annenlerde kalırsan kayınvaliden nasıl gelecek ki hemde o da kendisinde kalmanı istemez mi yani ben kendi kayınvalidemden yola çıkarak soruyorum annemlerde kalıcam ona gitmicem aboooo düşünmmek istemiyorumbence engüzeli kendi evin canım hem eşin hem senin içn en rahat yer olur eminim
annenlerde kalırsan kayınvaliden nasıl gelecek ki hemde o da kendisinde kalmanı istemez mi yani ben kendi kayınvalidemden yola çıkarak soruyorum annemlerde kalıcam ona gitmicem aboooo düşünmmek istemiyorumbence engüzeli kendi evin canım hem eşin hem senin içn en rahat yer olur eminim
saolasınn cnm darısı sana inss hayırlısıylaa fotolarda kocaman cıkıo kızımmmsende dikkar et kendini yorma cnm 3 gün önce cemre hastanedeyken emzirmeye gittiğimde yanımda bi anne daha vardı bebşi doğmuş dünyaya gelmiş ismi ne die sordum daha karar veremedik diooo acele et isim bul bebişimzeee
canım kayınvalidem davet etmezse nasıl gidiyim.eğer davet ederse tabi öncelik kayınvalidemin ama etmezse anneme giderim.annem odamızı bile hazırladı kendi evinde.biz rahat edelim diye odaya televizyon bile almış lcd ekran.rahatça yatalım diye odaya yeni koltuk takımı almış yatak olabilen.eğer annemde kalırsam kayınvalidemler orayada gelebilir aralarında bir sorun yok torunda ikitarafın torunu.benim derdim evimde dahamı rahat ederim diye ama erkekte biryere kadar sonuçta yemek aş lazım başıma büyük lazım ben bebek bakmaktan ne anlarım.ooooooooooffffffffof
ayy bizim de öyle olcak iştee :44:
ben de ne ağrı var ne sancı var hiçbi şey yok ya,tabi şimdi bi şey olmasın da herkeste olunca kendimden şüphe ettim birden :44:
bana baba evinde doğum ve lohusalık zor gibi geliyo ya,ne biliyim ben kalamadım döndüm,gerçi o biraz sizin ilişkilerinize bağlı ama rahat davranamam gibi geldi bana,annenle yakın mı oturuyodunuz kaçırdım orayı,o gelse daha iyi olur bence ama.
en guzelı ınsanın kendı evı canım benım,bebeğin ve senın uzun sure bırlıkte vakıt gecıreceğiniz bı yer..hem bebeğin uyku duzenı rayına oturur ,yerını yadırgamaz,hem senın alışma surecinız kolaylaşır...bu benım fıkrım,tabı kendın bılırsın.
canım en son ne zaman kan tahlili yapıldı sana.bizim tahmini doğum tarihimiz aynı ondan sordum.bana da yapılacak mı acaba diye ? en son haziranda yaptırmıştım ben.zaten hamileleiğin başından beri kansızlık var bende ilaç içiyorm.
bu kadar çektiğimiz ağrı sızı sancı değil yanii
sen ve filizyavuz zaten öyle dolaşıyosunuz doktorlara kalsa doğurmuştunuz
bu arada filizyavuzdan haber var mı yaaa
canlar benim takip ettiğime göre nst de çıkan sancı o bizim çektiğimiz ağrılar olmuyo benim nstde de ilk sancım çıktığında ben ağrı falan hissetmiodum sadece karnımda bi kasılma bi toplanma hissediodum ki nitekim sancı oymuş diğerleri yani çektiğimiz sızlanmalar vücudu doğuma hazırlayan eylemler. şu sıralar bende kasılma toplanma ve karnımda aşırı sertleşme oluyo bakalım bi daha ki kontrolde neler olcak hala 1 cm açıklıkla dolaşıyorum
Selam kizlar. Ben de 1 cm aciklikla persembeden beri geziyorum. Dun gece dayanamadim iftardan sonra 2,5 saat yurudum ama tik yok. Bu bebek gelmekten vazgecti galiba :) Ama ben cok sabirsizlanmaya basladim. Yarin randevumuz var. Bakalim doktor ne diyecek.
Gittigim hastanede dogum yapan bi arkadasimla konustum. hsatane cantasi diye bir olay yokmus burada. hasta bezinden kuloduna bebek kiyafetne her seyi hastanede veriyorlarmis. Sadece fotografta guzel cikmak icin istersen bi gecelik gotur dedi.
