2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

canı gözleme çekti diye ağlayan ilk kadın, alemsin valla

masa başındayım cnm ama kalkıyorum ayak hizmetide yapıyorum milletin masasına gidip bu halimle
benim normal olurmu bilmiyorum çok tırsıyorum:18:

günaydın kızlar...
doktordan geldim şimdi hemen size yazıyorum. 22.00.2012 çarşamba günü kızımı kucağıma alıcam kısmetse daha öncede bahsettiğim gibi mecburu sezeryan olacağım. doktor cumartesi gel bayramdan önce yine bakıcam sancılarına dedi malum 39. haftaya giriyorum ve doğumun saatini konuşalım dedi.

canı gözleme çekti diye ağlayan ilk kadın, alemsin valla

Normal bi kadın olsam neyse hamile bir kadının gözlemei için ağlaması normal seninde tam kapınn önünde yapsınlarda vermesnlerde bak çocuk gibi üzülmüyor musun :)))

Canım Hakkında hayırlısı olsun sağlıkla al bebeğini kucağına inşaallah...

hayırlısı olsun canım.....darısı bizim başımıza artık.......neden mecburu sezeryan canım?
bu arada hiç sancın çıktı mı? bebişin kaç kilo olmuş?

çok soru sordum demi????????????????

kızlarrrr günaydınnnnn kızlar gebeliğin son haftalarında bebeğin hareketleri birazadaha yavaşlar yeri dar olduğu için eskisi kadar hareketli olmaz diye biliyorumm, amaaaaa benim kız yeni coştu eskiden bu kadar hareketli değildi şu 1 haftadır o kadar hareketlendiki hiç durmuyo canımı yakıyo o hareket ettikce sırtım kaburgalarım çok ağrıyoo

Günaydın kızlar herzaman ki gibi uykusuz bir gecenin sabahındayım artık doya doya uyumak istiyorum ama nerdeeeeee
Rüyamda bir teknedeydim hamileyim yine altımdan kocaman kocaman ve yavru balıklar geçti ama hayatımda o derece büyük balık görmemiştim ömrümde bana dediler sen varsın ya abla senin için geldi o balıklar.Kısmet mi gelcek acep nolcek

biraz sancı çıktı canım ama doğum sancıları değilmiş onlar kızım 3.100 olmuş başı aşağıda ama daha kanala girmemiş

slm kızlar,bizde doktordan geldik....
herşeyimiz normal çıktı, sancımız yine hiç yok.......
bugün çatı muayenem vardı baya kasmıştım kendimi,muayeneden önce Doktoruma yapılmak zorunda mı bu hafta içinde falan diye sordum,hayır bazı arkadaşlar son haftada bazılarıda doğum esnasında yapıyor dedi.......bende onun tatile çıkacağından bu muayenenin doğuma sebep olucağından endişe ettiğimden falan bahsettim....(yarın izne çıkıyor 22 sinde dönüş yapıcak )
oda madem istemi,yrsun 22 sinde yapalım dedi,,,,,yırttım yaniiiiiii
hem muayene sırasında biraz irite eder çıkmasını hızlandırırız dedi,bide kızım standartlarını doldurmuş teyzoşlar,eğer izne çıkmasaydım bu hafta bebeğini alırdım dedi........:18::18::18::18::18::18::18::18::18:

hıııı,bide kızımın eşi yaşlanmaya başlamış,ben kesin 22 veye 23 ünde doğuruyrm kızlar,Doktorumun daha fazla bekliyceni zannetmiyrm.........buarada 22 sinde 39+0 oluyrz....

umarım kızım doktor ablasını beklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.............................

biraz sancı çıktı canım ama doğum sancıları değilmiş onlar kızım 3.100 olmuş başı aşağıda ama daha kanala girmemiş

maşallah bebişine canım....
benimde sancı yooookkkkktu hiç......
buarada benimkininde başı aşağıda mam doğum kanalına girip girmediğini sormak hiç aklıma bile gelmedi.......çatı muayenesinden yırrtma sevi,nciyle......
benim tonbişte 3370 olmuş ,boyumuzda 49,5

günaydın canım.......
aynen artık uykusuzluklara alıştık.......uyumak garip gelio artık bana.....gece uykusu ,deliksiz bi uyku nedir unuttummmmm
ne kadar güzel bi rüyaaaaaa,allah hayırlara yazzsın,bebiş baya nasipli olucak demek.....

bız azcık sekerleme yapalım sona gelırızz
uykucular siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii................................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…