bu kadar çektiğimiz ağrı sızı sancı değil yanii
sen ve filizyavuz zaten öyle dolaşıyosunuz doktorlara kalsa doğurmuştunuz
bu arada filizyavuzdan haber var mı yaaa
enerjinize hayranım gerçekten kızlarrrrben de yemek yapmayı sofralar hazırlamayı çok ama çok severim.mutfağı çok severim bir kere. ama gelin görün ki bu ramazan hiç kimseyi davet edemedim. evi süpürecek halim bile olmuyor. hem temizlik hem misafir hem de misafir gittikten sonra temizlik becerebiliyorsanız baya iyisiniz
bizim ufaklıklar kandırıyolar bizi heep çektiğimiz yalancı sancılar anlaşılann.. bende çok geziyorum yaa ne olacak böyle bilmem ama gelecekleri varsada gelsinler artık 38e girdik dimi amaayani bence öle o sızılar vücud için bide dr bana sancı yürütmez insanı demişti o yüzden bende bana gelen ağrıları çok dikkate almıom dolaşıom geziom plates yapıyorumm hooop geçiyodimi ama belki bi iki saate bile gelirsin doğurmaya diyodu dr bizim kızın hiiiç niyeti yok anca milleti ayağa kaldırıoz sonra da hergün telefonlar doğdu mu doğaacak mı ama ben artık düşünmüom umudu kestim hergün bi avmnin kağısını aşındırıom
kızlar iki gündür diş ağrısı çekiyorum iltihap oldu ki ne iltihap hiç sormayın antibiyotik verdi dr ama korkuyorum kullanmaya bu haftalarda falan antibiyotik kullanan oldu mu yada bilgisi olan
bendede okadar enerji yok canım.bu ramazan iftara kimseyi davet etmedim.bırak iftarı geçen iftardan sonra çaya gelmek istiyen bi akrabam vardı.onları bile kabul edemedim.nefes sıkıntısı çekiyordum.aman neyappıyım millette bizim kusurumuza bakmasın hem sıcak hem hamilelik zaten zar zor hamile kalmışım.şimdide evimi temizlemeye anca enerjim var.hergün evin biyerini temizliyorum.şimdide salonun camını sildim geldim.bi oturma odamın camı kaldı.ondan sonra bi makina takarım biyer silerim bide toz tamam.örtüleri filan zaten yıkayıp ütüledim.yeter ya.bayramda mis gibi işte.doğumada artık annemler gelip biraz temizlesin dimi yani:)
bizim ufaklıklar kandırıyolar bizi heep çektiğimiz yalancı sancılar anlaşılann.. bende çok geziyorum yaa ne olacak böyle bilmem ama gelecekleri varsada gelsinler artık 38e girdik dimi amaa
ayy ayyy ben kimselere ağrım sızım var demedim desem herkes başımda biter valla ne zaman doktor doğuma alıyorum seni derr o zaman haberleri olurr
kızlar ya birşey soracağım size.şimdi annemler doğumdan sonra bize gideriz biraz bizde kalırsınız diyorlar.yarı kırkı gelince yani 20 günü dolunca sizde mevlüt veririz diyorlar.eşimde hem doğum izni alacak 3 gün hemde birkaçgünde yıllık izin alıp tamamen yanımda olmak istiyor.bu durumda kendi evimde olmam daha iyi gibi geliyor.siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız.tabi kendi evimde olursam kaynanam durmadan misafir getiredebilir.şaştım kaldım.şöyledüşünüyorum insan en çok kendi evinde rahat edebilir.bi akıl verin lütfen bana.
bizim ufaklıklar kandırıyolar bizi heep çektiğimiz yalancı sancılar anlaşılann.. bende çok geziyorum yaa ne olacak böyle bilmem ama gelecekleri varsada gelsinler artık 38e girdik dimi amaa
ayy ayyy ben kimselere ağrım sızım var demedim desem herkes başımda biter valla ne zaman doktor doğuma alıyorum seni derr o zaman haberleri olurr
ferrum fort verdi demir ilacı moralim çokkkkkk bozuldu ilaçlarla aram hiç iyi değildir((( ((((((
herkese günaydın nasılsınız kızlar?sancılarım başladı bu aralar kemiklerim öyle bi acıyo ki dayak yemişim sanki bacaklarım ayrılacak gibi bi de iki gün önce ve ondan önceki gün çamaşırımda bi pembelik oldu doğum yakın mıdır sizce yoksa doğuma mı hazırlanıyo vücudum
kızlar ya birşey soracağım size.şimdi annemler doğumdan sonra bize gideriz biraz bizde kalırsınız diyorlar.yarı kırkı gelince yani 20 günü dolunca sizde mevlüt veririz diyorlar.eşimde hem doğum izni alacak 3 gün hemde birkaçgünde yıllık izin alıp tamamen yanımda olmak istiyor.bu durumda kendi evimde olmam daha iyi gibi geliyor.siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız.tabi kendi evimde olursam kaynanam durmadan misafir getiredebilir.şaştım kaldım.şöyledüşünüyorum insan en çok kendi evinde rahat edebilir.bi akıl verin lütfen bana.
biraz eşine bağlı biraz da sana :))
yani sezeryan olursan annenlere git derim, zorlanabilirsin evde. erkek bir yere kadar sonuçta
normal olursa evinde durabilirsin insanın evi gibisi yok gerçekten.ama eşinin kayınvalidenlere uygun bir dille ilk günler misafir kabul edemeyeceğinizi, 20 sinde mevlüt okutacağınızı o zaman toplu halde herkesi çağıracağınızı söylemesi gerekir.
yok muuu?(((((((
şükriye senle btd mizde aynı doktor kontrol günlerimizde aynı bende bu cuma gideceğim.. Hakkımızda hayırlısı bakalım kim önce doğuracak
annenlerde kalırsan kayınvaliden nasıl gelecek ki hemde o da kendisinde kalmanı istemez mi yani ben kendi kayınvalidemden yola çıkarak soruyorum annemlerde kalıcam ona gitmicem aboooo düşünmmek istemiyorumbence engüzeli kendi evin canım hem eşin hem senin içn en rahat yer olur eminim
annenlerde kalırsan kayınvaliden nasıl gelecek ki hemde o da kendisinde kalmanı istemez mi yani ben kendi kayınvalidemden yola çıkarak soruyorum annemlerde kalıcam ona gitmicem aboooo düşünmmek istemiyorumbence engüzeli kendi evin canım hem eşin hem senin içn en rahat yer olur eminim
şükriye senle btd mizde aynı doktor kontrol günlerimizde aynı bende bu cuma gideceğim.. Hakkımızda hayırlısı bakalım kim önce doğuracak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?