2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar size danışmak istedim havuza girmemeizde bir sakınca olur mu ?
canım ben tehlikeli diye biliyrm,çok daha hassas olduğun için rahatlıkla enfeksiyon kapabiliyrmuşsun...girme bence seneye bıdığınla bol bol girersiniz........

ay haaaaaaaaaaaaaaayııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ,lütfen öyle olmasın daha fazla şişmeyelim...
anneme şimdiden tembih ediyrm:bak bana opnu ye sütün olsun bunu ye sütün olsun deme diyrm.....oda tepesi attı tabi kadının,iiiide 9 aydır ben mi yanındaydım bu 20 kiloyu ben mi aldırdım sana dedi....
haklı buda bana kapak oldu tabi............

ya evet erkekler biraz düşüncesiz oluyorlar....malesefffff......
sakin ol ,tekrar konuş,birazda cilve yap........
son haftalarında yolculuğun sakıncalı olduğundan bahset canım yaaaaaa.....önemli olan sen ve yavrun.....gerisi artık ikinci planda kalıyor....baba olduğunun bil,incine varmak zorundalar......

o gitsin sen ben gitmiycem de...dayanamaz ,nası olsa o da kalır seninleeeeeeeeeeeeeeee

doktor heran doğum olabilir sakın biryere uzaklaşma risk alırsın die tembih etti de.. bizim yazlık buraya 1 saat ben çok sıcak die doktordan izin istedim gerçektende wermedi bu saatten sonra seni biryere gönderemem dedi

çok acayip bir gün yaşıyorum kızlar Allah hayra yazsın. sabah sanki adet dönemindeki gibi ağrılarım vardı belimde bacaklarımda.sonrada gün boyu aşırı sinirlilik hali,nerdeyse kavga edicem işyerindekilerle.9 ay sonra adet dönemime döndüm resmen halbuki alışmıştım buna ağrı yok stres yok ne güzel günlerdi tekrar eskiye dönücez bak üzüldüm şimdi hamileliğin bitmesine

aslında doğru söylüyorsunuz kızlar neyse duruma göre halim olursa yaparım yoksa yapmam.zaten son günlerimiz.millete pastayla çöreklemi geçiriyim dimi.

cnm gelene bi tatlı bi kahve ikram et yeter enerjini ona harcama doğumda lazım olcakmış
buarada ii bayramda gelen var bize kimse gelmez annem k.v. yakınız zaten ben evde bile durmam arefeden k.v. ye gideriz kalırız 1. günü anneme sonra hep annemde geçer ablamlar gelir kalabalık harala gürele ohhhhh bayram gelsinnnn

hayr olsun..doğum stresi olabilir canım..

aslında doğru söylüyorsunuz kızlar neyse duruma göre halim olursa yaparım yoksa yapmam.zaten son günlerimiz.millete pastayla çöreklemi geçiriyim dimi.
bak hala halim olursa diyosunnnnnnnnn
boşver canım ya ,enerjini bebişe sakla...
ben 5 karış yatıyrm 10 karış kalkıyrm......

ayy aynen cnm bugun camlarımı sileyim dedim yavas yavas oturma odamı sildim pilim bitti :))

benimde hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiççççççççççççç enerjim yok kızlar,
eşime evde ,bana şunu ver bunu ver derken gına getirdim sanırım.....(eeeeeeeeee baba olmak kolay değil elbet.).
kayınvaldem gelsede rahatlasam diooo......
bende ne zararımı gördün benim falan diyerek ağzımı baya bi açmaya başladım ki.....oda bana diyoki .9ay hamile bi bayanla aynı evde yaşamak nedir bilirmisin sen
yazık yaaaaaa acıdııııııııııımmmmmmmm,sonrada oooohhhhhhhhh olsun sana dedimmmmmm

doktor heran doğum olabilir sakın biryere uzaklaşma risk alırsın die tembih etti de.. bizim yazlık buraya 1 saat ben çok sıcak die doktordan izin istedim gerçektende wermedi bu saatten sonra seni biryere gönderemem dedi

bnm dr. 1 saat uzak her seferinde aynı yolu cekıorum ama artık bıktımmmm bebiş gelse de son kontrole gitmesem bayramdan sonra

bence de yola pek çıkmayın kızlar. annemler 1 saatlik uzaklıkta ben onlara bile gitmeyecem. kayınvalidemler gelmeyi düşünüyo yanıma. her bayram biz gidiyoz, bu bayramda bu vesile ile evimizde olalım işte , onlar gelsin :))) biz bolca çikolata aldık bayram için. bi de pratik bi tatlı yapabilirsem yeter bile. aman kendimizi yormaya gerek yok..

