben yapıyorum yavaş yavaş ama bizim bi fare olayımız vardı yazmıştım,sonra tekrar girdi ve şimdi tabi benim içim rahat etmiyor,koltuk halı herşeyi silmek istiyorum,yapamadığım için de temizlikçi arayıp duruyoruz bakalım. Kızışımın da her şeyini aldım ama yıkamadım ütülemedim beşiği falan kurmadım,şimdi doğsa Allah korusun giycek bi şeyi yok. Anneannemiz de 21inde gelcek,dua edin de o gelmeden doğurmıyım :26:
(pff amma dert yanmışım he)
Bu arada zevzekbayan; Allah analı babalı büyütsün inşaallah,maşaallah hiç erken doğmuş gibi durmuyor,iyi bakmışsın kızına
Başka doğum yapan var mı bilmiyorum ama varsa onları da tebrik ederim
Ay isim de bulamadık ki biz :44:
Günaydın kızlar dünkü yorgunluğun üzerine eşekten düşmüş karpuz gibiyimkızımda yoruldu herhalde sakin sessiz duruyor yerinde kuzum benim
Sabahları kalkınca kasıklaırm ağrıyor yine karnım yavaş yavaş düşmeye başladı
Sizler nasılsınız kuzularınız nasıl?
zevzekbayan canım kızına maşallahhAllah nazarlardan korusun saklasınn
Günaydın herkese
zevzekbayan maşallah bebeğiniz çok tatlı Allah uzun ömür versin.İnşallah bizlerde sağlıkla kavusuruz miniklerimize.
ben dün 200 km yol yapıp Samsuna gezmeye gittim.bir daha şansım olmaz gelecek yaza kadar deyip bir cesaret çıktım yola.bebişin ufak tefek eksikleri vardı odası için onları tamamladık.akaşam kadar gezdim ellerim ayaklarım davul gibi oldu. çok yorulmuşum bu günde işe geldim ama yorgunluktan gözlerimi açamıyorumbu hafta son benimde işyerinde.bakalım oğlumda fazla gecikmez umarım.40 tan sonra beklemek istemiyorum.kışa kadar biraz büyüsün hem 2 ay sonra işe başlayacağım tekrar.
selam anneler:)
nasıl oldun smdı cnmmmmmmmmiyi geceler kızlarr...
yaa bu gece bişey olacakmış gibi bi his var içimdee kasıklarım belim felaket ağrıyoo birde oğlum çok az hareket ettii
eğer artacak olursa eşimi uyandırıp doktora gideceğim birde karnıma iğneler batıyo sanki anlamadım gitti yaaa
burayada yagmur sonrası bı serınlık geldı. oıyuzden gece usudumm bılee pıkeyı aldım uzun bır sure sonra.. kasıntın neden oldukı sımdı nasılsınuf kaşın kaşın bi hal oldum... uyuyamadım
duş aldım ama çatlıycam sıcaktan... gidip bi daha suyun altına gircem belki uyurum
dr bısey solemedımı cnmm ona gore hazırlıklı gıderdıngünaydın tatlı annişler... benimde 4 gündür misafirim vardı. fethiyeden eski ev arkadaşım geldi. onu gezdirdik ve ben felekat yoruldum tabii. ama eski dostla zaman geçirmek harikaydı. bu sabah yine yalnız uyandım(( yarın sabah 10da kontrolümüz var. nstye koycak acaba çatı muayeneside yapar mı? panik panik panik...
kızlar slm nabersiniz bugün nazar değmesin okadar güzel uyudukki kızışımla anlatamam.sadece gece acıkmışız ona uyandık bişeyler yeyip geri yattık hemen uyuduk kızımla.zaten her gece 3:15 de süt için uyandırıyor bebeğim beni tekmeleyerek.kalkıp süt içiyorum ozaman rahatlıyor uyuyor.süt hastası benim kızım.doğduğundada inşallah öyle emer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?