uykuuuu nerdesınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Hepinize iyi geceler guzel anneler. Yatayım belki uyurum :)
bi çok uykuluyuz bi uyuyamıoz bi gecemiz bi gecemizi tutmuo cnm
bende yatıorum herkese ii gecelerrr
Kızlar 37 . Hafta çalışamaz raporum ualmayı umutmuşum 32 yi almıştım cuma randevum var o zaman geç mi olur ki???
Bu gününde ilk günaydını bendenn 12 de yatttım 3 kalktım odur budur ayaktayımBelim ağrıyo yahu.. Birazdan gider uyurum...
Bugün annem geliyoo yaşasınn:119::118::118: Bunlarda sıyırdığımın göstergesi
günaydınlar herkese
6.45 da kalktım işe geldim.bebek gazı olayı hakkaten çok sıkıntılı benim kızımda vardı ağlayıp duruyodu insanın içi parçalanıyor.. yine o eski günlere döneceğim için tedirginim biraz..ayrıca ateş çıkması olayı var. kızım 4 yaşına kadar ayda bir antibiyotik içiyodu ateşi 39-40 dayanıyodu. 2 yıldır çok rahattım... inşallah bu bebişim gazsız ve ateşsiz geçerir çocukluğunu.... bugünler hakkaten en rahat günlerimiz bütün ağrı ve sızılarımıza rağmen...
Allah bebişlerimize sağlıkla ve sıhhatle kavuşmayı ve büyütmeyi nasip eder inşallah
gunaydın dun gece hep sancım oldu yınee sol kasıgımdaasabaahtaa mıde bulantısıyla uyandımmmmmmm
günaydınlar
suksuk bende dün gece çok fenaydım
eğer biraz daha devam etseydi doktora gidecektim o derece yani aynı zamanda gece mide bulantım da oldu, ilk defa bu kadar kötü bir ağrıyla karşılaştım çok korktum noluyoruz diye:18:
Ağla ağla bi hal oldum
ve bir kere daha anladım ki ben kesinlikle panik yapıcam Allahım güç kuvvet cesaret versin hepimize
gunaydın cnmm zaten sahurda yattım ondan sonrdaa rahat edemedım.... mıde bulantısı demek sendede varr neden oluo kı acaba bı arastırıyım mıdemızı yıyolar galıbaa .. ben esım ıse gıderken bısey demedım sancımm olsa bıle evde tek basımaa cekerım dayanırımm . ama korkarımda tabı panık olmamamız lazımm allahım yardım et..
gunaydın cnmm zaten sahurda yattım ondan sonrdaa rahat edemedım.... mıde bulantısı demek sendede varr neden oluo kı acaba bı arastırıyım mıdemızı yıyolar galıbaa .. ben esım ıse gıderken bısey demedım sancımm olsa bıle evde tek basımaa cekerım dayanırımm . ama korkarımda tabı panık olmamamız lazımm allahım yardım et..
gunaydın cnmm bende bılmıyorum benım karnımdaa asagıya ındı kızım yukarıda deıll . ıns uzun surmezz.. cok kotu gercekten zaten ılk 5 ay herdk kusmustumm ...Gunaydınnn kızlarrr,mide bulantısı bende hıc gecmedı saolsun( her sabah o iğrenc bulantıyla uyanıp kostur kostur lavaboya gıdıyorum,gun ıcınde de hep bı bas donmesı,hep bı halsızlık,hep bı bulantı,kızım da yukarıya dayıyor kendını saolsun,göğsumun altını öle bır sıkıstırıyokı....muhtemelen mıdemı sıkıstırıyor o yuzden.bıde 3 gundur benımde sol kasığımda ağrı var,neden bılmıyorum.
dr herbırı ayrı bı cıns gercekten neden kg soylemıomus...günaydın herkese..dün kızımı görmeye giitim çok şükür nst de falan bi sorun çıkmadı..benim dr.um izinde olduğu için başka dr la görüştük ama sevmedik o kadını bizi doğru dürüst bilgilendirmedi ..bebeğimin kilosunu bile söylemedi..neymiş efendim her hafta kilo söylenmezmiş gıcık etti bizi kendi dr uma 31 Ağustos a aldık randevuyu..bu arada uçak yolculuğuna kaçıncı haftaya kadar izin veriliyo biliyomusunuz kızlar??:26:
amin, hepimize yardım etsin.
bu arada doktor bana çok gazlı bir bebeğin olacak uykunu stokla dedi, bağırsakları çok belirginmiş, tıp diliyle bişiler söyledi bende şimdiden korktum valla:18:
gaz giderici ne var ne yok almam gerek :18:
1 Doğum planınız: Doktorunuz hem sizinle ilgili tıbbi notlara, hem de doğum planınıza sahip ama sizin de bunları aklınızda tutmanızda fayda var. Eğer Tens cihazı, homeopatik ilaçlar, rahatlatıcı bir müzik CDsi gibi özel ihtiyaçlarınız varsa, bunları da doğum çantanıza eklemeyi unutmayın.
2 Gecelik ya da pijama: Seksi geceliğinizi evde bırakın. Kalabalık bir yerde giymekten çekinmeyeceğiniz tarzda gecelik ya da pijamanızı yanınıza alın. Pijama altınızı çıkaracağınızdan gecelik ya da büyük tişörtler tercih edin. Sabahlık, pamuklu külot ve terlik çantanızda mutlaka olması gerekenler.
3 Hijyenik ped, göğüs kremi ve göğüs pedleri: Pek göz alıcı değil, ama yeni ve nispeten duyarlı bir anne için gerekli şeyler
4 Tuvalet malzemeleri: Duş için gerekli şeyler, deodorant, diş fırçası ve diş macunu, saç fırçası, makyaj malzemeleri, hazır ıslak mendil; kısacası sizi yeniden insan gibi hissettirecek her şey
5 Vakit geçirici şeyler: Walkman ya da MP3 player, dergi, kitap Sizi sıkıntıdan kurtaracak herhangi bir şey.
6 Cep telefonunuzun şarjı: Hem siz hem de eşiniz cep telefonunuzu çok sık kullanacağınız için şarjınızı almayı unutmayın.
7 Fotoğraf makinesi: Sancınızın ortasında peş peşe fotoğraflarınızın çekilmesinden hoşlanmayacak olsanız bile o ilk kıymetli dakikalardan birkaç fotoğraf olması her zaman iyidir. Hatta daha profesyonel fotoğraflar isterseniz bir doğum fotoğrafçısıyla önceden anlaşın.
8 Doğumu haber veren kartlar, pullar ve adres defteri: Bunun için çok iyi organize olmanız gerekse de eğer hastaneye tıkılıp kalırsanız işinize çok yarayacak.
9 Eve dönüş kıyafetleri: Bir süreliğine dar kotlarınıza girmeyi unutun. Tek giymek istedikleriniz rahat bir pantolon, emzirme sutyeni ve bol bir bluz olacak.
10 Bebeğiniz için: Bebeğiniz için de birtakım şeylere ihtiyacınız olacak. 24 adet bebek bezi (yaklaşık üç günlük gereksinim), pamuk, üç adet kısa kollu fanila, üç adet tulum, eldiven, hırka, başlık, eğer hava soğuksa yolculuk için battaniye ve eğer emzirmeyi düşünmüyorsanız bebeğinizi beslemek için gerekli şeyler.
Amanınnnn 4-5 valizle gitmem gerekecekkk :)))Eşimın varsayımları doğru cıkcak:)) Bana hep der bı gunluk yere bıle koca valız göturuyosunn,hastaneye gıderken yandık dıye :)))) :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?