2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Ay alısveriş yapasım var ama hiiç halim yok.2 gündür evde hiç bir işe elimi sürmüyorum.Evi .. götürüyo afedersinz Ayların uykusuzlugu mudur nedir sürekli uyuyorum. 8 de bi uyandım daha kahvaltı bile yapmadım.Acayip üşengeç oldum ben

Açık ve pembe kanlı mukus, rahmin çıkış noktasını kapatan mukus tıkacının açıldığını ve genelde rahim boynunun açılmaya başladığının işaretidir. Doğumun çok yakın bir günde hatta çok yakın saatler içinde olabileceğine işaret eder.:18::18::18::18::18::18:

CANIM UYKUNUN OLMASI NORMAL.bebeklerimizin son ayı ve bizden bu ay çok enerji vitamin vs alıyorlar halsiz kalıyoruz uykuya ihtiyacımız oluyor.sen beslenmene dikkat et.benim hamileliğim boyunca bebeğimin nezaman hareketi azalıp uyursa benide uyutuyordu.birkaçgün sonra hareketlendiğinde karnımın büyüdüğünü hissediyordum.uykuya isteğim azalıyordu.sonra yine aynı:)hep böyle oldu.uyu annesi uykun geldikçe.oda büyüsün.gerçi senin kızının büyümeye ihtiyacı yok gibi ama olsun maşallah bebişine canım.

ben hep uyuyorummm geene uykum varr neoldu bana dıyodumm demekkkı yanlız deılmısımmmmmmmmbana yemek yapmak bıle zor gelıo artık bu aksamda yapılcakk offfffffffffff

benim bu mukus 12. haftada gelmişti bol miktardaydı 3 gün hastanede yattım ve o zamandan beri evde istirahatteyim. günlerim genelde yatarak geçiyor. çok şükür bugünlere geldim. o sanırım rahimağzı tıkacı benimki artık bidaha gelmezmi yeniden oluşmuşmudur bilmem.

demeekkı benım zıllı kızz enerjımı alıo dogsun sorucam ben onaa.. yerım ben onu... benım karnımdaa bır haftadırr degıstıı kocaman olduu yatakta donerken zorlanıyorumm...
buyusun buyusun kızcemm arkadasım dogum yaptıı 2 gun once 4 kg 51 cm 41 hftasına kadar bekledı normal dogurduu sadece 6 dıkısı varmıss.. kolay oldu dedıı.. ıns bızımde ole olurrrrrrrrrrrrr

dün rüya diye diye banada sonunda rüya gördürdünüz kızlar ya.rüyamda doktora kontrole gidiyorum.doktor kaç haftalık hamilesin diye soruyor 36 diyorum.yanındaki sekretermi hemşiremi artık herneyse ona bu hastanın yatışını yapalım diyor.hiç muayene filan etmeden.neyse yarın kontrolüm var bakalım umarım yatırmazlar.bir aksilik çıkmaz.

maşallah canım ya hem 4 kg hemde normal doğum hı.allah nazardan esirgesin.benim kızım 3 kg ile 3.5 arası olsun yeter.çok kilolu istemiyorum ya onu doğurması var bide.ben hem normal doğum istiyorum hemde korkuyorum.allah yardımcımız olsun.

bence bıdaha gelmez cnmm dr bısey demedımı.. ben nasıl bısey oldugu bılmıyorum aaama farkedılmıycek gıbı bıseyde deıldırr.. benım rrahımagzı tıkacım yerınde ozamna. o gelıncee acılma baslıoo herhalde dmı bıseyı bılmemekk ne kotuu

benım gcen hafta 28oo du acaba kac kg dogar bende senınle aynı dusunuyrum oyuzden cok ırı olmasını ıstemıyourm drlarrın bebek ırı sezeryan olmalısınn dıyceklerını dusunuyorumm..
hakkımızda hayırlısı artık ınss nrmall olur cnm

kızlar iki gündür diş ağrısı çekiyorum iltihap oldu ki ne iltihap hiç sormayın antibiyotik verdi dr ama korkuyorum kullanmaya bu haftalarda falan antibiyotik kullanan oldu mu yada bilgisi olan

ıns bı aksılık cıkmaz cnmm .. ıcını ferah tut stres yapmaa..
kızlar iki gündür diş ağrısı çekiyorum iltihap oldu ki ne iltihap hiç sormayın antibiyotik verdi dr ama korkuyorum kullanmaya bu haftalarda falan antibiyotik kullanan oldu mu yada bilgisi olan

gecmıs olsun cnmmmm .. dr verdıyse hamıle oldugunu sonucta bılıoo .. ılacı hamıleler kullanamaz dıe yazıomu bı bak ıstersen.. ben hıc antıbıyotık yada agrı kesıcı kullanmadım.. oyuzden bısı dıyemıycm

tünaydın kızımla kahvaltımızı yaptık......

kan sayımın düşük çıkmış 12-16 arası olması gerekirken 10 çıkmış :18: :18: :18: :18: ne yapacağımmm ben :18:

Selam hanımlaarr biz şimdi hastaneden geldiş ama biraz tansiyonum çıktı. 11e 7 benim ya 9a 5 ya da 10a 6 çıkardı. Stres yaptım herhalde. Başım ağrıyor valla. Neyse gelelim bebişime sadece nst için gitmiştik sonuçların sayısal değerini bilmiyorum ama iyi olduğunu söyledi doktorum. Bi sıkıntı yokmuş bebek huzurlu dedi hayyret dicektim ben buara bomba gibiyim. Ellerimdeki ve ayaklarımdaki kaşıntılar sıcaktanmış. Vesselam bizde haberler böyle

benım arkadasım kulandı hemde tamda 34 te.ertesı gun suyu geldı,doğum yaptı ( canım benım ya bende cok cektım ılk 6 ay,sonra 2 dıste kanal tedavısı oldum,1 tane de 20 lık cektırdım,ama son 3ay doktorum kesınlıkle ağzına antıbıyotık alma dedı.bişi olmaz dıyenlerde var ama benım arkadasım doğum yaptı,cocukta kendı de ıyı ama 2500 kılo doğdu,bıraz sıkıntı yasadı ama rısklı bı durum.

gozun aydın cnmm ..bende cuma gunu gıdıcem artık her haftaa gıdıcekmısımmmmmmm. kontrolden doguma alınıcam dıe cok tırsıyorum:18::18::18:
ferrum fort verdi demir ilacı moralim çokkkkkk bozuldu ilaçlarla aram hiç iyi değildir (((((((((

onu ben basından berı ıcıyorum cnmm mıdenımı bulandırıoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…