2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

olsun önemli olan ikinizin de sağlıklı olması. sizin için hangisi iyi olacaksa öyle olsun.

slm canım......maşallah size Allah tamamına erdirsin......
olsun 2 saatlik uzaklıkta....
yerinde olsam normal doğumu tercih ederdim........

teyzem yakın dr oda bende kalırsın son zamanlarda diyor aslında ne bilim korkuda var bakalım kontrolde dr ne diyecek hayırısıyla günler geçsede kavuşsak bebişlerimize

canım neden doğumdan sonra 13 hafta......
8 hafta değilmi doğum sonrası izin......
ben mi karıştırdım yoksa.....

canım ben ıznım yanmasın dıye (zaten tatıle denk gelıyor ya) öle bısey yaptım.yapılıyor burda.yanı sımdı benım ıznımn 5 haftası zaten tatıle denk geldığı ıcın boşa gıdıyordu.boşa gıtmesın dıye,32.haftada son 3 haftaya kadar calısabılır raporu aldım.öncekı 5 haftayı sonraya eklettrcem.burda daha önce öle denk gelen kısıler bana tembıh etmıslerdı,bende öle yaptım,kabul edıldı zaten.ilk donemı kapamış olcam bu sekılde.

dogru söylüyosun canım annem kolay dogum yapmış hep evde sende öyle olursun korkma diyolar hayırlısı artık

maşallah cnm bebişee kocaman olmuşş.
ne zaman gelecekleri gerçekten meçhull ufaklıkların
maşallah tatlım EYLÜL hanıma
benim oğlanda aynı babasına benziyoo..
hadi gözünaydın raporunuda almışsın bi aorun olmamasına sevindimm
hoşgeldin aramızaa

teyzem yakın dr oda bende kalırsın son zamanlarda diyor aslında ne bilim korkuda var bakalım kontrolde dr ne diyecek hayırısıyla günler geçsede kavuşsak bebişlerimize

korkma canım ,bende de arada sırada oluyo ama Allah abrını veririr......Normal doğum en iiyisi biliysun zaten ,,o anlık çakiyormuşuz sonra yok......
amin canım inşallah hayırlısıyla kavuşuruz bebişlerimize........

bak teyzende yakınmış olmadı ondan kalırsın.....çare çok
zaten evinde bile kalsan normal doğum hemen olmuyrmuş, 2 saatlik uzaklıtasın hem açılmanda baya olmuş olur...............

rabbim bizede yazmayı nasip etsin...inşşşşşş. ne güzel çok duygulandım.. ya ağlıyorum hüngür hüngür

canım cevabın için teşekkürler........
bende aktarabilmek için senin izlediğin yolu izledim.........evet 32. haftada 37 ye kadar çalışabilşr raporu aldım kaln 5 haftayı aktarabbilmek için
doğum sonrası 8 hafta doğum öncesinden kalan 5 haftada =13 hafta bu doğum sonrası iznimiz.....

şimdi okulu aradım 37 ye kadar raporu alıp okula vermitim zaten ,başka rapor getirmemn gerekiyrmu dieeee şuan 38 im ben ,hayır doğum raporunu getirmen yeterli dedi.........biz o doğum raporuna göre iznini 8+5 olarak düzenliycez dedi...........

ya anlatabildim miiiii...ki....inan kafam allak bullak sıcak beyhnime vurdu..............

canım ben öğretmenim,zaten yaz tatilinde olduğumuz için çalışmıyrm şuan....
1 eylüdede okul açılacak...o zaman zaten doğum yapmış olucam...
bi doktoru ve okulu arayayım bennnnn en iyiysi....

bende öğretmenim ve şimdiye kadar rapor filan almadım. eğer 1 eylüle kadar doğurmazsam o zaman alırım , şimdi tatilde olduğumuz için gerek yok diye biliyorum ben.. hatta abim okul müdürü ona sormuştum gerek yok demişti diye hatırlıyorum.

5 gün mü neresi burası ????

yet,şirsin korkma suyun gelince 24 sattin var sancı gelince de öyle hemen doğmuyor bebişler

yet,şirsin korkma suyun gelince 24 sattin var sancı gelince de öyle hemen doğmuyor bebişler

yet,şirsin korkma suyun gelince 24 sattin var sancı gelince de var zamn öyle hemen doğmuyor bebişler

Son düzenleme:
kızlar bebişime fermuarlı battaniye almıştım az önce geldi butikbebeden..çok hoşuma gitti çok kullanışlı bişeye benziyo tavsiye ederim ..soğuk kış günlerinde sıcak sıcak koyarım bebişimi içine

canım neden doğumdan sonra 13 hafta......
8 hafta değilmi doğum sonrası izin......
ben mi karıştırdım yoksa.....

ya canlarım siz hangi illerde yaşıyorsunuz Allah aşkına. tatile gelen izni aktarmak diye bir şey olur mu? (keşke olsa tabii) ben burada soruşturdum ve sizin yaptığınızın kesinlikle hukuki olmadığı öyle birşye yapılamayacağı söylendi. hatta geçen yıl aynısını yaşayan arkadaşlarım da var. fiilen çalışmadığın bir dönemin iznini çalışıyor gibi yapıp nasıl sonraya aktarabiliyorsunuz. ne biçim işler dönüyor Allah aşkına. yapılacaksa heryerde yapılsın vallahi ben ekim ayında ücretsiz izne ayrılmak zorunda kalcam. siz nasıl dönemi kapatacaksınız

ben de aldım bundan krem rengi üstü nokta nokta şişknlikleir var

bu benm ki

canım bende 37 ye kadar çalışabilir raporumu teslim ettim ama benim çalıştığım yer bide 37.haftada artık çalışamaz belgesi istiyo..dr. dan alcakmışım..:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…