2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

amin canm inş... senn için de geç değil ki son anda bile dönenler varmş belki döner annesi.. Allah inş. hepmzn gönlüne göre versn

Canim uçuş izniyle ilgili bir soru sormuştun. Daha önce yazmıştım ama gormemissindir diye tekrar yazıyorum. Dr rapor verse bile 36 haftadan sonra uçuşa kabul edilmiyor hamileler. Mazallah doğururuz falan diye:)

ay canım bende duymuştumzemzem ve hurmayı ama neden veriliyormuş hatırlamıyrm....kafa 1 milyon zaten bende bu aralar......
eşinin cevebıda süpermiş........

gunaydın dun gece hep sancım oldu yınee sol kasıgımdaa sabaahtaa mıde bulantısıyla uyandımmmmmmm
geçmiş olsun canım şimdi nasılsın......
bende geceleri bel ağrısından ,sabahlarıda kasık ağrısından duramıyrm.....ama doktora gidince tık yok nst de sancı falan yokkkk

maşallah sizeeeeeeeeeeeee

yaaa ben çok ağırlaştım kızlarrrr yaaa.yürürken ciddi şekilde zorlanıyorum ama daha benim neredeyse 1,5 ayım var erken değilmi bu kadar ağırlaşma için.1,5 ay böyle mi yürüyeceğim ben:44::44:
ya ben ya beeeennnnnnnn...............
geçen gün ayaklarımın adım atacak hali kalmadı nerdeyse ağlıycaktım......halbuki daha 10dk olmuştu dışarı çıkalı......

hadi hayırlısı tatlım...iiii haberlerini bekliyrz...........
tabi canım vakumla falan çekmelerindense en iyisisezeryan........

kızlar selam keyifler ne alem???
biz dün ciğer geliştirici iğnemizi olduk kızımla...
yarında büyük gün prof.la randevum var dua edin bize bişey çıkmasın nolur...
bu arada geçmiş Kadir Geceniz mübarek olsun...

selam kızlar nasılsınız bebişler nasıl 33+4 olduk bizde doktor 37 haftada çatı kontrol yapcak heralde ( doguma 37 haftada karar vericez dedi bende normalden korkuyorum dedim korkma o hafta olsun bakalım normal için bir engel olursa sezeryanı 38-39 haftada yaparız dedi bebek de 3500 gr la dünyaya gelecek gbi dedi
kızlar benim dr birbuçuk 2 saatlik uzuaklıkta yetişemezsem diye korkuyorum sezeryanamı karar versem sizce

Agdaya rand aldım saat 3 te pofff cuma günü dr muz var belki çatı muayenesi falan yapar diye ben temiz gideyim bi de Bayram temizliği olsun doğumda tekrar gerekirse bakarım artık jilet atarım :))

maş oğluna bence normal canm kilosu tam haftasıyla uyumlu sanırım.. su geldiği için ne dedi doktorun.. kilo alımı da ii son ayda bebekler ayda 1 kg alıyolarmış zaten..

canım bi sorum olucaktı.....
37. haftadan sonra çalışamaz raporu almamız gerekiyoır mu okul için.....
yoksa doğumdan sonraki rapor yeterli mi????
peluska sormuş bende ikileme düştüm........

bence 32 de aldığımız 37 ye kadar çalışabilir raporu zaten 37. haftadan sonra çalışamaz anlamına geliyooo......

Ağladım okurkennn yaaa..ne sulugöz oldummm,zaten korkuyodum..Allahım herkese hayrlı ve kolay bı doğum nasıp et yarabbım....

maş oğluna bence normal canm kilosu tam haftasıyla uyumlu sanırım.. su geldiği için ne dedi doktorun.. kilo alımı da ii son ayda bebekler ayda 1 kg alıyolarmış zaten..

Az az geliyor benden iki üç damla ama sürekli....
suyun iyi yeterli diyor her defasında
istirahat et, bayramda da gezme dediii
dinleyebilirsem tabii :)

AmA çalışamaz raporunu tabiki alman gerekli..
doğum önü iznine ayrılacaksın yaaa
druna git dolduysa hemen yazdır boşuna calışma
zaten 37 bitiminden sonra calışmak da yasak

slm canım......maşallah size Allah tamamına erdirsin......
olsun 2 saatlik uzaklıkta....
yerinde olsam normal doğumu tercih ederdim........

Ben de öğretmenım canım 32 de bı rapor aldım,37 ye kadar calısabılır dıye,37 de bıdaha gıtcem,doğum raporu alıcam,raporu aynen şöle duzenlıcekler: doğumdan önce 3 hafta,doğumdan sonra 13 hafta olmak uzere toplam 16 haftalık doğum ıznıne ayrılmıstır seklınde.bunu alıp okul mudurune verıcem,o da ısleme koyucak mıllı eğitime verıcek.

Son düzenleme:
AmA çalışamaz raporunu tabiki alman gerekli..
doğum önü iznine ayrılacaksın yaaa
druna git dolduysa hemen yazdır boşuna calışma
zaten 37 bitiminden sonra calışmak da yasak

canım ben öğretmenim,zaten yaz tatilinde olduğumuz için çalışmıyrm şuan....
1 eylüdede okul açılacak...o zaman zaten doğum yapmış olucam...
bi doktoru ve okulu arayayım bennnnn en iyiysi....

ben hem uzun değilim hem de kemikli değilim
ya ben ya beeeennnnnnnn...............
geçen gün ayaklarımın adım atacak hali kalmadı nerdeyse ağlıycaktım......halbuki daha 10dk olmuştu dışarı çıkalı..............

cnm senin ki normal ama...baksana aramızda 1 ay var. senin ne kalmış ki.... şunun şurasında 15 gün

canım neden doğumdan sonra 13 hafta......
8 hafta değilmi doğum sonrası izin......
ben mi karıştırdım yoksa.....

böyle bişey yüzünden bence sezaryene karar verme canım...doğum başlamaz hemen açılma falan olması sürüyo en az 4 5 saat..sancıdan anlarsın zaten 10 dakikada 3 kez giren ağrı doğum ağrısıymış...bu arada da doktora yetişirsin bence...olmazsa yakında bi hastane bak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…