Kuzum bu yine bişe değil benim karşıdaki hanım yemek yapıyo açıyo dış kapıyı direk benim evde koku... Bir gün öğle vakti öyle bi kazartma kokuyoki kapı deliğinden baktım açmış kapıyı neyse zaman geçti biraz bi hamur kokuyo gözleme kokuyo öyle byle değil kapıdanda gürültü geliyor bakayım dedim delikten açmış dış kapısını kurmuş gazlı sacı sacda gözleme mi yapıyo eriştemi kesiyo ne yapıyosa hem yiyolar hem yapıyolar benim kapıyada yaklaşmışlar hamile olduğumuda biliyor.. Öyle bi koktuki sanki benim salonda yaptın yani o derece... Bende ağladım tabi eşimde kızdı ben gider sana alırım dedi hamilelik farklı bi psikolojiKarşımdaki de sağolsun dengesiz bi kadın selam veririm almaz ilk zamanlarda konuşuyoduk şimdi konuşmuyo benle gördümü çaaaat diye kapıyı yüzüme kapıyo insanlar bi tuhaff
canım işin rahatsa çalışabildiğin kadar çaşış tabiii sonraında rahat ederiz inş.
2 eylül benim öncesindeee olurmu bilmiyorum bayramdan sonraaa gelsin çok istiyorum hayırlısı tabi Allah hayırlı vakitte göndersin.
inş. normalistiyorum bakalım nasip olacakmı
senin durumlar nasıl
günaydın kızlar...
doktordan geldim şimdi hemen size yazıyorum. 22.00.2012 çarşamba günü kızımı kucağıma alıcam kısmetsedaha öncede bahsettiğim gibi mecburu sezeryan olacağım. doktor cumartesi gel bayramdan önce yine bakıcam sancılarına dedi malum 39. haftaya giriyorum ve doğumun saatini konuşalım dedi.[/Q
AAAAAAAA haftaya doğum yapıyosun o zaman kaç haftalık oluyosun canm çok az kaldı ya heyecan dorukdadır
canı gözleme çekti diye ağlayan ilk kadın, alemsin valla
günaydın kızlar...
doktordan geldim şimdi hemen size yazıyorum. 22.00.2012 çarşamba günü kızımı kucağıma alıcam kısmetsedaha öncede bahsettiğim gibi mecburu sezeryan olacağım. doktor cumartesi gel bayramdan önce yine bakıcam sancılarına dedi malum 39. haftaya giriyorum ve doğumun saatini konuşalım dedi.
günaydın kızlar...
doktordan geldim şimdi hemen size yazıyorum. 22.00.2012 çarşamba günü kızımı kucağıma alıcam kısmetsedaha öncede bahsettiğim gibi mecburu sezeryan olacağım. doktor cumartesi gel bayramdan önce yine bakıcam sancılarına dedi malum 39. haftaya giriyorum ve doğumun saatini konuşalım dedi.[/Q
AAAAAAAA haftaya doğum yapıyosun o zaman kaç haftalık oluyosun canm çok az kaldı ya heyecan dorukdadır
39+1 oluyorum canım hayırlısıyla evet heyecan vartabi içim biraz buruk normal doğum olamayacağı için ama kısmett kızımla ben iyi olalım da
39+1 oluyorum canım hayırlısıyla evet heyecan vartabi içim biraz buruk normal doğum olamayacağı için ama kısmett kızımla ben iyi olalım da
canım hiç buruk olma ya hakkımda hayırlısı buymuş de bence sağlıklı olunda gerisi önemli değil bende ilk doğumumda normal diye direttim o kadar sancı çektim e sonra sezeryan oldum nasib böyleymiş hem sezeryanın planlı olmasıda güzel herşeyini ayarlayıp gidebiliyosun ben dağıtıcam çikolataları falan aldım attım şimdiden evimi 1 gün öncesinden temizletip gidicem inşş mecburen bardağın dolu tarafından bakıcaz hem bişey söyliymmi sezeryan sanıldığı kadarda acılı değil ben çok rahattım mesela
günaydın kızlar...
doktordan geldim şimdi hemen size yazıyorum. 22.00.2012 çarşamba günü kızımı kucağıma alıcam kısmetsedaha öncede bahsettiğim gibi mecburu sezeryan olacağım. doktor cumartesi gel bayramdan önce yine bakıcam sancılarına dedi malum 39. haftaya giriyorum ve doğumun saatini konuşalım dedi.
