ayy ayy ayyy maşallaaaahhhhhhh
senin ve bebeğin için hayırlısı neyse o olsun canım inşallah..merhabalar, gıremıyoruz nete, ama merk edıyorum herkesi. biz bıraz daha ıyıyız oglumla.. bugun 4 te kontrolum var, doktorum sezeryan tarıhı verebılır, sezeryanı ben ıztemedım, çatı uygun olmadıgı ıcın doktorum soyledii...bende normal dogum ıstıyordum, kemık onde oldugu için vakumla cekmek gerekebılırmış bu yuzden sezeryan olcam.
ayy amin yaa inşallah bişey olmamıştır..kızlarrrrrrr çokkk kötüyüm evin önünde bi kaza oldu taksi çocuğa çarptı İnşallah bişe olmamıştır çocuk çok kötüydü ben ağla ağla canım o kadar acıdıki Allah anasına babasına bağışlasınn evlat acısı göstermesin
buradayımmm canımm doğurmadım daha çok şükürkızlar sibel-sa nerde ya o hepburada olurdu.doğuruyormu yoksa.bu arada ben burada çene çalıyorumda evde birsürü iş var ayrıca bayramda gelenler için ikramlık bişeyler hazırlamam gerek.ooffff of çok işim var.bayram için yaprak sarıyım çikolatalı ıslak kek yapıyım birde peynirli ve patatesli börek yapsam yetmezmi kızlar sonuçta ben doğumu gelmiş ağırlaşmış hamile bir kadınım dimi:)
ayy o kadar uğraşma yorma kendini yaaaa
kilosu gayet iyi canım maşallahKızlarrr doktordan geliyoruumm oğlumu gördüm
doktor bana 3hafta sonra gel dedi dayanamadım bugün gittim
akıntıyla birlikte az az su geliyor camasırıma da zaten onuda söyledim..
35+6 2730 gr olmuş yavruuummm
kilosu normal dedi bayramda gezme ,evde de istirahat et erken olmasın büyüsün daha dedi..
nasıl kilosu normal mi 2 hAFTtada 500gr almış?
bol bol dinlen o zaman senn..
buradayım tatlım buradayımm herşey yolunda çok şükürrbende merak ettim genelde o sürekli takılırdı buraya ama hadi hayırlısı inş herşey yolundadır... bu arada ooooh yaniii o kadar şey yaparsam kimse senin ağırlaşmış bi hamile kadın olduğuna inanmazmaşallah yani. bide bana bak bi kilo bayram şekeri aldım sadece ama bizim yakınlarda kimsemiz yok bayram namazından sonra şehir merkezine gezmeye gitcez eşimle sadece.. bu bayramda ayrıyız..
yok kız doğurmadım dahaa.. eşim bu hafta gece çalışıyoo işbaşı saat13:30 e onu gönderiyorum ufak tefek işleri yapıyorum derkeen ancak oluyoonerelerdesın cnmmmmmmm sende surprıs yapıpp dogurdum deme.
kızlar sağolun yaa beni merak etmişsinizz çook seviyorum hepiniziiii
oo maşallah tosuncuğaaakızlarr biz de dün doktora gittik.. herşey yolunda çok şükür nst de normal çıktı.. ama bebeğim büyük ihtimal 4 ü geçicek..buna rağmen dr kesin sezryan demek istemiyo öyle olsa bile 39. haftaya kadar beklicem öncesinde almam kilosundan çok ciğerleri önemli sağlam olsn diyo çok kilo almadan gelirse normal deniycez dedi.. :18: :18: doktorumuz normalci sanırım buna sevndm şimdi erken mi gelse diye düşünmeye başladm.. bu arada hastanenn doktorlarndan daha meşhur olan ebesnn orda olduğunu öğrendm nasıl sevndm anlatamam.. bana seni dört dörtlük doğurturum dedi :18: :18: :18: :18: :18: uzun boylu ve kemikli olan insanlar genelde güzel doğururlarmış
ooo bende güzel doğuracam o zamannn