2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bak bizi örgütte yaptı seninkiiiiiii
tabi haklısın o zaman şuran şöyle buran bööööleeeeeeee demiycekler.......
benimkide şimdi çok yedin falan demiyr ,ben habire götürüyrm..normalde hamilelikten önce baya karışırdı.......
bebek olsun o zamana saklıyrm kendimi diyoooooo

bende senin gibiyim canımmm yaaaaaaa...hastane evimin karşısında binbir nazla yorgunlukla ,sıcaklarda söylene söylene gidiyrm.....

ay sorma alem benim adam vallahii...
şimdilik banada demiyoo bişey aksinee ne istersem hemen ayağıa geliyoo bende indiriyorum mideyee amaa doğumdan sonraaa baktı ben kilo veremiyorumm ayy başımın etini yerr ama ben şimdiden diyorummm bi biberon süt bırakacağım sana diyorum çocuğunda altını temizleyeceğim karnını doyuracağım uyutacağım yürüyüşe gideceğim diyorumm hiiiç olmaz demiyooo

Anne - BABA OLUNCA NELER DEĞİŞİR? :)

...Şu anda anne veya baba olup olmadığınız önemli değil. İşte size anne –baba olduğunuzda değişecek şeylerin listesi! Bizim hazırladığımız listeyi okuduktan sonra altına siz de kendinizde değişenleri ekleyebilirsiniz.

- Nihayet kendi anne-babanızı anlamaya başlarsınız.
...- Sürekli irtibat halinde olduğunuz pek çok insanı uzun zamandır aramadığınızı fark edersiniz.
- Çocuklarla ilgili problemler dışındaki her problem sıradanlaşır.
- Bebeğinizin ağrısının sizin ağrınızdan daha şiddetli olduğunu hissedersiniz.
- Kalbiniz daha kolay kırılır.
- Her gün bir sürprize dönüşür.
- Kendinizi kaka gördüğünüz için sevinirken bulabilirsiniz.
- Aynada kendinize değil bebeğinize bakmaya başlarsınız.
- Aslında çok güzel taklit yapabildiğinizi fark edersiniz.
- Bir diş için söylenecek ne çok söz bulduğunuza şaşarsınız.
- Nihayet, gerçek mutluluğun maddi şeylerden gelmediğini anlarsınız.
- Şeker ve çikolatanın -yapışkan ve kalorili olsa dahi- süper güçleri olduğunu öğrenirsiniz.
- Cumartesi akşamı 22:00’de yatağa girmek lütuf olur.
- Avaz avaz ağlayan bir çocuk gördüğünüzde “çocuğunu kontrol edemiyor musun” bakışı yerine “ne hissettiğini biliyorum” bakışı atarsınız.
- Ne kadar aceleniz olursa olsun onu öpmek ve sarılmak için mutlaka zaman yaratırsınız.
- Uzun bir duş almanın lüks olduğunu öğrenirsiniz.
- Dünyayı daha yaşanır bir yer yapmanın ve çevreciliğin önemli olduğunu düşünmeye başlarsınız.
- Daha önce ilk görüşte aşka inanmıyorsanız bile bebeğinizi görünce inanırsınız.
- Haberleri izlemek ızdırap haline gelir çünkü her şeyi anne-baba perspektifiyle izlemeye başlarsınız.
- Nihayet, göğüslerin aslında ne için olduğunu anlarsınız.
- Elinize işendiği için kahkaha atarsınız.
- Hiçbir şey sadece sizin olmaz, her şeyi paylaşmayı öğrenirsiniz.
- Hayatta ne başarırsanız başarın hiçbir şey çocuğunuza baktığınız andaki mutluluğa yaklaşamaz.
- Daha önce fark etmediğiniz tüm çukurlar, delikler ve sivri köşeler dikkatinizi çekmeye başlar.
- Çocuklu arkadaşlarınızla daha çok görüşmeye başladığınızı fark edersiniz.
- Cep telefonunuzun nereden kapatıldığını unutursunuz(acil aramalar için cep telefonunuz hep açık kalır).
- Japon turistler gibi sürekli fotoğraf çekmeye başlarsınız.
- Aslında “çok yetenekli bir yazar” olduğunuzu düşünmeye başlarsınız.
- Gürültüde ve ışıkta da uyuyabildiğinizi öğrenirsiniz.
- Tanımadığınız insanlar sizi daha fazla korkutmaya başlar.
- Bir oyuncağın üzerine çıplak ayak basınca ne kadar canınızın yanabildiğine şaşarsınız.
- Omzunuza kusulması komik gelir.
- Dünyanın sizin etrafınızda dönmediğini öğrenirsiniz.
- Gerekirse dünyayı yerinden oynatabileceğinize inanırsınız.
- Ne kadar sık vicdan azabı çekebildiğinize hayret edersiniz.
- Zamanla bütün çizgi film kahramanlarının adını öğrenirsiniz

yine temizlik yaptım yoruldum kızlar biraz uzanıcam.beş buçuktada kalkar yemeğe başlarım size iyi muhabbetler.

