2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar komşumdaydım yeni geçtim eve kocişi beklıorum .. komşumun bebeği 36 günlük ama çok gazlı çok sıkıntılı oluo anneye gazlı bebek ahh ahh bizler napıcaz o ağladıkça ben napcam bnmkide ağlarsa die strese giriorum :18::18::18:

Ayyy aynı korku bende de var. Kahrolur insan o oyle ağlarken. İnşallah cok gazli olmak kuzularımız

ay canım benimki ağlamaya başlarsa bende oturur kesin onla ağlamaya başlarım.......

Gazz OLAYI için şunu duymuştum ben.....
bebek doğar doğmaz bir tatlı kaşığı maden suyu veriyorlarmış bebeğe sonra gaz sakıntısı olmuyrmuş......
anneme söyledim kızdı.....midesinimi delcen kızın dedi......aklıma baya koymuştum deniycektim sonra vazgeçtim.....

Allah kabul etsin dualarımızı kızlar..

yalnız bu akşamdan beri asagı doğru baskı yapıyor oğlum sanki geldi gelecek gibi..
cok erken daha bayram geçsin diyorum inşallah büyüsün daha..

odamız var canım, fazlalıkları koyduğumuz bi oda, bariçocuk odası olsun da kötü görüntüsünden kurtulsun :)park yatağı bana genelde önermediler ya, rahat olmuyormuş, azcık büyüyünce çocuklar da sevmiyormuş falan, öyle dedi herkes. basit portatif bi beşik işi görür diyolar, her odaya yanına da götürmek en avantajlı kısmı :) evet çok beklemeden bitirmem alzım işleri, 33. haftadayım ben, aslında ekimde doğum ama sezeryan olacağım için eylül sonuna denk geliyor, tabi erken gelmezse, bende o risk de var... hayırlısı bakalım, deidğin gibi fazla ağırlaşmadan bitirmeliyim...teşekkürler :)
benım de dolabım vardı sadece besık aldım.bence sadece dolap al cunku nasıl olsa cocuk odası takımı ılerıde alacaksın.sımdıden cok masraf yapma derım.

hmm benim dolabım yok işte, dolap alsam 300den aşağı iyi bişey bulamıycam,hem ne alsam hiç bi mobilyaya uymayacak, bari oda takımı alayım da işe yarasın diyorum. masraf sorun değil, taksit yapıyolar zaten, ortalama 650-1000 arası baktığım odalar, 75 lira taksitler, çok değil , ama bakalım naparız...sağol canım fikrin için

Ya içinizden birisi söylemişti gaz icin kimyon cok iyi geliyor diye. Ama bende akıl kalmadığı icin unuttum tabi. Anne yerse süt araciligiyla bebege de faydası oluyormuş. Kim söylediyse tekrar teşekkürler

kızlar hemoroid sorunu yaşayan var mı ? ben hep ishalım allaha şükür ama hemoroid cıkmış geçen farkettim 4-5 tane var şoka girdim resmen doğumdan sonra geçermi ki bu sorunu yaşayan var mı
gecmıs olsun cnm yaa cok zor bılırım annemde aynı sorun vardı.. ıns hemen gecer..bende yok cok sukurr..
masalahh cnmmmmmmmmmmmmmm cok sevındımm ıns normal dogum olur hadı hayırlısı .
kolay gelsın cnmmmmm allah kolaylık versın sana..kuzuları op bızım ıcın koklaaa
sesı cıkmadı cnm ya bende merak ettım telıde yokk .. amın cnmmm ıns tum dualarımız kabul olurrr
benı sımdı herhafta cagırıoo bıde devlet has. sen ozelemı gııdosun cnm bayram araya gırdıgı ıcın demıs olabılır her dr ayrı telden calıo
Âmin canim Allah kabul etsin...
amın cnm ..

Son düzenleme:
Ya içinizden birisi söylemişti gaz icin kimyon cok iyi geliyor diye. Ama bende akıl kalmadığı icin unuttum tabi. Anne yerse süt araciligiyla bebege de faydası oluyormuş. Kim söylediyse tekrar teşekkürler

mıhrace solemıstı cnm bende hatırladım bıde ben mılupanın rezene cayınıı aldım gunde 1 kasık verınce bebekktum gazınıı kakasını rahatla yapıo komsumda kullndı annedee cay nıyetınee demleyıp ıcerse sutundende gecıomus.. aldım dolaba koydumm sımdı.. acılncaa 3 ay ıcınde tuketmek gerekıyomuss buzdobındaa buarada sıcak dıee dısarıya koymadım sızınde aklınızda olsun..

Bebise kilo aldırma çalısmalarına tam gaz devam bir bardak süt bir avuç üzüm iki koca kasık dondurma ve bir kasık bal blendir da bizztlanir ve büyük bir zevkle mideye iner yarasın tosunuma

ooohhh yarasın kuzucuğaaa

ben de tam kocakarı yöntemi duydum bi yerden.. bebiş doğduğunda ağzına bir tane nar tanesinin suyunu sıkarsan hiç gaz sıkıntısı sorunu olmuyormuş diye.. ben de anneme eşime söyledim ya sen hani kocakarı şeylerine inanmıyodun okumuş etmişsin kafan alıyor mu senin dedi annem :26: eşim de yüzünü ekşitti garibim bişi diyemedi üzülmiyim diye

Ay ben de duymuştum oyle birsey ama be kadar doğru bilmem

anladım cnm deemekkı tatıle gıdıcek daha sonra sık cagırırr .. ben agda yaptıramıyorum cnm yaa ıı dayanıosun walahı tebrıklerrr

kız zaten bayram sonrası en fazla 2 haftam kalacak :)

Agdayı kendim yapamıyorum bacaklarımı kendim alıyordum onları da yapamaz oldum,
acısına alıştım bi süre idare ediyor beni.. humana still alacagım yarın bir de..ama hastaneye koyar mıyım bilmiyorum

Hazırladığım hastane çantasını bosaltip sıfırdan hazırladım. Elime bir liste tutusturdular, aynısı gelecekmiş:) gittim özel poşet aldım her poşete bir takım kıyafet konacak etiketine bebeğin adi soyadı yazilacakmis. Her gün icin iki takım toplam 5 günden on takım. Ay ne cok aradım o poşeti:) ta aslında guzel birsey düzenli olacak ama zor geldi sıfırdan yapması:) diyorum size tembellik diz boyu bende

cnm bende zemzemi duydum gerçi gaz için değilde yeni doğan bebeğe zemzem ağzına sürersen bebek uslu oluomuş :)
kocişe soledim o da o kadAR uslu cocuk istemem biraz canlı olsun dıo koptumm gülmektennn

komşumun bebeğe denedik bu aksam bakalım faydasını görcek mi
bende burda duymustum cnm

bende rezene alıcam cnm aman gazlı bebek cok zor doğumdan sonra hemen baslıcam ne içilmesi gerekirse içerim yeterki ole ağlamasın

Suksuk ,
evet canım ben özele gidiyorum...
kızlar yarın yine carsıya gidecegim kıl tüy işlerimi halletmeye

cnm benmde ağda vaktim gelıo ama ne zaman gitsem cok kararsızım şimdi doğuma gün var dıo bayramdan sonraki hafta mı gitsem
şimdi mi gitsem çok kararsızım şimdi gitsem doğuma dogru hafif çıkar
gitmesem pat die dogum baslarsa hast.ye değil direk ağdacıma gitmek zorunda kalırım orda da doğururum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…