2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

hadi ya şimdi iyice korktum ama iltihapda kendi başına inmiyo o kadar şişki eşimle hareketlerle anlaşıyoruz konuşamıyorum doğru dürüst hele o geceleri ağrısı yok mu.ne yapacam ben şimdi

tünaydın kızımla kahvaltımızı yaptık......

kan sayımın düşük çıkmış 12-16 arası olması gerekirken 10 çıkmış :18: :18: :18: :18: ne yapacağımmm ben :18:

benim ömrüm bboyunca 12 olmadı. Kan hapını günde 2 kere içicen haftada 2 kez kırmızı et yicen, sabahları mutlaka yumurta yicen bide pekmez olursa iyi olur. Dert edilcek bişi değil sadece halsizlik yapar. Doğuma kadar arttırmaya çalış.

ben hep uyuyorummm geene uykum varr neoldu bana dıyodumm demekkkı yanlız deılmısımmmmmmmmbana yemek yapmak bıle zor gelıo artık bu aksamda yapılcakk offfffffffffff

ayy sorma canım bende de aynı dert bide bizimki oruç o yüzden uyduruk bişede yapamıyorum

hadi ya şimdi iyice korktum ama iltihapda kendi başına inmiyo o kadar şişki eşimle hareketlerle anlaşıyoruz konuşamıyorum doğru dürüst hele o geceleri ağrısı yok mu.ne yapacam ben şimdi

canım ya herkesın aynı olmaz ama verdığı antıbıyotık farklıdır belkı,ağrı kesıcı fılan kesmıyo sanırım,kendımde cok cektığım ıcın senı o kadar ıyı anlıyorum kı,ilk 6 ayım cehennem gıbıydı benım,iltıhap 3 dıste bırden vardı,köprum fılan sökuldu,öff valla zor,bikaçtane dıscıye bırden sor,bıde bıkac tane kadın doğumcuya danış.bakalım ne dıcekler?o zamana kadar parolla yada mınosetle gecıstrmeye calıs.Allah yardımcın olsun.

Son düzenleme:

sende hayırlı haberlerle gel inşallhh:) sorma o korku bendede var hatta ağdamı yaptıramadım doktor doğuma alırsa diye yanıma jilet aldm okadar kasılmadan nstde eser yok. Ay bide ben hiiiiiiç sevmedm o aleti sıkıntı bastı. Bide çok sıktı hemşire. Korktu herhal ka.arm diye

aslında aç karnına içemiyorummmm çay içmeyide kestim :18: :18: :18: :18:
ewt cnm benımde ac karnına mıdemı bulandırıoo. bende kahvaltıdan 2saat sonra ıcıyorum anca olee..
ayy sorma canım bende de aynı dert bide bizimki oruç o yüzden uyduruk bişede yapamıyorum

benım esımde oruclu cnm dedıgın gıbıı uyduruk bısıyde yapılmıoo .. bebıs olunca napıcazz.. sac bas dagınıkk uykulu pıjamalı ayy dusuncesı bıle kotu ole olmak ıstemıyorumm

ferrum fort verdi demir ilacı moralim çokkkkkk bozuldu ilaçlarla aram hiç iyi değildir (((((((((

cnm demir ilacı çok önemli. ben de hiççç sevmem ilaç kullanmayı ama demir ilacı kullanmalısın. doğumda bize kan lazım. allah korusun farklı durumlar olabilir. sakın ihmal etme

ıns cnmm yaa benımde evde cok kasılmam oluo orda bısey cıkmıo bu bebeklerr bızee naz yapıo galıbaa..nstye gırdıgımdee kızım cok tekmeledı nerdeyse duusucektı o kablolarr.. zıpladı durdu halbukı karnımda actı cıkolata yememıstım.. zıllı kızım benımm ..

kan sayımın düşük çıkmış 12-16 arası olması gerekirken 10 çıkmış :18: :18: :18: :18: ne yapacağımmm ben :18:

canım en son ne zaman kan tahlili yapıldı sana.bizim tahmini doğum tarihimiz aynı ondan sordum.bana da yapılacak mı acaba diye ? en son haziranda yaptırmıştım ben.zaten hamileleiğin başından beri kansızlık var bende ilaç içiyorm.

