ben varım, valla doğumdan sonra geçer mi, ne zaman geçer bilmiyorum ama dr.um bana normal doğumdan sonra ağrısının bir süre artacağını söyledi. Arkadaşım da yeni doğum yaptı onda da varmış, 2 saatte bir fitil kullanarak dayanıyorum çok acıyor dedi. Bi o eksikti sanki...
CAnim benim de kabizlik sorunum yok ama iki ay önce basıma geldi hemoroid. Doktorum krem verdi kullandım acisi gecti. Ama kendileri hala yerini koruyor:) annemin ilk cocuğunda basına gelmiş ve acımasa da hep orada duruyor dedi.. Ben de oyle olmasam bari
kızlar hemoroid sorunu yaşayan var mı ? ben hep ishalım allaha şükür ama hemoroid cıkmış geçen farkettim 4-5 tane var şoka girdim resmen doğumdan sonra geçermi ki bu sorunu yaşayan var mı
kızlar merhaba,
şimdi bebeklerimi uyuttum bi kk ya bakayım dedim. Nsılsınız? Biz uzun uykusuz geceler geçiriyoruz biri uyuyor diğeri başlıyor. Çok küçük yavrularım. Ne zaman büyüler acaba diyorum artık.
hu huuuu hatunlarr biz geldiiikkk
bugün doktora gittik oğluşum 2900gr olmuş
doktorumuz baskı hissediyomusun dedi evet dedim indiğini hissettin dimi dedi evet dedim başını yerleştirmiş dedi bu 37. haftada beklediğimiz birşey ve başının yerleşmesi iç çatının normal doğuma müsait olduğunu gösterir dedii çok iyi bu dedii normal doğuma şimdilik engel yok dedi dış çatının da müsait olduğunu düşünüyorum dedi
nstye girdik ne ağrıııı ne sancııı tık yokk.. herşey gayet normal nişan yada su gelirse yada kan gelirse hemen gel dedi 10 gün sonraya gün verdii vee doktorumm ayın 24ü ile 30 u arası izne çıkıyormuşş
24ündeki kontrol için başka doktor önerdii inşallah oğlum 24üve 30u arası gelmeye kalkmazz
:) kıyamam onlara ya.. allah kolaylık versin sedef
yok canım yapmadı eğer sancın çıkarsa bi bakacağım dedi açılma var mı diye dedi sancı çıkmazsa boş yere yapmanın bi manası yok dedii.maşallah canım oğluşuna
anladığım kadarı ile çatı muayenesi yapmadı.
sdelam kızlar bugün kızımla tembellik yaptık popomuzu kaldıramadık birtürlü bilg açmaya bile üşendim o kadar ki ne war ne yok geçmiş yapmadım bebişi olann yok dimmi
kızlar merhaba,
şimdi bebeklerimi uyuttum bi kk ya bakayım dedim. Nsılsınız? Biz uzun uykusuz geceler geçiriyoruz biri uyuyor diğeri başlıyor. Çok küçük yavrularım. Ne zaman büyüler acaba diyorum artık.
kızlar merhaba,
hu huuuu hatunlarr biz geldiiikkk
bugün doktora gittik oğluşum 2900gr olmuş
doktorumuz baskı hissediyomusun dedi evet dedim indiğini hissettin dimi dedi evet dedim başını yerleştirmiş dedi bu 37. haftada beklediğimiz birşey ve başının yerleşmesi iç çatının normal doğuma müsait olduğunu gösterir dedii çok iyi bu dedii normal doğuma şimdilik engel yok dedi dış çatının da müsait olduğunu düşünüyorum dedi
nstye girdik ne ağrıııı ne sancııı tık yokk.. herşey gayet normal nişan yada su gelirse yada kan gelirse hemen gel dedi 10 gün sonraya gün verdii vee doktorumm ayın 24ü ile 30 u arası izne çıkıyormuşş
24ündeki kontrol için başka doktor önerdii inşallah oğlum 24üve 30u arası gelmeye kalkmazz
ayy sorma canım o nefes darlığı bendede oluyoo benim oğlandaa aksine sağ tarafta toplanıyoo nasıl acıyo kaburgalarım fln mahvoluyorummaksam yatarken uzun bır sure nefes almakta zorlandım resmen tıkandım azcık kalktımm yurudum evın ıcınde.. bebegımde sola toplandı kasıldı durdu.. sonra uyuyup kalmısım.. sızdede bole bısey varmı nefes darlıgı
ayy tarihler hep belli oluyo yavaş yavaş bizim oğlanın hala keyfi yerindeymişş..:18:günaydın kızlar...
