2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Ayy aynısı bizdede var ben aişe istiyorum eşim de pek yanaşmıyo ikinci isim bul diyorum onuda bulmuyor

selam kızlar ayy geçmiş yapamadım önemli bişe yoktur umarım bende de kadın war ewi temizliyor bitsede üstümden bu yükde kalksa

Ayy aynısı bizdede var ben aişe istiyorum eşim de pek yanaşmıyo ikinci isim bul diyorum onuda bulmuyor

ay evet bi de bana bi isim bulamadın diyo,kıza annesi koyar diyo bi de,hiç de öyle bi şey yok diyorum ben de

Son düzenleme:

masallah kızım pek uslu teyzesi hep bölee olur inss..sabah uyanıp meleğimi onun o masum melek yüzünü görmek varya paha picilemez...bambaşka bişey bu yaaa cennet kokuyor yavrummm
maaşalaahhh şu güzelliğe bak ya kurban olurum seni verene cemrecik,güzellik..hayırlısıyla bizde alsaydık kucağımıza miniklerimizi..

tşk ederizz teyzesi alırsın sende inss fazla bisey kalmamıss

saolasınn cnm darısı sana inss hayırlısıylaa fotolarda kocaman cıkıo kızımmmsende dikkar et kendini yorma cnm 3 gün önce cemre hastanedeyken emzirmeye gittiğimde yanımda bi anne daha vardı bebşi doğmuş dünyaya gelmiş ismi ne die sordum daha karar veremedik diooo acele et isim bul bebişimzeee

amin canım saol....
sona yaklaşıyorsunu zartık maviş dikkat et kendini yorma hiç durmuyon ki sen

ayy canım hangi sayfada paylaşdığını göremedim fotoları baskalarından baktım çok tatlı canı m Allah nazarlardan saklasın canım bu kadar da olmaz doğar doğmaz solaryuma mı girdi senin kız maşallah ne kadar güzel bir esmerlik öyle..

Gunaydınn kızlarrr,kac gundur gıremıyommmm,özledımmm hepınızııı, forumun tadılatından berı..haftasonum cok yoğun gectı zaten..cumartesı doktora gıttık,kızım 2300 olmuş teyzelerı :))ılk kez nts ye de gırdık,o da guzel cıktı cok sukur.bayramdan sonra gel dedı doktorum . doğum hakkında hıcbırsey konusmadı benımle henuz.normal mi?erken mı yoksa daha sezeryan mı normal mı demek ıcın ki? ya sezeryan da yasak,ama ben normalden cok korkuyom,bunu sölesem ters tepkı alırmıyımkı doktordan? dun de ıftara mısafırım vardı,gunduz fazla ayakta kaldım yemek fılan yaptım temızlık yaptım,ayaklarım davul gıbı aksamdan berı.tombık tombık:))umarım ıner bugun yaaa..iner demi ??? :)))

Günaydın herkese

zevzekbayan maşallah bebeğiniz çok tatlı Allah uzun ömür versin.İnşallah bizlerde sağlıkla kavusuruz miniklerimize.

ben dün 200 km yol yapıp Samsuna gezmeye gittim.bir daha şansım olmaz gelecek yaza kadar deyip bir cesaret çıktım yola.bebişin ufak tefek eksikleri vardı odası için onları tamamladık.akaşam kadar gezdim ellerim ayaklarım davul gibi oldu. çok yorulmuşum bu günde işe geldim ama yorgunluktan gözlerimi açamıyorumbu hafta son benimde işyerinde.bakalım oğlumda fazla gecikmez umarım.40 tan sonra beklemek istemiyorum.kışa kadar biraz büyüsün hem 2 ay sonra işe başlayacağım tekrar.

sen nerdesin ben ünyedeyim yarın samsuna alış verişe gitmeyi düşünüyordum nerden alışveriş yaptın

ya kızlar resim yüklicem ama önceki eklentiler yüzünden yüklemiyo galiba yer kalmamış..önceki eklentilerimide silemiyorum yardım eder misiniz:26:

kızlar slm nabersiniz bugün nazar değmesin okadar güzel uyudukki kızışımla anlatamam.sadece gece acıkmışız ona uyandık bişeyler yeyip geri yattık hemen uyuduk kızımla.zaten her gece 3:15 de süt için uyandırıyor bebeğim beni tekmeleyerek.kalkıp süt içiyorum ozaman rahatlıyor uyuyor.süt hastası benim kızım.doğduğundada inşallah öyle emer.

[ı][/ı]

maybebe
odanız çok güzel olmuş çok beğendim.allah o odada kızını sağlıklıca büyütmeni nasip etsin canım.güle güle kullanın.oturma koltuğunla pufuna bayıldım:)

nasıl oldun smdı cnmmmmmmmm
uf kaşın kaşın bi hal oldum... uyuyamadım

duş aldım ama çatlıycam sıcaktan... gidip bi daha suyun altına gircem belki uyurum
burayada yagmur sonrası bı serınlık geldı. oıyuzden gece usudumm bılee pıkeyı aldım uzun bır sure sonra.. kasıntın neden oldukı sımdı nasılsın
dr bısey solemedımı cnmm ona gore hazırlıklı gıderdın

oh yarasın kuzuyaa cnmm gunaydınn bız daha yenı uyandık kahvaltı yaptık ..buara cok uykum var hayırdır ınssssmemıslerr buyudu zatenn ıns emerlerrr

gunaydın dırek gecmııs yaptımm bı havadıss varmı dıee neysekı yokmuss.. bugun olucakmı baakalım doguran .. hergun bunu dusunuyorum
bugun esımlee tanısalı tam 3 yıl olduu sabahh elıfım bugun gelse ne gusel olur dıee ıcımden gecırdım ama sonraa vazgectım sanırsam hazır deıılımmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…