canım benim bebişini alsalar bile 37.hafta azbi hafta değil ki.. gayet büyümüştür bebişin..merak etme 37 iyi bihafta..
evet tuz etkiliyoda benmki bi acayip oldu ya galiba idrarda proteine bakılıyo bu durumda dr a gitsem iyi olucak inş korktuğum gibi olmaz
Hamileliğimin 35. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 39 gün kaldı.
1 ay kaldı beaaaaaaa
dünkü sancıyı tarif edemem heralde suksuk ya.doğum sancısı adet sancısı gibi filan diyenler var ama dünkü sancım bambaşkaydı.resmen bebişimin vajinaya doğru zorladığını hissettim.yol bulmaya çalışıyor ama vajinaya öyle ağrı girdiki doğum sancısı öyleyse dayanacağımı sanmıyorum.hatta ağrı beni bağıttırdı eşim uyandı sesime.doğucak sandım korktum.ağdayı dünden önceki gün yapmıştım canım.bu ağrı dün gece oldu.allah yardımcımız olsun.bu arada senle günlerimiz aynı heralde.sata göre dün hastanede 36+2 çıktım.bugün 36+3 deyim canım.ayyyyyy az kalmış.
slm hanımlar ben bu ara iyi değilim geceleri elim ayağım çok şişiyor çok halsizleşiyorum ve tansiyonum 15 lerde oluyo gündüz 14 de ve gündüzde çok fena halsizlik oluyo benm gibi olan varmı valla drla konuşucam bugn bakalım ne diycek sezeryanı erken yapmasından korkuyorum dua ediyorum gününü doldursun diye :26: 11 gün var daha
sancılar hepımızde var artık dedıgın gıbı bısey kalmadıkı aynı 36+2 yım bende... elı kulagında.. bayramı gecırsekk bıde ..dünkü sancıyı tarif edemem heralde suksuk ya.doğum sancısı adet sancısı gibi filan diyenler var ama dünkü sancım bambaşkaydı.resmen bebişimin vajinaya doğru zorladığını hissettim.yol bulmaya çalışıyor ama vajinaya öyle ağrı girdiki doğum sancısı öyleyse dayanacağımı sanmıyorum.hatta ağrı beni bağıttırdı eşim uyandı sesime.doğucak sandım korktum.ağdayı dünden önceki gün yapmıştım canım.bu ağrı dün gece oldu.allah yardımcımız olsun.bu arada senle günlerimiz aynı heralde.sata göre dün hastanede 36+2 çıktım.bugün 36+3 deyim canım.ayyyyyy az kalmış.
günaydın hanımlar. biz bu gün 11 30 da kalktık kızımlakalkarken bi yerden bi sesler geliyor annneee kaynım acıktııı, benim kaynıma ekmek göndeeey peyniyy göndeyy, süüt göndeey diye sonra bi baktım eşim oturmuş yatağın dibine kızımızın ağzından bana vicdan azabı çektirmeye çalışıyor ikimizde baya güldükten sonra kalktım kızımın kaynına ekmek peynir süt gönderdim geldim
günaydın hanımlar. biz bu gün 11 30 da kalktık kızımlakalkarken bi yerden bi sesler geliyor annneee kaynım acıktııı, benim kaynıma ekmek göndeeey peyniyy göndeyy, süüt göndeey diye sonra bi baktım eşim oturmuş yatağın dibine kızımızın ağzından bana vicdan azabı çektirmeye çalışıyor ikimizde baya güldükten sonra kalktım kızımın kaynına ekmek peynir süt gönderdim geldim
canım geçen gecede bende oldu öyle bi sancı yatırmadı galiba erken gelecek bu bebişler hele kızlar çabuk doğarlarmış
kızlarrrrrrr çokkk kötüyüm evin önünde bi kaza oldu taksi çocuğa çarptı İnşallah bişe olmamıştır çocuk çok kötüydü ben ağla ağla canım o kadar acıdıki Allah anasına babasına bağışlasınn evlat acısı göstermesin
kızlarrrrrrr çokkk kötüyüm evin önünde bi kaza oldu taksi çocuğa çarptı İnşallah bişe olmamıştır çocuk çok kötüydü ben ağla ağla canım o kadar acıdıki Allah anasına babasına bağışlasınn evlat acısı göstermesin
Ayhhh ne güzel çok az kalmış benimde öle 35 günüm kaldı ama ben sezeryana mail verdiğim için 1 aydan az kaldı diorum kendimeBu arada trakyalımısın arslanbebek ?
