- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.201
- 1.123
antepte mısın sen de:) benımkı de ayda bır gel dıyor aynı sekılde:)
yok cnm tekirdag çorludayım ...
ama hasta görmeye mi bıktı,
yoksa sorun olmadıgı için mi çagırmadı bilmiyorum..
benım de kafam cok takıldı.ben baska bır dr a da gıttım bana 2 haftada bır gıtmen lazım.son ay her hafta gıtmen lazım dedı. acaba benım dr um cok mu yogun yoksa cok mu ıyı durumu anlayamadım aynı sekılde...
yok cnm tekirdag çorludayım ...
ama hasta görmeye mi bıktı,
yoksa sorun olmadıgı için mi çagırmadı bilmiyorum..
Aman benimki de çağırmıyor. Zaten burda sistem boyleymis valla bebeğimin oturma izni sorunu olmasa Türkiye'de dogururdum. Herseyleri farklı. Bence sen baska birine görün arada imkanın varsa. Ben muayenehanesine gideyim diyorum onu da kabul etmiyor catlak:) iki hafta önce gittim Eylül'ün basında gel tekrar dedi. Nst dedim o ne diyor:) eben dicektim desem ne anlayacak:)))
Sen hangi ulkedesin?
Aman benimki de çağırmıyor. Zaten burda sistem boyleymis valla bebeğimin oturma izni sorunu olmasa Türkiye'de dogururdum. Herseyleri farklı. Bence sen baska birine görün arada imkanın varsa. Ben muayenehanesine gideyim diyorum onu da kabul etmiyor catlak:) iki hafta önce gittim Eylül'ün basında gel tekrar dedi. Nst dedim o ne diyor:) eben dicektim desem ne anlayacak:)))
Merhaba kızlar hepinizin kadir gecesi mübarek olsun...
Çogunluk her hafta dra çagırılıyormuş ,neydeyse herkes
benim drum en son 30temmuzda gittim,bayramdan sonra gel dedi 23 gün var arada..
son ay niye sık sık cagırmıyor kiii ben de merak ediyorum ama... :44:
İtalyadayim canim. Gerci iste İtalyanlardan ne beklenir ki:))
canım bence de çok geç. 30. haftaya kadar 3 haftada bir sonra 2 haftada bir çağırılıyor. hele 35. 36. haftadan sonra haftada 1e düşürülüyor diye biliyorum. benim 37. haftam 3 haftadır her hafta doktordayız. son zamanlar bebeğin su kontrolu için felan çok önemli. suyu azalırsa mesela hemen alması yada müdahale etmesi gerekir. mesela geçen yıl arkadaşımın bebeğini bu yüzden 37. haftada aldı doktor. Allah korusun suyu azalıp ölen bebekler oluyormuş( bence doktorunuz fazlasıyla rahat. ben çok rahat olmadığım için o kadar rahat bir doktoru da kaldıramazdım herhalde. yanlış anlama ama bence sen başka bir doktora da görün.
Him,italyanc kursuna baslamistim birara ama kissea surdu maceram.padovada italyan arkadasim vardi.sen hangi sehrindesin?
Ya evet zor ama guzel bir dil italyanca. Milano'dayim ben. Sıcaklarda oğlumu bekliyorum. Herkes tatilde biz Milano'yu bekliyoruz:)
canım senin dr rahat bence yoksa en az 3 hafta sonraya çağırmalıydı sonra 2 haftada bire düşmelibiz öyleyiz şuan
anlayamadımkı...acaba ılcedeyım dıye yormak mı ıstemıyor ama:S
Kızlar 37 . Hafta çalışamaz raporum ualmayı umutmuşum 32 yi almıştım cuma randevum var o zaman geç mi olur ki???
ıı geceler annısler.. bız dualarımızı ettık hepımız ıcın sagsalım bebısleırmıze kavusmayı dıledım allahım kabul eder ınss.. uyku tutmadıı hala beklıyorum ama geldıgı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?