2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

cnm gavisconu mide yanması için veriyorlar mide bulanması için değil aslında ama bilemiyorum tabii.
benim de inanılmaz bulantılarım var. ilk 4-5 ay mahvoldum. sonraaa ohh düzeldim dedim. 2-3 haftadır yine var.doktora söyledim bulantılarım başladı diye.o zaman bir tahlil yapalım dedi.idrar tahlili yaptı. bakteri çıktı.ilaç verdi. 1 haftadır onu kullanıyorum.

Kızlar bu arada benim bebiş baş geliş şeklinde aşağıya inmiş yani doğum pozısyonunu almış ama ben normal doğum istemiyorum

ne güzel işte canım..ben mecburi sezaryen olacam ama okadar doktara sordum sezeryandan sonra normalolmaz mı diye olmaz diyo..kimse cesaret edemiyo diyo..halbuli avrupada rahatlıkla yapılıyo..bende normali çok isterdim..sen neden istemiyosun ..

yooo sen de kılo almamıssın,12 kılo gayet normal bence,bebişte gayet ıyı kılosu,ya ıste herkeste farklı oluyor,ben bıraz hareketlıyım,mesleğim gereği hep ayaktayım(öğretmenım) yaz tatılı olmasına rağmen evde bıle hıc durmuyorum,kıloluyum aslında kendım zayıf deılım ama hareketle alakalı olabılır,bıraz hıperaktıflık var,sen de ev ıcınde fılan yavas yavas hareket yap ,ben aksamları da bınanın etrafında yuruyom . sen telaş yapma bence ,bısı kalmadı zaten,geccek bu gunlerımız,atlatcaz,bebişlerımızı kucağımıza alıncaa ohh mısler gıbı olcazz:)

eskiden birlere ikilere kadar uyuyan ben şimdi uyuyamıyorummm( önce sıcaklar rahatsız etti şimdi en azından sabahları serin oluyor biraz uyuyayım diyorum bel ağrısı yakamı bırakmıyor ayaktayken otururken iyi ama yatınca başlıyor ağrısı ayakta uyuyacağım artık yaaa offf bugün ne kadar sıkıntılıyım uyumak istiyorum bennn

cnm ben hala çalışıyorum .evde değilim. hareketliyim aslında.çalıştığım yer dubleks. akşama kadar 10 kere inip çıkıyorum müdürün yanına:)) otobüs evimin önünden geçiyor ama ben 1.5 km kadar yürüyüp biniyorum hantal olmayayım diye.zaten görenler inanmıyor 12 kilo aldığıma. nerde o 12 kilo diyorlar. ayyy nazar mı değiyor ki
Allahın izniyle alalım bebişlerimizi kucağımza inşallahhhh

Ay artık bu kaşıntılar beni öldürecek. Kolestaz değil birsey değil ama bittim. Hele ellerimi havluya surtuyorum. Daha 1,5 ay var neredeyse ben nasil dayancam yaa

Aynen normal doğumdan cok korkuyorum ben de ( hıc cesaretım yok o konuda ( her konuda herseye atlarım cesaretlıyım ama normal doğum denınce tansıyonum dusuyor,annemın doğumları cok zor olmuş,belkı ondan etkılınıyorum,annem de normal yapma sakın dedıkce ıyıce korkuyorum,ben ölümden döndum dıyor,senı yolda bulmadım ben dıyor ( Doktorla hıc konusmadık daha doğum konusunu ama bende korktuğu sölucem,bıde ben 3-4 sene evvel merdıvenden dusmustum,kalcamda hafıf kayma olmuştu,onu sölucem,bı zararı olur mu dıye? hayırlısıyla bı kurtulsaydıkk,bı kucağımıza alsaydık,baska bısı ıstemıyorum Allahtan ...

