uykucular siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii................................
evet canım uygundumda ,muayeneden sonra doğurur moğururum die korktu...doktorum burda olsa neyse tatile çıkıyo.......
sanırım sancılar bööööle çıkmamaya devam ederse suni sancı verecek......
bende kilosu o kadar olur die tahmin ediyrm.......
bana ilk doğumumda doktorum çatı muayenesi sırasında sıyırma diye bişey yaptı bebek gelsindiye galiba senin dr un ittirme dediği şey 3 gün içinde gelir demişti ama gelmemişti tekrar gittiğimde yine yaptı bu defa 2 gün içinde gelmişti asıl o doğumu tetikliyomuş
uykucular siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii................................
evet canım uygundumda ,muayeneden sonra doğurur moğururum die korktu...doktorum burda olsa neyse tatile çıkıyo.......
sanırım sancılar bööööle çıkmamaya devam ederse suni sancı verecek......
bende kilosu o kadar olur die tahmin ediyrm.......
sancı olmadan suni sancı veriyorsa kesin sezeryan yapmayı düşünüyor doktorun
tecrübelerimden artık buna kanaat getirdim. bekle 3 hafta daha 43. haftada doğuranlar var ama suni sancı alma.
bak bana sancım olmadan suni sancı verdi doktorum bebeğin kalp atışları yavaşladı hop sezeryana.
sadece bir tavsiye
hıııı,rahatsız edicekmiş benim doktor doğum hızlansın dieeeeee..........
ay ne bileyim ya tecrübesizlik işte.....
yaaaaaaaaaa,,,,,,bebeğin eşi yaşlanmaya başlamış canım....bide kaka maka yeme olaylarıda var yaaaa,riske atmayayım diyrm...sanırım suni sancıda verse kabul edicem.çekmeye razıyım ,yeter ki normal olsun......
maşallah bebişine canım....
benimde sancı yooookkkkktu hiç......
buarada benimkininde başı aşağıda mam doğum kanalına girip girmediğini sormak hiç aklıma bile gelmedi.......çatı muayenesinden yırrtma sevi,nciyle......
benim tonbişte 3370 olmuş ,boyumuzda 49,5
günaydın canım.......
aynen artık uykusuzluklara alıştık.......uyumak garip gelio artık bana.....gece uykusu ,deliksiz bi uyku nedir unuttummmmm
ne kadar güzel bi rüyaaaaaa,allah hayırlara yazzsın,bebiş baya nasipli olucak demek.....
slm kızlar,bizde doktordan geldik....
herşeyimiz normal çıktı, sancımız yine hiç yok.......
bugün çatı muayenem vardı baya kasmıştım kendimi,muayeneden önce Doktoruma yapılmak zorunda mı bu hafta içinde falan diye sordum,hayır bazı arkadaşlar son haftada bazılarıda doğum esnasında yapıyor dedi.......bende onun tatile çıkacağından bu muayenenin doğuma sebep olucağından endişe ettiğimden falan bahsettim....(yarın izne çıkıyor 22 sinde dönüş yapıcak )
oda madem istemi,yrsun 22 sinde yapalım dedi,,,,,yırttım yaniiiiiii
hem muayene sırasında biraz irite eder çıkmasını hızlandırırız dedi,bide kızım standartlarını doldurmuş teyzoşlar,eğer izne çıkmasaydım bu hafta bebeğini alırdım dedi........:18::18::18::18::18::18::18::18::18:
hıııı,bide kızımın eşi yaşlanmaya başlamış,ben kesin 22 veye 23 ünde doğuruyrm kızlar,Doktorumun daha fazla bekliyceni zannetmiyrm.........buarada 22 sinde 39+0 oluyrz....
umarım kızım doktor ablasını beklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.............................
B grubu streptokok enfeksiyonu testi 35-37. haftalar arasında yapılabilir.
bu neymıs bı bılen varmı
bizimkiler belki aynı gün doğabilirlermaşallah bebişine canım benim doktor boy sölemiyor hiç. allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin. eğer kasık taraflarında hafif hafif hareketler hissediyorsan girmemiştir kanala canım ben çatı muayenesi oldum biraz eğim varmış ve ben daha önceden kuyruk sokumu kemiğimi kırdım ve o yamuk kaynamıştı. doğum da o tekrardan kırılacak dedi doktor:2: ve allah korusun normal doğum yaparsam bebeğimin başına batabilirmiş.
yaaaaaaaaaa,,,,,,bebeğin eşi yaşlanmaya başlamış canım....bide kaka maka yeme olaylarıda var yaaaa,riske atmayayım diyrm...sanırım suni sancıda verse kabul edicem.çekmeye razıyım ,yeter ki normal olsun......
