Dun aksam eşime onu dedim. Yer silmek açılmayı hızlandırıyormuş. Artık yer silmeye başlıycam yakında. Sen de benim o şekilde fotoğrafımı çek sonra annemlere gönder dedim. Onlar da senin yerine boşanma avukatı tutar artık dedi :)
merhabalar, gecen hafta carsamba nişanım gelmışti,,ama oglusum hala göbişimde, carsamba günü kontrolumuz var doktorum sezeryan tarıhı verebilir. babamın vefaatı uzerınden 9 gün gecti, toparlanmaya calısıyoruz.
merhabalar, gecen hafta carsamba nişanım gelmışti,,ama oglusum hala göbişimde, carsamba günü kontrolumuz var doktorum sezeryan tarıhı verebilir. babamın vefaatı uzerınden 9 gün gecti, toparlanmaya calısıyoruz.
hoşgeldin canım.merhabalar, gecen hafta carsamba nişanım gelmışti,,ama oglusum hala göbişimde, carsamba günü kontrolumuz var doktorum sezeryan tarıhı verebilir. babamın vefaatı uzerınden 9 gün gecti, toparlanmaya calısıyoruz.
selam kızlar biraz geçmişe bakıp geldik biz bugün 34 olduk
doğuma giderken de böyle göbek atacak mıyım acaba. Zaten arkadaşım gözümü korkuttu, öldüm resmen çok kötüydü, böyle olacağını bilseydim sezeryan isterdim dedi:18::18::18::18::18::18::18:
ya kızlarr midem cok kötü bulanıyorrrr yaaaa,bı haftadır ıkı gune bir mide bulantısı yasıyorum...tansıyonum hep düşükkk..yatınca daha cok bulanıyorr.34.haftada bile bulantı olurmuymus yaaa( benımle aynı durumda olan var mı? ne yapıyonuz? tuzlu cubuk fılan kesmıyor,ılk aylarda kesıyordu bulantıyı,ama suankı bulantıyı hıcbısı kesmıyor ((
canııımmm özdilek setini merak ettim, eşim oranın grafikeri :))) eğer beğenirsem sipariş vereceğim 4. uyku seti olur artık :))))
Fotoya gelince paintte aç soldaki kutucuklarda kesik kesik kare resminin üzerine tıkla , fotoğrafın üzerine gel sağ tık yap uzat/eğ seçeneğini tıkla yatay dikey 100'leri 50 yap. Tamam de. Fotoyu farklı kaydet. Sonra yükle)) görelim merak ettim
Selam kizlar. Ben de 1 cm aciklikla persembeden beri geziyorum. Dun gece dayanamadim iftardan sonra 2,5 saat yurudum ama tik yok. Bu bebek gelmekten vazgecti galiba :) Ama ben cok sabirsizlanmaya basladim. Yarin randevumuz var. Bakalim doktor ne diyecek.
Gittigim hastanede dogum yapan bi arkadasimla konustum. hsatane cantasi diye bir olay yokmus burada. hasta bezinden kuloduna bebek kiyafetne her seyi hastanede veriyorlarmis. Sadece fotografta guzel cikmak icin istersen bi gecelik gotur dedi.
Maybebabe odaniz cok guzel olmus masallah ruyacik saglikla buyusu odasinda.
Zevzekbayan; cemrecik de kocaman olmus masallah. Annesini emmeye de alismis. Cok sevindim
selam kızlar bu nasıl bir uyku hali bugun geçmek bilmedi hep uyumak istiyorum.. buarada dün akşam yürüyüşte başım döndü eşime zor tutundum düşmekten son anda yırttım o da korktu artık ben işe gidince evde yalnız kalmıcaksın ya annenlere ya annemlere bırakcam seni dıo ama ben evimde oturmak istiyorum bi o tarafa bi bu tarafa uzanıorum kafama gore tv internet .. ikna edicem kocişi mecbur :))
kızlar lohusa şerbetine internetten bakıyorumda bunun haricinde farklı bir tarifi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?