netten baktımda cnm rahım agzı dıkısmıss ..:26::26::26::26:benim 37. hafta da yapılacak testlerim varmış doktor söyledi. ama ne olduğunu bilmiyorum. sarılık şu bu testleri falan dedi ama aklımda tutamadım. sadece sarılık kaldı aklımda?? söylediğinin de ne olduğunu bilmiyorum:44:
günaydın kızlar....
bakın ne buldum belki görmüşsünüzdür bilmiyorum.
Bebeğin doğuşunu resimlerle gösteriyo.
Normal Doğumun Mekanizması
kız ben hiç doğum videosu falan izlemedim. etkilenilecek bişeyse bakmayayımgünaydın kızlar....
netten baktımda cnm rahım agzı dıkısmıss ..:26::26::26::26:
baktım cnmmmm aslında bakmak ıstemıyodumm etkılenıyorum dıee tskler paylasım ıcınn
kız ben hiç doğum videosu falan izlemedim. etkilenilecek bişeyse bakmayayım
bak cnm burada açıklıyor.aile.org :: Aile İletişim ve Eğitim Portalı :: Hamilelikte Muayene ve Testler
günaydın kızlar....
kızlar selam keyifler nasıl???
biz dün kızımın odasını aldık... ama hiç tadını çıkaramıyorum bugün gene doktordaydım ve haberler hiçte iyi değil(( sanırım hepinizden önce ben doğurucam bu gidişle ((
sancım çıktı biraz açılmam yok ama erken doğum riskimiz var geciktirmek için ilaç başladı ve beklenmedik bir anda bebek gelirse diye ciğer geliştirici iğne oldum yarında olucam aynı iğneden... perşembe günü bir doktor var prof. ona randevu aldım özel cihazlarla suyun fazla olmasının nedenlerini araştırıcakmış bu doktor( umarım hiçbirşey çıkmaz çok korkuyorum ve çok mutsuzum kızlar hiç keyfim yok moralim sıfır bebeğim daha çok küçük doğarsa yaşar mı 1800 gr daha çok minik
ya bana bişey olursa ya bebeğimi kaybedersem çıldırıcam kızlar hiç iyi değilim zaten paniğim iyice kötü oldum anlicağnız...
neyse sizinde moralinizi bozdum kusura bakmayın...
umarım sizler iyisinizdir...
kızlar bu arada benim haftamda sizin bebişler kaç gram dı hatırlıyor musunuz, bana zayıfta geldi bebeğim yaaaa??????????????????
yok video değil bebeğin doğum kanalına girişi ve doğması sıra sıra resimlerle gösterilmiş, çizim yani fotoğraf da değil, bence etkilenecek bişey yok ama sen bilirsin.
Yaa ne tırsak çıktınız doğurucaz işte başka yolu yok
baktım ki baktım ki baktım kiçizimlerde bişey yok. sadece en sonundaki gerçek resim şeyyyyy:18::18:
cnm ben sezeryandan korkuyorum normalden değil bu arada
kızlar selam keyifler nasıl???
biz dün kızımın odasını aldık... ama hiç tadını çıkaramıyorum bugün gene doktordaydım ve haberler hiçte iyi değil(( sanırım hepinizden önce ben doğurucam bu gidişle ((
sancım çıktı biraz açılmam yok ama erken doğum riskimiz var geciktirmek için ilaç başladı ve beklenmedik bir anda bebek gelirse diye ciğer geliştirici iğne oldum yarında olucam aynı iğneden... perşembe günü bir doktor var prof. ona randevu aldım özel cihazlarla suyun fazla olmasının nedenlerini araştırıcakmış bu doktor( umarım hiçbirşey çıkmaz çok korkuyorum ve çok mutsuzum kızlar hiç keyfim yok moralim sıfır bebeğim daha çok küçük doğarsa yaşar mı 1800 gr daha çok minik
ya bana bişey olursa ya bebeğimi kaybedersem çıldırıcam kızlar hiç iyi değilim zaten paniğim iyice kötü oldum anlicağnız...
neyse sizinde moralinizi bozdum kusura bakmayın...
umarım sizler iyisinizdir...
kızlar bu arada benim haftamda sizin bebişler kaç gram dı hatırlıyor musunuz, bana zayıfta geldi bebeğim yaaaa??????????????????
günaydın kızlarr....
biz hala kızımla işteyiz.
Allah nasip ederse bu hafta son...
37 hafta raporunu alıp izne ayrılacağım.
Cuma günü kontrolümüz varr...Hadi bakalım hayırlısı....
var var olmaz mı suksuk, o var bu var herşey var
garip sesler bile çıkarıyorum uyurken, sesime uyanıyorum hatta, insanın nefesi yetmez hiiiiiih diye ses çıkartır ya anlatabildim mi biilmiyorum ama ben öyle oluyorum işte düşün yani
günaydınnnn..akşam iftara davetliydik bilirsiniz sen 2 canlısın ye muhabbetlerini tam 1,5 kilo almışım akşam 8 den gece 1 e kadar ..:. şu an midem felaket durumda bide dr um 15 i geçmeyeceksin normal istiyosan dedi...pöffffffff :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?