nasıl oldun smdı cnmmmmmmmm
burayada yagmur sonrası bı serınlık geldı. oıyuzden gece usudumm bılee pıkeyı aldım uzun bır sure sonra.. kasıntın neden oldukı sımdı nasılsın
dr bısey solemedımı cnmm ona gore hazırlıklı gıderdın
oh yarasın kuzuyaa cnmm gunaydınn bız daha yenı uyandık kahvaltı yaptık ..buara cok uykum var hayırdır ınssssmemıslerr buyudu zatenn ıns emerlerrr
Ay alısveriş yapasım var ama hiiç halim yok.2 gündür evde hiç bir işe elimi sürmüyorum.Evi .. götürüyo afedersinzAyların uykusuzlugu mudur nedir sürekli uyuyorum. 8 de bi uyandım daha kahvaltı bile yapmadım.Acayip üşengeç oldum ben
Açık ve pembe kanlı mukus, rahmin çıkış noktasını kapatan mukus tıkacının açıldığını ve genelde rahim boynunun açılmaya başladığının işaretidir. Doğumun çok yakın bir günde hatta çok yakın saatler içinde olabileceğine işaret eder.:18::18::18::18::18::18:
CANIM UYKUNUN OLMASI NORMAL.bebeklerimizin son ayı ve bizden bu ay çok enerji vitamin vs alıyorlar halsiz kalıyoruz uykuya ihtiyacımız oluyor.sen beslenmene dikkat et.benim hamileliğim boyunca bebeğimin nezaman hareketi azalıp uyursa benide uyutuyordu.birkaçgün sonra hareketlendiğinde karnımın büyüdüğünü hissediyordum.uykuya isteğim azalıyordu.sonra yine aynı:)hep böyle oldu.uyu annesi uykun geldikçe.oda büyüsün.gerçi senin kızının büyümeye ihtiyacı yok gibi ama olsun maşallah bebişine canım.
demeekkı benım zıllı kızz enerjımı alıodogsun sorucam ben onaa.. yerım ben onu... benım karnımdaa bır haftadırr degıstıı kocaman olduu yatakta donerken zorlanıyorumm...
buyusun buyusun kızcemmarkadasım dogum yaptıı 2 gun once 4 kg 51 cm 41 hftasına kadar bekledı normal dogurduu sadece 6 dıkısı varmıss.. kolay oldu dedıı.. ıns bızımde ole olurrrrrrrrrrrrr
benim bu mukus 12. haftada gelmişti bol miktardaydı 3 gün hastanede yattım ve o zamandan beri evde istirahatteyim. günlerim genelde yatarak geçiyor. çok şükür bugünlere geldim. o sanırım rahimağzı tıkacı benimki artık bidaha gelmezmi yeniden oluşmuşmudur bilmem.
maşallah canım ya hem 4 kg hemde normal doğum hı.allah nazardan esirgesin.benim kızım 3 kg ile 3.5 arası olsun yeter.çok kilolu istemiyorum ya onu doğurması var bide.ben hem normal doğum istiyorum hemde korkuyorum.allah yardımcımız olsun.
ıns bı aksılık cıkmaz cnmm .. ıcını ferah tut stres yapmaa..dün rüya diye diye banada sonunda rüya gördürdünüz kızlar ya.rüyamda doktora kontrole gidiyorum.doktor kaç haftalık hamilesin diye soruyor 36 diyorum.yanındaki sekretermi hemşiremi artık herneyse ona bu hastanın yatışını yapalım diyor.hiç muayene filan etmeden.neyse yarın kontrolüm var bakalım umarım yatırmazlar.bir aksilik çıkmaz.
kızlar iki gündür diş ağrısı çekiyorum iltihap oldu ki ne iltihap hiç sormayın antibiyotik verdi dr ama korkuyorum kullanmaya bu haftalarda falan antibiyotik kullanan oldu mu yada bilgisi olan
tünaydın kızımla kahvaltımızı yaptık......
kan sayımın düşük çıkmış 12-16 arası olması gerekirken 10 çıkmış :18: :18: :18: :18: ne yapacağımmm ben :18:
kızlar iki gündür diş ağrısı çekiyorum iltihap oldu ki ne iltihap hiç sormayın antibiyotik verdi dr ama korkuyorum kullanmaya bu haftalarda falan antibiyotik kullanan oldu mu yada bilgisi olan
tunaydın cnmm.. afıyet olsun
kan ılacı verebılır dr bısey dedımı
gozun aydın cnmm ..bende cuma gunu gıdıcem artık her haftaa gıdıcekmısımmmmmmm. kontrolden doguma alınıcam dıe cok tırsıyorum:18::18::18:Selam hanımlaarr biz şimdi hastaneden geldiş ama biraz tansiyonum çıktı. 11e 7 benim ya 9a 5 ya da 10a 6 çıkardı. Stres yaptım herhalde. Başım ağrıyor valla. Neyse gelelim bebişime sadece nst için gitmiştik sonuçların sayısal değerini bilmiyorum ama iyi olduğunu söyledi doktorum. Bi sıkıntı yokmuş bebek huzurlu dedihayyret dicektim ben buara bomba gibiyim. Ellerimdeki ve ayaklarımdaki kaşıntılar sıcaktanmış. Vesselam bizde haberler böyle
ferrum fort verdi demir ilacı moralim çokkkkkk bozuldu ilaçlarla aram hiç iyi değildir((( ((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?