benımdee buyuk bı valızz tek canta yaptım cok da ıı olduu ..aara ara acıp bebegım kıyafetlerını koklayıp yıne gerı koyuyorumm allahım bu kucucukk kıyafetleremı gıyıcek dıyorumm .. allahım ogunlerr gelsın artıkk
gunaydın dun gece hep sancım oldu yınee sol kasıgımdaasabaahtaa mıde bulantısıyla uyandımmmmmmm
soldann bıttı sımdı sagdan sancı var hayırdır ınss.. bebısımm kafasınımı yerlestırıoo acaba sıkısmasa barii ben sancıyı cekerım yeterkı elıfımm ıı olsungünaydın kızlar nasılsınız?şükriye neredesin merak ettim seni sancın geçti mi?
ewttttt cnmmmmmmmmmmmmmayy evet canım yaaa,bende sureklı cekmecelerın onundeyım,kıyafetlerı koklayıp koklayıp duruyorum:)zaman hemencecık gecsın,o buyuk gun gelsın artık demi:)))
saol cnmm benımm.. ewt artık hersey zor gelıo banaa... amın amın cnmgeçmiş olsun canım ağırlaştık baya ... bnmde dün gece yemekte otururken ayyy dedim sanki içimden bişi koptu eşimede dedim bu gece doğuma gidebiliriz çok şükür iiim şimdi ... Rabbim hepimize şifa versin
aleykum selam cnmmm.. cokyorulmusunn dıkkat etkendınee. kuzucukkda buyumus masalahh .. bayramdan sonraa gelsın bebelerrrSelamun aleykum kızlar..dün benim icin zor bı gündü foruma hiç giremedim..gorumcemleri iftara davet ettik..kayınvalidelerinde almışlar gelirken..doktora gittim sabah nst ydi, muayeneydi alisveristi eve 2.30 da eve geldim evi sil süpür derken baktım sular gitmiş(sinirden deli oldum yaaa..damacanada az su vardı yemeğin birazını öyle yaptım..neyse fazla uzattım galiba ama cooook yorucu bı gündü..iftardan sonra bı misafir daha geldi caydı tatlıyı derken 1.00 gibi gittiler benim isimde anca bitti tabi o saatte..yatışım 2yi buldu..ama oglusum cok iyiymis cok şükür 2.576 kg nst de güzel çıktı..bayramdan sonra tarih verecek doktorum böyle kızlar Ammada dolmuşumhe:))))
ay maşallahhhhhh ben sizi yerim yerim
Günaydın kızlar, masallah bu saate kadar uyumusuz kızımla..Bir sürü de işimiz var oysaki..Ütü yapmam lazım sıcak bastırmadan..Hastane cantamı son kez kontrol edip arabaya yerleştirecem artık.Eksiğimiz kalmadı gibi bişey.Az önce eşim aradı izin almış geliymus.Kontrole bugun gidecez.Normalde yarındı randevumuz.Bakalım benim cadı kızım ne alemde
oktay ustaya bakıyorum cnm bendee baska hıcbısı yok .. cok sıkıcı.. mıde bulantıların gerı gelmıss saabahta okudumm cok zor ılk 5 ay herdk kusmustumm.. mıdene yakın bebıs demekkı cnm karnınn yukarıdamı hala...
aynen canım ya hatta asırı yukarda,gıderek daha da yukarı cıkıyor sankı,tum vucudunu göğuslerımın altına sokuyor,karnımın alt kısmı dumduz:))yukarısı kocaman ve sert :))mıdeye baskı yapıyor desene,demekkı ondan bulanıyor halaa,bıde yanmaa..gavıscon surubu elımden dusmuyor(
dokuz ayın içinde olup da midesi bulanan bi senle ben kaldık heralde canım. Gaviscon bile midemi bulandıyor benim. şu bir ayda bi geçseydi ve şu mide bulantısı hissinden bi kurtulsaydım sekiz aydır her gün insanın midesi bulanırmı yaa yemeğe başlayıp sonuna kadar yemeye devam etmek nasıl bir şeydi unuttum(
dokuz ayın içinde olup da midesi bulanan bi senle ben kaldık heralde canım. Gaviscon bile midemi bulandıyor benim. şu bir ayda bi geçseydi ve şu mide bulantısı hissinden bi kurtulsaydım sekiz aydır her gün insanın midesi bulanırmı yaa yemeğe başlayıp sonuna kadar yemeye devam etmek nasıl bir şeydi unuttum(
gecmıs olsun cnm cok zor allah yardımcın olsunn
gunaydın cnmm zaten sahurda yattım ondan sonrdaa rahat edemedım.... mıde bulantısı demek sendede varr neden oluo kı acaba bı arastırıyım mıdemızı yıyolar galıbaa .. ben esım ıse gıderken bısey demedım sancımm olsa bıle evde tek basımaa cekerım dayanırımm . ama korkarımda tabı panık olmamamız lazımm allahım yardım et..
Günaydın hanımlar hala midesi bulunanlara gecmisler olsun nadir de olsa olabiliyormuş bi arkadasım da öyle diyordu şimdi 2. Yi istiyor ama korkuyor bulantidan
Ben bugün agdaya gidicem ay gözümde cooookkk büyüyor offf
gunaydın cnmm gozun aydınn benımde haftaya carsamba kayınvalıde burdaolcakk ..benımde oynatmaya azkaldı doktorum nerde.. dun gecede esım demesınmı ıyııce şiştın dıeee şakaymıss güyaa hersey batıo zaten sankı ben bılmıyourm şiştigimi
canım mide bulantısını bi araştırın bence, dün doktordayken bana mide bulantısı, baş dönmesi var mı diye sormuştu. bende yok ama sorduğuna göre bi belirti olabilir.. çok geçmiş olsun bu arada..
Günaydın hanımlar hala midesi bulunanlara gecmisler olsun nadir de olsa olabiliyormuş bi arkadasım da öyle diyordu şimdi 2. Yi istiyor ama korkuyor bulantidan
Ben bugün agdaya gidicem ay gözümde cooookkk büyüyor offf
Ayy sorma dün tartıda 96yı 66 dedim aa dedim 66 kiloyum yanlışlıkla ne ne ne dedi dedim ay ya 96 sen 66 olana kadar ohoo yapıyo :84::84::84::84::84::84: bende kızıyorum ama çaktırmıyorum pek şu doğum bi hayırlısıyla geçsinde göstercem ona 66 yı 96 yı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?