2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bayramda benım dr yok cnmm . cuma gunu ben yokum ama baska dr gelıpp nst gır dedı.. hepsı kacak bunların... ıns ayberk annesını dınlerr..

inş cnm altenatif 3 drum var ama yinede kızımda doğum yaptığum dru istiorum bugün asistanıyla görüştüm 22 sinde burda dedi strse girme fazla yorma kendini

dedim gelde bana sor yaz hamileliği kötü tatiller çok oluyor kış en güzeli

bayramda benım dr yok cnmm . cuma gunu ben yokum ama baska dr gelıpp nst gır dedı.. hepsı kacak bunların... ıns ayberk annesını dınlerr..

inş cnm altenatif 3 drum var ama yinede kızımda doğum yaptığum dru istiorum bugün asistanıyla görüştüm 22 sinde burda dedi strse girme fazla yorma kendini

dedim gelde bana sor yaz hamileliği kötü tatiller çok oluyor kış en güzeli

negusel anlatmısın cnmm tsk ederımmmmmmmmm ınss. kuzucuklarımızzz saglıklııı olsunlarda.. hersey hallolurr..
tmm cnmm dıkat et yaparkenn .. olurmu..

oktay ustaya bakıyorum cnm bendee baska hıcbısı yok .. cok sıkıcı.. mıde bulantıların gerı gelmıss saabahta okudumm cok zor ılk 5 ay herdk kusmustumm.. mıdene yakın bebıs demekkı cnm karnınn yukarıdamı hala...

bıdakını kısa denk getırelım dıyorum bende esımee yazın cok zorr oluooo gercektenn...

ahh cnm kışa denk getirmek iide geçen sene ben öyle ypip dedim geçen sene 10 agustos ta dış gebelikten bebeğimi düşürmüştüm

Merhaba kızlar sabahtan kasığıma giren sancıyla dr a gitmeye karar verdim. Kendi dr um iznde olduğu için ctesi gidicektim ama ağrım dinmeyince aynı hastanede başka dr a gittim. Bende ilk nst deneyimimi yaşamış oldum. Kızçem 2176 gr olmuş hala haftasına göre zayıf Nst de kalp atışları biraz yavaş çıktı. Çalışıyomusun falan dedi evet dedim. Daha küçük biraz daha sabretmeli dedi. Istirahat etmemi önerdi. Biraz canım sıkıldı, bugün işe gitmedim ama yarın gitmem lazım. Doğum iznim 29 ağustosta başlıyor. Aslında işim masabaşı ve pek stresli değil ama akşamları istanbul trafiği mahvediyor insanı. Neyse şu bayrama kadar idare edeyimde belki bırakırım sonra. Bu arada emzik konusunda konuşmuşsunuz. Ben oğluma verdiğimde almadı baştan. 6 ay emmedi emzik. Açıkçası kolaylık olurdu. Çünkü emzirirken uyurdu yatağa yatırdığımda hemen ağlardı o yüzden çok uykusuz kaldım. Anneler kaynanalar karışabilir vermeyin diye. Ama tecrübeli bi anne olarak söylüyorum kolaylık olur. Kızçeme şimdiden aldım bi emzik.

evet yaaa yazın tv de bişey olmuyor. ben h. sonu bu ssatlerde oktay ustaya bakıyorum. sen de ona bakabilirsin ben de iş yerindesıkılıyorum.işler durgun bu ara.tüm gün oturuyorum akşam olmyyor.

sende mi oktay ustayı izliyorsun:) başka bişey de yok zaten

slm kızlar nasılsınız.Kadir Geceniz mübarek olsun.Bol bol dua edelim sağ salim bebişlerimize kavuşalım inşallah...çok yoruldum akşama misafirim var.oğluşumda pek bi sessiz acep neden?yoruldum diye mi acaba?

