2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

evet tuz etkiliyoda benmki bi acayip oldu ya galiba idrarda proteine bakılıyo bu durumda dr a gitsem iyi olucak inş korktuğum gibi olmaz

Sen en güzeli dr una git canım riske atma bebişini gerçi gebelik haftan da çok güzel Allahın izniyle doğsada bi sıkınıtı yaşamazsınız.Ama yine gününde doğar inş bebişin

Hamileliğimin 35. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 39 gün kaldı.
1 ay kaldı beaaaaaaa

Ayhhh ne güzel çok az kalmış benimde öle 35 günüm kaldı ama ben sezeryana mail verdiğim için 1 aydan az kaldı diorum kendime Bu arada trakyalımısın arslanbebek ?

canım geçen gecede bende oldu öyle bi sancı yatırmadı galiba erken gelecek bu bebişler hele kızlar çabuk doğarlarmış

günaydın hanımlar. biz bu gün 11 30 da kalktık kızımla kalkarken bi yerden bi sesler geliyor annneee kaynım acıktııı, benim kaynıma ekmek göndeeey peyniyy göndeyy, süüt göndeey diye sonra bi baktım eşim oturmuş yatağın dibine kızımızın ağzından bana vicdan azabı çektirmeye çalışıyor ikimizde baya güldükten sonra kalktım kızımın kaynına ekmek peynir süt gönderdim geldim

slm canım.tansiyon gebelikte çok önemli.özellikle çıkıyorsa çok tehlikeli olabilir.hiç ihmal etmeden doktorunla konuş.günün az kalmış.alsalarda sorun olmaz ama yüksek tansiyon bebeğine şuan zarar verebilir.

sancılar hepımızde var artık dedıgın gıbı bısey kalmadıkı aynı 36+2 yım bende... elı kulagında.. bayramı gecırsekk bıde ..

alemsıınızz yahuu

ayhhhh çok güldüm Allahta seni güldürsün
O kaynını yesinler kızının benimkide bazen gece 3 te bazen sabah 6 ta zamansız acıkıyo bende kalkıp bişiler yiyorum bebişim için sonra sakinleşiyo

kızlarrrrrrr çokkk kötüyüm evin önünde bi kaza oldu taksi çocuğa çarptı İnşallah bişe olmamıştır çocuk çok kötüydü ben ağla ağla canım o kadar acıdıki Allah anasına babasına bağışlasınn evlat acısı göstermesin

canım geçen gecede bende oldu öyle bi sancı yatırmadı galiba erken gelecek bu bebişler hele kızlar çabuk doğarlarmış

galiba canım ya bakalım hayırlısı neyse o olsun.tehlikeli haftaları atlattık sayılır.doğsalarda allahın izni ile sorun olmaz.ama çok korkuyooooooooooorrrruuuuuuuuuummmmmmmmm doğumdan

Lapinu kullanıcısından alıntı
Sirada bizim dogum hikayemiz var..

