2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bende aynısını yaptım cnm babasının tarafa koydum bazı eşyalarını babası o hemen de dolabımda eşyaları yerini almış dıo ee erkek olunca bole kız olsa bnm tarafa koyardım dedim :))

bnm tarafta adım atcak yer yok o ayrı tabi

bnm kendi cnm ıstıo ama yapmak için üşenıom kek yapasım var
ama sıcaklarda kim gircek mutfaga bişi yapcağıma meyve yehrim diyip meyveye yuklenıom
ayyy ne kadar üşengeç oldum ben yaaa tembel bennnn :126: :126: :126:

bende sürcem sünnet oldugunu bilmiodum ama zemzem bu hiç bir zararı olmaz ki çocuga ..

Tamamdır artık öğrendik, seni 13:30 dan sonra görmezsek merak edebiliriz
evet canım aynen öylee
zaten bi iki gün girmezseemm bilinki doğurdum(bayram hariç tabii)
ayy valla öyleee işlerine gelirseee yeri gelecekkk kocaa karyolada biz oğluşlarımızlaa uyuyup kalacak onlar tıpış tıpış oturma odasınaaa hehe

Eki Görüntüle 489783 kızlar şunun güzelliğine bakın
ayy ayy ayy maşallah yaaa bunlar mucizenin diğer adı yaaa..
evet öyle olduğunu bende duydum bir çok faydası varmış hatta anneyede bol bol süt yapıyor hurmayla zemzem...
hurma gerçekten çok faydalı canım süt yapıyoo,doğumu kolaylaştırıyoo ALLAHIN işi iştee.. ben zaten sünnet olduğunu bildiğim için bana söyleyenlere hiiç itiraz etmediim ne zararı olabilirkii..
ayy bendee öyleee çoook tembelleştim yaaa..
yazık eşimde poğaça isteyip duruyoo yokkk güç gelmiyoo kiiii eğer olurdaa şu doğum enerjisi denen şeyy bizede uğrarsaa yaparız belkiiii

bende sürcem sünnet oldugunu bilmiodum ama zemzem bu hiç bir zararı olmaz ki çocuga ..

Tabi ki ne zararı olacak çocuğa zemzemin, öyle bir şey demek istemedim ki canım benim. Bırak zararını faydası vardır muhakkak, kutsal suyumuz, dünyada mikrop barındırmayan tek su, daha neler neler...

ole wala cnm :) benm ablamın 2 oğlu var ayıramadı yataklarını 4 ü beraber yatıo eniştem vardiyalı çalıştıgı için ole alıştılar...
çıldırma gelir bana ole biri deyince uyuyamıom bile dıorum
ole bi alışırsınkı dioo
ya bnm eşim vardiyalı çalıştıgı için o yokken oğluşumu yanıma alıcam mecbur o da alışırsa yanımıza yandık

Eki Görüntüle 489783 kızlar şunun güzelliğine bakın
ay maşallah....ne tatlı Allah nazarlardan saklasın.......
kızlar bizimkilerde bu kadar olucaklaaaaaaaaaaaaarrrrrrrr..................

aman benim canım neler istiyooo anlatamamm....doğumdan ssonra ne yapıcam bilmem hadi şimdi yiyorum fırsat buldukça.....
neyse meyve yemen daha iii

bari böyle avutalım kendimizi............

ayy bendee öyleee çoook tembelleştim yaaa..
yazık eşimde poğaça isteyip duruyoo yokkk güç gelmiyoo kiiii eğer olurdaa şu doğum enerjisi denen şeyy bizede uğrarsaa yaparız belkiiii

ayy bende o enerjiyi beklıom ne zaman gelicek acaba

Tabi ki ne zararı olacak çocuğa zemzemin, öyle bir şey demek istemedim ki canım benim. Bırak zararını faydası vardır muhakkak, kutsal suyumuz, dünyada mikrop barındırmayan tek su, daha neler neler...

yok cnm senin için demedim hani genel olarak verme diyen olursa ne zararı olucakki verelim gitsin

kızlar size danışmak istedim havuza girmemeizde bir sakınca olur mu ?

evet cnm dr.um bana izin vermedi zaten idrar yollarımda enfeksiyon var denize izin verıolar ama ben 2 kere gittim denize

benimde vardiyalı çalışıyoo ama en geç saat 11 de eve geliyoo o yüzden rahatım ben yanımıza alışmaz gibime geliyoo tabi belli olmazzz
aman benim canım neler istiyooo anlatamamm....doğumdan ssonra ne yapıcam bilmem hadi şimdi yiyorum fırsat buldukça.....
neyse meyve yemen daha iii

bari böyle avutalım kendimizi............
ayy doğumdan sonraa zaten ben iyicee şişmekten korkuyorum yaaaaa:18::18::18::18:
havuzu değilde denizi öneriyo doktorlar amaa birde son haftalarımız valla hiçbi fikrim yokk doktora sormanda fayda var canım..

Selamlaaaar kızlar sağlık ocağındaki son kontrolümüzü yaptırdık. Gerçi pek bişi yapmadı. Benim hemşirem yoktu. Buarada eşim tutturdu bayramın birinci günü köyde kalalım diye. Zaten uyuyamıyorum bide deniz aşırı. Bişey olsa hastaneye ulaşmamız en erken 1 saat offf niye düşüncesiz benim eşim bukadar. Bişi olcağı aklına bile gelmiyor. Ne desemde vazgeçirsem bilemedim

havuzu değilde denizi öneriyo doktorlar amaa birde son haftalarımız valla hiçbi fikrim yokk doktora sormanda fayda var canım..[/QUOTE]

Hemen girdikten sonra bikinimi çıkarsam ay 1-2 kereden bişi olmaz ya kızlar dikkatli girersemmm

ewet canım deniz serbesttte dr havuza izin wermiyor 1. mikrop kapma olasışığı yüksekmiş 2.si havuz suyu denize göre daha soğuk olduğu için erken doğumu tetikliyormus ama ben bundan bir ay önce kaçamak yapıp 2 kere girdim:)

aslında doğru söylüyorsunuz kızlar neyse duruma göre halim olursa yaparım yoksa yapmam.zaten son günlerimiz.millete pastayla çöreklemi geçiriyim dimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…