Ay hadi inşallah normal doğurursun. Ben cok istiyorum ama benim sisko oğlan dönmediği icin o yol bana kapalı. Madem ebe de cok iyiymis. Allah gönlüne göre versin diyorum. Ben de duymuştum uzun boylu iri kemikliler iyi doğurur diye.
KIZZ SUKSUK 23ünü geçirirler inşallahhh bende bir aslan var
basak olurlar:))
ay canım bende duymuştumzemzem ve hurmayı ama neden veriliyormuş hatırlamıyrm....kafa 1 milyon zaten bende bu aralar......cnm bende zemzemi duydum gerçi gaz için değilde yeni doğan bebeğe zemzem ağzına sürersen bebek uslu oluomuş :)
kocişe soledim o da o kadAR uslu cocuk istemem biraz canlı olsun dıokoptumm gülmektennn
komşumun bebeğe denedik bu aksam bakalım faydasını görcek mi
bende burda duymustum cnm
bende rezene alıcam cnm aman gazlı bebek cok zor doğumdan sonra hemen baslıcam ne içilmesi gerekirse içerim yeterki ole ağlamasın
geçmiş olsun canım şimdi nasılsın......gunaydın dun gece hep sancım oldu yınee sol kasıgımdaasabaahtaa mıde bulantısıyla uyandımmmmmmm
maşallah sizeeeeeeeeeeeee
ya ben ya beeeennnnnnnn...............yaaa ben çok ağırlaştım kızlarrrr yaaa.yürürken ciddi şekilde zorlanıyorum ama daha benim neredeyse 1,5 ayım varerken değilmi bu kadar ağırlaşma için.1,5 ay böyle mi yürüyeceğim ben:44::44:
hadi hayırlısı tatlım...iiii haberlerini bekliyrz...........merhabalar, gıremıyoruz nete, ama merk edıyorum herkesi. biz bıraz daha ıyıyız oglumla.. bugun 4 te kontrolum var, doktorum sezeryan tarıhı verebılır, sezeryanı ben ıztemedım, çatı uygun olmadıgı ıcın doktorum soyledii...bende normal dogum ıstıyordum, kemık onde oldugu için vakumla cekmek gerekebılırmış bu yuzden sezeryan olcam.
bakalım cnmm ben koc esım kova bızden anca basak cıkarrr
Ben de koç,eşim balık
büyük oglum aslann
küçüüm de basak olur inşallah
Kızlarrr doktordan geliyoruumm oğlumu gördüm
doktor bana 3hafta sonra gel dedi dayanamadım bugün gittim
akıntıyla birlikte az az su geliyor camasırıma da zaten onuda söyledim..
35+6 2730 gr olmuş yavruuummm
kilosu normal dedi bayramda gezme ,evde de istirahat et erken olmasın büyüsün daha dedi..
nasıl kilosu normal mi 2 hAFTtada 500gr almış?
Lapinu kullanıcısından alıntı
Sirada bizim dogum hikayemiz var..
5 agustos saat 6.30da cok feci vuran sancilarla uyandim, her bes dakikada vuran ve nefesimi kesen sancilar saat 9.30 à kadar
surdu.kalkip evin icinde turlamaya basladim sicak bir dus aldim ve agrilarim hafifledi.
Oglen saat 3 siralarinda 20 dakada bir gelen sancilarla esimin ve gorumcemin israriyla hastaneye gittik, ve doktor 2 santim acilman var dedi...Ister yatisini yapalim istersen gît yuruyus yap rahimin dahada cabuk acilir dedi.
Neyse gittik bir parka tabi cumbur cemat,Annem gorumcem esim yengem 2 saate yakin yurudum yurudukce sancilar cogaliyo yeter artik hastaneye gidelim dedim tekrar, muayenede 3 santim acilmis dedi ebe ve biz yine parkin yolunu tutuk tabi buarada sancilar geldigi zaman bas bas bagiriyorum gece 12 ye kadar 5 santim oldu ama ben bitmistim dayanacak gucum kalmadi dedim esime ve epidural igné yapilsin dedim zaten bu arada tansiyonum cok dustu apar topar dogumhaneye alindim épidural takildi o nasil bir seydi Allahim bir anda butun sancilarim bitti..saat 3 ten sonra degisik agrilar basladi altan oyle bir vuruyoki bagirmalarim ta disardan duyulmus dr bir muayene etti 9 santim dediIki tane ebe geldi esim yanimda tabi ebe ikinmami istiyor bense bas bas bagiriyorum:)neyse ebe tarif ediyo ne yapmam gerektigini soyluyo yapiyorum ama nefesim kesiliyo ikinmalarim kisa oldugu icin bebek zorlaniyodu buarada esime dedim artik ben dayanamiyorum birseyler yap dememle esim aglamaya basladi cunku resmen yalvariyodum cok yorgundum ikinmakta gucluk cekmiyodum.Taki ebe donup bana eger Boyle devam edersen bebegin Hayati tehlikeye girer diyene kadar,o anda kizlar bana oyle bir cesaret ve guc geldiki 2 ikinmayla Ebenin cikip iki koluyla karnima basmasiyla bebegi gogsume verdiler
Esim ordaki sandelyeye oturup aglamaya basladi cok korkmus bebek tehlikede diyince..
