2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bu kadar çektiğimiz ağrı sızı sancı değil yanii
sen ve filizyavuz zaten öyle dolaşıyosunuz doktorlara kalsa doğurmuştunuz
bu arada filizyavuzdan haber var mı yaaa

yani bence öle o sızılar vücud için bide dr bana sancı yürütmez insanı demişti o yüzden bende bana gelen ağrıları çok dikkate almıom dolaşıom geziom plates yapıyorumm hooop geçiyo dimi ama belki bi iki saate bile gelirsin doğurmaya diyodu dr bizim kızın hiiiç niyeti yok anca milleti ayağa kaldırıoz sonra da hergün telefonlar doğdu mu doğaacak mı ama ben artık düşünmüom umudu kestim hergün bi avmnin kağısını aşındırıom

bendede okadar enerji yok canım.bu ramazan iftara kimseyi davet etmedim.bırak iftarı geçen iftardan sonra çaya gelmek istiyen bi akrabam vardı.onları bile kabul edemedim.nefes sıkıntısı çekiyordum.aman neyappıyım millette bizim kusurumuza bakmasın hem sıcak hem hamilelik zaten zar zor hamile kalmışım.şimdide evimi temizlemeye anca enerjim var.hergün evin biyerini temizliyorum.şimdide salonun camını sildim geldim.bi oturma odamın camı kaldı.ondan sonra bi makina takarım biyer silerim bide toz tamam.örtüleri filan zaten yıkayıp ütüledim.yeter ya.bayramda mis gibi işte.doğumada artık annemler gelip biraz temizlesin dimi yani:)

bizim ufaklıklar kandırıyolar bizi heep çektiğimiz yalancı sancılar anlaşılann.. bende çok geziyorum yaa ne olacak böyle bilmem ama gelecekleri varsada gelsinler artık 38e girdik dimi amaa
ayy ayyy ben kimselere ağrım sızım var demedim desem herkes başımda biter valla ne zaman doktor doğuma alıyorum seni derr o zaman haberleri olurr

kızlar iki gündür diş ağrısı çekiyorum iltihap oldu ki ne iltihap hiç sormayın antibiyotik verdi dr ama korkuyorum kullanmaya bu haftalarda falan antibiyotik kullanan oldu mu yada bilgisi olan

Cok yakin bir zamanda dogum yapan arkadasim da senin gibi dis iltihabi sebebiyle cok sikinti cekti, en sonunda antibiyotik kullandi, korkutmak istemem ama onbes gun onceden dogum yapti kanamasini durduramadilar, sezeryana aldilar. İnsallah ayni akibet olmaz. Yine de ihtiyac olmadikca kullanmamak en iyisi diye biliyorum. Cok gecmis olsun.

kızlar ya birşey soracağım size.şimdi annemler doğumdan sonra bize gideriz biraz bizde kalırsınız diyorlar.yarı kırkı gelince yani 20 günü dolunca sizde mevlüt veririz diyorlar.eşimde hem doğum izni alacak 3 gün hemde birkaçgünde yıllık izin alıp tamamen yanımda olmak istiyor.bu durumda kendi evimde olmam daha iyi gibi geliyor.siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız.tabi kendi evimde olursam kaynanam durmadan misafir getiredebilir.şaştım kaldım.şöyledüşünüyorum insan en çok kendi evinde rahat edebilir.bi akıl verin lütfen bana.

öyle cnm tabii.misafir gelince her ne kadar yardım etselerde ayakta kalıyorsun sonuçta.ben hareketsizliğe tüm gün oturmaya karşıyım ama yorgunluk farklı.sıcaklar zaten enerjimizi yeterince alıyor. kış olsa belki bu kadar zorlanmayabilirdik ama bu yaz inanılmaz sıcak geçti şansımızdan
ben de bayram da eşimle yapacağım. daha doğrusu o yapacak ben de ona yardım edeceğim.

