2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Günaydın... Sabah 3,30 da uyandım sonra 8 buçukda yattım 10 30da kalktım :)

Biri patates kızartmış acaip kokuyo evde patates de yok pöf ya neyse yemeyelim bizde di mi kızım

selamlar kızlar nasılsınız??

izine çıkan varmı yoksa benim gibi hala çalışan varmı

mavis mavis sen ağustos annesi olacaksınn sanırım dimi

Son düzenleme:
Kızlarr bu arada Hepınızın KADIR GECESI mubarek olsunnnn.Herkese HAYIRLI KANDILLERRRR...

evet sizin de kandiliniz mübarek olsun kızlar.

ben 2 yıldır izinliyim

Günaydın... Sabah 3,30 da uyandım sonra 8 buçukda yattım 10 30da kalktım :)

Biri patates kızartmış acaip kokuyo evde patates de yok pöf ya neyse yemeyelim bizde di mi kızım

oyy ben kıyamam size canınız patates mi istedi, gelin ben yapayım size

evet sizin de kandiliniz mübarek olsun kızlar.

oyy ben kıyamam size canınız patates mi istedi, gelin ben yapayım size

Ayy teyzesi gelelim gerçekten çok acıktık da az daha vakit geçsin öğle yemeği yicem patatesimiz yok perşembe günü ancak alabirim eşimede desemde o mu alsa ki pof yaa hamilelikte bu koku olayı farklıymış yaa

ama sizin komşular da senin gibi hiç durmuyor ki canım, habire bişey yapıyorlar

Ben hala çalışıyorum canım. Sıkıntı olmazsa eğer 4 hafta daha çalışacağım bakalım pöffff.

bende 37-38 kadar çalışıcam sanırım kızlarr..şuan iyiyim ya gelip gidiyorum yani..
bebek baskı yapıyo işte sadece.
bebişleriniz büyüdümü bakalım

ama sizin komşular da senin gibi hiç durmuyor ki canım, habire bişey yapıyorlar

Kuzum bu yine bişe değil benim karşıdaki hanım yemek yapıyo açıyo dış kapıyı direk benim evde koku... Bir gün öğle vakti öyle bi kazartma kokuyoki kapı deliğinden baktım açmış kapıyı neyse zaman geçti biraz bi hamur kokuyo gözleme kokuyo öyle byle değil kapıdanda gürültü geliyor bakayım dedim delikten açmış dış kapısını kurmuş gazlı sacı sacda gözleme mi yapıyo eriştemi kesiyo ne yapıyosa hem yiyolar hem yapıyolar benim kapıyada yaklaşmışlar hamile olduğumuda biliyor.. Öyle bi koktuki sanki benim salonda yaptın yani o derece... Bende ağladım tabi eşimde kızdı ben gider sana alırım dedi hamilelik farklı bi psikoloji Karşımdaki de sağolsun dengesiz bi kadın selam veririm almaz ilk zamanlarda konuşuyoduk şimdi konuşmuyo benle gördümü çaaaat diye kapıyı yüzüme kapıyo insanlar bi tuhaff

ben dün itibariylee izne çıktım canımmmm hrkes çalışırken doğuracaksınnn diyordu

tubacım nasılsın cemremiz nasıl .. ay nasıl özeniyorum sana yavrumu bi kucağıma alsam bi koklasam ama ne zaman gelicek bilmioruzkiiiii... senn şimdi koynunda oh ohhhhhh miss... bnde istiyorummm

bende sen gibiyken çıkarım sanırım
maşallah sende ağustos annesisin
doğumlar normalmi görünüyor kızlar

canım işin rahatsa çalışabildiğin kadar çaşış tabiii sonraında rahat ederiz inş.
2 eylül benim öncesindeee olurmu bilmiyorum bayramdan sonraaa gelsin çok istiyorum hayırlısı tabi Allah hayırlı vakitte göndersin.

inş. normalistiyorum bakalım nasip olacakmı
senin durumlar nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…