2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Hamileliğimin 38. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 20 gün kaldı.

Benim büyük yeğenim2o gün önce gelmişti ayşeme diyorum ki çarşamba anneanne gelecek perşembe doktr izinden gelecek ağustosun 23ünden sonra başak burcu gelecek ondn sonra sende gell şek gibi oldu bu ya anan geldi baban geldiii karşı köyden imama geldi hadiii gariii senden gelllll ahahahha

Sağlıkla doğsunlarda Rabbimin izniye ha aslan ha kaplan

Aynen ben de diyorum ki ,
agustos 23 bir geçirsem ohh çekecegim aslan geciyor cünkü
ilk oğlum aslan da...
Başagı tuttururuz diyorum
Hayırlısıyla saglıklı olsunlar da..

Son düzenleme:

ahahahaa canım doktorum he

ben de uyuz oluyorum artık burdaki dr.uma ama eline düştüm işte yarın aldım aldım raporu yoksa elin memleketinde doğurcam

babamızın uykusu gelmıss sahuraa kalkıcazz dhaa bız yatıyoruzz gorsuruzz kızlar yarın kıbb

tatlış tatlış rüyalar canım..

anammm ne kadar az kalmışşşş

ben yirmileri görünce panik olurum heralde...

Aynen ben de diyorum ki ,
agustos 23 bir geçirsem ohh çekecegim aslan geciyor cünkü
ilk oğlum aslan da...
Başagı tuttururuz diyorum
Hayırlısıyla saglıklı olsunlar da..

Aslan erkeğide zor kadınıda Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin.. Bende başak eşimde başak kızımda başak olursa süper üçlü oluruz evimiz ışıl ışıl 5km öteden farkedilir artık ahahah

Yakında gelir benim Aişem... Panik olunuyor bugün ok yavaş hareket etti kokrtum biraz ama sabredecez artık...

Yakında gelir benim Aişem... Panik olunuyor bugün ok yavaş hareket etti kokrtum biraz ama sabredecez artık...

napsın çocuuum annesiya.. yeri daraldı zaten kaç aydır karanlık kuytuda iki buklum duruyorlar.. azıcık dinlenmek onların da hakkı ama dimi

selam herkese
ya ben özellikle bu aralar herseye aglıyorum kızlar, cok alıngan oldum. psikolojim alt üst dogum yaklasıyor diye mi acaba? Sizde de oluyormu? Kimseyle konusmaya bile halim yok

selam herkese
ya ben özellikle bu aralar herseye aglıyorum kızlar, cok alıngan oldum. psikolojim alt üst dogum yaklasıyor diye mi acaba? Sizde de oluyormu? Kimseyle konusmaya bile halim yok

Aynı durum bendede var reklamlara bile ağlıyorum saçma sapan şeylere gülüyorum.. Yanlız durmak hiç istemiyorum evde son aylar sendrom herhalde

selam herkese

geçen gün neye ağladığımı anlatsam gülmekten altına kaçırırsın...

gözleme yapıyodum hazır yufkadan kahvaltı için.. dağıldı bir başladım bağıra bağıra hatta ve hatta böğüre böğüre ağlamaya.. eşim geldi aşkım noldu tyamam bişey yok gayet güzel olmuş kenarı kopmuş sadece diyo.. bi aldım ekmek tahtasının üstüne.. sen misin dağılan.. resmen katliam yaptım bıçakladım en az 20 kere gözlemeyi

Aynı durum bendede var reklamlara bile ağlıyorum saçma sapan şeylere gülüyorum.. Yanlız durmak hiç istemiyorum evde son aylar sendrom herhalde

Benim doğum sezaryen olacagı için senle yakınız 5 veya 6sında doğumum..
Yalnız zaman gectikçe ben epidural sezeryanden korkmaya basladım..
Genel mi istesem..sizin nasıl olacak kızlar dogumunuz?nasıl yapsam kii

Gözleme canisiiiiii :))) Benim soğan doğrayışım gibi olmuş bende bütün hıncımı soğandan alıyorum hem ağlıyorum hem katır kutur doğruyorum hemde elimde

Niçin sezeryan oluyorsun canım? Bana doktor en başından beri normal diyor ama 20 kilo aldığım için sezeryan yapabilir, onun yolunu yapıyormuş gibi geliyor bana normal olacak bu bebek diyor sonra çok kilo aldın diyor çok kilodan normal zor olur diyor... Eğer bi sıkıntı olmazsa epidural normal, illa sezeryan olacaksam epidural sezeryan olacam.

canım benim şu an için normal görünüyor ama sezaryen olacak olsam spinal isterdim o ana tanık olmak için.. genel anestezi çok daha zor...