Lapinu kullanıcısından alıntı
Sirada bizim dogum hikayemiz var..
5 agustos saat 6.30da cok feci vuran sancilarla uyandim, her bes dakikada vuran ve nefesimi kesen sancilar saat 9.30 à kadar
surdu.kalkip evin icinde turlamaya basladim sicak bir dus aldim ve agrilarim hafifledi.
Oglen saat 3 siralarinda 20 dakada bir gelen sancilarla esimin ve gorumcemin israriyla hastaneye gittik, ve doktor 2 santim acilman var dedi...Ister yatisini yapalim istersen gît yuruyus yap rahimin dahada cabuk acilir dedi.
Neyse gittik bir parka tabi cumbur cemat,Annem gorumcem esim yengem 2 saate yakin yurudum yurudukce sancilar cogaliyo yeter artik hastaneye gidelim dedim tekrar, muayenede 3 santim acilmis dedi ebe ve biz yine parkin yolunu tutuk tabi buarada sancilar geldigi zaman bas bas bagiriyorum gece 12 ye kadar 5 santim oldu ama ben bitmistim dayanacak gucum kalmadi dedim esime ve epidural igné yapilsin dedim zaten bu arada tansiyonum cok dustu apar topar dogumhaneye alindim épidural takildi o nasil bir seydi Allahim bir anda butun sancilarim bitti..saat 3 ten sonra degisik agrilar basladi altan oyle bir vuruyoki bagirmalarim ta disardan duyulmus dr bir muayene etti 9 santim dediIki tane ebe geldi esim yanimda tabi ebe ikinmami istiyor bense bas bas bagiriyorum:)neyse ebe tarif ediyo ne yapmam gerektigini soyluyo yapiyorum ama nefesim kesiliyo ikinmalarim kisa oldugu icin bebek zorlaniyodu buarada esime dedim artik ben dayanamiyorum birseyler yap dememle esim aglamaya basladi cunku resmen yalvariyodum cok yorgundum ikinmakta gucluk cekmiyodum.Taki ebe donup bana eger Boyle devam edersen bebegin Hayati tehlikeye girer diyene kadar,o anda kizlar bana oyle bir cesaret ve guc geldiki 2 ikinmayla Ebenin cikip iki koluyla karnima basmasiyla bebegi gogsume verdiler
Esim ordaki sandelyeye oturup aglamaya basladi cok korkmus bebek tehlikede diyince..
Ben agliyorum esim agliyo kizim agliyo:)hemsirede ahh siz nakadar aglamayi Seven bir ailesiniz dedi:)
Cok sanci cektim cok yoruldum tansiyonum dustu gucsuz kaldim ama o dunyalar guzeli bebegimi gogsume koydularya hersey yalan oldu birde bizim minak kiz hemen kaydi gogsumun ortasinda emeye basladi.
Normal dogum yapicak anneler sakin korkmayin herkezin dayanma gucu ve dogumu ayni olmuyo
Rabim herkeze tatirsin Boyle bir duyguyu annelik cok guzel gece aglamasada gozum hep ustunde acaba nefes aliyomu ustumu acildi diye...
Bizimde bebegimle 06/08/ saat 4.15te kavusmamiz Boyle oldu
benim kızım acıkmıyoda babası yedi bitirdi bizi.ayhhhh çok güldüm Allahta seni güldürsün
O kaynını yesinler kızınınbenimkide bazen gece 3 te bazen sabah 6 ta zamansız acıkıyo bende kalkıp bişiler yiyorum bebişim için sonra sakinleşiyo
Ayhhh ne güzel çok az kalmış benimde öle 35 günüm kaldı ama ben sezeryana mail verdiğim için 1 aydan az kaldı diorum kendimeBu arada trakyalımısın arslanbebek ?
ayyyy deme yaa. çook üzüldümm. korktum bide. Allah acil şifalar versin bir an önce inş.kızlarrrrrrr çokkk kötüyüm evin önünde bi kaza oldu taksi çocuğa çarptı İnşallah bişe olmamıştır çocuk çok kötüydü ben ağla ağla canım o kadar acıdıki Allah anasına babasına bağışlasınn evlat acısı göstermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?