2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

İnşallah denk gelir o güne :) Bebek doğarsa haber bekliyorum ama numaramı vermiştim mailde :) Gecenin bir yarısı da olsa haber verebilirsin hiç sorun değil

Tamam, insallah olur da haber veririm. Artik iyice sabirsizlanmaya basladim. Bu gece de iftardan sonra 2,5 saat yurudum. Hayirlisi olsun hakkimizda insallah. Bebis cani ne zaman istese o zaman gelecek..

Günaydın kızlarrr, bugun yazık kociş benim yüzümden sahursuz oruç tutuyo.Ben uyumayacağım yemeğini hazırlar seni uyandırırım dedim bi uyandım ezan okunuyor. son anda bi su içebildi zavallım.Ben hiç böyle degildim, inanılmaz uyuyorum şimdi.Neredeyse günün 15-16 saatini uyuyarak geçiriyorum. Neyse uykusuzluktan cok daha iyi bu durum.:26:

günaydın canımm , hormonlar bünyeyi ele geçirmiş durumda canım çok uyku uykusuzluk herşey bi arada . bn de kahvaltı hazırlamaya kalktım garibim evlendiğimizden beri işe gitmeden kahvaltı istedi bnm elimden kıyamadım, normalde ikimizde calıştığımız için herkes kendi yapıodu kahvaltıyı.şimdi uyuyamıyorum bnde.iyice dağıttık zaten uykuyu dün 1 de uyanan ben bu sabah 7 de kalktım uyku yok. biz de de böylee

gunaydın cnm sormaa aynı durum bendede var ama ben alarmı duyunca yerımden fırlıyorum ama uykulu uykuluu sımdı uyandım bırazdan gene yatarım oglene kadar uuyurumm .. anlamadım gıttı ne bu uyku halı yaa bebek olunca napıcamm bılmem ..

Herkese kocaman günaydııınnnnn!!!! :)))))))))))))
Bugün nasıl oldu bilmiyorum eşimi işe ben yolcu ettim :)))) sonra yattım uyuyayım diye sağa dön sola dön (zorla) uyuyamadım kalktım giyindim süslendim k ahvaltı yaptım şimdi cin gibiyim ben bu saatte gözümü açmadan tuvalete giderdim :)) enerji mi geldi yoksa :)) erken daha ama biraZ daha geçsin zamanına yakın dosun peri kızım. babası gibi 8 aylık olmasın daha 2750 gr çünkü :))
neyse ben biraz yürüyüş yapayım bari parkta bu kadar erken kalkmışken serin serin yürüyelim kızımla bu hafta son zaten iş de.. yarın son toplantım var. doğum partisi verecekler :))) cuma kontrol.. 3. kez nst'ye gireceğim inşallah.. hadi öptüm kızlar!

süksük senin takvim 36 +1 diyo bnmki 36+ 3 diyo ama kalan günlerimiz ikiside 28 diyo yoksa bana bu saatte uyanık olmak yaramıyo mu kaç günümüz var bizim ne zaman gelck bu kızlarrrr

günaydınnn demekki bu sabah tek anormallik ben de değil bnde forum tarihimde çalışırken hariç ilk kez bu saatte yazıyorummbizi de götürün yürüyüşee işe yarasın erken kalkmamız

Bizde uyuyamadık zaten 3 gibi uyuyabildim 8i zor ettik ama rahat uyku yok ki zaten rüyalardan yoruluyorum kafam bi milyon

yok doğuruyorum, birileriyle kavga ediyorum, bebek şekeri süslüyorum vs. vs. vs................

ınss kolay gecer cnmm.. gelınce yazarsın
mesela benimde az konuştuğumdan şikayet ediyorlar...
bı bayana bole denmezkı yaaabenım kocıstee azcık sus dıoo bazen kafası şiişincee
ayy cnm cok zorr .. allah yardım etsın .. bebegını dusun ama annesıı uzme kuzunu.. guzel gunler sızlerın olucak emın oll..
süksük senin takvim 36 +1 diyo bnmki 36+ 3 diyo ama kalan günlerimiz ikiside 28 diyo yoksa bana bu saatte uyanık olmak yaramıyo mu kaç günümüz var bizim ne zaman gelck bu kızlarrrr
bende anlamadımkı anlatayım gozlerım yarı acık halaaa
Bizde uyuyamadık zaten 3 gibi uyuyabildim 8i zor ettik ama rahat uyku yok ki zaten rüyalardan yoruluyorum kafam bi milyon

yok doğuruyorum, birileriyle kavga ediyorum, bebek şekeri süslüyorum vs. vs. vs................
aynen ya ruyalar pesımı bırakmıo benımde.. bı doguruyorum bı catı muayenesı oluyorum kafayı oynatıcam azkaldı

aksam yatarken uzun bır sure nefes almakta zorlandım resmen tıkandım azcık kalktımm yurudum evın ıcınde.. bebegımde sola toplandı kasıldı durdu.. sonra uyuyup kalmısım.. sızdede bole bısey varmı nefes darlıgı

var var olmaz mı suksuk, o var bu var herşey var

garip sesler bile çıkarıyorum uyurken, sesime uyanıyorum hatta, insanın nefesi yetmez hiiiiiih diye ses çıkartır ya anlatabildim mi biilmiyorum ama ben öyle oluyorum işte düşün yani

yanlız bende bole bısey yokmus demekı .. sevındım esımde nefes alamadıgım ıcın horladıgımı soluo

buyumustur cnmmmmmmmmmmmmmm .. tskler cnmm cok enrjıkk sayılmayızz sankı uykum geldı genee bu uyku halı neolcak bılmıyorummm kı

gidim de biraz uyumaya çalışayım

bugün kontrole gidecek arkadaşlar hayırlı haberlerle gelin inşallah emi

B grubu streptokok enfeksiyonu testi 35-37. haftalar arasında yapılabilir.

bu neymıs bı bılen varmı

benim 37. hafta da yapılacak testlerim varmış doktor söyledi. ama ne olduğunu bilmiyorum. sarılık şu bu testleri falan dedi ama aklımda tutamadım. sadece sarılık kaldı aklımda?? söylediğinin de ne olduğunu bilmiyorum:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…