2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

işte bende o tanık olacagım an çokkk heyecanlanırım gibime geliyor korkmaya basladım kararımı bende bilmiyorum henüz[/QUOTE]

Bende o halde yatarken ya heyecandan tansiyonum fırlarsa, taşikardim olursa kontrol altına alamazlarsa falan gibi seyler düsünüyorum. Gerci kesin sezaryan demedi doktor, daha kesin degil ama yine de sezeryan olursam en cok bilincim acıkken nasıl ameliyat olucam diye korkuyorum. Hic sakinlestirici bisey de vermiyorlarmıs galiba?? bu konuda bir bilgisi olan var mı?

bildiğim kadarıyla cesaret iğnesi denen hafif kafanı güzel yapan bi iğne yapıyorlar.. uça uça giriyosun ameliyata

Son düzenleme:
kızlar ben çıkıyorum.. kaburga kemiklerim batıyo artık etime etime.. otur otur kuyruksokumumda ağrıdı...

hepinizi öptük pıtırcığımla

Simdi hic sikayet etmeden oyle kırık kırık kullanmaya calısıyorum simdi..Bende aynı sinirle fırlıyorum bazen sineklere söylenerek

Yarin randevum var doktorumla konusacagim bende genelmi yoksa spinalmi diye?kizimda genel olmustum ama ben istemistim 3 saat suni sanci sonrasi psikolojim kldirmaz komple bayiltin demistim:)

slm kızlar biz geldik..............
bebişler nasıl,keyfiniz yerinde mi?
bizimde yarın kontrolümüz var bıcıbıcı yaptık kızımla..................
çok heyecanlıyım ben yaaaaaaa,çatı muayenemde var ,umarım canım yanmaz.......:18::18::18::18::18::18::18::18::18:

geçmiş yapamadık,önemli bi olay var mı.??*??

selam herkese
ya ben özellikle bu aralar herseye aglıyorum kızlar, cok alıngan oldum. psikolojim alt üst dogum yaklasıyor diye mi acaba? Sizde de oluyormu? Kimseyle konusmaya bile halim yok

bende çok duygusala bağladım bu arakar,kızım sulugöz olucak die endişeleniyrm inanın....
hamen herşeye ağlıyıveriyrm.......:

Son düzenleme:

benimde persembe günü catı muayenesi var. Heyecanlıyım. Doktor hanımcıgımla iliskimiz yeni bir boyut kazanacak :)

Aynen ben de diyorum ki ,
agustos 23 bir geçirsem ohh çekecegim aslan geciyor cünkü
ilk oğlum aslan da...
Başagı tuttururuz diyorum
Hayırlısıyla saglıklı olsunlar da..

aaaaa ne öyle aslan burcu olmasın felan bakiyim başarı güç istiyorsanız merhamet inanç sadakat hepsi aslandadır evet pek boyunduruk altına girmeyiz oda güzel bence
başak burcuna gelince annem büyük oğlum ve güccük oğlum tabiki
yalnız annem ve büyük oğlum benim ömrümü yediler o yüzden başaklar kendini övmesin:))

benimde persembe günü catı muayenesi var. Heyecanlıyım. Doktor hanımcıgımla iliskimiz yeni bir boyut kazanacak :)

ay çok alemsin......
bende akşamdan beri temizlene temizlene bi hal oldumççççkadına rezil olmayayım die.....pozisyondan pozisyona girdin valla............şimdi her tarafım tutulmuş......

ay benim kızımda aslan OLMASINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN...............................
umarım büyük konuşmuyordurum.......
babaannemiz aslan asla onun gibi olmasını istemiyrm......başta eşim... sık dişini biraz başak olsun diooooo

e yani kayınvalide iyide olsa sana pek hoş görünmüyordur ama ne yapıyor merak ettim oğluda pek hayırlıymış:))
ben insanların katagorize edilmesinden hiç hoşlanmıyorum her burcun her memleketin her inancın her cinsiyetin iyisi ve kötüsü vardır

tabiki canım haklısın....beş parmağın beşi bir değildir......
çok konuşuyooooo,işte tüm mesele buuuuuuuu

Kızlarrrrr merhaba neler kaynatıyorsunuz böyle
Kocişim aslan burcu ama kızımız başak olcak sanırım doğum eylülün ortası :26:

Kocasından iş sebebiyle ayrı olan var mı aranızda ((
Bayrama gelcek canımın içi ama sonra yine ayrı kalcaz doğuma gelcek yine ayrı kalcaz ekimin ilk haftası gidecem evime nasıl geçecek koskocaaaaaaaaa 52 gün
Çok ama çok özledim onu ne gündüzde tat var onsuz nede gecede

Son düzenleme:
Hamilelikte daha duygusal oluyormuş ya insan çok doğru sölemişler o kadar yoğun duygular yaşıyorum ki şuan :S dokunsanız ağlarım Allahım kimseyi sevdiğinden ayrı düşürmesin

Hamilelikte daha duygusal oluyormuş ya insan çok doğru sölemişler o kadar yoğun duygular yaşıyorum ki şuan :S dokunsanız ağlarım Allahım kimseyi sevdiğinden ayrı düşürmesin

aminnnn çok zor ayrı olmak Allah yardım etsin işe gidip gelene kadar bile beklemeyi sevmıorum ( buna şükürr

Sahurcu var mı ki acep :)) Ben uyandım daha da uyuyamam gibime geliyor bide kızım uyanıp tekme atsa süper olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…