gez canım gez.gezmenin doğuma faydası vardır.tabi kendinide perişan etmeden fazla yormadan gez.çatı ancak öyle açılır.bende evin içinde geziyom:)koridorun başından sonuna sonundan başına hehehehe

biraz eşine bağlı biraz da sana :))
yani sezeryan olursan annenlere git derim, zorlanabilirsin evde. erkek bir yere kadar sonuçta
normal olursa evinde durabilirsin insanın evi gibisi yok gerçekten.ama eşinin kayınvalidenlere uygun bir dille ilk günler misafir kabul edemeyeceğinizi, 20 sinde mevlüt okutacağınızı o zaman toplu halde herkesi çağıracağınızı söylemesi gerekir.

gez canım gez açılmayı bile hızlandırıo yürüyüş. bana kalsa bende demezdim ama drlar öyle bi heyecan yaptırdılar ki ha bugün ha yarın hepimiz panik eşimde tabi o sıra anneesine ablamda anneme tabi sonrada bütün yakın akrabalra yayıldı ay bi doğsalar ya tuğbanın kızını da görünce daha çok kavuşmak istediğimi anladım yaaa

ferrum fort verdi demir ilacı moralim çokkkkkk bozuldu ilaçlarla aram hiç iyi değildir (((((((((

Ben de hatta bir çokğumuz o ilacı birkaç aydır kullanıyoruz, önemli birşey değil ki neden kafana takıyorsun anlamadım canım, bazılarına biraz kabızlık yapıyor o kadar. Onu da kayısı ve meyveyle çözersin.

nişan olmasınnn o pembelikkk...

en guzelı ınsanın kendı evı canım benım,bebeğin ve senın uzun sure bırlıkte vakıt gecıreceğiniz bı yer..hem bebeğin uyku duzenı rayına oturur ,yerını yadırgamaz,hem senın alışma surecinız kolaylaşır...bu benım fıkrım,tabı kendın bılırsın.

annenlerde kalırsan kayınvaliden nasıl gelecek ki hemde o da kendisinde kalmanı istemez mi yani ben kendi kayınvalidemden yola çıkarak soruyorum annemlerde kalıcam ona gitmicem aboooo düşünmmek istemiyorum bence engüzeli kendi evin canım hem eşin hem senin içn en rahat yer olur eminim

evet canım aynen benim düşündüğüm gibi düşünmüşsün.ozaman geriye doğumu beklemek ve doğum şekline ,doğumdan sonraki halime bakmak gerek.dediğin gibi erkek biryere kadar.birde benimki tv hastası.tv yi açıp geçerse karşısına sinirden çatlarım heralde.

yok muuu?(((((((

canııımmm özdilek setini merak ettim, eşim oranın grafikeri :))) eğer beğenirsem sipariş vereceğim 4. uyku seti olur artık :))))
Fotoya gelince paintte aç soldaki kutucuklarda kesik kesik kare resminin üzerine tıkla , fotoğrafın üzerine gel sağ tık yap uzat/eğ seçeneğini tıkla yatay dikey 100'leri 50 yap. Tamam de. Fotoyu farklı kaydet. Sonra yükle )) görelim merak ettim

canım kayınvalidem davet etmezse nasıl gidiyim.eğer davet ederse tabi öncelik kayınvalidemin ama etmezse anneme giderim.annem odamızı bile hazırladı kendi evinde.biz rahat edelim diye odaya televizyon bile almış lcd ekran.rahatça yatalım diye odaya yeni koltuk takımı almış yatak olabilen.eğer annemde kalırsam kayınvalidemler orayada gelebilir aralarında bir sorun yok torunda ikitarafın torunu.benim derdim evimde dahamı rahat ederim diye ama erkekte biryere kadar sonuçta yemek aş lazım başıma büyük lazım ben bebek bakmaktan ne anlarım.ooooooooooffffffffof

canım kayınvalidem davet etmezse nasıl gidiyim.eğer davet ederse tabi öncelik kayınvalidemin ama etmezse anneme giderim.annem odamızı bile hazırladı kendi evinde.biz rahat edelim diye odaya televizyon bile almış lcd ekran.rahatça yatalım diye odaya yeni koltuk takımı almış yatak olabilen.eğer annemde kalırsam kayınvalidemler orayada gelebilir aralarında bir sorun yok torunda ikitarafın torunu.benim derdim evimde dahamı rahat ederim diye ama erkekte biryere kadar sonuçta yemek aş lazım başıma büyük lazım ben bebek bakmaktan ne anlarım.ooooooooooffffffffof

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…