2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Ayyyy alışverişim gelmiş resmen:) sanki eksik gibi gittim bir dunya şey aldım. Ne zaman giydirecegim bilmiyorum. Cok da yoruldum belim çıkıyor ağrıdan. Ay bizi biri durdursun:) kimimiz temizlik duye helak eder kendini kimimiz misafir diye kimimiz de benim gibi sagda solda gezcem diye:)

aman ya çok moralim bozuldu görünüm olarak da çok kötü gerçi görünen bi yer değil ama ne bilim çok moralim bozuldu bide doğumda kanıomuş sanırım sizin dediğiniz gibi dikiş ağrımız olcak bide popo ağrımız olursa biz nası oturcaz

hu huuuu hatunlarr biz geldiiikkk
bugün doktora gittik oğluşum 2900gr olmuş
doktorumuz baskı hissediyomusun dedi evet dedim indiğini hissettin dimi dedi evet dedim başını yerleştirmiş dedi bu 37. haftada beklediğimiz birşey ve başının yerleşmesi iç çatının normal doğuma müsait olduğunu gösterir dedii çok iyi bu dedii normal doğuma şimdilik engel yok dedi dış çatının da müsait olduğunu düşünüyorum dedi
nstye girdik ne ağrıııı ne sancııı tık yokk.. herşey gayet normal nişan yada su gelirse yada kan gelirse hemen gel dedi 10 gün sonraya gün verdii vee doktorumm ayın 24ü ile 30 u arası izne çıkıyormuşş
24ündeki kontrol için başka doktor önerdii inşallah oğlum 24üve 30u arası gelmeye kalkmazz

kızlar merhaba,

şimdi bebeklerimi uyuttum bi kk ya bakayım dedim. Nsılsınız? Biz uzun uykusuz geceler geçiriyoruz biri uyuyor diğeri başlıyor. Çok küçük yavrularım. Ne zaman büyüler acaba diyorum artık.

kızlar hemoroid sorunu yaşayan var mı ? ben hep ishalım allaha şükür ama hemoroid cıkmış geçen farkettim 4-5 tane var şoka girdim resmen doğumdan sonra geçermi ki bu sorunu yaşayan var mı

Aynı problem bendede var hamilelikten önce vardı hamile kaldım geçti sandım hiç rahatsız etmedi ama geçen ay yine başladı malesef çok rahatsız edici ve önceden bitaneydi şimdi bikaç tane bu gidişimde dra söylim belki ilaç falan verir de biraz rahatlatır

maşallah canım oğluşuna
anladığım kadarı ile çatı muayenesi yapmadı.

sdelam kızlar bugün kızımla tembellik yaptık popomuzu kaldıramadık birtürlü bilg açmaya bile üşendim o kadar ki ne war ne yok geçmiş yapmadım bebişi olann yok dimmi

Kiyamam, ben birisiyle nasil basederim diye düşünürken sende iki tane. Ama o mis kokulardan da sende iki tane var büyüyecekler kocaman olacaklar Allah'ın izniyle. Biraz annelerini yoracaklar ama o da olacak o kadar. Allah gayret kuvvet versin canim

Kiyamam, ben birisiyle nasil basederim diye düşünürken sende iki tane. Ama o mis kokulardan da sende iki tane var büyüyecekler kocaman olacaklar Allah'ın izniyle. Biraz annelerini yoracaklar ama o da olacak o kadar. Allah gayret kuvvet versin canim

Masallah oglusuna.az kaldi valla sizin:)mavisin kizida 3500 olmus

ayy sorma canım o nefes darlığı bendede oluyoo benim oğlandaa aksine sağ tarafta toplanıyoo nasıl acıyo kaburgalarım fln mahvoluyorumm
ayy tarihler hep belli oluyo yavaş yavaş bizim oğlanın hala keyfi yerindeymişş..:18:
hadi yırttın çatıdan
bizim doktor hanımda izindee 24ü ile 30u arasındaa inşallah o hafta gelmezz benim oğlannn beklerler doktor ablalarını inşallah canım..
hadi hayırlısı canım hakkındaa sağ salim kavuşuruz inşallah hepimizdee bebişlerimizee.
MAŞALLAAAHHHHH
TAM TOSUNCUK OLMUŞ CANIM İRİ Bİ BEBİŞ OLACAK ANLAŞILANN

Selam kizlar biz geldik doktordan.34+6 yiz.2500 45 cm olmusuz.nts de sanc cikmadi.12 eylul sezeryan gunumuzz.erken gelmezse..bende bugune kadar toplam 7 kilo almisim.
Maşallah bebişinee benimde 35.haftada 2440 çıkmıştı vee doktorum zayıf demiştii
ayy maşallah sanaa 7 kg süper ben tam 13 kg aldımm

Masallah oglusuna.az kaldi valla sizin:)mavisin kizida 3500 olmus
ayy evet yaa maşallah 3500 olmuş şok oldumm benimki o kadar doğarsa iyi..
doktorumuz keyfi yerinde dedi ama kafasınıda yerleştirmiş benim oğlan sancın olabilir hissedemeyebilirsin dedi sanırsam iç çatım müsait olduğu için.

ayy kızlar birde bugün nstde sıra beklerken bi odadan nasıl kadın ağlayışları geliyoo kadın içini çeke çeke ağlıyoo acil sezeryana aldılar daha 24 haftalıkmış nasıl içim gitti yaa inşallah bebeğine sağ salim kavuşmuştur ve ALLAHIM ömür verir şu mübarek gündee ALLAH kimseye göstermesin resmen içim parçalandıı

ne kadar şükretsek azdır .. Allah bebeğine sağ salim kavuşturur inşallah çok kötü bi durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…