Bende parlamak istiyorum da şimdi ağda iin erken mi şimdi ağda yaparım bebek geç gelir bide uğraşcam az daha beklesem mi erken gelir mi ki acep pof yaa
Kızlar bu arada benim bebiş baş geliş şeklinde aşağıya inmiş yani doğum pozısyonunu almış ama ben normal doğum istemiyorum
günaydın herkese..dün kızımı görmeye giitim çok şükür nst de falan bi sorun çıkmadı..benim dr.um izinde olduğu için başka dr la görüştük ama sevmedik o kadını bizi doğru dürüst bilgilendirmedi ..bebeğimin kilosunu bile söylemedi..neymiş efendim her hafta kilo söylenmezmiş gıcık etti bizi kendi dr uma 31 Ağustos a aldık randevuyu..bu arada uçak yolculuğuna kaçıncı haftaya kadar izin veriliyo biliyomusunuz kızlar??:26:
Bende parlamak istiyorum da şimdi ağda iin erken mi şimdi ağda yaparım bebek geç gelir bide uğraşcam az daha beklesem mi erken gelir mi ki acep pof yaa
fıstıklar ben kahvaltı yapıcam kuzum çok tekmeliyo acıktı herhal..öpüyorum hepinizi
fıstıklar ben kahvaltı yapıcam kuzum çok tekmeliyo acıktı herhal..öpüyorum hepinizi
yaaa ben çok ağırlaştım kızlarrrr yaaa.yürürken ciddi şekilde zorlanıyorum ama daha benim neredeyse 1,5 ayım varerken değilmi bu kadar ağırlaşma için.1,5 ay böyle mi yürüyeceğim ben:44::44:
benim oğlumda sabahları kahvaltı saatinde beni uyandırıyo acıkyo galibaa
bende uyanınca meyve ile geçiştirmiştim şimdi kahvaltı zamanı geldi.. görüşrüüz annişler..
Günaydın annişler ve tatlı bebişleriEpeydir giremedim foruma ama sizi hep takipteyim.. Benim de yarın kontrolüm var, yazarım buraya bebişimin son durumunu... Ben de sizlerle aynı şeyleri paylaşıyorum, sabırsızlanıyorum ona kavuşmak için, bi de sulugözlülük aldı başını gitti , bebeğimi düşündükçe heyecandan mıdır nedir gözlerim doluyo Bi yandan doğum naıl olcak düşünceleri , bi yandan ne zaman gelecek onun belirsizliği içini yiyor insanın...
Allahım inşallah hepimiz buraya hep güzel şeyler yazarız , bebişlerin fotosunu koyarız
canım mide bulantısını bi araştırın bence, dün doktordayken bana mide bulantısı, baş dönmesi var mı diye sormuştu. bende yok ama sorduğuna göre bi belirti olabilir.. çok geçmiş olsun bu arada..
bı bucuk deme yaaa yureğime ındırcennn:)))aynı haftadayız ben herkese 1 ay kaldı dıyorum:)))Alllah mı söletıyor neee:))) yaa toplamda cok mu kılo aldın sen? ya da bebısın mı masallahı var? ben cok sukkur daha zorlanmıyorum yurumekte fılan,hatta gecen gun şapkam uctu,ben kosmaya basladım yakalamak ıcın ruzgarda ,eşim hoooppp dıye bı bağırdııı napıyon sen ben burda bostan korkuluğu muyum dıyeee :))))))) kendıme geldım sonra ben hamıleyım dıye:)) ben de 6 bucuk 7 kılo fıla aldım toplamda sımdıye kadar işte.
bas gelıss bebegın kafası kasıklarda demek cnm bıde makat gelıs var oda poposu dönuk sekılde .. Nıe ıstemıosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?