Maybebabe odaniz cok guzel olmus masallah ruyacik saglikla buyusu odasinda.
Zevzekbayan; cemrecik de kocaman olmus masallah. Annesini emmeye de alismis. Cok sevindim
gez canım gez.gezmenin doğuma faydası vardır.tabi kendinide perişan etmeden fazla yormadan gez.çatı ancak öyle açılır.bende evin içinde geziyom:)koridorun başından sonuna sonundan başına hehehehe
bende yaaa rtık doğrun istiyorumm çatlayacağım yaaa ayy birde 40 haftayı geçirirsem 9 doğururum inan kiiigez canım gez açılmayı bile hızlandırıo yürüyüş. bana kalsa bende demezdim ama drlar öyle bi heyecan yaptırdılar ki ha bugün ha yarın hepimiz panik eşimde tabi o sıra anneesine ablamda anneme tabi sonrada bütün yakın akrabalra yayıldıay bi doğsalar ya tuğbanın kızını da görünce daha çok kavuşmak istediğimi anladım yaaa
bende bende yarın 3.kez gireceğim nstyeohoo ben yarın 3.kez gircem nst ye
ayyyy canımmm çook sevindim senin adına yaaa çook çook sevindim inankiii bebekler gerçekten kısmetiyle geliyolarrhanımlarrrrrrr.. size güzel bi haberim var. bilenler bilir biz urfanın bi köyünde görev yapıyorduk.. veee demin il müftü yardımcısından bi telefon aldık.. benim eşim aynı zamanda bilgisayar programcısı. hocam gel merkezde müftülükte programcı olarak başlaa..çook sevindik eşimle. sonunda kurtuluyoruz bu köyden. gerçi geçen seferde böyle söyleyip vazgeçmişlerdi ama inş. yiğne yan çizmezler... eğer gidecek olursak bayramdan sonra merkeze taşınıyorum.. hamile hamile ev ara temizle yerleştir zor olacak ama annemlerden yardım alırım artık. doğuma geleceklerdi konuşurum biraz daha erken gelirler. çok şükür rabbim sesimizi duydu kızlar. kış oldumu bu çamurlara batan köyde kuzumu nasıl büyüteceğim Allah korusun hastalansa nasıl hastaheneye götüreceğim düşünüp düşünüp dururdum... kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş bebeğim yeni evimize gelecek inş. şanslı kuzum beniiiiim
ayy yok kesin vazgeçti sizin ufaklıklarr hatuniremde sende doğuruyodunuz hemen ama yoookkk..Selam kizlar. Ben de 1 cm aciklikla persembeden beri geziyorum. Dun gece dayanamadim iftardan sonra 2,5 saat yurudum ama tik yok. Bu bebek gelmekten vazgecti galiba :) Ama ben cok sabirsizlanmaya basladim. Yarin randevumuz var. Bakalim doktor ne diyecek.
Gittigim hastanede dogum yapan bi arkadasimla konustum. hsatane cantasi diye bir olay yokmus burada. hasta bezinden kuloduna bebek kiyafetne her seyi hastanede veriyorlarmis. Sadece fotografta guzel cikmak icin istersen bi gecelik gotur dedi.
Maybebabe odaniz cok guzel olmus masallah ruyacik saglikla buyusu odasinda.
Zevzekbayan; cemrecik de kocaman olmus masallah. Annesini emmeye de alismis. Cok sevindim
ben daha hastaneye sormadım ama çantam hazır sayılır ne olur olmaz bebeğim hastanede uzunda kalabılır hangi hastane bu ??????? herşeyi veren
açılma isteyen hatunlar........yerleri silerken vileda kullanmayın.çömelerek silinHala agri sanci hissetmiyormusun. Ne olacak boyle yaa. Hic bir ilerleme yok bende de puff
benım gcen hafta 28oo du acaba kac kg dogar bende senınle aynı dusunuyrum oyuzden cok ırı olmasını ıstemıyourm drlarrın bebek ırı sezeryan olmalısınn dıyceklerını dusunuyorumm..
hakkımızda hayırlısı artık ınss nrmall olur cnm
açılma isteyen hatunlar........yerleri silerken vileda kullanmayın.çömelerek silingerçekten çoookkkk faydalıymış....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?