cnm oo maşallah size benden önce olcak o zaman doğum :) suni sancı örnekleri genelde sonunda sezeryana götürüo olarak görünüo ama bnm komşumun tansiyonu yüksek olması sebebiyle ilk doğumunda 39. haftası civarında gün belirlemişler dr.a gidip suni sancı verilmiş normal doğum olmuş.. biraz da kısmetin önüne geçilmio kaderinde o varsa yaşayıp görüosun bi şekilde.. hakkında hayırlısı olsun buarada ii olmuş çatı dan yırtmışsın

bende geçen sene düşmüştüm kuyruk sokumu kemiğim dönmüş farkettik çektiler ama yanlış kaynamadığını düşünüyorum dr.uma da kuyruk sokumu kemiğim döndü sonra düzelttiler demiştim önemli değil demişti.. ama ben korkuorum şimdiiii :18::18::18:

slm kızlar nasılsınız.Kadir Geceniz mübarek olsun.Bol bol dua edelim sağ salim bebişlerimize kavuşalım inşallah...çok yoruldum akşama misafirim var.oğluşumda pek bi sessiz acep neden?yoruldum diye mi acaba?

iş yapınca hep ole oluo her seferinde bida iş yapmıcam dıdorum korkuorum :18::18:

valla bende korktum canım ya..daha da işim bitmedi tatlım ve evi süpürmem kaldı biraz dinleneyim dedim.yormamak lazım kendimizi ya..ama dayanamıoz işte

Tatlı bişiler ye cnm sola doğru uzan ama bazen çok yorulunca o da fayda etmıo ... bu topikten bir arkadaş demişti fazla hareket edince bebiş içerde sallanıomuş uyuyomuş die illaki ole bi durum oluoki ses cıkarmıo annesi

Merhaba hanımlar... Benim kızın dün hareketleri çok yavaştı bugünde öğleye kadar hiç hissedemedim belimede ince bi ağrı vurdu korktum en yakın devlet hastanesinde kadın doğumcuya gittim özel doktorun kontrolunde olduğum için pek ilgilenmedi bişey demedi herşey yolunda suyu iyi dedi kilosunu sordum şok oldum 3500 dedi 4e yaklaşır dedi.. Benim kendi doktorum sen aldıkça bebek almaz diyodu perşembe kendi doktoruma gidecem bakalım o niyecek kilosu için.. NSTmiz de iyi çok şükür benden haberler böyle.. benim yaramaz tosuncuğum korkuttu ben yani :)

bu aralar hepsi aynı teyzesi bnmki de zoraki hareket edıo napsın yavrucak yer kalmadı ona artık ole tekme atma şeklinde değilde sanki sağına soluna dönerken hoooop karnımı bi o tarafa bi bu tarafa yamultuo o kadar

:126:

kızlar hemoroid sorunu yaşayan var mı ? ben hep ishalım allaha şükür ama hemoroid cıkmış geçen farkettim 4-5 tane var şoka girdim resmen doğumdan sonra geçermi ki bu sorunu yaşayan var mı

kızlar hemoroid sorunu yaşayan var mı ? ben hep ishalım allaha şükür ama hemoroid cıkmış geçen farkettim 4-5 tane var şoka girdim resmen doğumdan sonra geçermi ki bu sorunu yaşayan var mı

ben varım, valla doğumdan sonra geçer mi, ne zaman geçer bilmiyorum ama dr.um bana normal doğumdan sonra ağrısının bir süre artacağını söyledi. Arkadaşım da yeni doğum yaptı onda da varmış, 2 saatte bir fitil kullanarak dayanıyorum çok acıyor dedi. Bi o eksikti sanki...

CAnim benim de kabizlik sorunum yok ama iki ay önce basıma geldi hemoroid. Doktorum krem verdi kullandım acisi gecti. Ama kendileri hala yerini koruyor:) annemin ilk cocuğunda basına gelmiş ve acımasa da hep orada duruyor dedi.. Ben de oyle olmasam bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…