evet yaa herşeyleri çook şekeerr..
kendi dolabımızın bi bölümünü oğluma ayırdım ve eşyalarını yerleştirdim eşim bugün orayı bi açtı tişört almak için oooooo benim pabuç dama atılmış diyoo eee öyle dedimm
ben koydum bilee hurma ve zemzem suyu hatta akşam halamda sordu koydun mu diyee seni emmeden hurma ve zemzem süreceğiz dedii..
canım napıyosun sen yaaaa,börekler,çörekler.........
yorma kendini,hamilesin sen......
bikahve olmadı çay ,bide tatlı yalllah valla......
o kadar hizmeti kim edicek.....sen zaten hamilesin senden bişeyler kimse beklemez..............
Tatlım yeni doğan bebeğe hurma ve zemzem vermek sünnet, sağlık açısından faydası nedir bilmiyorum ama sünnet olduğundan mutlaka vardır bir hikmeti diye düşünüyorum. Ben hastane çantama koyacağım, annemle eşime de tembih ettim unutmayın diye.
evet canım aynen öyleeTamamdır artık öğrendik, seni 13:30 dan sonra görmezsek merak edebiliriz
bende aynısını yaptım cnm babasının tarafa koydum bazı eşyalarını babası o hemen de dolabımda eşyaları yerini almış dıo ee erkek olunca bole kız olsa bnm tarafa koyardım dedim :))
bnm tarafta adım atcak yer yok o ayrı tabi
ayy ayy ayy maşallah yaaa
hurma gerçekten çok faydalı canım süt yapıyoo,doğumu kolaylaştırıyoo ALLAHIN işi iştee.. ben zaten sünnet olduğunu bildiğim için bana söyleyenlere hiiç itiraz etmediim ne zararı olabilirkii..evet öyle olduğunu bende duydum bir çok faydası varmış hatta anneyede bol bol süt yapıyor hurmayla zemzem...
ayy bendee öyleee çoook tembelleştim yaaa..bnm kendi cnm ıstıo ama yapmak için üşenıom kek yapasım var
ama sıcaklarda kim gircek mutfaga bişi yapcağıma meyve yehrim diyip meyveye yuklenıom
ayyy ne kadar üşengeç oldum ben yaaa tembel bennnn :126: :126: :126:
bende sürcem sünnet oldugunu bilmiodum ama zemzem bu hiç bir zararı olmaz ki çocuga ..
evet canım aynen öylee
zaten bi iki gün girmezseemm bilinki doğurdum(bayram hariç tabii)
ayy valla öyleee işlerine gelirseee yeri gelecekkk kocaa karyolada biz oğluşlarımızlaa uyuyup kalacak onlar tıpış tıpış oturma odasınaaa hehe
ay maşallah....ne tatlı Allah nazarlardan saklasın.......
bnm kendi cnm ıstıo ama yapmak için üşenıom kek yapasım var
ama sıcaklarda kim gircek mutfaga bişi yapcağıma meyve yehrim diyip meyveye yuklenıom
ayyy ne kadar üşengeç oldum ben yaaa tembel bennnn :126: :126: :126:
ayy bendee öyleee çoook tembelleştim yaaa..
yazık eşimde poğaça isteyip duruyoo yokkk güç gelmiyoo kiiii eğer olurdaa şu doğum enerjisi denen şeyy bizede uğrarsaa yaparız belkiiii
Tabi ki ne zararı olacak çocuğa zemzemin, öyle bir şey demek istemedim ki canım benim. Bırak zararını faydası vardır muhakkak, kutsal suyumuz, dünyada mikrop barındırmayan tek su, daha neler neler...
kızlar size danışmak istedim havuza girmemeizde bir sakınca olur mu ?
benimde vardiyalı çalışıyoo ama en geç saat 11 de eve geliyoo o yüzden rahatım ben yanımıza alışmaz gibime geliyoo tabi belli olmazzzole wala cnm :) benm ablamın 2 oğlu var ayıramadı yataklarını 4 ü beraber yatıo eniştem vardiyalı çalıştıgı için ole alıştılar...
çıldırma gelir bana ole biri deyince uyuyamıom bile dıorum
ole bi alışırsınkı dioo
ya bnm eşim vardiyalı çalıştıgı için o yokken oğluşumu yanıma alıcam mecbur o da alışırsa yanımıza yandık
ayy doğumdan sonraa zaten ben iyicee şişmekten korkuyorum yaaaaa:18::18::18::18:aman benim canım neler istiyooo anlatamamm....doğumdan ssonra ne yapıcam bilmem hadi şimdi yiyorum fırsat buldukça.....
neyse meyve yemen daha iii
bari böyle avutalım kendimizi............
havuzu değilde denizi öneriyo doktorlar amaa birde son haftalarımız valla hiçbi fikrim yokk doktora sormanda fayda var canım..kızlar size danışmak istedim havuza girmemeizde bir sakınca olur mu ?
yoook anacım baksana doğuracağız nerdeysee bizde enerji falan tık yok yaniiiayy bende o enerjiyi beklıom ne zaman gelicek acaba
kızlar size danışmak istedim havuza girmemeizde bir sakınca olur mu ?
canım napıyosun sen yaaaa,börekler,çörekler.........
yorma kendini,hamilesin sen......
bikahve olmadı çay ,bide tatlı yalllah valla......
o kadar hizmeti kim edicek.....sen zaten hamilesin senden bişeyler kimse beklemez..............
yoook anacım baksana doğuracağız nerdeysee bizde enerji falan tık yok yaniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?