2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

yok cnm tekirdag çorludayım ...
ama hasta görmeye mi bıktı,
yoksa sorun olmadıgı için mi çagırmadı bilmiyorum..

benım de kafam cok takıldı.ben baska bır dr a da gıttım bana 2 haftada bır gıtmen lazım.son ay her hafta gıtmen lazım dedı. acaba benım dr um cok mu yogun yoksa cok mu ıyı durumu anlayamadım aynı sekılde...

canım senin dr rahat bence yoksa en az 3 hafta sonraya çağırmalıydı sonra 2 haftada bire düşmelibiz öyleyiz şuan

yok cnm tekirdag çorludayım ...
ama hasta görmeye mi bıktı,
yoksa sorun olmadıgı için mi çagırmadı bilmiyorum..

Aman benimki de çağırmıyor. Zaten burda sistem boyleymis valla bebeğimin oturma izni sorunu olmasa Türkiye'de dogururdum. Herseyleri farklı. Bence sen baska birine görün arada imkanın varsa. Ben muayenehanesine gideyim diyorum onu da kabul etmiyor catlak:) iki hafta önce gittim Eylül'ün basında gel tekrar dedi. Nst dedim o ne diyor:) eben dicektim desem ne anlayacak:)))

Sen hangi ulkedesin?

Kızlar 37 . Hafta çalışamaz raporum ualmayı umutmuşum 32 yi almıştım cuma randevum var o zaman geç mi olur ki???

OHOO seninkiyse doğurmadan 1 hafta önce gel demiş :)
gerçi benimki de az degil koca 3 hafta taa 22sinde gidecegim.. paraya mı ihtiyacı yok ,cagrılıcak bi durum gerek görmediği için mi bilmiyorum

Bebise kilo aldırma çalısmalarına tam gaz devam bir bardak süt bir avuç üzüm iki koca kasık dondurma ve bir kasık bal blendir da bizztlanir ve büyük bir zevkle mideye iner yarasın tosunuma

canım bence de çok geç. 30. haftaya kadar 3 haftada bir sonra 2 haftada bir çağırılıyor. hele 35. 36. haftadan sonra haftada 1e düşürülüyor diye biliyorum. benim 37. haftam 3 haftadır her hafta doktordayız. son zamanlar bebeğin su kontrolu için felan çok önemli. suyu azalırsa mesela hemen alması yada müdahale etmesi gerekir. mesela geçen yıl arkadaşımın bebeğini bu yüzden 37. haftada aldı doktor. Allah korusun suyu azalıp ölen bebekler oluyormuş ( bence doktorunuz fazlasıyla rahat. ben çok rahat olmadığım için o kadar rahat bir doktoru da kaldıramazdım herhalde. yanlış anlama ama bence sen başka bir doktora da görün.

aslında drumdan memnunum ama
bu tarihten önce bi sıkıntın olursa muhakkak gel dedi..
kanama,suyun patlaması vs..zaten benim mecbur sezaryen olacagı için 5 veya 6ssında doğum olacak hayırlısıyla..
Kızlar hepimize dua etmeye gidiyorum görüşmek üzere...

Ya evet zor ama guzel bir dil italyanca. Milano'dayim ben. Sıcaklarda oğlumu bekliyorum. Herkes tatilde biz Milano'yu bekliyoruz:)

Ben cok sevmistim italyancayi cok merakim var.benim bebeler okul krese baslasin tekrar gitmek istedigim bir kurs italyanca mutlaka ogrenmeliyim:)milano bekcisisin he o da guzel.

anlayamadımkı...acaba ılcedeyım dıye yormak mı ıstemıyor ama:S

bnm dr.um 9.ayıma kadar ayda bir alıodu şimdi de 2 hafta da bir zaten yol 1 saat sürüo gel dese zor gelio sıcaklarda uzun yol ( cts gitmiştim bide bayramdan sonra beklıo zaten 39. haftada oluom belki kontrole gitmeden sancım gelir de doğuma giderimm :))

rabbim duamızı ve dualarımızı bu mübarek gecede kabul etsin hepimizin göz nurları sağsağlim sağlıklı kucağımızda olsun onların nur yüzlerini görmeyi allah nasip etsin inşallah

Kızlar 37 . Hafta çalışamaz raporum ualmayı umutmuşum 32 yi almıştım cuma randevum var o zaman geç mi olur ki???

canım bende 32. haftada 37. haftaya kadar çalışabilir raporu almıştım....bu rapor zaten 37 den sonra çalışamaz anlamına geliyor,
benim bildiğim kadarıyla artık doğum raporunu alıp okul vericez.....

ben mi yalnış biliyrm acaba,yarın bi araştırayım......

ıı geceler annısler.. bız dualarımızı ettık hepımız ıcın sagsalım bebısleırmıze kavusmayı dıledım allahım kabul eder ınss.. uyku tutmadıı hala beklıyorum ama geldıgı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…