Bende o halde yatarken ya heyecandan tansiyonum fırlarsa, taşikardim olursa kontrol altına alamazlarsa falan gibi seyler düsünüyorum. Gerci kesin sezaryan demedi doktor, daha kesin degil ama yine de sezeryan olursam en cok bilincim acıkken nasıl ameliyat olucam diye korkuyorum. Hic sakinlestirici bisey de vermiyorlarmıs galiba??bu konuda bir bilgisi olan var mı?
yarıldım gülmekten.. gözümde canlanıverdi süpürgeyi duvara vuruşun
he ben bi de bugün eşimi uyutmadım.. yatıyorum nasıl kaşınıyorum öyle böyle değil.. sinirle bi attım pikeyi üstümden.. canım benimya taşikardi olucak adamda aşkım korkuttun beni noluyo dedi kaşınıyorum dedim uyuyamıyorum aşkım az sakin ol kalbime bak nasıl atıyo biraz makul tepkiler ver diyo..
tabi ben yine aynı sinirle ''HAMİLEYİM BEN TAAAAM MIIII!!'
selam herkese
ya ben özellikle bu aralar herseye aglıyorum kızlar, cok alıngan oldum. psikolojim alt üstdogum yaklasıyor diye mi acaba? Sizde de oluyormu? Kimseyle konusmaya bile halim yok
slm kızlar biz geldik..............
bebişler nasıl,keyfiniz yerinde mi?
bizimde yarın kontrolümüz var bıcıbıcı yaptık kızımla..................
çok heyecanlıyım ben yaaaaaaa,çatı muayenemde var ,umarım canım yanmaz.......:18::18::18::18::18::18::18::18::18:
geçmiş yapamadık,önemli bi olay var mı.??*??
Hamileliğimin 38. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 20 gün kaldı.
Benim büyük yeğenim2o gün önce gelmişti ayşeme diyorum ki çarşamba anneanne gelecek perşembe doktr izinden gelecek ağustosun 23ünden sonra başak burcu gelecek ondn sonra sende gellşek gibi oldu bu ya anan geldi baban geldiii karşı köyden imama geldi hadiii gariii senden gelllll ahahahha
Sağlıkla doğsunlarda Rabbimin izniye ha aslan ha kaplan
Aynen ben de diyorum ki ,
agustos 23 bir geçirsem ohh çekecegim aslan geciyor cünkü
ilk oğlum aslan da...
Başagı tuttururuz diyorum
Hayırlısıyla saglıklı olsunlar da..
aaaaa ne öyle aslan burcu olmasın felan bakiyim başarı güç istiyorsanız merhamet inanç sadakat hepsi aslandadır evet pek boyunduruk altına girmeyiz oda güzel benceAslan erkeğide zor kadınıda Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin.. Bende başak eşimde başak kızımda başak olursa süper üçlü oluruz evimiz ışıl ışıl 5km öteden farkedilir artık ahahah
benimde persembe günü catı muayenesi var. Heyecanlıyım. Doktor hanımcıgımla iliskimiz yeni bir boyut kazanacak :)
aaaaa ne öyle aslan burcu olmasın felan bakiyim başarı güç istiyorsanız merhamet inanç sadakat hepsi aslandadır evet pek boyunduruk altına girmeyiz oda güzel bence
başak burcuna gelince annem büyük oğlum ve güccük oğlum tabiki
yalnız annem ve büyük oğlum benim ömrümü yediler o yüzden başaklar kendini övmesin:))
ay benim kızımda aslan OLMASINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN...............................
umarım büyük konuşmuyordurum.......
babaannemiz aslan asla onun gibi olmasını istemiyrm......başta eşim... sık dişini biraz başak olsun diooooo
e yani kayınvalide iyide olsa sana pek hoş görünmüyordur ama ne yapıyor merak ettim oğluda pek hayırlıymış:))
ben insanların katagorize edilmesinden hiç hoşlanmıyorum her burcun her memleketin her inancın her cinsiyetin iyisi ve kötüsü vardır
tabiki canım haklısın....beş parmağın beşi bir değildir......
çok konuşuyooooo,işte tüm mesele buuuuuuuu
mesela benimde az konuştuğumdan şikayet ediyorlar...
Hamilelikte daha duygusal oluyormuş ya insan çok doğru sölemişler o kadar yoğun duygular yaşıyorum ki şuan :S dokunsanız ağlarımAllahım kimseyi sevdiğinden ayrı düşürmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?