Gebelikte Hgb değerinin 9-10 larda olması çok normal canım benimde normalde 12 civarlarında ama gebeliğimde 10 a düştü dr um bunun normal olduğunu bebekten dolayı düştüğünü ve kan hapı kullanmamı önerdi maltofer ama gel gör ki ben ilaç içmekten sıkıldım :S elevit içiyorum balık yağı içiyorum maltoferdende sıkıldığım için 1 aydır ağzıma almıyorum dr um duysa kızar ihmal etmemek lazım özelliklede kan hapını

walla canım ben şimdiden o pozisyona girdim çok sıcak saçımı açamıyorum banyodan banyoya taranıyor:) eşimin şortu oluyor onu giyiyorum tüm gün yani içler acısı halim şimdiden:) ayy ben annemi aradım oraya gideceğim yemeğe yarında eltim çağırdı iki gün çıkdı aradan:)

şükriye senle btd mizde aynı doktor kontrol günlerimizde aynı bende bu cuma gideceğim.. hakkımızda hayırlısı bakalım kim önce doğuracak

herkese günaydın nasılsınız kızlar?sancılarım başladı bu aralar kemiklerim öyle bi acıyo ki dayak yemişim sanki bacaklarım ayrılacak gibi bi de iki gün önce ve ondan önceki gün çamaşırımda bi pembelik oldu doğum yakın mıdır sizce yoksa doğuma mı hazırlanıyo vücudum

bende hamileliğimin başından beri içiyorum şu küçük şişe olanından kaç kutu oldu saymadım bile birde sabah akşam 1 er tane içiyorum her sabah haşlanmış yumurta yiyiyorum doktorumun önerdiği bu pekmezde kv. kendisi yaptı gönderdi hergün olmasada aklıma geldikçe kaşıklıyorum
ama artık şu demir şuruplarını içmek istemiyorum midem kaldırmıyo artık

ohh gozun aydın negusel olmuss 2 gun kafadan gıttı benım kıvırcık oldugu ıcın dustan sonra taranıoo ancaa .. dogumdan sonraa nasıl olcazz merak konusu .. meseelaa sole oluomus yemek yaparken elfıımm uyanıomusss ben onu susturayım derken yemek yanıomuss kocıs gelıomus yemek yok ben salya sumukk aglıyomusum bıseyı beceremıyorum dıee...senarıst olmalıyım bennnnnnnn
günaydin günaydin.............
erkencıyızz masalahh gunaydınn
şükriye senle btd mizde aynı doktor kontrol günlerimizde aynı bende bu cuma gideceğim.. hakkımızda hayırlısı bakalım kim önce doğuracak
hadı bakalım cnmmm bende merak edıyorummmmmmmmm
bendede vardı o belırtıler dunden berı yok gerı gıttı.. nezaman gerı donucek bakalımm.. dogumm artık hepımızın yakın cnm cevremde 36 37 haftalarda dogum yapann suyu gelen cok kısı var..:18::18:

selamlarr
bu aralar ben iyice kıpırdayamaz oldum akşam yemekten sonra bi tuhaf oluyorum ne koltukta oturabiliyorum ne koltuğa uzanabiliyorum biraz durup yatağa uzanıyorum yoksa belimden ayak bileklerime kadar heryerim ağrıyor gecede sağa sola dönemeyip habire tuvalete kalkmaya çabalamamda cabası oyy oy

Selam kizlar nasilsiniz?sabahtan beri temizlik yapiyorum mis gibi oldu heryer.aksama misafirlerim var yemege baslamam lazim biraz dinleneyimde:)yarin doktor randevumuz var cok merak ediyorum ne kadar oldu kutayim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…