canım hiç buruk olma ya hakkımda hayırlısı buymuş de bence sağlıklı olunda gerisi önemli değil bende ilk doğumumda normal diye direttim o kadar sancı çektim e sonra sezeryan oldum nasib böyleymiş hem sezeryanın planlı olmasıda güzel herşeyini ayarlayıp gidebiliyosun ben dağıtıcam çikolataları falan aldım attım şimdiden evimi 1 gün öncesinden temizletip gidicem inşş mecburen bardağın dolu tarafından bakıcaz hem bişey söyliymmi sezeryan sanıldığı kadarda acılı değil ben çok rahattım mesela
teşekkür ederim canım yaa içimi rahatlattın evet güzel yanlarıda var bende fön çektirir giderim diyorum doğumainşallah benimki de senin ki gibi rahat olur dua edin bana da tatlım
hayırlısı olsun canım.....darısı bizim başımıza artık.......neden mecburu sezeryan canım?
bu arada hiç sancın çıktı mı? bebişin kaç kilo olmuş?
çok soru sordum demi????????????????
ben 12 kilo aldım cnm:))) ben de normal istiyorum. bakalım nasipppinş öyledir çünkü ben normal doğumu çok istiyorumama daha bebişim de kilo alıcak bakayım 15 le yırtsam bari sen kaç kilo aldın
biraz sancı çıktı canım ama doğum sancıları değilmiş onlarkızım 3.100 olmuş başı aşağıda ama daha kanala girmemiş
ben 12 kilo aldım cnm:))) ben de normal istiyorum. bakalım nasippp
Günaydın kızlar herzaman ki gibi uykusuz bir gecenin sabahındayım artık doya doya uyumak istiyorum ama nerdeeeeee
Rüyamda bir teknedeydim hamileyim yine altımdan kocaman kocaman ve yavru balıklar geçti ama hayatımda o derece büyük balık görmemiştim ömrümde bana dediler sen varsın ya abla senin için geldi o balıklar.Kısmet mi gelcek acep nolcek
spinal mi epiduralmi karar verdinizmi ayy ben de çok heyecanlıyım ya cidden sona geldikteşekkür ederim canım yaa içimi rahatlattın evet güzel yanlarıda var bende fön çektirir giderim diyorum doğumainşallah benimki de senin ki gibi rahat olur dua edin bana da tatlım
canım 38 i doldurmuşsun çatı muayenesi için uygunmuşsun e bide suni sancıylamı doğutturucak ki:18::18::18::18:slm kızlar,bizde doktordan geldik....
herşeyimiz normal çıktı, sancımız yine hiç yok.......
bugün çatı muayenem vardı baya kasmıştım kendimi,muayeneden önce Doktoruma yapılmak zorunda mı bu hafta içinde falan diye sordum,hayır bazı arkadaşlar son haftada bazılarıda doğum esnasında yapıyor dedi.......bende onun tatile çıkacağından bu muayenenin doğuma sebep olucağından endişe ettiğimden falan bahsettim....(yarın izne çıkıyor 22 sinde dönüş yapıcak )
oda madem istemi,yrsun 22 sinde yapalım dedi,,,,,yırttım yaniiiiiii
hem muayene sırasında biraz irite eder çıkmasını hızlandırırız dedi,bide kızım standartlarını doldurmuş teyzoşlar,eğer izne çıkmasaydım bu hafta bebeğini alırdım dedi........:18::18::18::18::18::18::18::18::18:
hıııı,bide kızımın eşi yaşlanmaya başlamış,ben kesin 22 veye 23 ünde doğuruyrm kızlar,Doktorumun daha fazla bekliyceni zannetmiyrm.........buarada 22 sinde 39+0 oluyrz....
umarım kızım doktor ablasını beklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.............................
maşallah bebişine canım....
benimde sancı yooookkkkktu hiç......
buarada benimkininde başı aşağıda mam doğum kanalına girip girmediğini sormak hiç aklıma bile gelmedi.......çatı muayenesinden yırrtma sevi,nciyle......
benim tonbişte 3370 olmuş ,boyumuzda 49,5
maşalah kızına 3500 falan doğar galiba
uykucular siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii................................bız azcık sekerleme yapalım sona gelırızz
spinal mi epiduralmi karar verdinizmi ayy ben de çok heyecanlıyım ya cidden sona geldik
canım 38 i doldurmuşsun çatı muayenesi için uygunmuşsun e bide suni sancıylamı doğutturucak ki:18::18::18::18:
maşalah kızına 3500 falan doğar galiba
evet canım uygundumda ,muayeneden sonra doğurur moğururum die korktu...doktorum burda olsa neyse tatile çıkıyo.......
sanırım sancılar bööööle çıkmamaya devam ederse suni sancı verecek......
bende kilosu o kadar olur die tahmin ediyrm.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?