2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

merhaba kızlar, hepinizin kadri gecesi mubarek olsun, tüm dualarımız kabul olsun. bizde bugün doktora gittik. ilk kez nstye girdik. herşey normal dedi doktorumuz. 2900gr olmuş oğlum. bayramda sürpriz yapar mı dedim doktorumuza, bence yapmaz dedi.. başak burcuna doğru gidiyorum inşallah. hemen bayram ertesi çarşamba gününe kontrol verdi. bakalım o zaman ne diyecek.. hayırlısı artık. hala beklemedeyiz yani. dün 20 haftalık hamile bir arkadaşımla konuştuk en zor dönem bu dönem çünkü hiçbir şey bilmeden bekliyorsun dedim.. gerçekten belirsizlik içinde beklemek en kötüsü di mi kızlar?

Şuan bende aynı sıkıntıları yaşıyorum kafam çok karısık tek sığınacağımız Rabbimiz ona sığınıp hayırlısını istemekten başka çaremiz yok.. Herkesin kadir gecesi mübarek olsun Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah..

komşum iftara çağırdı.. bebeğini severken üstüme kustu velet eve kaçtım bende üstümü değiştirem diye.. bi iğrendim ama sonra kendi kendime alış fatma olcak bunlar dedim staj yaptım geldim komşunun bebişte

mrb kızlar.oncelıkle adır gecenız mubarek,dualarınız kabul olsun.benım de bır arkadasım cumartesı dogum yaptı:) o dogum yaptı ya ben rahatladım resmenb.ben kendımı dunyada acıya dayanamaz bılırdım taakı onu tanıyana kadar:) agrı esıgı cok dusuk:) nısanı geldıkten sonra sancıları baslamıs cok sancı cektım ama epıduralı yaptılar rahatladım ondan sonrasında hıcbır sey yok dıyor.3.5 cm acıklık warken epıduralı yapıyorlarmıs sonra da normal doguma almıslar.bır sey hıssetmedım dıyor ohh dedım ben de dogum yapabılırım o zaman dedım:) allahım ıns hayırlısıyla dogum yaparız:)

bende epidural normal istiyorum Allahım inş kolay olurrrr normal doğum olurrr

kızlar herkesin Kandil Gecesi mübarek olsun..

biz bugün dr.a gittik kontrolümüz vardı.. şükür çok mutlu döndüm.. pıtırcığım 2000gr olmuş boyu da 45cm olmuş.. göbek çevresi 5 gün gerideydi geçen gittiğimizde haftasını yakalamış.. yüzünü de gördük.. doktor döndü direk eşime baktı aynı baba değil mi dedi hemşiresine güldüler .. nasıl mutluyum anlatamam.. Allah'ıma şükür korkuyordum göbek çevresi 5 gün geride diye kilosu az diye.. şükürler olsun... gece kalkıp kalkıp süt içmiştim hep muz falan yemiştim habire toparladık ara açılmadan...

bir de uçabilir raporumu da aldım.. 18inde annemlerin yanına gidicem artık doğum orada olacağı için demiştim daha önce..

yani bugün çooook güzel haberlerle döndük.. kızımı, kuzumu,canparçamı,özümü çoook özlemiştim yüzünü gösterdi bize nasıl mutluyummmm

Herkesin Kadir gecesi mübarek olsun. Eve geldim 3 tencere yemek yaptım nasıl yoruldum anlatamam zor kıldım namazımı Allah bebislerimize saglık versin kucağımıza almamızı nasip etsin dualarımızda birbirimizi unutmayalım kızlar Allah kabul etsin inşallah

kızlar öncelikle hepinizin kadir gecesi mübarek olsun.bizde bugün kontroldeydik.ilkdefa nst ye girdik.bi sorun yok.ultrasondada bir sorun yok.şimdilik normal doğum görünüyor.1 hafta sonra tekrar gel dedi doktor.hadi hakkımızda hayırlısı sonlara geldik galiba kızlar.

hiç kimselerde sorun olmamasına sevindim, muayeneler hep iyi geçmiş çok şükür, maşallah...

Kandiliniz mübarek olsun, dualarımıza birbirimizi de katalım inşallah

zor mu catı muayenesı? kanama falan oldu mu?

ya aslında zor değildir de ben çok zorlandım kendimi istem dışı çok kastım sonra çok pişman oldum ama işte elimden gelmedi oyuzden biraz cnm yandı.. sıkıtm die mi bilmiorum bir gün kanamam oldu kahverengi akıntı şeklinde geldi dr.umda kanaman olur normal dedi.

kadir gecemiz mübarek olsun güzel hamişlerrrrrrrr
rabbim hepimizin dualarını kabul etsin
yavrularımızı sağ sağlim kucaklarımıza bağışlasın inşallahhhhaminnnn

merhaba kızlar yeni gördüm topiği, hemen müdavimi olmalıyım :) eylül sonu doğumum inşallah,sezeryan olacak, diyabet hastasıyım çünkü. herkesin bebeği sağlıklı maşallah :)

bebek odası takımı almalıyı mıyım sizce, sizler naptınız? portatif beşiğini arkadaşım vericek, hiç almaya gerek yok, ama eşyalarını koyabileceğim bi dolap yok, tek bi dolap almak da istemiyorum, almışken oda takımını mı alsam acaba ??? kararsız kaldım...:18:

hoşgeldin canım... vallahi oda konusu kişiye göre değişiyor. evinin ve durumunun uygun olmasınada bağlı. ben oda takımı aldım mesela. karyolası, dolabı, şifonyeri ve oyuncak sandığı var. ayrıca ilk 3,4 ay benim odamda uyuması için küçük bir beşik aldım. şimdilik çok memnunum. oğlumun odasına bakıp duruyom heyecanla. bazı arkadaşlar park yatak almışlar. benim pek hoşuma gitmiyor onlar. tercih meselesi yani canım. ama bence kararını verip çok beklemeden işe koyul. kaçıncı haftadasınki bu arada. bizim bebişlerin herşeyi hazır yerleşti. çok sona bırakma işlerini ağırlaşınca daha zor oluyor haberin olsun canım..

Merhaba kızlar hepinizin kadir gecesi mübarek olsun...
Çogunluk her hafta dra çagırılıyormuş ,neydeyse herkes
benim drum en son 30temmuzda gittim,bayramdan sonra gel dedi 23 gün var arada..
son ay niye sık sık cagırmıyor kiii ben de merak ediyorum ama... :44:

hımm bırı daha demıstı kanamam oldu dıye.ben de 37.haftamda dr a gıdecem.ınsanın elınde degılkı kasmamak...

benım de dolabım vardı sadece besık aldım.bence sadece dolap al cunku nasıl olsa cocuk odası takımı ılerıde alacaksın.sımdıden cok masraf yapma derım.

antepte mısın sen de:) benımkı de ayda bır gel dıyor aynı sekılde:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…