Ben agliyorum esim agliyo kizim agliyo:)hemsirede ahh siz nakadar aglamayi Seven bir ailesiniz dedi:)
Cok sanci cektim cok yoruldum tansiyonum dustu gucsuz kaldim ama o dunyalar guzeli bebegimi gogsume koydularya hersey yalan oldu birde bizim minak kiz hemen kaydi gogsumun ortasinda emeye basladi.
Normal dogum yapicak anneler sakin korkmayin herkezin dayanma gucu ve dogumu ayni olmuyo
Rabim herkeze tatirsin Boyle bir duyguyu annelik cok guzel gece aglamasada gozum hep ustunde acaba nefes aliyomu ustumu acildi diye...
Bizimde bebegimle 06/08/ saat 4.15te kavusmamiz Boyle oldu
maş oğlunabence normal canm kilosu tam haftasıyla uyumlu sanırım.. su geldiği için ne dedi doktorun.. kilo alımı da ii son ayda bebekler ayda 1 kg alıyolarmış zaten..
canım bi sorum olucaktı.....
37. haftadan sonra çalışamaz raporu almamız gerekiyoır mu okul için.....
yoksa doğumdan sonraki rapor yeterli mi????
peluska sormuş bende ikileme düştüm........
bence 32 de aldığımız 37 ye kadar çalışabilir raporu zaten 37. haftadan sonra çalışamaz anlamına geliyooo......
selam kızlar nasılsınız bebişler nasıl 33+4 olduk bizde doktor 37 haftada çatı kontrol yapcak heralde( doguma 37 haftada karar vericez dedi bende normalden korkuyorum dedim korkma o hafta olsun bakalım normal için bir engel olursa sezeryanı 38-39 haftada yaparız dedi bebek de 3500 gr la dünyaya gelecek gbi dedi
kızlar benim dr birbuçuk 2 saatlik uzuaklıkta yetişemezsem diye korkuyorum sezeryanamı karar versem sizce
canım bi sorum olucaktı.....
37. haftadan sonra çalışamaz raporu almamız gerekiyoır mu okul için.....
yoksa doğumdan sonraki rapor yeterli mi????
peluska sormuş bende ikileme düştüm........
bence 32 de aldığımız 37 ye kadar çalışabilir raporu zaten 37. haftadan sonra çalışamaz anlamına geliyooo......
AmA çalışamaz raporunu tabiki alman gerekli..
doğum önü iznine ayrılacaksın yaaa
druna git dolduysa hemen yazdır boşuna calışma
zaten 37 bitiminden sonra calışmak da yasak
ben hem uzun değilim hem de kemikli değilimAy hadi inşallah normal doğurursun. Ben cok istiyorum ama benim sisko oğlan dönmediği icin o yol bana kapalı. Madem ebe de cok iyiymis. Allah gönlüne göre versin diyorum. Ben de duymuştum uzun boylu iri kemikliler iyi doğurur diye.
ya ben ya beeeennnnnnnn...............
geçen gün ayaklarımın adım atacak hali kalmadı nerdeyse ağlıycaktım......halbuki daha 10dk olmuştu dışarı çıkalı..............
Ben de öğretmenım canım 32 de bı rapor aldım,37 ye kadar calısabılır dıye,37 de bıdaha gıtcem,doğum raporu alıcam,raporu aynen şöle duzenlıcekler: doğumdan önce 3 hafta,doğumdan sonra 13 hafta olmak uzere toplam 16 haftalık doğum ıznıne ayrılmıstır seklınde.bunu alıp okul mudurune verıcem,o da ısleme koyucak mıllı eğitime verıcek.
selam kızlar nasılsınız bebişler nasıl 33+4 olduk bizde doktor 37 haftada çatı kontrol yapcak heralde( doguma 37 haftada karar vericez dedi bende normalden korkuyorum dedim korkma o hafta olsun bakalım normal için bir engel olursa sezeryanı 38-39 haftada yaparız dedi bebek de 3500 gr la dünyaya gelecek gbi dedi
kızlar benim dr birbuçuk 2 saatlik uzuaklıkta yetişemezsem diye korkuyorum sezeryanamı karar versem sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?