bilmiyorum kii inan ama yani genelde doktorlar sakıncalı buluyo diye biliyorum been ama sen bilirsinn
bakk baaaak girme diyene bak seennnnn
boşver canım pasta böreği yaa biz sanki bayramda birilerine gidince hep ikram mı görüyoruz boşverr bi kahvee tamadırr karnımız burnumuzda ayollll..
bize bu enerji gelmeyecek anlaşılann gerçi bende sabahtır iş yapıyorum amaaa parça parçaa gidiyorum makineye çamaşır atıyorum sonra oturduğum yerden ütü yapıyorumm sonraa sizee laf yetiştiriyorumm hepp parça parçaa çook iş yapıyomuşum gibi geliyoo ama nerdeee şöylee etrafa bi bakıyorumm sanki hiiç iş yapmamışımmmm
bendee akşam eşime ve halama dedim yoook öylee dedim ye ye ye dedim bool su süt inşallah sütüm olur zaten dedim hem asıl süt yapan şeyler bunlar dedim eşim ne desee beğenirsiinn oooo halaa bunlar örgüt örgüt diyoo bi sürü hamile yazışıyolarr internette diyooo herşeyide biliyolar diyooo
sonraa eve geldik dedim kiii eşimee beni yine eskisi gibi görmek istiyosann dedimmm yemek yemememe müsade ediceksin dedimmsonraa oran buran sarkık demiceksin dedimm
demi yaaa vallaa yinee stresli günlerr geliyorrrrrr
ayyy al tabikiiiiii
bende senin gibiyim canımmm yaaaaaaa...hastane evimin karşısında binbir nazla yorgunlukla ,sıcaklarda söylene söylene gidiyrm.....ayy çok zor ya git gel Allah yardımcın olsun benim 5 dk ewle arası.. ewet ya 14 günmü kaldı senin amannn heran olabilir bayram bebeğimi olacak yoksa... ayy çok az kaldı benimde haftaya cuma inş ama hiç wakit geçmiyor
ay sorma alem benim adam vallahii...
bak bizi örgütte yaptı seninkiiiiiii
tabi haklısın o zaman şuran şöyle buran bööööleeeeeeee demiycekler.......
benimkide şimdi çok yedin falan demiyr ,ben habire götürüyrm..normalde hamilelikten önce baya karışırdı.......
bebek olsun o zamana saklıyrm kendimi diyoooooo
kızlar size danışmak istedim havuza girmemeizde bir sakınca olur mu ?
ayy bendee öyleee çoook tembelleştim yaaa..
yazık eşimde poğaça isteyip duruyoo yokkk güç gelmiyoo kiiii eğer olurdaa şu doğum enerjisi denen şeyy bizede uğrarsaa yaparız belkiiii
selam kızlar bugün dr. a gittik, oğlum 2570 gr. 48 cm olmuş, bu gidişle 4 ü geçebilirmiş.Bana sezeryan yolları mı gözüküyo ne. 2 hafta sonra gidicem, nst ye de giricem bir hafta sonrasında da korkulan muayene olacak malesef. Bizden böyle sizden naber?
maşalahh cnm size
hakkınızda hayırlısı neyse o olsun
selam kızlar bugün dr. a gittik, oğlum 2570 gr. 48 cm olmuş, bu gidişle 4 ü geçebilirmiş.Bana sezeryan yolları mı gözüküyo ne. 2 hafta sonra gidicem, nst ye de giricem bir hafta sonrasında da korkulan muayene olacak malesef. Bizden böyle sizden naber?
bye byeeeeeeeeeeee....................hadi kızlar ben kaçdım anneme gidiyorum kızımın dayısı geldi özlemiş kızım bizde oraya geçiyoruz:)
sağol canım, dr.a da dedim, ben de dayanacak güç kalmadı 36 yı bitirsin gelsin artık diye bakalım hayırlısı
maşallah oğluşuna annesi.....
bizde iyiyiz işte muhabbet.......
zaten benim gündüz bi sıkıntım yok,hep geceleri başlıyoooo..........
ay Allah sabır versin ya rabbim...........
senin işinde zor canım yaaa böyle üzücü olaylarla karşılaşman baya yıpratıyrdur seni.....
taşıncakmışsınız canım kendine çok dikkat et ,fazla yorma......
en iyisini yapıyorsun canım gün içinde hareketlerini takip et canım.bebek 38 haftalıktısenin işin de zor cnm ya( peki kaç haftalıkmış bebek ? bende de çok stres war bebeği dinleme halindeyim sürekli (
sağol canım, benim de ağrılarım kasılmalarım falan oluyor ama hiçbiri düzenli değil, he bu arada bizimki düşündüğüm gibi doğum kanalına doğru biraz ilerlemiş ama daha tam girmemiş. Dr. düzenli olmayan ağrılar önemli değil dedi.
Bebek doğum kanalına tam girince ultrasonda alın kısmı görünmüyormuş.
Maşallah canım oğluşuna kocaman olmuş bıdık Allah hayırlısı neyse onu nasip etsin
bye byeeeeeeeeeeee....................
dur kız dur.....acelen ne?????????hemen pes etmeee....birazcık daha büyüsün senin bıdık......
bebeğin hareketli olması daha iyi canım.hareketli bebek sağlıklıdır unutma.haliyle insan üzülüyor canım ya allah bebelerimizi korusun.
ayy çok üzüldüm yaaa
canım bişey soracağım sana ben nstye girdiğimde oğlum hareket ettiği zamanlarda kalp atışı kayboluyoo acaba cihaz net alamıyo mu kalp atışlarını çünkü doktorum hiçbi sorunn olmadığını söyledi:44::44:
yaaa doğru hissetmişsin ................
hadi gözün aydın,sıkıntı olmuycak senin için.....doğuma kadar iyice yerleşir oooohhhhhhhhhhhhh...................
benimde dün vardı kontrolüm ,başı aşağıda kızımın ama ben tabi heyecandan kanala girip girmediğini sormayı unuttum.....
bebeğin hareketli olması daha iyi canım.hareketli bebek sağlıklıdır unutma.
en iyisini yapıyorsun canım gün içinde hareketlerini takip et canım.bebek 38 haftalıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?