bende merak ettim genelde o sürekli takılırdı buraya ama hadi hayırlısı inş herşey yolundadır... bu arada ooooh yaniii o kadar şey yaparsam kimse senin ağırlaşmış bi hamile kadın olduğuna inanmazkızlar sibel-sa nerde ya o hepburada olurdu.doğuruyormu yoksa.bu arada ben burada çene çalıyorumda evde birsürü iş var ayrıca bayramda gelenler için ikramlık bişeyler hazırlamam gerek.ooffff of çok işim var.bayram için yaprak sarıyım çikolatalı ıslak kek yapıyım birde peynirli ve patatesli börek yapsam yetmezmi kızlar sonuçta ben doğumu gelmiş ağırlaşmış hamile bir kadınım dimi:)
ay bende çok etkilenirim kazalardan.inşallah kötü birşeyi yoktur allah anasına babasına bağışlasın.sende üzme kendini bebişinide etkileme.olan olmuş.dua etmekten başka çaremiz yok.
amın cnmmıns bıseyı yoktur cnm ızleme daha fazla kotu olursun bebegını dusunnnnnnnnnn
ayyyy deme yaa. çook üzüldümm. korktum bide. Allah acil şifalar versin bir an önce inş.
Kızlarrr doktordan geliyoruumm oğlumu gördüm
doktor bana 3hafta sonra gel dedi dayanamadım bugün gittim
akıntıyla birlikte az az su geliyor camasırıma da zaten onuda söyledim..
35+6 2730 gr olmuş yavruuummm
kilosu normal dedi bayramda gezme ,evde de istirahat et erken olmasın büyüsün daha dedi..
nasıl kilosu normal mi 2 hAFTtada 500gr almış?
Kızlarrr doktordan geliyoruumm oğlumu gördüm
doktor bana 3hafta sonra gel dedi dayanamadım bugün gittim
akıntıyla birlikte az az su geliyor camasırıma da zaten onuda söyledim..
35+6 2730 gr olmuş yavruuummm
kilosu normal dedi bayramda gezme ,evde de istirahat et erken olmasın büyüsün daha dedi..
nasıl kilosu normal mi 2 hAFTtada 500gr almış?
yeter cnm yaa bıze bayramda gelen gıden yok kımsemız olmadıgı ıcın burda bızde bu bayramda ızmıre gıdemıyoruzz hamıs hamıss.. bızdee temızlık yapcaz kocısleeeee daha dogrusu esım yapıcak ben basındaa komut verıcemkızlar sibel-sa nerde ya o hepburada olurdu.doğuruyormu yoksa.bu arada ben burada çene çalıyorumda evde birsürü iş var ayrıca bayramda gelenler için ikramlık bişeyler hazırlamam gerek.ooffff of çok işim var.bayram için yaprak sarıyım çikolatalı ıslak kek yapıyım birde peynirli ve patatesli börek yapsam yetmezmi kızlar sonuçta ben doğumu gelmiş ağırlaşmış hamile bir kadınım dimi:)
bende merak ettim genelde o sürekli takılırdı buraya ama hadi hayırlısı inş herşey yolundadır... bu arada ooooh yaniii o kadar şey yaparsam kimse senin ağırlaşmış bi hamile kadın olduğuna inanmazmaşallah yani. bide bana bak bi kilo bayram şekeri aldım sadece ama bizim yakınlarda kimsemiz yok bayram namazından sonra şehir merkezine gezmeye gitcez eşimle sadece.. bu bayramda ayrıyız..
masalhh cnm benım kızcemdee 35+3 2800 hemen hemen aynıyızz.. bıdaha nezaman cagırdı
yeter cnm yaa bıze bayramda gelen gıden yok kımsemız olmadıgı ıcın burda bızde bu bayramda ızmıre gıdemıyoruzz hamıs hamıss.. bızdee temızlık yapcaz kocısleeeee daha dogrusu esım yapıcak ben basındaa komut verıcem
ay benim eşim benden yorgun ya.bir iş buyurduğumda naza çekiyor adam kendini.ben yapıncada bana kızıyor bu halinle işmi yapıyorsun diye.e birinin yapması lazım diyorum bende.
masalhh cnm benım kızcemdee 35+3 2800 hemen hemen aynıyızz.. bıdaha nezaman cagırdı
yeter cnm yaa bıze bayramda gelen gıden yok kımsemız olmadıgı ıcın burda bızde bu bayramda ızmıre gıdemıyoruzz hamıs hamıss.. bızdee temızlık yapcaz kocısleeeee daha dogrusu esım yapıcak ben basındaa komut verıcem
bende doktordan geldim..nihayet aradığım doktoru buldumoğlum 2980 gr olmuş.bayramdan sonra ayın 27 ile 31 arasında bir gün belirleyin alalım dedi. ağustos annesi olacam allahın izniyle.şimdide gün belirleme telaşı sardı hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza da alırız inşallah bebişimizi
canım benim dogum sezeryan olacagı için 5 veya 6sında olacak cok iri bir bebek degil sanırım olsun saglıklı olsunlar da...
bayramdan sonra gel dedi ben duramıyorum ki gitmeden zaten
benım dr haftada 1 dusurdu cuma gıdıcem sona persembe tabı dogurmasamm herkess gobusun ınmıss.. yakın dıo ama bakalım
erkekler temızlık yapmayı sevmıo bende evın yeerlerı pıs dıyorum bana dıokı yooo heryer temız neresı pıs dıo
bu arada kızlar bebek hatlerine çok dikkat eelim hatta ailehekiminizede arada gidin bence çks için.dün bi hasta geldi nstsini çekecektim çks duyamadım bende bi arkadaşı çağırdım o da baktı.tık yok.kadın iki gündür hareketlerini hissetmiyorum deyince içim cız etti ve korktuğum gibiymiş bebek ölüüaşılamayla gebe kalmış ilk bebek ne kadar üzüldüm anlatamamm
benım dr haftada 1 dusurdu cuma gıdıcem sona persembe tabı dogurmasamm herkess gobusun ınmıss.. yakın dıo ama bakalım
kızlarr biz de dün doktora gittik.. herşey yolunda çok şükür nst de normal çıktı.. ama bebeğim büyük ihtimal 4 ü geçicek..buna rağmen dr kesin sezryan demek istemiyo öyle olsa bile 39. haftaya kadar beklicem öncesinde almam kilosundan çok ciğerleri önemli sağlam olsn diyo çok kilo almadan gelirse normal deniycez dedi.. :18: :18: doktorumuz normalci sanırım buna sevndm şimdi erken mi gelse diye düşünmeye başladm.. bu arada hastanenn doktorlarndan daha meşhur olan ebesnn orda olduğunu öğrendm nasıl sevndm anlatamam.. bana seni dört dörtlük doğurturum dedi :18: :18: :18: :18: :18: uzun boylu ve kemikli olan insanlar genelde güzel doğururlarmış
aynı işte canım ya aynı muhabbet bizde de oluyor.bir işi yaptırmak için 50 kere söylemem gerek.bende artık 50 kere ona söyleyeceğime kendim yaparım diye düşünüyorum.ama hamileyken her işi yapamıyor insan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?