yok muuu?(((((((
slm cnmmmmmmm . wcye bende cok kalkıyorumm ..bolbol dınlen cnm anca ole gecıooselamlarr
bu aralar ben iyice kıpırdayamaz oldum akşam yemekten sonra bi tuhaf oluyorum ne koltukta oturabiliyorum ne koltuğa uzanabiliyorum biraz durup yatağa uzanıyorum yoksa belimden ayak bileklerime kadar heryerim ağrıyorgecede sağa sola dönemeyip habire tuvalete kalkmaya çabalamamda cabası oyy oy
buyumustur annesıı.. kocaman olmusturr..Selam kizlar nasilsiniz?sabahtan beri temizlik yapiyorum mis gibi oldu heryer.aksama misafirlerim var yemege baslamam lazim biraz dinleneyimde:)yarin doktor randevumuz var cok merak ediyorum ne kadar oldu kutayim.
yaaa foto büyük geliyo sanırım nasıl yapabilirim var mı bilen?
yok muuu?(((((((
kızlarrrr günaydınn nasılsınız ben dün temizlik yaptım çok yoruldumm bide akaşama misafir geldi sahurra kadar yatmadımm(( ayaklarım o kadar acıyo ki hala geçmedi gece düşünüyorum şimdi birden doğum yapsam bu yorgunluktan ne sancı çekebilirim nede dayanabilirimm diyee
yarın kontrolüm var canım şimdi biraz daha iyiyimm. bi kaç gündür belim ağrıyodum dün akşam arttı bi anda nedense bende bi an korktumm:18::18:Bel agrisida dogum belirtisi haberin olsun.erkek bebekte agri belden gelir derler.duruma gore git bir muayene ol zaten dogum zamanin gelmis.
Efe bey büyümüştür belki teyzesii sığmıyodurr ayy inşallah 3 kg olmuştur yaa 3 hafta kaldı doğumaaa..aman canım Allah korusun kötü şeyler getirme aklına..........
bel ağrısı normal artık biliysun.....benimde geceleri şiddetleniyo,eeeeeeeeee artık sona yaklaşıyrz tatlım olucak,panikleme sakın.......
kıpırdamamasının sebebide Efe Beye artık yer dar geliyo annnesi....
bide şunu duymuştum,bebekler bu haftalarda anne karnında çok uyurlarmış,doğumdan sonrası için enerji toplamak için......
akıllı bizim bıdıklar annnesiiiiiii,,,,,,,
şimdi daha iyiyim canım sağolasınn. yarın kontrolüm var bugün evi bi kat daha toplayacağım ne olur ne olmaz doğuma alıverirsee doktorrrr. doğuma gidiyomuş gibi evimi yerimi temizleyeyim valizimi kontrol edeyim öyle gideyim kontrolee dimi amaanasıl oldun smdı cnmmmmmmmm
günaydın herkese
bu gece bende sancıdan mide bulantısında4 e kadar uyuyamadım..bu aralar çok kasılma yaşıyorum..ama kızımdada böyle olmustu. tam doğumdan 10 gün önce butün şikayetlerim bitti . artık doğmıcak bu kız demiştim gezmelere başlamıştım hattra arkadaşla kahvaltıya sözleşmiştikki geçe sancılarla birlik te geli verdi prensesimiz... (cadı ve geveze kızım benim canımın içi..) oğlan çocuğunun tadını bilmiyorum ama kızlar acayip tatlı oluyor ya. bu yıl okula başlıcak minik kuzucum.ben annemlerden baya bir uzaktayım kızcemle hem kavga ediyoruz hem sarılıp barışıyoruz.. öpüşüp koklaşıyoruz. ne tatlı oluyo bir bilseniz.. Allah herkesin evladına sağlık ve baht açıklığı versin..
yarın kontrolüm var canım şimdi biraz daha iyiyimm. bi kaç gündür belim ağrıyodum dün akşam arttı bi anda nedense bende bi an korktumm:18::18:
Efe bey büyümüştür belki teyzesii sığmıyodurr ayy inşallah 3 kg olmuştur yaa 3 hafta kaldı doğumaaa..
uyusun bakalım yaramazlarr o kadar alıştım kii şiddetli şiddetli vurmasına hareketleri yavaşlayınca bi tuhaf oldum yaa eşim zaten benden panikk
şimdi daha iyiyim canım sağolasınn. yarın kontrolüm var bugün evi bi kat daha toplayacağım ne olur ne olmaz doğuma alıverirsee doktorrrr. doğuma gidiyomuş gibi evimi yerimi temizleyeyim valizimi kontrol edeyim öyle gideyim kontrolee dimi amaa
bu kadar ağrı sızıya sancı çıkmazsaa ağrı eşiğim baya düşük heralde benim diye düşüneceğimm
bakalım cnm benımde sancım oluoo ama nst bısey cıktıgı yok .. ınss hayırlı haberlerle gelırsın.. efe beycık 3 kg olmusturr annesı. eslerımız hep oyle cnmm ufacık bıseyı buyutuolar cokkomıkler.. ben hapsurunca kızıo esımm cocukk korktu dıe napım ıcımdemı kalsın
2 haftada 600 gr alması azıcık imkansız gibi ya hadi hayırlısı bakalım ayy çook merak ediyorum yaaa doktor ne diyeceekkbakalım cnm benımde sancım oluoo ama nst bısey cıktıgı yok .. ınss hayırlı haberlerle gelırsın.. efe beycık 3 kg olmusturr annesı. eslerımız hep oyle cnmm ufacık bıseyı buyutuolar cokkomıkler.. ben hapsurunca kızıo esımm cocukk korktu dıe napım ıcımdemı kalsın
ayyy bu nasıl güzel bir oda ; allah iyi günlerde güzel günlerde kullanmayı nasip etsin helee koltuğunuza bayıldım. çok şanslı bu bebişler çokk
bu kadar çektiğimiz ağrı sızı sancı değil yaniicanlar benim takip ettiğime göre nst de çıkan sancı o bizim çektiğimiz ağrılar olmuyo benim nstde de ilk sancım çıktığında ben ağrı falan hissetmiodum sadece karnımda bi kasılma bi toplanma hissediodum ki nitekim sancı oymuş diğerleri yani çektiğimiz sızlanmalar vücudu doğuma hazırlayan eylemler. şu sıralar bende kasılma toplanma ve karnımda aşırı sertleşme oluyo bakalım bi daha ki kontrolde neler olcak hala 1 cm açıklıkla dolaşıyorum
sen nerdesin ben ünyedeyim yarın samsuna alış verişe gitmeyi düşünüyordum nerden alışveriş yaptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?