İnşallah denk gelir o güne :) Bebek doğarsa haber bekliyorum ama numaramı vermiştim mailde :) Gecenin bir yarısı da olsa haber verebilirsin hiç sorun değil
günaydın canımm , hormonlar bünyeyi ele geçirmiş durumda canım çok uyku uykusuzluk herşey bi arada . bn de kahvaltı hazırlamaya kalktım garibim evlendiğimizden beri işe gitmeden kahvaltı istedi bnm elimden kıyamadım, normalde ikimizde calıştığımız için herkes kendi yapıodu kahvaltıyı.şimdi uyuyamıyorum bnde.iyice dağıttık zaten uykuyu dün 1 de uyanan ben bu sabah 7 de kalktım uyku yok. biz de de böyleeGünaydın kızlarrr, bugun yazık kociş benim yüzümden sahursuz oruç tutuyo.Ben uyumayacağım yemeğini hazırlar seni uyandırırım dedim bi uyandım ezan okunuyor. son anda bi su içebildi zavallım.Ben hiç böyle degildim, inanılmaz uyuyorum şimdi.Neredeyse günün 15-16 saatini uyuyarak geçiriyorum. Neyse uykusuzluktan cok daha iyi bu durum.:26:
Günaydın kızlarrr, bugun yazık kociş benim yüzümden sahursuz oruç tutuyo.Ben uyumayacağım yemeğini hazırlar seni uyandırırım dedim bi uyandım ezan okunuyor. son anda bi su içebildi zavallım.Ben hiç böyle degildim, inanılmaz uyuyorum şimdi.Neredeyse günün 15-16 saatini uyuyarak geçiriyorum. Neyse uykusuzluktan cok daha iyi bu durum.:26:
süksük senin takvim 36 +1 diyo bnmki 36+ 3 diyo ama kalan günlerimiz ikiside 28 diyo yoksa bana bu saatte uyanık olmak yaramıyo mugunaydın cnm sormaa aynı durum bendede var ama ben alarmı duyunca yerımden fırlıyorum ama uykulu uykuluu sımdı uyandım bırazdan gene yatarım oglene kadar uuyurumm .. anlamadım gıttı ne bu uyku halı yaa bebek olunca napıcamm bılmem ..
günaydınnn demekki bu sabah tek anormallik ben de değil bnde forum tarihimde çalışırken hariç ilk kez bu saatte yazıyorummHerkese kocaman günaydııınnnnn!!!! :)))))))))))))
Bugün nasıl oldu bilmiyorum eşimi işe ben yolcu ettim :)))) sonra yattım uyuyayım diye sağa dön sola dön (zorla) uyuyamadım kalktım giyindim süslendim k ahvaltı yaptım şimdi cin gibiyim ben bu saatte gözümü açmadan tuvalete giderdim :)) enerji mi geldi yoksa :)) erken daha ama biraZ daha geçsin zamanına yakın dosun peri kızım. babası gibi 8 aylık olmasın daha 2750 gr çünkü :))
neyse ben biraz yürüyüş yapayım bari parkta bu kadar erken kalkmışken serin serin yürüyelim kızımlabu hafta son zaten iş de.. yarın son toplantım var. doğum partisi verecekler :))) cuma kontrol.. 3. kez nst'ye gireceğim inşallah.. hadi öptüm kızlar!
ınss kolay gecer cnmm.. gelınce yazarsınslm kızlar biz geldik..............
bebişler nasıl,keyfiniz yerinde mi?
bizimde yarın kontrolümüz var bıcıbıcı yaptık kızımla..................
çok heyecanlıyım ben yaaaaaaa,çatı muayenemde var ,umarım canım yanmaz.......:18::18::18::18::18::18::18::18::18:
geçmiş yapamadık,önemli bi olay var mı.??*??
bı bayana bole denmezkı yaaamesela benimde az konuştuğumdan şikayet ediyorlar...
ayy cnm cok zorr .. allah yardım etsın .. bebegını dusun ama annesıı uzme kuzunu.. guzel gunler sızlerın olucak emın oll..Kocasından iş sebebiyle ayrı olan var mı aranızda((
Bayrama gelcek canımın içi ama sonra yine ayrı kalcaz doğuma gelcek yine ayrı kalcaz ekimin ilk haftası gidecem evime nasıl geçecek koskocaaaaaaaaa 52 gün
Çok ama çok özledim onune gündüzde tat var onsuz nede gecede
süksük senin takvim 36 +1 diyo bnmki 36+ 3 diyo ama kalan günlerimiz ikiside 28 diyo yoksa bana bu saatte uyanık olmak yaramıyo mukaç günümüz var bizim ne zaman gelck bu kızlarrrr
aynen ya ruyalar pesımı bırakmıo benımde.. bı doguruyorum bı catı muayenesı oluyorum kafayı oynatıcam azkaldıBizde uyuyamadık zaten 3 gibi uyuyabildim 8i zor ettik ama rahat uyku yok ki zaten rüyalardan yoruluyorum kafam bi milyon
yok doğuruyorum, birileriyle kavga ediyorum, bebek şekeri süslüyorum vs. vs. vs................
aksam yatarken uzun bır sure nefes almakta zorlandım resmen tıkandım azcık kalktımm yurudum evın ıcınde.. bebegımde sola toplandı kasıldı durdu.. sonra uyuyup kalmısım.. sızdede bole bısey varmı nefes darlıgı
yanlız bende bole bısey yokmus demekı .. sevındımvar var olmaz mı suksuk, o var bu var herşey var
garip sesler bile çıkarıyorum uyurken, sesime uyanıyorum hatta, insanın nefesi yetmez hiiiiiih diye ses çıkartır ya anlatabildim mi biilmiyorum ama ben öyle oluyorum işte düşün yani
Ayy süper ya sabah sabah hiç gulcemde yoktu:)))nesguik ha:)))))))suksuk ne bu enerji masaallah sana ve bebisine..iyi geldi benimde bugün 11.30da randevum var bakalım ne diyecek doktorumuz dua edin kızlar..en comda Ali sadigim kaç kilo oldu onu merak ediyorum..
B grubu streptokok enfeksiyonu testi 35-37. haftalar arasında yapılabilir.
bu neymıs bı bılen varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?