2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

selam kızlar nalsınz? ben çok yoğunum bi yandan halen çalışıyorum bi yandan da evi toparlamaya tayin işlemlerini bitirmeye çalışıyorum.ewi tuttuk perşembe günü eşyalarımız taşınacak.bizde yarın son bi kontrole gidelim. dedik artık başka dr bulmamız lazım.sizde ne var ne yok doğuran var mı ?

sanırım canım senden önce pırtlatcam.....
evet çatıdan yırrtım şimdilik....
şimdide suni sancıya taktım sonunda sezeryan olur diyen baya bi yorum var....hayırlısı artık...bakalım ne çıkıcak şansımaaaaaa

41kere maşallah kızına canım,
senin kızda benimki gibi tombik miş...........

meriç bak fazla gezip durmaaaaaaaa,çarşıda doğurcan kııııızzzzzzzzzzzzzz.................
hoşgeldiniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Efe yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeaman normal doğuma bi engel olmaması güzel canım....adına sevindim.....
nst de bende de hiç ağrı çıkmıyooo,hanfendi rahat sanırım....
umarım bizim bıdıklar sabırlı çıkar anneside doktor ablalarını beklerler...........

mrb canım......canım benim Allah kolaylık,güç kuvvet versin......

amin canım inşallah.......

bu arada kızlar bebek hatlerine çok dikkat eelim hatta ailehekiminizede arada gidin bence çks için.dün bi hasta geldi nstsini çekecektim çks duyamadım bende bi arkadaşı çağırdım o da baktı.tık yok.kadın iki gündür hareketlerini hissetmiyorum deyince içim cız etti ve korktuğum gibiymiş bebek ölüü aşılamayla gebe kalmış ilk bebek ne kadar üzüldüm anlatamamm

okurken bile gözlerim sulandı.....Allah sağsağlim bebeğine kavuşmayı nasip etsin ......Hiç kimseye evlat acısı göstermesin...bebişede güç kuvvet versin ............

ay Allah sabır versin ya rabbim...........
senin işinde zor canım yaaa böyle üzücü olaylarla karşılaşman baya yıpratıyrdur seni.....
taşıncakmışsınız canım kendine çok dikkat et ,fazla yorma......

ne kadar şükretsek azdır .. Allah bebeğine sağ salim kavuşturur inşallah çok kötü bi durum
amin canım kuzenim nöbetçiyken gelmiş o hasta bugün sordum yaşamayacak gibi dedi ama ALLAHTAN ümit kesilmez şu mübarek günde inşallah kavuşmuşlardır ve ALLAHIM bizlerede sağ salim kavuşmayı nasip eder inşallahh
evde o kadar kasılma yaşıyorum yahu nstye girdim bi kere kasılma yaşamadım naz mı yapıyo bu oğlum banaa anlamadımm
bende çok sevindim canım ALLAHTAN doktorumda normalcide yırttım ters bi durum olmaz inşallahh normal pırtlatırız ufaklıklarıı..
ayy çok üzüldüm yaaa
canım bişey soracağım sana ben nstye girdiğimde oğlum hareket ettiği zamanlarda kalp atışı kayboluyoo acaba cihaz net alamıyo mu kalp atışlarını çünkü doktorum hiçbi sorunn olmadığını söyledi:44::44:

kızlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr FİLİZ YAVUZ dan haberiniz var mı???????????
inşallah bugün için doğururum diyodu...kadir geceside tam olur falan yazıyodu.......

Bu arada
kadir geceniz mubarek olsun....tüm dualarınızın kabul olması dileğiyleeeeeeeeeee

senin işin de zor cnm ya ( peki kaç haftalıkmış bebek ? bende de çok stres war bebeği dinleme halindeyim sürekli (

selamlarrrrrrr
birkaçgündür gelemedim nslsınızzz

bayram temizliği hazırlık filan uğraştık birazcık

acaba uyuyormu new jersey de şuan saat kaç acaba :44::44:

seninde mübarek olsun canım inşallah dualarmızı kabul olurrr..
inşallah sağ salim yavrularımıza kavuşuruzz aminnnn..
filizyavuz,hatunirem birde asilemir üçünü de merak ediyorum doğrusuu...:44::44::44:

iyi akşamlar kızlar hepinizin kadir gecesi mübarek olsun bin aydan hayırlı bu gecede rabbim hepimize sonsuz huzur kapılarını açsın amiiin

Kuran ın nuruyla nurlanmak,Kevser suyuyla aklanmak,Sırattan geçip Hz Muhammed(sav)in Sancağı altında toplanmak Dileğiyle Kadir Gecemiz Mübarek olsun,Allahım herkesin gönlüne göre versin..

hanımlar kadir geceniz mübarek olsun. Rabbim bu gecenin hürmetine evlatlarımızı sağ salim sağlıklı sıhatli kolay bir doğumla kucağımıza almayı nasib etsin. bu arada bu hayırlı gecede dua eder, dua beklerimm...

Kızlar kadir geceniz mübarek olsun.Rabbim hepimize sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin insallah..

iyi akşamlar kızlar hepinizin kadir gecesi mübarek olsun bin aydan hayırlı bu gecede rabbim hepimize sonsuz huzur kapılarını açsın amiiin

Kuran ın nuruyla nurlanmak,Kevser suyuyla aklanmak,Sırattan geçip Hz Muhammed(sav)in Sancağı altında toplanmak Dileğiyle Kadir Gecemiz Mübarek olsun,Allahım herkesin gönlüne göre versin..

AAAMİİİİNNNNNNNN
sizlerinde kadir gecesi mübarek olsun kızlarr birbirimizede dua etmeyii unutmayalımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…