2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Canim doktorun raporu verse bile uçuş şirketleri 36 haftadan sonra uçağa kabul etmiyorlar. Ne olur ne kalır diye:)

yaaa ben çok ağırlaştım kızlarrrr yaaa.yürürken ciddi şekilde zorlanıyorum ama daha benim neredeyse 1,5 ayım var erken değilmi bu kadar ağırlaşma için.1,5 ay böyle mi yürüyeceğim ben:44::44:

Bende parlamak istiyorum da şimdi ağda iin erken mi şimdi ağda yaparım bebek geç gelir bide uğraşcam az daha beklesem mi erken gelir mi ki acep pof yaa

ya ben de aynı dertten muzdaribim. Şimdi gitsem erken daha 3 hafta var. Ama çatı muayenesi de var. Ne yapcam bilemedm

selam kızlaar sanırım herkesin aklında şu ağda olayı var bende birazdan halledicem o işi yavaş yavaş ne olur ne olmaz ben hazır olayım da tüyler çıkarsa ağda yada epilatörle yine yaparım diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
yaaa ben çok ağırlaştım kızlarrrr yaaa.yürürken ciddi şekilde zorlanıyorum ama daha benim neredeyse 1,5 ayım var erken değilmi bu kadar ağırlaşma için.1,5 ay böyle mi yürüyeceğim ben:44::44:

bı bucuk deme yaaa yureğime ındırcennn:)))aynı haftadayız ben herkese 1 ay kaldı dıyorum:)))Alllah mı söletıyor neee:))) yaa toplamda cok mu kılo aldın sen? ya da bebısın mı masallahı var? ben cok sukkur daha zorlanmıyorum yurumekte fılan,hatta gecen gun şapkam uctu,ben kosmaya basladım yakalamak ıcın ruzgarda ,eşim hoooppp dıye bı bağırdııı napıyon sen ben burda bostan korkuluğu muyum dıyeee :))))))) kendıme geldım sonra ben hamıleyım dıye:)) ben de 6 bucuk 7 kılo fıla aldım toplamda sımdıye kadar işte.

benim oğlumda sabahları kahvaltı saatinde beni uyandırıyo acıkyo galibaa

bende uyanınca meyve ile geçiştirmiştim şimdi kahvaltı zamanı geldi.. görüşrüüz annişler..

ewt artkk ıcımızı kazıyolar bende cok acıkıyorumm sahurda meyve yıyorumm banamısın demıoo kızım cok obur oldu teyzelerı afıyet olsunn cnmm kuzucuklaraa yarasınn .. löplöp et olsun bacakalrınıı sonaa bız yerızz ohh

Günaydın annişler ve tatlı bebişleri Epeydir giremedim foruma ama sizi hep takipteyim.. Benim de yarın kontrolüm var, yazarım buraya bebişimin son durumunu... Ben de sizlerle aynı şeyleri paylaşıyorum, sabırsızlanıyorum ona kavuşmak için, bi de sulugözlülük aldı başını gitti , bebeğimi düşündükçe heyecandan mıdır nedir gözlerim doluyo Bi yandan doğum naıl olcak düşünceleri , bi yandan ne zaman gelecek onun belirsizliği içini yiyor insanın...
Allahım inşallah hepimiz buraya hep güzel şeyler yazarız , bebişlerin fotosunu koyarız

gunaydın cnmmmmm .. ınss fotolarını koydugumuz gnlerr yakınndırr. aynıı sat tarıhımızz.. bakalım kım once dogurucak ..bende cumagunu gııdıcemm.. hayırlı haberlerle gelırıs ınss

canım mide bulantısını bi araştırın bence, dün doktordayken bana mide bulantısı, baş dönmesi var mı diye sormuştu. bende yok ama sorduğuna göre bi belirti olabilir.. çok geçmiş olsun bu arada..

cnm her gittiğimde söylüyorum midem bulanıyor diye normal diyor midesel bir rahatsızlık da olabilir diyip gaviscon veriyor gaviscon içiyorum daha çok midem bulanıyor( şu bir ayda çekmeye razıyım da kalıcı olacak diye korkuyorum(

12 kilo aldım ama çokmu ki bebeğimde 2 hafta önce gittiğimde haftasına göre iyiydi. 1800 gr civarındaydı.kilolu değildi. ama 2 haftada değişen bişey oldu mu bilemiyorum.:44:
senin maşallahın var o zaman sorun bende. aslında hiç tatlı değildir canım. acıya ağrıya dayanıklıyımdır. hasta olduğumda bile nazımı ağrımı bilmez kimse. niye böyle oluyorum anlamadım

tünaydın hanımlarrr kahvaltı faslımız bitti şimdi kızıma internetten ciciler bakıyorummm

zaman kısaldı bepişler nerdeyse gelecekler missssss kokulularımızz

bas gelıss bebegın kafası kasıklarda demek cnm bıde makat gelıs var oda poposu dönuk sekılde .. Nıe ıstemıosun

aslında normal doğuma engel hiç birşey yok gibi görünüyo ama inanılmaz derecede korkuyorummm hayırlısı olsun bakalım dr um normalden yana biraz ben son dk kadar beklicem bakarsın açılma hzılı olur hemen alırlar ama şuanda doğumu düşünmek bile tansiyonumı fırlatmaya yetiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…