2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

gurbet ellerde kızımıza yaptıklarına bak derler

merhabalar, gecen hafta carsamba nişanım gelmışti,,ama oglusum hala göbişimde, carsamba günü kontrolumuz var doktorum sezeryan tarıhı verebilir. babamın vefaatı uzerınden 9 gün gecti, toparlanmaya calısıyoruz.

az önce yemek yerken aklımdan geçtin çok zor ve çok acı olsa da,birşeyler eksik kalacak olsa da hayat devam ediyor cnm elden bişey gelmiyor.
oğluna dikkat et annesi.iyi bak ona

selam kızlar biraz geçmişe bakıp geldik biz bugün 34 olduk

doğuma giderken de böyle göbek atacak mıyım acaba. Zaten arkadaşım gözümü korkuttu, öldüm resmen çok kötüydü, böyle olacağını bilseydim sezeryan isterdim dedi:18::18::18::18::18::18::18:

Allah yardımcınız olsun. Çok zor..

Sancın hiç yok mu peki? Sezeryanı sen mi istedin, doktor mu söyledi?

hoşgeldin canım.
hayat bi şekilde devam ediyoo elimizden hiçbirşey gelmiyo maalesef..
oğluna ve kendine çoook iyi bakk..
inşallah sağ salim kavuşursun oğluna fırsatın olursa bize de yazarmısın doktordan gelince merak ediyoruzz

ya kızlarr midem cok kötü bulanıyorrrr yaaaa,bı haftadır ıkı gune bir mide bulantısı yasıyorum...tansıyonum hep düşükkk..yatınca daha cok bulanıyorr.34.haftada bile bulantı olurmuymus yaaa( benımle aynı durumda olan var mı? ne yapıyonuz? tuzlu cubuk fılan kesmıyor,ılk aylarda kesıyordu bulantıyı,ama suankı bulantıyı hıcbısı kesmıyor ((

bende 2 ay önce doğum yaptım konu başlığını görünce geçmişe dönmek içn girdim:) allah kolaylık versin arkdaşn nasıl anlattı bilmyrm ama tabi zorluğu var ama sonrası çok güzel normal doğumun. 2.gün dikiş ağrın geçiyor. ablalarım sezeryanlı günler sürmüştü dikiş ağrıları

ben cnm ilk 4,5- 5 ay zaten ölmüştüm. 2-3 haftadır yine başladı. sabahları çok yoğun oluyor özellikle. yataktan zor kalkıyorum. birşeyler yediğimde geçiyor benim:)

kızlar her hamilelik farklı geçiyo benim ilk erkekti hamileliğim o kadar rahat geçmiştiki ne bi ağrı çektim doğuma kadar nede ağırlaştım çok hafiftim kolayca oturup kalkıyodum hiç zorlanmadan,ama bu gebeliğim kız artık ondanmı bilmem ağır vasıta gibiyim çok ağırlaştım yatakta biyanımdan öbür yanıma bile dönemiyom Allah yardımcımz olsunn

selam kızlar bu nasıl bir uyku hali bugun geçmek bilmedi hep uyumak istiyorum.. buarada dün akşam yürüyüşte başım döndü eşime zor tutundum düşmekten son anda yırttım o da korktu artık ben işe gidince evde yalnız kalmıcaksın ya annenlere ya annemlere bırakcam seni dıo ama ben evimde oturmak istiyorum bi o tarafa bi bu tarafa uzanıorum kafama gore tv internet .. ikna edicem kocişi mecbur :))

canım yarın beşiğimiz gelince hazırlayıp fotosunu çeker koyarım benim hoşuma gitti açıkçası bi de sen bak bakalım

canım ya yine de şanslısın nişanın gelmesine rağmen halen duruyor senin bıdık,37 ye gelmişsin çok şükür,sezeryanda olsa senin için ne hayırlıysa o olsun.

Benim rüya çıkar mı bilmem ama 15 Ağustos yaklaşıyor

canım kocişler bizden daha evhamlı bende evde yalnız kalamıyorum,kalsamda sürekli arıyor ne yaptın diye, ama biraz da haklı adam 38 olmuşsun bencede yalnız kalma evde ne olur ne olmaz allah korusun. uyku meselesine gelince bu zamanlar sanırım böyle bende de felaket bi uyku hali var her sabah 8 de uyanıp yarım saat oturduktan sonra yatıyorum ve 1 -2 gibi kalkıyorum.uykumu almış gibi kalksam iyi,o kadar uyumaya pelte gibi uyanıyorum

kızlar lohusa şerbetine internetten bakıyorumda bunun haricinde farklı bir tarifi olan var mı?

Ben 1 kg lohusa sekerine 3-4 lt su.2 tane tane zencefil.10 tane karanfil.6 tane kabuk tarcin.7-8 tane havlican bunlari temiz tulbente sarip icine atip kaynatiyorum.servis ederken uzerine kavrulup cekilmis findik tozu ekliyoorum.genelde begenilir.bende dogumdan birgun once kaynatip dolaba doldurcam siselerle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…