Selaaaaaam günaydın desem ayıpmı olur:) lik defa deliksiz gece uykusu uyudum hala hayretlerdeym. Birsürüde rüyalar gördüm başım ağrımış. Yatağın içinde dönüp duruyorum. Kalkıp kahvaltı etsek fena olmıcak. Dün akşam mfö konserine gittik meydandaydı. Çimenlere yayıldık enn arkalar ferah ferah dinledik döndük. Koca festivalde bi konsere gidebildim. Bunada şükür:)
ya niye cvp yazmıosunuz hiçbiriniz emizk almadınız mı
Canım çevremdekiler Avent veya chicco 0+ önerdiler. Ben de chicco aldım.
canım chicco bende duydum çok tavsiye ettiler... ama chicco kauçuklu ve damaklısını al dediler ... bnde öle yapıcam heralde
Selam kizlar biz geldik doktordan.34+6 yiz.2500 45 cm olmusuz.nts de sanc cikmadi.12 eylul sezeryan gunumuzz.erken gelmezse..
kızlar herşeyimiz tamam bi tek emzik konusunda karasızım ne marka alayım yada özelliği yazar mısınz çarşıya çıkcam bugün
ecrincim maşallah kuzuna, bişey sorucam mesela 12 eylülden önce sancın olursa veya işte suyun gelirse napıyolar o zaman. Bi de sen mi istedin sezeryanı, kesin sormuşuzdur ama hatırlamıyorum.
hadı gozun aydın cnm gıtsın artık . ev ıslerı hıc bıtmııo kı cnm yaa.. yapıosun yapıosun geenne aynı bende dun koltuk ortulerını yıkadım evı supurdum sıldım haftaya gene aynı .. haftada bıkez anca yapabılıyorumm.. banyomm cıflenıcek ama artık haftaya annemler gelınce yaparr yapıcak halım yok bıde kayar duserım .. son pısmanlıkta fayda etmez. benım receller kavanozlar ızmırden gelıo canta cantaa.. oyusden ben hıc yapmıyorumm .. annemle kayınvalıde sagolsun..kızlar ben de dışarı çıktım geldim, havlu almam gerekiyordu onun için çıktım, sonra farkettim ki bugün pazar var, pazara da girdim, reçellik aldım yine. Yarın yaparım herhalde. Bugün kaynım gidiyo, evi ... götürüyo yine, yarın dr. dan gelince bi temizlik yapmak lazım, cuma anneme gidicem eşim köyden dönene kadar yani çarşambaya kadar yokum. Hergün bişey çıkıyo, günler böyle çabuk çabuk geçiyo işte...
Selam kizlar biz geldik doktordan.34+6 yiz.2500 45 cm olmusuz.nts de sanc cikmadi.12 eylul sezeryan gunumuzz.erken gelmezse..bende bugune kadar toplam 7 kilo almisim.
ben kızımda nuk´un rose modelini kullandım(hoş hala geceleri emzik emiyor ve yine aynı modelin 18+ tipi)
NUK Websitesi - NUK Baby Rose Silikon Uyku Emziği
ben ilkinde dogar dogmaz emzik gerekmez sanıyordum,emzik kotu bir sey emmesin diyordum,oysa hata etmişim,ilk 2 ay kızıma emzik vermedim ihtiyacı oldugunu da anlamadım taa ki bir gun emmekten morarmış bileklerini gorene kadar.Emzirilse de doya doya memede de kalsa bazı bebeklerin emme gudusu fazla oluyor ve tatmin edilmesi gerekiyor,saglıklısı bu o yuzden bu sefer daha hastane cantama bir tane nuk rose 0+ atıcam,cene yapısını,diş yapısını bozmuyor kesinlikle guvenilir.Kızımda hic bir sorun yasamadık,konuşmasını etkiler gec konusur diyenlere inat 1 yaşında konuştu ve 18 aylıkken uzun cumleler kuruyordu artık,yani konuşmayı da sektelemiyor korkmayın.Tabii,benim gibi ust uste dogumlar olursa emzigi bıraktırmakla ilgili sorun olabilir,simdi kucugu gore gore buyugu nasıl bırakacak bilmiyorum
Eger suyu nisan sanci olursa erken sezeryana aliyorlar.benim kizim sezeryan olunca 2.de sezeryan oluyor otomatikman.
hadı gozun aydın cnm gıtsın artık . ev ıslerı hıc bıtmııo kı cnm yaa.. yapıosun yapıosun geenne aynı bende dun koltuk ortulerını yıkadım evı supurdum sıldım haftaya gene aynı .. haftada bıkez anca yapabılıyorumm.. banyomm cıflenıcek ama artık haftaya annemler gelınce yaparr yapıcak halım yok bıde kayar duserım .. son pısmanlıkta fayda etmez. benım receller kavanozlar ızmırden gelıo canta cantaa.. oyusden ben hıc yapmıyorumm .. annemle kayınvalıde sagolsun..
hadı hayırlısı cnmm .. kuzucuk buyumusss 7 kg gayet ıı ben senı 2 ye katlamısım
hee yine sezeryan yapıyolar yani. hayırlısı olsun inşallah, sen de tarihini biliyosun artık ne güzel.
sağol canım, evet işler bitmiyo,ama temzilik gibisi de yok, yarın ben de bi girişicem banyoya, özellikle küveti bi çamaşır suyuyla ovasımvar ki anlatamam. Ben evimde başkası banyo yapınca huylanıyorum da. Ne güzel hem de iki taraftan geliyo reçeller
kızlar herşeyimiz tamam bi tek emzik konusunda karasızım ne marka alayım yada özelliği yazar mısınz çarşıya çıkcam bugün
selam herkeze keyifler iyidr inşş ben streslerdeyim doktorum dün yurt dışına çıktı bayram sonrası gelecek eğer sancım falan gelirse drum da yok ondan başka hiçbir dr güvenmiyorum korkuyorum o olmadan doğurursam diye hergün dua edip ayberkimle konuşuyorum sık dişini bayramda gelme diye
bende aldım cnmm bebedor 0+ ama kullanıcakmıyım bılmem sımdı annemle kayınvalıde verme dıe karısırlar bakalımm tutrsa verırımm.. ebeler onermıo dıe bılıyorum.. ama elını kolunu emıcegınee emzıgını emsın deılmı.. buyuk olan bebısınn kucukten gorup kıskanabılır emzıgı .. allah yardım etsın.. zor 2 cocuklaaa gercektenn..
benımdee sole bı ovasımvardaa çömelıyorum yapıcamm sona kalkamıyorumm halıylee kasılıp kalıyorumm cesaretım yok.. senın yardımcı olucak kımsen yokmu:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?