2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

heyy kızlar şu kötü düşünceleri atın gitsinnnnnnnnnnnnn

bende atayım

sizde atın

herkes atsın

herşey güzel olacakkkk

:18:

Merhaba arkadaslar bende:44: uzun zAmandir sizleri takip etmeme rağmen yeni fırsat bulabildim yazmaya bende Eylül annesi olucam nasipte BDT 15eylul

benimde yarın kız kontrolümm..
bizimde aynı bizimdee koca kafa uzuuun bi gövde uzun bacaklar ince bel.. benim oğlanın karın çevresi 2 hafta gerideydii bakalım inşallah düzelmiştir teyzesii...
heyy kızlar şu kötü düşünceleri atın gitsinnnnnnnnnnnnn

bende atayım

sizde atın

herkes atsın

herşey güzel olacakkkk

:18:
ayy tatlım vallahi enerji verdin bi dkda yaaa:118::118::118:

mrtylz,
sibel_saa+,
nilocan,
Kundera,
norador,
vaion,
ESTEBAN,
suksuk,
fatos2,
cananim
selam şekerlerrrrr ay ben artık evdeyim çalıştığım günlerin acısını çıkartıyorumD netede girmyiorum pek hehe annemlerde geldi anneciğimin koynundanda çıkmıyorum

ohh missssss

yandan yaaannndannn

oooh ooohhhhh

:118::118::118: :112::124:

aaa senin kaçta canım randevun? bnmki 14.20'de

anam similileri görünce benim de kalkıp oynayasım geldiii hehehe

oynayıp oynayıp sabaha pırtlatmayalım daaaaaaaa

Hoşgeldin canım..
önceden çalışıyorum diyee giremiyodun şimdi annecinin yanından ayrılamıyosunn senii seniiii
aaa senin kaçta canım randevun? bnmki 14.20'de
10:30da canım benimki.. senden öncee hemen gidip gelcemm

Slm kızlar, yeni geldik eve.Bu gidişle yollarda doğurmazsam iyidir.Masalah pek sosyal bi kocam var.Hergün biyerlere daveetliyiz. Geçmiş yapamadım umarım herkes iyidir. Bizde bi sıkıntı yok çok şükür..

hoşbuldum canım
kızım olucak nasipse 3.5 yaşındada oğlum var

Allah analı babalı büyütsün minik için de sağlıklı sıhhatli doğum diliyorum

anam similileri görünce benim de kalkıp oynayasım geldiii hehehe

oynayıp oynayıp sabaha pırtlatmayalım daaaaaaaa

hastaneler şoka girer heralde bi anda aynı saatlerde doğuma gelmiş bissürü kadın.. korkarlar

oynamayalım bari pikiii :26:

Hoşgeldin canım..
önceden çalışıyorum diyee giremiyodun şimdi annecinin yanından ayrılamıyosunn senii seniiii

10:30da canım benimki.. senden öncee hemen gidip gelcemm

ay sen benden önce görücen yakışıklını... gelir gelmez yaz hemen nasıl geçti nasıl kuzucuk diye

benim randevum da çarşamba 12.30 da.

az kalmış, inşallah güzel haberlerle gelirsin canım sen de , hepimiz de

güzel annişler

hepiniz güzel güzel, hayırlı haberlerle gelirsiniz inşallah, dört gözle beklicez sizi

benim randevum bayram dönüşü yani 22 si... Doktor bey ancak izinden dönüyor, inşallah o zamana bir sorun yaşanmaz...:18:

ama kötü düşünce yoktu değil mi ben söylemiştim cümlemi değiştiriyorum...................

Canım doktorum çok sevdiğim doktorum yakışıklı doktorum; güzel kafasını! dinlemek için 1 aylık izne ayrıldı 22sinde dönecek inşallah, bende o zamana kadar uslu uslu durucam 22sinde kontrole gideceğim mis gibi

yok cnm ya ımkansız deıl bende cok sasırdım ama elıf son 2 haftaaa 61o gr almıs. eskıden bu kıloyu ayda alırdı meselaa...
bencede sezeryan olma ihtimalin yüksek çünkü senle aynı olmamıza rağmen benimki 2200 maşallahı var senin kzuucuğun
ıns ollmaz cnm yaa ben cok normal ıstıyorumm hayırlısı :18::18::18:
bozma moralını cnmm allahın ıznıyle ınss bunuda atlatırsınızz benım kuzenımın 36 haftada 23ooo dogdu masalah cokda saglıklı... dua et cnm bol bol .. yarın kadır gecesı hepımız ııcın dua edıcem ınss..

slm cnmm ana kuzusumu oldun sennnnnnnnnnn tadını cıkar cnmm .

Selam hanımlar... Biz geldik bugün pek uğramadım temizliğin acısı çıktı benim inatçı kızım akşam saat 6ya kadar hareket etmedi doktoru aradım hastaneye git dedi kendi tatilde. Gitsem mi gitmesemmi diye düşünürken başladı pıtırcığım hareket etmeye çok şükür iyiz.
artık daha iş yapmam (inşaallah tabi :) )

Sizler nasılsınız ne çene var mübarek ya geçmiş bi sürü oldu hiç okuyamam dünyaya gelen kuzucuk var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…