ıı geceler annısler.. bız dualarımızı ettık hepımız ıcın sagsalım bebısleırmıze kavusmayı dıledım allahım kabul eder ınss.. uyku tutmadıı hala beklıyorum ama geldıgı yok:50
Allah kabul etsin canım.....
bizde bekliyrz ama uykumuzun geldiğide yok,her zamanki gibi.......
karnımda bi acıktı bi acıktı anlatamam...kendimi zor tutuyrm bi şeyler yememek için ,sahurda zaten eşimle atıştırıyrm.....
benim bıdık iyice büyüdü doymak bilmiyrm yaaa içimi kemiriyooo cadı kızıııııııımmmmmmmmmmmmm
kızlar komşumdaydım yeni geçtim eve kocişi beklıorum .. komşumun bebeği 36 günlük ama çok gazlı çok sıkıntılı oluo anneye gazlı bebek ahh ahh bizler napıcaz o ağladıkça ben napcam bnmkide ağlarsa die strese giriorum :18::18::18:
kızlar komşumdaydım yeni geçtim eve kocişi beklıorum .. komşumun bebeği 36 günlük ama çok gazlı çok sıkıntılı oluo anneye gazlı bebek ahh ahh bizler napıcaz o ağladıkça ben napcam bnmkide ağlarsa die strese giriorum :18::18::18:
odamız var canım, fazlalıkları koyduğumuz bi oda, bariçocuk odası olsun da kötü görüntüsünden kurtulsun :)park yatağı bana genelde önermediler ya, rahat olmuyormuş, azcık büyüyünce çocuklar da sevmiyormuş falan, öyle dedi herkes. basit portatif bi beşik işi görür diyolar, her odaya yanına da götürmek en avantajlı kısmı :) evet çok beklemeden bitirmem alzım işleri, 33. haftadayım ben, aslında ekimde doğum ama sezeryan olacağım için eylül sonuna denk geliyor, tabi erken gelmezse, bende o risk de var... hayırlısı bakalım, deidğin gibi fazla ağırlaşmadan bitirmeliyim...teşekkürler :)hoşgeldin canım... vallahi oda konusu kişiye göre değişiyor. evinin ve durumunun uygun olmasınada bağlı. ben oda takımı aldım mesela. karyolası, dolabı, şifonyeri ve oyuncak sandığı var. ayrıca ilk 3,4 ay benim odamda uyuması için küçük bir beşik aldım. şimdilik çok memnunum. oğlumun odasına bakıp duruyom heyecanla. bazı arkadaşlar park yatak almışlar. benim pek hoşuma gitmiyor onlar. tercih meselesi yani canım. ama bence kararını verip çok beklemeden işe koyul. kaçıncı haftadasınki bu arada. bizim bebişlerin herşeyi hazır yerleşti. çok sona bırakma işlerini ağırlaşınca daha zor oluyor haberin olsun canım..
benım de dolabım vardı sadece besık aldım.bence sadece dolap al cunku nasıl olsa cocuk odası takımı ılerıde alacaksın.sımdıden cok masraf yapma derım.
ay canım benimki ağlamaya başlarsa bende oturur kesin onla ağlamaya başlarım.......
Gazz OLAYI için şunu duymuştum ben.....
bebek doğar doğmaz bir tatlı kaşığı maden suyu veriyorlarmış bebeğe sonra gaz sakıntısı olmuyrmuş......
anneme söyledim kızdı.....midesinimi delcen kızın dedi......aklıma baya koymuştum deniycektim sonra vazgeçtim.....
gecmıs olsun cnm yaa cok zor bılırım annemde aynı sorun vardı.. ıns hemen gecer..bende yok cok sukurr..kızlar hemoroid sorunu yaşayan var mı ? ben hep ishalım allaha şükür ama hemoroid cıkmış geçen farkettim 4-5 tane var şoka girdim resmen doğumdan sonra geçermi ki bu sorunu yaşayan var mı
masalahh cnmmmmmmmmmmmmmm cok sevındımm ıns normal dogum olur hadı hayırlısı .hu huuuu hatunlarr biz geldiiikkk
bugün doktora gittik oğluşum 2900gr olmuş
doktorumuz baskı hissediyomusun dedi evet dedim indiğini hissettin dimi dedi evet dedim başını yerleştirmiş dedi bu 37. haftada beklediğimiz birşey ve başının yerleşmesi iç çatının normal doğuma müsait olduğunu gösterir dedii çok iyi bu dedii normal doğuma şimdilik engel yok dedi dış çatının da müsait olduğunu düşünüyorum dedi
nstye girdik ne ağrıııı ne sancııı tık yokk.. herşey gayet normal nişan yada su gelirse yada kan gelirse hemen gel dedi 10 gün sonraya gün verdii vee doktorumm ayın 24ü ile 30 u arası izne çıkıyormuşş
24ündeki kontrol için başka doktor önerdii inşallah oğlum 24üve 30u arası gelmeye kalkmazz
kolay gelsın cnmmmmm allah kolaylık versın sana..kızlar merhaba,
şimdi bebeklerimi uyuttum bi kk ya bakayım dedim. Nsılsınız? Biz uzun uykusuz geceler geçiriyoruz biri uyuyor diğeri başlıyor. Çok küçük yavrularım. Ne zaman büyüler acaba diyorum artık.
sesı cıkmadı cnm ya bende merak ettım telıde yokk .. amın cnmmm ıns tum dualarımız kabul olurrrkızlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr FİLİZ YAVUZ dan haberiniz var mı???????????
inşallah bugün için doğururum diyodu...kadir geceside tam olur falan yazıyodu.......
