2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızımın beşiği yarın gelecek uyku setini dün aldım özdilekten bugün yıkadım kurduktan sonra da ütülicem yarın beşik gelince sererim bi de dün arabamızı da aldık biraz pahalıya geldi ama babamız dinlemiyo ki paylaşabilirsem fotosunu paylaşırım birazdan yatağımız gelince de onu psylsşırım

slm cnmmmmmmm . wcye bende cok kalkıyorumm ..bolbol dınlen cnm anca ole gecıoo
Selam kizlar nasilsiniz?sabahtan beri temizlik yapiyorum mis gibi oldu heryer.aksama misafirlerim var yemege baslamam lazim biraz dinleneyimde:)yarin doktor randevumuz var cok merak ediyorum ne kadar oldu kutayim.
buyumustur annesıı.. kocaman olmusturr..
yaaa foto büyük geliyo sanırım nasıl yapabilirim var mı bilen?

pcdee fotoyu actıgındaa kırp secenegı var cnm oorda kırparsan ekleyebılırsın boyutu buyuk gelıo demekkı

kızlarrrr günaydınn nasılsınız ben dün temizlik yaptım çok yoruldumm bide akaşama misafir geldi sahurra kadar yatmadımm(( ayaklarım o kadar acıyo ki hala geçmedi gece düşünüyorum şimdi birden doğum yapsam bu yorgunluktan ne sancı çekebilirim nede dayanabilirimm diyee

gunaydınn cnmm .. agırlastık artık hersey gozumde buyuyo halıylee.. ama mecburen yapıyoruzz..dogumdan sonra ıns hepısı gecıcekk ozaman dahaada cok ısımız olucakk .. eee anne olmak kolay deıl

Bel agrisida dogum belirtisi haberin olsun.erkek bebekte agri belden gelir derler.duruma gore git bir muayene ol zaten dogum zamanin gelmis.
yarın kontrolüm var canım şimdi biraz daha iyiyimm. bi kaç gündür belim ağrıyodum dün akşam arttı bi anda nedense bende bi an korktumm:18::18:
Efe bey büyümüştür belki teyzesii sığmıyodurr ayy inşallah 3 kg olmuştur yaa 3 hafta kaldı doğumaaa..
uyusun bakalım yaramazlarr o kadar alıştım kii şiddetli şiddetli vurmasına hareketleri yavaşlayınca bi tuhaf oldum yaa eşim zaten benden panikk

nasıl oldun smdı cnmmmmmmmm
şimdi daha iyiyim canım sağolasınn. yarın kontrolüm var bugün evi bi kat daha toplayacağım ne olur ne olmaz doğuma alıverirsee doktorrrr. doğuma gidiyomuş gibi evimi yerimi temizleyeyim valizimi kontrol edeyim öyle gideyim kontrolee dimi amaa
bu kadar ağrı sızıya sancı çıkmazsaa ağrı eşiğim baya düşük heralde benim diye düşüneceğimm

Âmin canim..cok doğru söylüyorsun valla..benimde 4.5 yasında bı kızım var kiz cocukları bı ayri tatlı Oluyo..bizde oğlan bekliyoruz bakalım o nasılmış :))Rabb'ime şükürler olsun böyle mutlulukları yaşatıyo bize..Rabbim isteyen herkese versin hayırlı evlat insaallah

bakalım cnm benımde sancım oluoo ama nst bısey cıktıgı yok .. ınss hayırlı haberlerle gelırsın.. efe beycık 3 kg olmusturr annesı. eslerımız hep oyle cnmm ufacık bıseyı buyutuolar cokkomıkler.. ben hapsurunca kızıo esımm cocukk korktu dıe napım ıcımdemı kalsın

canlar benim takip ettiğime göre nst de çıkan sancı o bizim çektiğimiz ağrılar olmuyo benim nstde de ilk sancım çıktığında ben ağrı falan hissetmiodum sadece karnımda bi kasılma bi toplanma hissediodum ki nitekim sancı oymuş diğerleri yani çektiğimiz sızlanmalar vücudu doğuma hazırlayan eylemler. şu sıralar bende kasılma toplanma ve karnımda aşırı sertleşme oluyo bakalım bi daha ki kontrolde neler olcak hala 1 cm açıklıkla dolaşıyorum

2 haftada 600 gr alması azıcık imkansız gibi ya hadi hayırlısı bakalım ayy çook merak ediyorum yaaa doktor ne diyeceekk
niye oynamıyo bu çocuk diyo benimkide e sen her elini koyduğunda oynayacak mı canım ben hissediyorum kıpırdıyo diyorum eminmisin diyoo alem adam yaa benimkide öylee yavaş hapşuracakmışım daha neler nasıl tutayım kendimi yahu

bu kadar çektiğimiz ağrı sızı sancı değil yanii
sen ve filizyavuz zaten öyle dolaşıyosunuz doktorlara kalsa doğurmuştunuz
bu arada filizyavuzdan haber var mı yaaa

enerjinize hayranım gerçekten kızlarrrr ben de yemek yapmayı sofralar hazırlamayı çok ama çok severim.mutfağı çok severim bir kere. ama gelin görün ki bu ramazan hiç kimseyi davet edemedim. evi süpürecek halim bile olmuyor. hem temizlik hem misafir hem de misafir gittikten sonra temizlik becerebiliyorsanız baya iyisiniz

sen nerdesin ben ünyedeyim yarın samsuna alış verişe gitmeyi düşünüyordum nerden alışveriş yaptın

doğrusu bende biliyorum diye gitmedim samsuna.baumax dan kayulu pepeli avize falan baktım güzel cocuk odası halıları var duvar kağıtları falan. birde mecidiye de bebek şekeri için ufak bir han İlgi tuhafiye mesela.fiyatlar nette daha uygun gibi geldi almadım bebek şekerini. sahildeki pazardan dönencesini aldım.böle işte pazar gidebildiğim için fazla bir yerde açık değil.ama seçenek fazla en azından gidip bir gezmelisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…