cnm her gittiğimde söylüyorum midem bulanıyor diye normal diyor midesel bir rahatsızlık da olabilir diyip gaviscon veriyor gaviscon içiyorum daha çok midem bulanıyor( şu bir ayda çekmeye razıyım da kalıcı olacak diye korkuyorum (
Kızlar bu arada benim bebiş baş geliş şeklinde aşağıya inmiş yani doğum pozısyonunu almış ama ben normal doğum istemiyorum
12 kilo aldım ama çokmu kibebeğimde 2 hafta önce gittiğimde haftasına göre iyiydi. 1800 gr civarındaydı.kilolu değildi. ama 2 haftada değişen bişey oldu mu bilemiyorum.:44:
senin maşallahın var o zamansorun bende. aslında hiç tatlı değildir canım. acıya ağrıya dayanıklıyımdır. hasta olduğumda bile nazımı ağrımı bilmez kimse. niye böyle oluyorum anlamadım
yooo sen de kılo almamıssın,12 kılo gayet normal bence,bebişte gayet ıyı kılosu,ya ıste herkeste farklı oluyor,ben bıraz hareketlıyım,mesleğim gereği hep ayaktayım(öğretmenım) yaz tatılı olmasına rağmen evde bıle hıc durmuyorum,kıloluyum aslında kendım zayıf deılım ama hareketle alakalı olabılır,bıraz hıperaktıflık var,sen de ev ıcınde fılan yavas yavas hareket yap ,ben aksamları da bınanın etrafında yuruyom . sen telaş yapma bence ,bısı kalmadı zaten,geccek bu gunlerımız,atlatcaz,bebişlerımızı kucağımıza alıncaa ohh mısler gıbı olcazz:)
aslında normal doğuma engel hiç birşey yok gibi görünüyo ama inanılmaz derecede korkuyorummm hayırlısı olsun bakalım dr um normalden yana biraz ben son dk kadar beklicem bakarsın açılma hzılı olur hemen alırlar ama şuanda doğumu düşünmek bile tansiyonumı fırlatmaya yetiyo
selam kızlaarsanırım herkesin aklında şu ağda olayı var bende birazdan halledicem o işi yavaş yavaş ne olur ne olmaz ben hazır olayım da tüyler çıkarsa ağda yada epilatörle yine yaparım diye düşünüyorum.
aslında normal doğuma engel hiç birşey yok gibi görünüyo ama inanılmaz derecede korkuyorummm hayırlısı olsun bakalım dr um normalden yana biraz ben son dk kadar beklicem bakarsın açılma hzılı olur hemen alırlar ama şuanda doğumu düşünmek bile tansiyonumı fırlatmaya yetiyo
yap canım ağdanı hazır ol.bu bıdıklar heran sürpriz yapabilir.benim hiç ağrım filan yoktu ama her ihtimale karşı 2 gün önce ağdamı yaptm.gerçi yapana kadar canım çıktı.aynanın karşısına geçtim ama ağdayı yapıştırıp çekmek işkenceydi.elim uzaşmıyordu göbeğimden.neyseki yaptım.dünde çok şiddetli sancım oldu doğuracağım sandım.biraz daha geçmeseydi hastaneye giderdim.bugünde sancım var.bizimki niyeti bozdu erken gelebilir:)
Aynen normal doğumdan cok korkuyorum ben de( hıc cesaretım yok o konuda ( her konuda herseye atlarım cesaretlıyım ama normal doğum denınce tansıyonum dusuyor,annemın doğumları cok zor olmuş,belkı ondan etkılınıyorum,annem de normal yapma sakın dedıkce ıyıce korkuyorum,ben ölümden döndum dıyor,senı yolda bulmadım ben dıyor ( Doktorla hıc konusmadık daha doğum konusunu ama bende korktuğu sölucem,bıde ben 3-4 sene evvel merdıvenden dusmustum,kalcamda hafıf kayma olmuştu,onu sölucem,bı zararı olur mu dıye? hayırlısıyla bı kurtulsaydıkk,bı kucağımıza alsaydık,baska bısı ıstemıyorum Allahtan ...
slm hanımlar ben bu ara iyi değilim geceleri elim ayağım çok şişiyor çok halsizleşiyorum ve tansiyonum 15 lerde oluyo gündüz 14 de ve gündüzde çok fena halsizlik oluyo benm gibi olan varmı valla drla konuşucam bugn bakalım ne diycek sezeryanı erken yapmasından korkuyorum dua ediyorum gününü doldursun diye :26: 11 gün var daha
slm hanımlar ben bu ara iyi değilim geceleri elim ayağım çok şişiyor çok halsizleşiyorum ve tansiyonum 15 lerde oluyo gündüz 14 de ve gündüzde çok fena halsizlik oluyo benm gibi olan varmı valla drla konuşucam bugn bakalım ne diycek sezeryanı erken yapmasından korkuyorum dua ediyorum gününü doldursun diye :26: 11 gün var daha
benm de ilk gebeliğimde öyleyd 40 ı bulduk şükür ama dr nasıl olsa sezeryan olucaksın riske atmayalım deyp bebeği alabilir korkuyorum açıkcası dr dan haber beklyorumgeçmişolsun canım..sen biran önce konuşdoktorunla..ilk hamileliğimde benimde çok şişliklerim vardı ama ona rağmen 42 yi bulduk düşün yani.bişeyolmaz inşaallah...almasın biongün daha büyüsün bebişcik az daha..
Tansiyonun normaldede mi böle yüksek ? Gebelikte tansiyonun 9-10 olması normal demişti ebem ama seninki yüksekmiş elinde ayağında şişmelerde varsa erken alabilirler :44: yediklerine içtiklerine dikkat et canım:44: tuz-soda bunlardan uzak dur inş Rabbim bebişin ve senin için en hayırlı zamanda doğumu nasip eder çok:26: geçmiş olsunnn
benm de ilk gebeliğimde öyleyd 40 ı bulduk şükür ama dr nasıl olsa sezeryan olucaksın riske atmayalım deyp bebeği alabilir korkuyorum açıkcası dr dan haber beklyorum
evet tuz etkiliyoda benmki bi acayip oldu ya galiba idrarda proteine bakılıyo bu durumda dr a gitsem iyi olucak inş korktuğum gibi olmaz
cnmm zorlanmısınn belkıde ondan sancın olduu ıkı buklum yapıyoruz sonuctaa.. neyse bu senı doguma kadarr ıdare eder..senın bıdık benım bıdık erkencıı bakalım nezaman gelceklerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?