Hanımlar benim belim ağrımaya başladı gidip azıcık dinleneyim... hepiciğinize Allah rahatlık versin ağrısısz sancısız deliksiz uykular... Yarın görüşmek üzere

Aynen iste Mavis..Reklamda bile agladım gecenlerde..Yalnızlıktan ölücem gibi geliyor, kimse yokmus gibi sanki hayatımda.acaip yalnız hissediyorum kendimi..Galiba ortak bir duygu

Gözlemeyi bıcaklamak komikmis gercekten :) ben elektrik süpürgesinin bir parcasını kırdım gecenlerde, sıkısmıs acılmıyor diye duvara vura vura parcaladım resmen bile bile..Psikopat gibi oldum, kocam can güvenligi yok diye aynı odada bile yatmayacak artık benimle

Niçin sezeryan oluyorsun canım? Bana doktor en başından beri normal diyor ama 20 kilo aldığım için sezeryan yapabilir, onun yolunu yapıyormuş gibi geliyor bana normal olacak bu bebek diyor sonra çok kilo aldın diyor çok kilodan normal zor olur diyor... Eğer bi sıkıntı olmazsa epidural normal, illa sezeryan olacaksam epidural sezeryan olacam.[/QUOTE]
İlki sezaryandı geneldii..evet kesinlikle cok agrım oldu sonrasında..o yüzden sezeryan olacak yine canım
canım benim şu an için normal görünüyor ama sezaryen olacak olsam spinal isterdim o ana tanık olmak için.. genel anestezi çok daha zor...

işte bende o tanık olacagım an çokkk heyecanlanırım gibime geliyor korkmaya basladım kararımı bende bilmiyorum henüz

kızlar merhaba
hastane icin çikolata mı şerker mi aldınız
ben çikolata almayı dusunuyordum ama nette coksirin sekerler de var
kafam karıstı
haftaya eminonune gidip bakıcam
seker alanlar paylasırmızınız ltf

işte bende o tanık olacagım an çokkk heyecanlanırım gibime geliyor korkmaya basladım kararımı bende bilmiyorum henüz[/QUOTE]

Bende o halde yatarken ya heyecandan tansiyonum fırlarsa, taşikardim olursa kontrol altına alamazlarsa falan gibi seyler düsünüyorum. Gerci kesin sezaryan demedi doktor, daha kesin degil ama yine de sezeryan olursam en cok bilincim acıkken nasıl ameliyat olucam diye korkuyorum. Hic sakinlestirici bisey de vermiyorlarmıs galiba?? bu konuda bir bilgisi olan var mı?

Hanımlar benim belim ağrımaya başladı gidip azıcık dinleneyim... hepiciğinize Allah rahatlık versin ağrısısz sancısız deliksiz uykular... Yarın görüşmek üzere

Allah rahatlık versin tatlı rüyalar ben de kaçıcam birazdan kaburgalarım batıyo

yarıldım gülmekten.. gözümde canlanıverdi süpürgeyi duvara vuruşun

he ben bi de bugün eşimi uyutmadım.. yatıyorum nasıl kaşınıyorum öyle böyle değil.. sinirle bi attım pikeyi üstümden.. canım benimya taşikardi olucak adamda aşkım korkuttun beni noluyo dedi kaşınıyorum dedim uyuyamıyorum aşkım az sakin ol kalbime bak nasıl atıyo biraz makul tepkiler ver diyo..

tabi ben yine aynı sinirle ''HAMİLEYİM BEN TAAAAM MIIII!!'

işte bende o tanık olacagım an çokkk heyecanlanırım gibime geliyor korkmaya basladım kararımı bende bilmiyorum henüz[/QUOTE]

Bende o halde yatarken ya heyecandan tansiyonum fırlarsa, taşikardim olursa kontrol altına alamazlarsa falan gibi seyler düsünüyorum. Gerci kesin sezaryan demedi doktor, daha kesin degil ama yine de sezeryan olursam en cok bilincim acıkken nasıl ameliyat olucam diye korkuyorum. Hic sakinlestirici bisey de vermiyorlarmıs galiba?? bu konuda bir bilgisi olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…