yap canım ağdanı hazır ol.bu bıdıklar heran sürpriz yapabilir.benim hiç ağrım filan yoktu ama her ihtimale karşı 2 gün önce ağdamı yaptm.gerçi yapana kadar canım çıktı.aynanın karşısına geçtim ama ağdayı yapıştırıp çekmek işkenceydi.elim uzaşmıyordu göbeğimden.neyseki yaptım.dünde çok şiddetli sancım oldu doğuracağım sandım.biraz daha geçmeseydi hastaneye giderdim.bugünde sancım var.bizimki niyeti bozdu erken gelebilir:)

bende normal cok ıstıyorum ama dr son andaa hersey degısebılır dedı.. son ana kadar bekleyıpp gorucezz dıo.. hayırlısı ınss cnm .. hepımız korkuyoruz halıylee ama dedıgın gıbı belkı kolay olurr

cnmm zorlanmısınn belkıde ondan sancın olduu ıkı buklum yapıyoruz sonuctaa.. neyse bu senı doguma kadarr ıdare eder.. senın bıdık benım bıdık erkencıı bakalım nezaman gelceklerr

Ben de cok korkuyorum.En cok da kesik atmalarından korkuyorum.Ancak biliyorum ki en saglıklı yol bu. Bir de epidural olduktan sonra çok bişey hissedilmiyormus.Ona güvenerek normal diye diretiyorum.Tabi son ana kadar hersey degişebilir.Umarım bi aksilik olmaz ve bebişler hangisi onlar için en iyi olacaksa o yolla gelirler..

slm hanımlar ben bu ara iyi değilim geceleri elim ayağım çok şişiyor çok halsizleşiyorum ve tansiyonum 15 lerde oluyo gündüz 14 de ve gündüzde çok fena halsizlik oluyo benm gibi olan varmı valla drla konuşucam bugn bakalım ne diycek sezeryanı erken yapmasından korkuyorum dua ediyorum gününü doldursun diye :26: 11 gün var daha

geçmişolsun canım..sen biran önce konuşdoktorunla..ilk hamileliğimde benimde çok şişliklerim vardı ama ona rağmen 42 yi bulduk düşün yani.bişeyolmaz inşaallah...almasın biongün daha büyüsün bebişcik az daha..

Tansiyonun normaldede mi böle yüksek ? Gebelikte tansiyonun 9-10 olması normal demişti ebem ama seninki yüksekmiş elinde ayağında şişmelerde varsa erken alabilirler :44: yediklerine içtiklerine dikkat et canım:44: tuz-soda bunlardan uzak dur inş Rabbim bebişin ve senin için en hayırlı zamanda doğumu nasip eder çok:26: geçmiş olsunnn

tansıyon cok onemlı cnm sık sık olc.. 14 gecmemesı gerekıo dr bı danıs ıstersenn..

benm de ilk gebeliğimde öyleyd 40 ı bulduk şükür ama dr nasıl olsa sezeryan olucaksın riske atmayalım deyp bebeği alabilir korkuyorum açıkcası dr dan haber beklyorum

evet tuz etkiliyoda benmki bi acayip oldu ya galiba idrarda proteine bakılıyo bu durumda dr a gitsem iyi olucak inş korktuğum gibi olmaz

canım benim bebişini alsalar bile 37.hafta azbi hafta değil ki.. gayet büyümüştür bebişin..merak etme 37 iyi bihafta..

merhabalar, gıremıyoruz nete, ama merk edıyorum herkesi. biz bıraz daha ıyıyız oglumla.. bugun 4 te kontrolum var, doktorum sezeryan tarıhı verebılır, sezeryanı ben ıztemedım, çatı uygun olmadıgı ıcın doktorum soyledii...bende normal dogum ıstıyordum, kemık onde oldugu için vakumla cekmek gerekebılırmış bu yuzden sezeryan olcam.

cnmm zorlanmısınn belkıde ondan sancın olduu ıkı buklum yapıyoruz sonuctaa.. neyse bu senı doguma kadarr ıdare eder.. senın bıdık benım bıdık erkencıı bakalım nezaman gelceklerr

dünkü sancıyı tarif edemem heralde suksuk ya.doğum sancısı adet sancısı gibi filan diyenler var ama dünkü sancım bambaşkaydı.resmen bebişimin vajinaya doğru zorladığını hissettim.yol bulmaya çalışıyor ama vajinaya öyle ağrı girdiki doğum sancısı öyleyse dayanacağımı sanmıyorum.hatta ağrı beni bağıttırdı eşim uyandı sesime.doğucak sandım korktum.ağdayı dünden önceki gün yapmıştım canım.bu ağrı dün gece oldu.allah yardımcımız olsun.bu arada senle günlerimiz aynı heralde.sata göre dün hastanede 36+2 çıktım.bugün 36+3 deyim canım.ayyyyyy az kalmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…