gozun aydın cnmm ..bende cuma gunu gıdıcem artık her haftaa gıdıcekmısımmmmmmm. kontrolden doguma alınıcam dıe cok tırsıyorum:18::18::18:
onu ben basından berı ıcıyorum cnmm mıdenımı bulandırıoo
benım arkadasım kulandı hemde tamda 34 te.ertesı gun suyu geldı,doğum yaptı( canım benım ya bende cok cektım ılk 6 ay,sonra 2 dıste kanal tedavısı oldum,1 tane de 20 lık cektırdım,ama son 3ay doktorum kesınlıkle ağzına antıbıyotık alma dedı.bişi olmaz dıyenlerde var ama benım arkadasım doğum yaptı,cocukta kendı de ıyı ama 2500 kılo doğdu,bıraz sıkıntı yasadı ama rısklı bı durum.
tünaydın kızımla kahvaltımızı yaptık......
kan sayımın düşük çıkmış 12-16 arası olması gerekirken 10 çıkmış :18: :18: :18: :18: ne yapacağımmm ben :18:
ben hep uyuyorummm geene uykum varr neoldu bana dıyodumm demekkkı yanlız deılmısımmmmmmmmbana yemek yapmak bıle zor gelıo artık bu aksamda yapılcakk offfffffffffff
hadi ya şimdi iyice korktum ama iltihapda kendi başına inmiyo o kadar şişki eşimle hareketlerle anlaşıyoruz konuşamıyorum doğru dürüst hele o geceleri ağrısı yok mu.ne yapacam ben şimdi
ferrum fort verdi demir ilacı moralim çokkkkkk bozuldu ilaçlarla aram hiç iyi değildir((( ((((((
gozun aydın cnmm ..bende cuma gunu gıdıcem artık her haftaa gıdıcekmısımmmmmmm. kontrolden doguma alınıcam dıe cok tırsıyorum:18::18::18:
ewt cnm benımde ac karnına mıdemı bulandırıoo. bende kahvaltıdan 2saat sonra ıcıyorum anca olee..aslında aç karnına içemiyorummmm çay içmeyide kestim :18: :18: :18: :18:
ayy sorma canım bende de aynı dert bide bizimki oruç o yüzden uyduruk bişede yapamıyorum
ferrum fort verdi demir ilacı moralim çokkkkkk bozuldu ilaçlarla aram hiç iyi değildir((( ((((((
sende hayırlı haberlerle gel inşallhh:) sorma o korku bendede var hatta ağdamı yaptıramadım doktor doğuma alırsa diye yanıma jilet aldmokadar kasılmadan nstde eser yok. Ay bide ben hiiiiiiç sevmedm o aleti sıkıntı bastı. Bide çok sıktı hemşire. Korktu herhal ka.arm diye
kan sayımın düşük çıkmış 12-16 arası olması gerekirken 10 çıkmış :18: :18: :18: :18: ne yapacağımmm ben :18:
ewt cnm benımde ac karnına mıdemı bulandırıoo. bende kahvaltıdan 2saat sonra ıcıyorum anca olee..
benım esımde oruclu cnm dedıgın gıbıı uyduruk bısıyde yapılmıoo .. bebıs olunca napıcazz.. sac bas dagınıkk uykulu pıjamalı ayy dusuncesı bıle kotu ole olmak ıstemıyorumm
benim ömrüm bboyunca 12 olmadı. Kan hapını günde 2 kere içicen haftada 2 kez kırmızı et yicen, sabahları mutlaka yumurta yicen bide pekmez olursa iyi olur. Dert edilcek bişi değil sadece halsizlik yapar. Doğuma kadar arttırmaya çalış.
ohh gozun aydın negusel olmuss 2 gun kafadan gıttıwalla canım ben şimdiden o pozisyona girdim çok sıcak saçımı açamıyorum banyodan banyoya taranıyor:) eşimin şortu oluyor onu giyiyorum tüm gün yani içler acısı halim şimdiden:) ayy ben annemi aradım oraya gideceğim yemeğe yarında eltim çağırdı iki gün çıkdı aradan:)
erkencıyızz masalahh gunaydınngünaydin günaydin.............
hadı bakalım cnmmm bende merak edıyorummmmmmmmmşükriye senle btd mizde aynı doktor kontrol günlerimizde aynı bende bu cuma gideceğim.. hakkımızda hayırlısı bakalım kim önce doğuracak
bendede vardı o belırtıler dunden berı yok gerı gıttı.. nezaman gerı donucek bakalımm.. dogumm artık hepımızın yakın cnm cevremde 36 37 haftalarda dogum yapann suyu gelen cok kısı var..:18::18:herkese günaydın nasılsınız kızlar?sancılarım başladı bu aralar kemiklerim öyle bi acıyo ki dayak yemişim sanki bacaklarım ayrılacak gibi bi de iki gün önce ve ondan önceki gün çamaşırımda bi pembelik oldu doğum yakın mıdır sizce yoksa doğuma mı hazırlanıyo vücudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?