heyy kızlar şu kötü düşünceleri atın gitsinnnnnnnnnnnnn
bende atayım
sizde atın
herkes atsın
herşey güzel olacakkkk
:18:
benimde yarın kız kontrolümm..PANİK-Duygucum benimmmsıkma canını..
Biz yarın kontrole gidicez, benim cadımın da geçen gittiğimde kilosu 1670 civarı demişti dr, bi de göbüş çevresi 5 gün geri demişti ama maşallah fl ac falan iyiydi hatta fl uzun çıkmıştı baya (hihihihi zuzaylı kızım benim..koca kafa uzun bacaklar, ince bel) aslında benim de ona stresim var da belli etmiyorum nasıl oldu acaba bu 13-14 gün içinde yakaladı mı haftasını göbüşü diye..
bi de biz artık annannemizin yanına gidicez doğumu annemlerin orda yapıcamya, rapor da almam gerekiyor uçabilir raporu inşallah bi aksilik görmez doktorumuz da raporu alabiliriz.. bi de onun accık stresi var.. öyle işte...:44:
ayy tatlım vallahi enerji verdin bi dkda yaaa:118::118::118:heyy kızlar şu kötü düşünceleri atın gitsinnnnnnnnnnnnn
bende atayım
sizde atın
herkes atsın
herşey güzel olacakkkk
:18:
hoşgeldin canım aramızaaMerhaba arkadaslar bende:44: uzun zAmandir sizleri takip etmeme rağmen yeni fırsat bulabildim yazmaya bende Eylül annesi olucam nasipte BDT 15eylul
ohh missssss
yandan yaaannndannn
benimde yarın kız kontrolümm..
bizimde aynı bizimdee koca kafa uzuuun bi gövde uzun bacaklar ince bel.. benim oğlanın karın çevresi 2 hafta gerideydii bakalım inşallah düzelmiştir teyzesii...
ayy tatlım vallahi enerji verdin bi dkda yaaa:118::118::118:
Hoşgeldin canım..mrtylz,
sibel_saa+,
nilocan,
Kundera,
norador,
vaion,
ESTEBAN,
suksuk,
fatos2,
cananim
selam şekerlerrrrr ay ben artık evdeyim çalıştığım günlerin acısını çıkartıyorumD netede girmyiorum pek hehe annemlerde geldi anneciğimin koynundanda çıkmıyorum
10:30da canım benimki.. senden öncee hemen gidip gelcemmaaa senin kaçta canım randevun? bnmki 14.20'de
hoşgeldin canım aramızaa
oğlun mu olacaak kızın mııı????
hoşgeldin canım aramızaa
oğlun mu olacaak kızın mııı????
hoşbuldum canım
kızım olucak nasipse 3.5 yaşındada oğlum var
anam similileri görünce benim de kalkıp oynayasım geldiii hehehe
oynayıp oynayıp sabaha pırtlatmayalım daaaaaaaa
Hoşgeldin canım..
önceden çalışıyorum diyee giremiyodun şimdi annecinin yanından ayrılamıyosunn senii seniiii
10:30da canım benimki.. senden öncee hemen gidip gelcemm
benim randevum da çarşamba 12.30 da.
yok cnm ya ımkansız deıl bende cok sasırdım ama elıf son 2 haftaaa 61o gr almıs. eskıden bu kıloyu ayda alırdı meselaa...2 haftada 600 gr alması azıcık imkansız gibi ya hadi hayırlısı bakalım ayy çook merak ediyorum yaaa doktor ne diyeceekk
niye oynamıyo bu çocuk diyo benimkide e sen her elini koyduğunda oynayacak mı canım ben hissediyorum kıpırdıyo diyorum eminmisin diyoo alem adam yaabenimkide öylee yavaş hapşuracakmışım daha neler nasıl tutayım kendimi yahu
ıns ollmaz cnm yaa ben cok normal ıstıyorumm hayırlısı :18::18::18:bencede sezeryan olma ihtimalin yüksek çünkü senle aynı olmamıza rağmen benimki 2200 maşallahı var senin kzuucuğun
bozma moralını cnmm allahın ıznıyle ınss bunuda atlatırsınızz benım kuzenımın 36 haftada 23ooo dogdu masalah cokda saglıklı... dua et cnm bol bol .. yarın kadır gecesı hepımız ııcın dua edıcem ınss..kızlar selam keyifler nasıl???
biz dün kızımın odasını aldık... ama hiç tadını çıkaramıyorum bugün gene doktordaydım ve haberler hiçte iyi değil(( sanırım hepinizden önce ben doğurucam bu gidişle ((
sancım çıktı biraz açılmam yok ama erken doğum riskimiz var geciktirmek için ilaç başladı ve beklenmedik bir anda bebek gelirse diye ciğer geliştirici iğne oldum yarında olucam aynı iğneden... perşembe günü bir doktor var prof. ona randevu aldım özel cihazlarla suyun fazla olmasının nedenlerini araştırıcakmış bu doktor( umarım hiçbirşey çıkmaz çok korkuyorum ve çok mutsuzum kızlar hiç keyfim yok moralim sıfır bebeğim daha çok küçük doğarsa yaşar mı 1800 gr daha çok minik
ya bana bişey olursa ya bebeğimi kaybedersem çıldırıcam kızlar hiç iyi değilim zaten paniğim iyice kötü oldum anlicağnız...
neyse sizinde moralinizi bozdum kusura bakmayın...
umarım sizler iyisinizdir...
kızlar bu arada benim haftamda sizin bebişler kaç gram dı hatırlıyor musunuz, bana zayıfta geldi bebeğim yaaaa??????????????????
mrtylz,
sibel_saa+,
nilocan,
Kundera,
norador,
vaion,
ESTEBAN,
suksuk,
fatos2,
cananim
selam şekerlerrrrr ay ben artık evdeyim çalıştığım günlerin acısını çıkartıyorumD netede girmyiorum pek hehe annemlerde geldi anneciğimin koynundanda çıkmıyorum
Allah analı babalı büyütsün minik için de sağlıklı sıhhatli doğum diliyorum
Çok teşekkür ederim inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde yavrularımızı kucağımıza alalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?