2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bende merak ettim genelde o sürekli takılırdı buraya ama hadi hayırlısı inş herşey yolundadır... bu arada ooooh yaniii o kadar şey yaparsam kimse senin ağırlaşmış bi hamile kadın olduğuna inanmaz maşallah yani. bide bana bak bi kilo bayram şekeri aldım sadece ama bizim yakınlarda kimsemiz yok bayram namazından sonra şehir merkezine gezmeye gitcez eşimle sadece.. bu bayramda ayrıyız..

ay bende çok etkilenirim kazalardan.inşallah kötü birşeyi yoktur allah anasına babasına bağışlasın.sende üzme kendini bebişinide etkileme.olan olmuş.dua etmekten başka çaremiz yok.

amın cnmmıns bıseyı yoktur cnm ızleme daha fazla kotu olursun bebegını dusunnnnnnnnnn

ayyyy deme yaa. çook üzüldümm. korktum bide. Allah acil şifalar versin bir an önce inş.

kızlar İnşallah olmamıştır bişe benim canım çok yandı annesi ne halde şimdi Allahım yardım etsin sabır versin İnşallah

maşallah yavruna annesi daha ne olsun.haftasına göre iyi.ben yavrum kaç kilo bimiyorum hastanenin prensibiymiş kilo boy söylemiyrlar.sorunca gelişimi güzel bir sorun yok diyorlar okadar

masalhh cnm benım kızcemdee 35+3 2800 hemen hemen aynıyızz.. bıdaha nezaman cagırdı
yeter cnm yaa bıze bayramda gelen gıden yok kımsemız olmadıgı ıcın burda bızde bu bayramda ızmıre gıdemıyoruzz hamıs hamıss.. bızdee temızlık yapcaz kocısleeeee daha dogrusu esım yapıcak ben basındaa komut verıcem

ya valla bayram bu hiç belli olmuyor kimse gelmez diyorsun bi bakıyorsun hiç ummadığın kimseler gelmiş.bazen şu bu gelir diyorsun hazırlık yapıyorsun kimse yok.o yüzden yapıyım hazır olsun gelen olmazsa buzluğa atarım börekle yaprağı olur biter.tabi önce iş bunları yapmakta:)

bende doktordan geldim..nihayet aradığım doktoru buldumoğlum 2980 gr olmuş.bayramdan sonra ayın 27 ile 31 arasında bir gün belirleyin alalım dedi. ağustos annesi olacam allahın izniyle.şimdide gün belirleme telaşı sardıhayırlısıyla sağlıkla kucağımıza da alırız inşallah bebişimizi

ay benim eşim benden yorgun ya.bir iş buyurduğumda naza çekiyor adam kendini.ben yapıncada bana kızıyor bu halinle işmi yapıyorsun diye.e birinin yapması lazım diyorum bende.

ay benim eşim benden yorgun ya.bir iş buyurduğumda naza çekiyor adam kendini.ben yapıncada bana kızıyor bu halinle işmi yapıyorsun diye.e birinin yapması lazım diyorum bende.

erkekler temızlık yapmayı sevmıo bende evın yeerlerı pıs dıyorum bana dıokı yooo heryer temız neresı pıs dıo

canım benim dogum sezeryan olacagı için 5 veya 6sında olacak cok iri bir bebek degil sanırım olsun saglıklı olsunlar da...
bayramdan sonra gel dedi ben duramıyorum ki gitmeden zaten

hadı hayırlısı cnm bayramdan sonraya cok kısı dogum gunu aldı ..

canım benim dogum sezeryan olacagı için 5 veya 6sında olacak cok iri bir bebek degil sanırım olsun saglıklı olsunlar da...
bayramdan sonra gel dedi ben duramıyorum ki gitmeden zaten

benım dr haftada 1 dusurdu cuma gıdıcem sona persembe tabı dogurmasamm herkess gobusun ınmıss.. yakın dıo ama bakalım

erkekler temızlık yapmayı sevmıo bende evın yeerlerı pıs dıyorum bana dıokı yooo heryer temız neresı pıs dıo

aynı işte canım ya aynı muhabbet bizde de oluyor.bir işi yaptırmak için 50 kere söylemem gerek.bende artık 50 kere ona söyleyeceğime kendim yaparım diye düşünüyorum.ama hamileyken her işi yapamıyor insan.

aahh kıyamam ne kadar zor bi durum allah yardım etsin.canm kendini çok yorma inş.yardım eden birileri vardır.

kızlarr biz de dün doktora gittik.. herşey yolunda çok şükür nst de normal çıktı.. ama bebeğim büyük ihtimal 4 ü geçicek.. buna rağmen dr kesin sezryan demek istemiyo öyle olsa bile 39. haftaya kadar beklicem öncesinde almam kilosundan çok ciğerleri önemli sağlam olsn diyo çok kilo almadan gelirse normal deniycez dedi.. :18: :18: doktorumuz normalci sanırım buna sevndm şimdi erken mi gelse diye düşünmeye başladm.. bu arada hastanenn doktorlarndan daha meşhur olan ebesnn orda olduğunu öğrendm nasıl sevndm anlatamam.. bana seni dört dörtlük doğurturum dedi :18: :18: :18: :18: :18: uzun boylu ve kemikli olan insanlar genelde güzel doğururlarmış

Aman onlar temizlik yapacaklar da biz göreceğiz ha:) benimki kaynana gibi burası kirlenmiş burası tozlanmis demekten baska birsey yapmıyor. Ben de hic duymuyorum kirlendiyse temizle diyorum:)) gerci sagolsun yemekleri yapıyor. Bı de bahçeyi yıkıyor tamam. Onun yapacagı is en fazla bu zaten:)

Ay hadi inşallah normal doğurursun. Ben cok istiyorum ama benim sisko oğlan dönmediği icin o yol bana kapalı. Madem ebe de cok iyiymis. Allah gönlüne göre versin diyorum. Ben de duymuştum uzun boylu iri kemikliler iyi doğurur diye.

aynı valla bizimkide öyle..bideüçüdeyapalım aşkımdiyo bana..bende yokya senin anan güzelmi diyorumerkege göre ne varki bütün zahmeti çeken kadın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…