Bu arada
kadir geceniz mubarek olsun....tüm dualarınızın kabul olması dileğiyleeeeeeeeeee
benı sımdı herhafta cagırıoo bıde devlet has. sen ozelemı gııdosun cnm bayram araya gırdıgı ıcın demıs olabılır her dr ayrı telden calıoMerhaba kızlar hepinizin kadir gecesi mübarek olsun...
Çogunluk her hafta dra çagırılıyormuş ,neydeyse herkes
benim drum en son 30temmuzda gittim,bayramdan sonra gel dedi 23 gün var arada..
son ay niye sık sık cagırmıyor kiii ben de merak ediyorum ama... :44:
amın cnm ..Âmin canim Allah kabul etsin...
ıı geceler annısler.. bız dualarımızı ettık hepımız ıcın sagsalım bebısleırmıze kavusmayı dıledım allahım kabul eder ınss.. uyku tutmadıı hala beklıyorum ama geldıgı yok:50
Allah kabul etsin canım.....
bizde bekliyrz ama uykumuzun geldiğide yok,her zamanki gibi.......
karnımda bi acıktı bi acıktı anlatamam...kendimi zor tutuyrm bi şeyler yememek için ,sahurda zaten eşimle atıştırıyrm.....
benim bıdık iyice büyüdü doymak bilmiyrm yaaa içimi kemiriyooo cadı kızıııııııımmmmmmmmmmmmm
amın cnmmmmmmmmmmmmm.. senın bıdık acıkmıss..hafıf bısıler ye cnmm ..
Ya içinizden birisi söylemişti gaz icin kimyon cok iyi geliyor diye. Ama bende akıl kalmadığı icin unuttum tabi. Anne yerse süt araciligiyla bebege de faydası oluyormuş. Kim söylediyse tekrar teşekkürler
Bebise kilo aldırma çalısmalarına tam gaz devambir bardak süt bir avuç üzüm iki koca kasık dondurma ve bir kasık bal blendir da bizztlanir ve büyük bir zevkle mideye iner yarasın tosunuma
ay canım benimki ağlamaya başlarsa bende oturur kesin onla ağlamaya başlarım.......
bebek doğar doğmaz bir tatlı kaşığı maden suyu veriyorlarmış bebeğe sonra gaz sakıntısı olmuyrmuş......
anneme söyledim kızdı.....midesinimi delcen kızın dedi......aklıma baya koymuştum deniycektim sonra vazgeçtim.....
Ya içinizden birisi söylemişti gaz icin kimyon cok iyi geliyor diye. Ama bende akıl kalmadığı icin unuttum tabi. Anne yerse süt araciligiyla bebege de faydası oluyormuş. Kim söylediyse tekrar teşekkürler
ooohhh yarasın kuzucuğaaa
ben de tam kocakarı yöntemi duydum bi yerden.. bebiş doğduğunda ağzına bir tane nar tanesinin suyunu sıkarsan hiç gaz sıkıntısı sorunu olmuyormuş diye.. ben de anneme eşime söyledim ya sen hani kocakarı şeylerine inanmıyodun okumuş etmişsin kafan alıyor mu senin dedi annem :26: eşim de yüzünü ekşitti garibim bişi diyemedi üzülmiyim diye
Suksuk ,
evet canım ben özele gidiyorum...
kızlar yarın yine carsıya gidecegim kıl tüy işlerimi halletmeye
anladım cnm deemekkı tatıle gıdıcek daha sonra sık cagırırr .. ben agda yaptıramıyorum cnm yaa ıı dayanıosun walahı tebrıklerrr
mıhrace solemıstı cnm bende hatırladım bıde ben mılupanın rezene cayınıı aldım gunde 1 kasık verınce bebekktum gazınıı kakasını rahatla yapıo komsumda kullndı annedee cay nıyetınee demleyıp ıcerse sutundende gecıomus.. aldım dolaba koydumm sımdı.. acılncaa 3 ay ıcınde tuketmek gerekıyomuss buzdobındaa buarada sıcak dıee dısarıya koymadım sızınde aklınızda olsun..
Suksuk ,
evet canım ben özele gidiyorum...
kızlar yarın yine carsıya gidecegim kıl tüy işlerimi halletmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?