merhaba kızlar, hepinizin kadri gecesi mubarek olsun, tüm dualarımız kabul olsun. bizde bugün doktora gittik. ilk kez nstye girdik. herşey normal dedi doktorumuz. 2900gr olmuş oğlum. bayramda sürpriz yapar mı dedim doktorumuza, bence yapmaz dedi.. başak burcuna doğru gidiyorum inşallah. hemen bayram ertesi çarşamba gününe kontrol verdi. bakalım o zaman ne diyecek.. hayırlısı artık. hala beklemedeyiz yani. dün 20 haftalık hamile bir arkadaşımla konuştuk en zor dönem bu dönem çünkü hiçbir şey bilmeden bekliyorsun dedim.. gerçekten belirsizlik içinde beklemek en kötüsü di mi kızlar?
mrb kızlar.oncelıkle adır gecenız mubarek,dualarınız kabul olsun.benım de bır arkadasım cumartesı dogum yaptı:) o dogum yaptı ya ben rahatladım resmenb.ben kendımı dunyada acıya dayanamaz bılırdım taakı onu tanıyana kadar:) agrı esıgı cok dusuk:) nısanı geldıkten sonra sancıları baslamıs cok sancı cektım ama epıduralı yaptılar rahatladım ondan sonrasında hıcbır sey yok dıyor.3.5 cm acıklık warken epıduralı yapıyorlarmıs sonra da normal doguma almıslar.bır sey hıssetmedım dıyor ohh dedım ben de dogum yapabılırım o zaman dedım:) allahım ıns hayırlısıyla dogum yaparız:)
bende epidural normal istiyorum Allahım inş kolay olurrrr normal doğum olurrr
ayy inşş:) senın de az kalmıs dr ne dedı en son sana?
çatı muayenesi yaptı catım musaitmiş :)) ama bol bol yürü bebişin daha gelmeye niyetı yok dedi yürüyoz bizde esimle her akşam :))
zor mu catı muayenesı? kanama falan oldu mu?
merhaba kızlaryeni gördüm topiği, hemen müdavimi olmalıyım :) eylül sonu doğumum inşallah,sezeryan olacak, diyabet hastasıyım çünkü. herkesin bebeği sağlıklı maşallah :)
bebek odası takımı almalıyı mıyım sizce, sizler naptınız? portatif beşiğini arkadaşım vericek, hiç almaya gerek yok, ama eşyalarını koyabileceğim bi dolap yok, tek bi dolap almak da istemiyorum, almışken oda takımını mı alsam acaba ??? kararsız kaldım...:18:
ya aslında zor değildir de ben çok zorlandım kendimi istem dışı çok kastım sonra çok pişman oldum ama işte elimden gelmedi oyuzden biraz cnm yandı.. sıkıtm die mi bilmiorum bir gün kanamam oldu kahverengi akıntı şeklinde geldi dr.umda kanaman olur normal dedi.
merhaba kızlaryeni gördüm topiği, hemen müdavimi olmalıyım :) eylül sonu doğumum inşallah,sezeryan olacak, diyabet hastasıyım çünkü. herkesin bebeği sağlıklı maşallah :)
bebek odası takımı almalıyı mıyım sizce, sizler naptınız? portatif beşiğini arkadaşım vericek, hiç almaya gerek yok, ama eşyalarını koyabileceğim bi dolap yok, tek bi dolap almak da istemiyorum, almışken oda takımını mı alsam acaba ??? kararsız kaldım...:18:
Merhaba kızlar hepinizin kadir gecesi mübarek olsun...
Çogunluk her hafta dra çagırılıyormuş ,neydeyse herkes
benim drum en son 30temmuzda gittim,bayramdan sonra gel dedi 23 gün var arada..
son ay niye sık sık cagırmıyor kiii ben de merak ediyorum ama... :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?