doktordan geldim şimdi hemen size yazıyorum. 22.00.2012 çarşamba günü kızımı kucağıma alıcam kısmetsedaha öncede bahsettiğim gibi mecburu sezeryan olacağım. doktor cumartesi gel bayramdan önce yine bakıcam sancılarına dedi malum 39. haftaya giriyorum ve doğumun saatini konuşalım dedi.
hadi yırttın çatıdanslm kızlar,bizde doktordan geldik....
herşeyimiz normal çıktı, sancımız yine hiç yok.......
bugün çatı muayenem vardı baya kasmıştım kendimi,muayeneden önce Doktoruma yapılmak zorunda mı bu hafta içinde falan diye sordum,hayır bazı arkadaşlar son haftada bazılarıda doğum esnasında yapıyor dedi.......bende onun tatile çıkacağından bu muayenenin doğuma sebep olucağından endişe ettiğimden falan bahsettim....(yarın izne çıkıyor 22 sinde dönüş yapıcak )
oda madem istemi,yrsun 22 sinde yapalım dedi,,,,,yırttım yaniiiiiii
hem muayene sırasında biraz irite eder çıkmasını hızlandırırız dedi,bide kızım standartlarını doldurmuş teyzoşlar,eğer izne çıkmasaydım bu hafta bebeğini alırdım dedi........:18::18::18::18::18::18::18::18::18:
hıııı,bide kızımın eşi yaşlanmaya başlamış,ben kesin 22 veye 23 ünde doğuruyrm kızlar,Doktorumun daha fazla bekliyceni zannetmiyrm.........buarada 22 sinde 39+0 oluyrz....
umarım kızım doktor ablasını beklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.............................
MAŞALLAAAHHHHHMerhaba hanımlar... Benim kızın dün hareketleri çok yavaştı bugünde öğleye kadar hiç hissedemedim belimede ince bi ağrı vurdu korktum en yakın devlet hastanesinde kadın doğumcuya gittim özel doktorun kontrolunde olduğum için pek ilgilenmedi bişey demedi herşey yolunda suyu iyi dedi kilosunu sordum şok oldum 3500 dedi 4e yaklaşır dedi.. Benim kendi doktorum sen aldıkça bebek almaz diyodu perşembe kendi doktoruma gidecem bakalım o niyecek kilosu için.. NSTmiz de iyi çok şükür benden haberler böyle.. benim yaramaz tosuncuğum korkuttu ben yani :)
Maşallah bebişineeSelam kizlar biz geldik doktordan.34+6 yiz.2500 45 cm olmusuz.nts de sanc cikmadi.12 eylul sezeryan gunumuzz.erken gelmezse..bende bugune kadar toplam 7 kilo almisim.
ayy evet yaa maşallah 3500Masallah oglusuna.az kaldi valla sizin:)mavisin kizida 3500 olmus
ayy kızlar birde bugün nstde sıra beklerken bi odadan nasıl kadın ağlayışları geliyoo kadın içini çeke çeke ağlıyoo acil sezeryana aldılar daha 24 haftalıkmış nasıl içim gitti yaa inşallah bebeğine sağ salim kavuşmuştur ve ALLAHIM ömür verir şu mübarek gündee ALLAH kimseye göstermesin resmen içim parçalandıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?