2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ayy ayy ayyy maşallaaaahhhhhhh
senin ve bebeğin için hayırlısı neyse o olsun canım inşallah..
ayy amin yaa inşallah bişey olmamıştır..
buradayımmm canımm doğurmadım daha çok şükür
ayy o kadar uğraşma yorma kendini yaaaa
kilosu gayet iyi canım maşallah
bol bol dinlen o zaman senn..
buradayım tatlım buradayımm herşey yolunda çok şükürr
nerelerdesın cnmmmmmmm sende surprıs yapıpp dogurdum deme.
yok kız doğurmadım dahaa.. eşim bu hafta gece çalışıyoo işbaşı saat13:30 e onu gönderiyorum ufak tefek işleri yapıyorum derkeen ancak oluyoo

kızlar sağolun yaa beni merak etmişsinizz çook seviyorum hepiniziiii
oo maşallah tosuncuğaaa benimde doktorumun ağzından sezeryan çıkmıyoo ayy inşallah normal doğurursun canımm
ooo bende güzel doğuracam o zamannn hem uzunum hem kemikliii

bazı yerlerde kabul ediliyor çünkü öğretmenlerin ayrı kanunları yok memurlar kanununa göre hareket edince yaptığımız doğru
zaten öğretmen çocukalrı için büyük haksızlık milllet küçücük bebğiyle nasıl çalışsın
madem yaza gelior beni de idare de çalıştırsınlar o zaman ben bebğimin hakkını istiyorum yani 32. haftadan 37 ye kadar çalışabilirm bebeğim için yaza gelmesi beni,m suçum mu
devletin haksızlıkları işte sonra da 3çocuk diyor 1 tane yi büyütelim de

çokk güzelmiş canım güle güle kullanın bendde de yeşili var bunun
ben de aldım bundan krem rengi üstü nokta nokta şişknlikleir var

Eki Görüntüle 489754 bu benm ki
ayy buda çok güzelmmi yaa sizde güle güle kullanın canım bizdede bunun mavi battaniyesi varr

benim anlamadığım neden bazı illerde kabul ediliyor, bazılarında edilmiyor. benim günahım ne? ((((((( tabii bende aktarılsın isterim kendi iyiliğim için ama mantıken aktarılması da saçma geliyor.. üç çocuk mu? bu hükümete inat ya 2 ya 4 :)))

benimkide mavi :))) şapkası ve patiğide var. çok şeker ya...
evet yaa herşeyleri çook şekeerr..
kendi dolabımızın bi bölümünü oğluma ayırdım ve eşyalarını yerleştirdim eşim bugün orayı bi açtı tişört almak için oooooo benim pabuç dama atılmış diyoo eee öyle dedimm

canım bende 37 ye kadar çalışabilir raporumu teslim ettim ama benim çalıştığım yer bide 37.haftada artık çalışamaz belgesi istiyo..dr. dan alcakmışım..:44:

heryer farklı uyguluyor demekki ne saçma yaaaaaaaaaa,
ben şansımı deniycem,sonuna kadar herşey bebişim için......
olmadı raporlarla geçiştircez.......

benimkinin de kabul edildiği belli değil :)
edilmez deniyor ama büyük haksızlık bence de ((

Ben de merak ettim sibel-sea yi. Umarım kendisi ve bebişi iyidir, bir aksilik yoktur.
Canım ya o kadar uğraşma boşver, gelen olursa kahve çikolata yeter, sen hamilesin kimse ayıplamaz. Gerçi kalırsa da doğum sırasında işe yarar, en iyisini kendin bilirsin yine, kendini iyi hissediyorsan yavaş yavaş yap bari

canım napıyosun sen yaaaa,börekler,çörekler.........
yorma kendini,hamilesin sen......

bikahve olmadı çay ,bide tatlı yalllah valla......
o kadar hizmeti kim edicek.....sen zaten hamilesin senden bişeyler kimse beklemez..............

Tatlım yeni doğan bebeğe hurma ve zemzem vermek sünnet, sağlık açısından faydası nedir bilmiyorum ama sünnet olduğundan mutlaka vardır bir hikmeti diye düşünüyorum. Ben hastane çantama koyacağım, annemle eşime de tembih ettim unutmayın diye.

burdayıımmmmmm
hemende komplekse girerler........
hemen hemenn aleem bu erkeklerrr

ay biz de seni merak etmiştik canım, iyisiniz değil mi? Her zaman görmeye alıştığımız kişileri 1-2 saat görmeyince bile korkmaya başladık. Ne güsel alıştık birbirimize...

ben koydum bilee hurma ve zemzem suyu hatta akşam halamda sordu koydun mu diyee seni emmeden hurma ve zemzem süreceğiz dedii..

ay biz de seni merak etmiştik canım, iyisiniz değil mi? Her zaman görmeye alıştığımız kişileri 1-2 saat görmeyince bile korkmaya başladık. Ne güsel alıştık birbirimize...
sağolun canımm
iyiyiz çook şükürr eşim 13:30da işe gidiyoo o yüzden ancak oluyo benim buraya bakmam..
evet yaaa gerçekten çook alıştık birbirimizeee sık sık giren kişileri göremeyincee insan korkuyoo bişey mi oldu ki diyee

Tamamdır artık öğrendik, seni 13:30 dan sonra görmezsek merak edebiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…