selam kızlar bugün dr. a gittik, oğlum 2570 gr. 48 cm olmuş, bu gidişle 4 ü geçebilirmiş.Bana sezeryan yolları mı gözüküyo ne. 2 hafta sonra gidicem, nst ye de giricem bir hafta sonrasında da korkulan muayene olacak malesef. Bizden böyle sizden naber?

ayy bendee öyleee çoook tembelleştim yaaa..
yazık eşimde poğaça isteyip duruyoo yokkk güç gelmiyoo kiiii eğer olurdaa şu doğum enerjisi denen şeyy bizede uğrarsaa yaparız belkiiii

ban da gelmeyecek o enerji sanırım:)))eşim 2-3 aydır browni istiyor. inanaır mısınız oturup onu bile yapamadım. halbuki 5 dk iş:)

maşalahh cnm size

hakkınızda hayırlısı neyse o olsun

maşallah oğluşuna annesi.....
bizde iyiyiz işte muhabbet.......
zaten benim gündüz bi sıkıntım yok,hep geceleri başlıyoooo..........

hadi kızlar ben kaçdım anneme gidiyorum kızımın dayısı geldi özlemiş kızım bizde oraya geçiyoruz:)
bye byeeeeeeeeeeee....................

sağol canım, dr.a da dedim, ben de dayanacak güç kalmadı 36 yı bitirsin gelsin artık diye bakalım hayırlısı

dur kız dur.....acelen ne?????????hemen pes etmeee....birazcık daha büyüsün senin bıdık......

maşallah oğluşuna annesi.....
bizde iyiyiz işte muhabbet.......
zaten benim gündüz bi sıkıntım yok,hep geceleri başlıyoooo..........

sağol canım, benim de ağrılarım kasılmalarım falan oluyor ama hiçbiri düzenli değil, he bu arada bizimki düşündüğüm gibi doğum kanalına doğru biraz ilerlemiş ama daha tam girmemiş. Dr. düzenli olmayan ağrılar önemli değil dedi.
Bebek doğum kanalına tam girince ultrasonda alın kısmı görünmüyormuş.

haliyle insan üzülüyor canım ya allah bebelerimizi korusun.

ayy çok üzüldüm yaaa
canım bişey soracağım sana ben nstye girdiğimde oğlum hareket ettiği zamanlarda kalp atışı kayboluyoo acaba cihaz net alamıyo mu kalp atışlarını çünkü doktorum hiçbi sorunn olmadığını söyledi:44::44:[/QUOTE]
bebeğin hareketli olması daha iyi canım.hareketli bebek sağlıklıdır unutma.

senin işin de zor cnm ya ( peki kaç haftalıkmış bebek ? bende de çok stres war bebeği dinleme halindeyim sürekli (
en iyisini yapıyorsun canım gün içinde hareketlerini takip et canım.bebek 38 haftalıktı

Maşallah canım oğluşuna kocaman olmuş bıdık Allah hayırlısı neyse onu nasip etsin

yaaa doğru hissetmişsin ................
hadi gözün aydın,sıkıntı olmuycak senin için.....doğuma kadar iyice yerleşir oooohhhhhhhhhhhhh...................
benimde dün vardı kontrolüm ,başı aşağıda kızımın ama ben tabi heyecandan kanala girip girmediğini sormayı unuttum.....

Maşallah canım oğluşuna kocaman olmuş bıdık Allah hayırlısı neyse onu nasip etsin

sağol canım evet kocaman oldu, dr. iri bi bebek dedi, kime çekti bilmem.

bye byeeeeeeeeeeee....................

dur kız dur.....acelen ne?????????hemen pes etmeee....birazcık daha büyüsün senin bıdık......

zaten iki haftaya 3 kiloyu geçer boyu da 50 yi geçer bu gidişle zaten risk faan da kalmayacak neyi beklesin artık.

en iyisini yapıyorsun canım gün içinde hareketlerini takip et canım.bebek 38 haftalıktı[/QUOTE]

ayyyyyyyyyyyyyy aman yaabbimmmm, o bebek 38 haftalıkmıydı.....
Allah sabır versin ailesinee..

canım seni bulmuşken bi soru sorayım:
nst ye ben hep sabahları giriyrm,20 dk içinde benim zilli en fazla 8 yada 9 kez hareket ediyo.....
ama geceleri kopuyooo maşallah...normalli sence sabahları az hareket etmesi.......

kafasını tam gürdüysen ultrasonda girmemiştir daha.

en iyisini yapıyorsun canım gün içinde hareketlerini takip et canım.bebek 38 haftalıktı

ayyyyyyyyyyyyyy aman yaabbimmmm, o bebek 38 haftalıkmıydı.....
Allah sabır versin ailesinee..

canım seni bulmuşken bi soru sorayım:
nst ye ben hep sabahları giriyrm,20 dk içinde benim zilli en fazla 8 yada 9 kez hareket ediyo.....
ama geceleri kopuyooo maşallah...normalli sence sabahları az hareket etmesi.......[/QUOTE]

kızlar geçmişe bakmadım, birisinin bebeğine bişey mi olmuş.

benim dr.um demişti, sabah sakin olması ve gece çok hareket etmesi çok normal diye. Zaten genelde hepsi öyle oluyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…