afferim sana bizim yapamadığımızı sen yapmışsın.bende kalan 24 günümde çektiriyim bari kocişe.tamam bugün başlıyorum işkenceye hehehehe

ben Egeliyim....bizim orda bayramlarda şekri,çikolatası,kahvesi ,tatlısı olur bu kadar......
ama bu çalıştığım şehirde.....Aman Allah ım.......
üsteki saydıklarıma ek olarak....bi servis tabağının içinde,sütlaç,börek,en az 2 çeşit tatlı,çerez,meşrubat,sarma.........
zaten en fazla 2 kapı yap karnın doyuyor
hııı bide eğer kurbansa artı pilav üstü kavurma........

ben onlarla nası yarışayım ayol....tatlı,kahve,çikolata yeter deiiii kızlaaaaarrrrrrrrrr

bende de var o adet sancılarından arada bi gelıo ... adet olmak nası bi duyguydu ya unutmusum tamamen

ohoooooooooo süpermiş bayramda oraya gelelim biz misafire hürmet gerçi ama biraz da gereksiz çünkü aynı gün bi sürü kapı yapıosun hadi birinde yedin hepsinde yemen imkansız bizim burda bi tatlı olur bide kahve bide şeker

Hemen girdikten sonra bikinimi çıkarsam ay 1-2 kereden bişi olmaz ya kızlar dikkatli girersemmm
bilmiyorum kii inan ama yani genelde doktorlar sakıncalı buluyo diye biliyorum been ama sen bilirsinn
bakk baaaak girme diyene bak seennnnn
boşver canım pasta böreği yaa biz sanki bayramda birilerine gidince hep ikram mı görüyoruz boşverr bi kahvee tamadırr karnımız burnumuzda ayollll..
ayy aynen cnm bugun camlarımı sileyim dedim yavas yavas oturma odamı sildim pilim bitti :))
bize bu enerji gelmeyecek anlaşılann gerçi bende sabahtır iş yapıyorum amaaa parça parçaa gidiyorum makineye çamaşır atıyorum sonra oturduğum yerden ütü yapıyorumm sonraa sizee laf yetiştiriyorumm hepp parça parçaa çook iş yapıyomuşum gibi geliyoo ama nerdeee şöylee etrafa bi bakıyorumm sanki hiiç iş yapmamışımmmm
bendee akşam eşime ve halama dedim yoook öylee dedim ye ye ye dedim bool su süt inşallah sütüm olur zaten dedim hem asıl süt yapan şeyler bunlar dedim eşim ne desee beğenirsiinn oooo halaa bunlar örgüt örgüt diyoo bi sürü hamile yazışıyolarr internette diyooo herşeyide biliyolar diyooo
sonraa eve geldik dedim kiii eşimee beni yine eskisi gibi görmek istiyosann dedimmm yemek yemememe müsade ediceksin dedimm sonraa oran buran sarkık demiceksin dedimm
demi yaaa vallaa yinee stresli günlerr geliyorrrrrr
herkesde var niye bende yook Allahımhemen almam lazım yaaaaa...bütün renkleri almışsınız bende turuncu alayım bari
ayyy al tabikiiiiii

bnm dr. 1 saat uzak her seferinde aynı yolu cekıorum ama artık bıktımmmm bebiş gelse de son kontrole gitmesem bayramdan sonra

ayy çok zor ya git gel Allah yardımcın olsun benim 5 dk ewle arası.. ewet ya 14 günmü kaldı senin amannn heran olabilir bayram bebeğimi olacak yoksa... ayy çok az kaldı benimde haftaya cuma inş ama hiç wakit geçmiyor

ooooooooooooooooohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh bakım iyiymişşş oradaaaa
bizim buradada sadece tatlı,şeker birde kahve ikram edilir bayramlardaaa

bende ole dıodum ama dr. senin bebiş erken gelmez dedi bırak gününde gelse bari bende bol bol yürüyüş yapıom artık durdum durdum son haftalarda yuruom bende bi alemim

buyrun gelin canım....2 kapı yaparsak fulllerizzzz
bande ilk bayramımda burda o saydığım şeyler önüme çıkınca çok şaşırmıştım......

bende kayınvalideye gitcem arifeden hiiiç bişey de yapan değilim..hiçugrasamyacam canımda istemiyo bu ara misafir çok geldi enerji menerji kalmadı bende..
eşim bayramın ilk günü çalışıyooo bizde ilk günün akşamında annemlere gideceğiz kv gil ve annemler aynı yerdeler amaa eşim babasıyla konuşmuyoo o yüzden daha hiiiç gitmedik hep bizimkilere gidiyoruzz orada kalacağız ikinci günün akşamı da geri döneceğiz. zaten bulunduğum yerde de ancak çocuklar gelir kapıya şeker almayaa yani bende hiiç birşey yapmayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…