5 agustos saat 6.30da cok feci vuran sancilarla uyandim, her bes dakikada vuran ve nefesimi kesen sancilar saat 9.30 à kadar
surdu.kalkip evin icinde turlamaya basladim sicak bir dus aldim ve agrilarim hafifledi.
Oglen saat 3 siralarinda 20 dakada bir gelen sancilarla esimin ve gorumcemin israriyla hastaneye gittik, ve doktor 2 santim acilman var dedi...Ister yatisini yapalim istersen gît yuruyus yap rahimin dahada cabuk acilir dedi.
Neyse gittik bir parka tabi cumbur cemat,Annem gorumcem esim yengem 2 saate yakin yurudum yurudukce sancilar cogaliyo yeter artik hastaneye gidelim dedim tekrar, muayenede 3 santim acilmis dedi ebe ve biz yine parkin yolunu tutuk tabi buarada sancilar geldigi zaman bas bas bagiriyorum gece 12 ye kadar 5 santim oldu ama ben bitmistim dayanacak gucum kalmadi dedim esime ve epidural igné yapilsin dedim zaten bu arada tansiyonum cok dustu apar topar dogumhaneye alindim épidural takildi o nasil bir seydi Allahim bir anda butun sancilarim bitti..saat 3 ten sonra degisik agrilar basladi altan oyle bir vuruyoki bagirmalarim ta disardan duyulmus dr bir muayene etti 9 santim dediIki tane ebe geldi esim yanimda tabi ebe ikinmami istiyor bense bas bas bagiriyorum:)neyse ebe tarif ediyo ne yapmam gerektigini soyluyo yapiyorum ama nefesim kesiliyo ikinmalarim kisa oldugu icin bebek zorlaniyodu buarada esime dedim artik ben dayanamiyorum birseyler yap dememle esim aglamaya basladi cunku resmen yalvariyodum cok yorgundum ikinmakta gucluk cekmiyodum.Taki ebe donup bana eger Boyle devam edersen bebegin Hayati tehlikeye girer diyene kadar,o anda kizlar bana oyle bir cesaret ve guc geldiki 2 ikinmayla Ebenin cikip iki koluyla karnima basmasiyla bebegi gogsume verdiler
Esim ordaki sandelyeye oturup aglamaya basladi cok korkmus bebek tehlikede diyince..
Ben agliyorum esim agliyo kizim agliyo:)hemsirede ahh siz nakadar aglamayi Seven bir ailesiniz dedi:)
Cok sanci cektim cok yoruldum tansiyonum dustu gucsuz kaldim ama o dunyalar guzeli bebegimi gogsume koydularya hersey yalan oldu birde bizim minak kiz hemen kaydi gogsumun ortasinda emeye basladi.
Normal dogum yapicak anneler sakin korkmayin herkezin dayanma gucu ve dogumu ayni olmuyo
Rabim herkeze tatirsin Boyle bir duyguyu annelik cok guzel gece aglamasada gozum hep ustunde acaba nefes aliyomu ustumu acildi diye...
Bizimde bebegimle 06/08/ saat 4.15te kavusmamiz Boyle oldu

ay bende çok etkilenirim kazalardan.inşallah kötü birşeyi yoktur allah anasına babasına bağışlasın.sende üzme kendini bebişinide etkileme.olan olmuş.dua etmekten başka çaremiz yok.

amın cnmmıns bıseyı yoktur cnm ızleme daha fazla kotu olursun bebegını dusunnnnnnnnnn

ben okumuştum bunu suksuk hatta ağlayarak okumuştuk iki gözüm iki çeşme olmuştu.çok etkileyici dimi.bakalım bizler ne yazacağız.

benim kızım acıkmıyoda babası yedi bitirdi bizi. bi kaç kere bizim minik küçük çıkınca yaklaşık 2 aydır çekiyorum bu işkenceyi her sabah 9 da kalk kızımızın karnı acıktı diye çok şükürki yakaladı kuzucum vaktini tombalak oldu şimdi

ayyyy deme yaa. çook üzüldümm. korktum bide. Allah acil şifalar versin bir an önce inş.

kızlar sibel-sa nerde ya o hepburada olurdu.doğuruyormu yoksa.bu arada ben burada çene çalıyorumda evde birsürü iş var ayrıca bayramda gelenler için ikramlık bişeyler hazırlamam gerek.ooffff of çok işim var.bayram için yaprak sarıyım çikolatalı ıslak kek yapıyım birde peynirli ve patatesli börek yapsam yetmezmi kızlar sonuçta ben doğumu gelmiş ağırlaşmış hamile bir kadınım dimi:)

Kızlarrr doktordan geliyoruumm oğlumu gördüm
doktor bana 3hafta sonra gel dedi dayanamadım bugün gittim
akıntıyla birlikte az az su geliyor camasırıma da zaten onuda söyledim..
35+6 2730 gr olmuş yavruuummm
kilosu normal dedi bayramda gezme ,evde de istirahat et erken olmasın büyüsün daha dedi..
nasıl kilosu normal mi 2 hAFTtada 500gr almış?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…