tskler cnm okudum dr yapmassa bıle sızz ıstedıgınızı soleyın gıbı bıseyde yazıoo.. aklımkarıstı sımdı neden yapılmadı ozaman cok onemlıymıssskız ben hiç doğum videosu falan izlemedim. etkilenilecek bişeyse bakmayayım
bak cnm burada açıklıyor.aile.org :: Aile İletişim ve Eğitim Portalı :: Hamilelikte Muayene ve Testler
onlardan bendede var cnm uzulmee.. gecen aydı sanırsam gozleme partısı vardı asadakı komsuda bıtane bıle cıkarmadı bana halbukı baana gelırgıder.. samımıyetsızz ınsanlarr. sonucta hamıleyızz.. ama napıcaksın herkez bır olmuooKuzum bu yine bişe değil benim karşıdaki hanım yemek yapıyo açıyo dış kapıyı direk benim evde koku... Bir gün öğle vakti öyle bi kazartma kokuyoki kapı deliğinden baktım açmış kapıyı neyse zaman geçti biraz bi hamur kokuyo gözleme kokuyo öyle byle değil kapıdanda gürültü geliyor bakayım dedim delikten açmış dış kapısını kurmuş gazlı sacı sacda gözleme mi yapıyo eriştemi kesiyo ne yapıyosa hem yiyolar hem yapıyolar benim kapıyada yaklaşmışlar hamile olduğumuda biliyor.. Öyle bi koktuki sanki benim salonda yaptın yani o derece... Bende ağladım tabi eşimde kızdı ben gider sana alırım dedi hamilelik farklı bi psikolojiKarşımdaki de sağolsun dengesiz bi kadın selam veririm almaz ilk zamanlarda konuşuyoduk şimdi konuşmuyo benle gördümü çaaaat diye kapıyı yüzüme kapıyo insanlar bi tuhaff
günaydın kızlar...
doktordan geldim şimdi hemen size yazıyorum. 22.00.2012 çarşamba günü kızımı kucağıma alıcam kısmetsedaha öncede bahsettiğim gibi mecburu sezeryan olacağım. doktor cumartesi gel bayramdan önce yine bakıcam sancılarına dedi malum 39. haftaya giriyorum ve doğumun saatini konuşalım dedi.
bol bol kısmett bebısın kısmetlı olcak deemkkı annesıı balık guseldırr.. hayra yorr..Günaydın kızlar herzaman ki gibi uykusuz bir gecenin sabahındayım artık doya doya uyumak istiyorum ama nerdeeeeee
Rüyamda bir teknedeydim hamileyim yine altımdan kocaman kocaman ve yavru balıklar geçti ama hayatımda o derece büyük balık görmemiştim ömrümde bana dediler sen varsın ya abla senin için geldi o balıklar.Kısmet mi gelcek acep nolcek
slm kızlar,bizde doktordan geldik....
herşeyimiz normal çıktı, sancımız yine hiç yok.......
bugün çatı muayenem vardı baya kasmıştım kendimi,muayeneden önce Doktoruma yapılmak zorunda mı bu hafta içinde falan diye sordum,hayır bazı arkadaşlar son haftada bazılarıda doğum esnasında yapıyor dedi.......bende onun tatile çıkacağından bu muayenenin doğuma sebep olucağından endişe ettiğimden falan bahsettim....(yarın izne çıkıyor 22 sinde dönüş yapıcak )
oda madem istemi,yrsun 22 sinde yapalım dedi,,,,,yırttım yaniiiiiii
hem muayene sırasında biraz irite eder çıkmasını hızlandırırız dedi,bide kızım standartlarını doldurmuş teyzoşlar,eğer izne çıkmasaydım bu hafta bebeğini alırdım dedi........:18::18::18::18::18::18::18::18::18:
hıııı,bide kızımın eşi yaşlanmaya başlamış,ben kesin 22 veye 23 ünde doğuruyrm kızlar,Doktorumun daha fazla bekliyceni zannetmiyrm.........buarada 22 sinde 39+0 oluyrz....
umarım kızım doktor ablasını beklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.............................hadı gene ıyısın yırtmıssın.. eşi yaslanınca kg alımı yavaslıo ama senın kuzunun masallhı var zatenn .. hayırlısıı cok azkaldı cok azzzzzzzzzzzzzzzz
haklısınn cok uyuyoruzz ıyıce buyuduk
ayy ne degısık olmus olee eskı turk fılmı gıbıı.. acılması cok hızlı olmusdemekkışunu lütfen okuyun arkadaşlar:
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-oykuleri/536075-gulus-cumbus-evde-dogummmm.html
ben doğumumda bağıranlardan korkup ağladım ama hiç bağırmadım demiştim ya. tek değilmişim
bende sola yatmak ıstıyorum kızcemde hep solda.. tekmeyı vuruoo sonra saga donuyorumm uyuyup kalıyorum ıns bısey olmazzOoooo kızlar herkese günaydın güzel bir sabah bizim uyanmamız yine 11 buldu tabiiiii gece yarım yamalak uyuyunca sol tarafıma yatıyorum sanki kızcağızımın üstüne yatıyorum ayyyy çok fena vurdu hissettiArkasından konuştuğumu herhalde :)
Fazla şeker yiyoruz bu ara bayram şekerlerini yürütüyorum durmadan
kızlar herşeyimiz tamam bi tek emzik konusunda karasızım ne marka alayım yada özelliği yazar mısınz çarşıya çıkcam bugün
Selaaaaaam günaydın desem ayıpmı olur:) lik defa deliksiz gece uykusu uyudum hala hayretlerdeym. Birsürüde rüyalar gördüm başım ağrımış. Yatağın içinde dönüp duruyorum. Kalkıp kahvaltı etsek fena olmıcak. Dün akşam mfö konserine gittik meydandaydı. Çimenlere yayıldık enn arkalar ferah ferah dinledik döndük. Koca festivalde bi konsere gidebildim. Bunada şükür:)
ya niye cvp yazmıosunuz hiçbiriniz emizk almadınız mı
ya niye cvp yazmıosunuz hiçbiriniz emizk almadınız mı
kızlar herşeyimiz tamam bi tek emzik konusunda karasızım ne marka alayım yada özelliği yazar mısınz çarşıya çıkcam bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?