2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Ooooo kızlar herkese günaydın güzel bir sabah bizim uyanmamız yine 11 buldu tabiiiii gece yarım yamalak uyuyunca sol tarafıma yatıyorum sanki kızcağızımın üstüne yatıyorum ayyyy çok fena vurdu hissetti Arkasından konuştuğumu herhalde :)

Fazla şeker yiyoruz bu ara bayram şekerlerini yürütüyorum durmadan

Son düzenleme:

bizimkiler belki aynı gün doğabilirler maşallah bebişine canım benim doktor boy sölemiyor hiç. allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin. eğer kasık taraflarında hafif hafif hareketler hissediyorsan girmemiştir kanala canım ben çatı muayenesi oldum biraz eğim varmış ve ben daha önceden kuyruk sokumu kemiğimi kırdım ve o yamuk kaynamıştı. doğum da o tekrardan kırılacak dedi doktor:2: ve allah korusun normal doğum yaparsam bebeğimin başına batabilirmiş.

yaaaaaaaaaa,,,,,,bebeğin eşi yaşlanmaya başlamış canım....bide kaka maka yeme olaylarıda var yaaaa,riske atmayayım diyrm...sanırım suni sancıda verse kabul edicem.çekmeye razıyım ,yeter ki normal olsun......[/QUOTE]

Allah kolaylıkla kurtarsın canım. suni sancıda ağrı bir giriyor bir daha çıkmıyor hazırlıklı ol buna. inşallah hemen normal sancıların gelirde güle oynaya doğurursun

İnşaAllah canım ya Allahım bütün bebişlerimize bol kısmet versin

vayyy iyice sonlara gelindi ha negüzel:) bekler inşallah doktoru. Hayırlısı diyelim:)

B grubu streptokok enfeksiyonu testi 35-37. haftalar arasında yapılabilir.

bu neymıs bı bılen varmı

Canim burada yapacak benim doktorum vaginadan kültür alınıyor sonra streptokok var mı ona bakıyorlar. Eğer varsa dogum sırasında bebege geçebiliyormuş ve Allah korusun zatürre menenjit gibi hastalıklara yol acabiliyormus. Eğer streptokok pozitif çıkarsa doğumdan önce ilaç tedavisine başlanıyormuş. Bence doktorlarınıza sorun. Burda nst ye sokmuyorlar beni ama bu testi yapıyorlar:) siz de araştırın derin ben.

belkide canım aynı güne denk gelirler....
teşekkür ederiz buarada teyzesi......
amiin Allah cümlemize nasip eder inşallah bebişlerimize kavuşmayı....
hııı...... dikkat edeyim bakalım kasık tarafımda kıpırdanma oluyor mu olmuyr mu?
hııı evet evet hatırladım okumuştum kuyruk sokumundan diyeee, pardon yaaa kariştırıyrm bazen.....
hayırlısı nasılsa bebişlerimiz öyle gelsin canımmmmmmmmm.......

Allah kolaylıkla kurtarsın canım. suni sancıda ağrı bir giriyor bir daha çıkmıyor hazırlıklı ol buna. inşallah hemen normal sancıların gelirde güle oynaya doğurursun [/QUOTE]

sağol canım.....amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn........hepimiz inşallah.......

kız ben hiç doğum videosu falan izlemedim. etkilenilecek bişeyse bakmayayım

bak cnm burada açıklıyor.aile.org :: Aile İletişim ve Eğitim Portalı :: Hamilelikte Muayene ve Testler
tskler cnm okudum dr yapmassa bıle sızz ıstedıgınızı soleyın gıbı bıseyde yazıoo.. aklımkarıstı sımdı neden yapılmadı ozaman cok onemlıymısss
onlardan bendede var cnm uzulmee.. gecen aydı sanırsam gozleme partısı vardı asadakı komsuda bıtane bıle cıkarmadı bana halbukı baana gelırgıder.. samımıyetsızz ınsanlarr. sonucta hamıleyızz.. ama napıcaksın herkez bır olmuoo
bayramdan sonra cnm bıseycık kalmamıs cok heyecanlı eylul bebıslerı agustos bebısı olucak cogu anlasıldı .. hakınızda hayırlısı ınss. dogurunca bızı unutmak yok tmmm mı
bol bol kısmett bebısın kısmetlı olcak deemkkı annesıı balık guseldırr.. hayra yorr..

Son düzenleme:
ayy ne degısık olmus olee eskı turk fılmı gıbıı.. acılması cok hızlı olmusdemekkı
bende sola yatmak ıstıyorum kızcemde hep solda.. tekmeyı vuruoo sonra saga donuyorumm uyuyup kalıyorum ıns bısey olmazz
bende cok tatlı yıyorummmmmmmm buaraa krızlerım hıc bıtmıo

kızlar herşeyimiz tamam bi tek emzik konusunda karasızım ne marka alayım yada özelliği yazar mısınz çarşıya çıkcam bugün

Selaaaaaam günaydın desem ayıpmı olur:) lik defa deliksiz gece uykusu uyudum hala hayretlerdeym. Birsürüde rüyalar gördüm başım ağrımış. Yatağın içinde dönüp duruyorum. Kalkıp kahvaltı etsek fena olmıcak. Dün akşam mfö konserine gittik meydandaydı. Çimenlere yayıldık enn arkalar ferah ferah dinledik döndük. Koca festivalde bi konsere gidebildim. Bunada şükür:)

kızlar herşeyimiz tamam bi tek emzik konusunda karasızım ne marka alayım yada özelliği yazar mısınz çarşıya çıkcam bugün

Canım ben emzik almayı düşünmüyorum kullanıyomu ki bebek doğar doğmaz :26: ama alan arkadaşlarım avent e çok iyi diolar.

Oooo çok iyi yapmışsın barue benim elime geçmeyen tek şey şu günlerde deliksiz uyku inş oda olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…