kafasını tam gürdüysen ultrasonda girmemiştir daha.
oooo maşallah canımmmselam kızlar bugün dr. a gittik, oğlum 2570 gr. 48 cm olmuş, bu gidişle 4 ü geçebilirmiş.Bana sezeryan yolları mı gözüküyo ne. 2 hafta sonra gidicem, nst ye de giricem bir hafta sonrasında da korkulan muayene olacak malesef. Bizden böyle sizden naber?
ayy ben inanırım inankiii. aslında pasta börek yapmayıı çoooook seven biriyim ama bi poğaça yapamadım oturupban da gelmeyecek o enerji sanırım:)))eşim 2-3 aydır browni istiyor. inanaır mısınız oturup onu bile yapamadım.halbuki 5 dk iş:)
benimki girmiş canımmm. hatta doktorum ilk defa ağır kaldırma dediisağol canım, benim de ağrılarım kasılmalarım falan oluyor ama hiçbiri düzenli değil, he bu arada bizimki düşündüğüm gibi doğum kanalına doğru biraz ilerlemiş ama daha tam girmemiş. Dr. düzenli olmayan ağrılar önemli değil dedi.
Bebek doğum kanalına tam girince ultrasonda alın kısmı görünmüyormuş.
bebeğin hareketli olması daha iyi canım.hareketli bebek sağlıklıdır unutma.
oooo maşallah canımmm
hayırlısı canımm hepimiz için hayırlısı neyse o olsun belki normal doğum olur belli olmazz kii..
ayy ben inanırım inankiii. aslında pasta börek yapmayıı çoooook seven biriyim ama bi poğaça yapamadım oturup
benimki girmiş canımmm. hatta doktorum ilk defa ağır kaldırma dedii
biliyorum canım ama hareket edincee sanırım kalp atışlarını alamıyoo cihazzz..
en iyisini yapıyorsun canım gün içinde hareketlerini takip et canım.bebek 38 haftalıktı
başını yerleştirmiş benim oğlan ama doktorumuz keyfi yerinde dedi.sağol canım, evet hayırlısı olsun. hıı demek o zaman ağır kaldırmamak gerekiyor. senin artık son günlerin bugün yarın gelir belki
merhaba arkadaşlar çok uzun zamandır paylaşımda bulunamadım eşim rahatsızlandı onun tedavisiyle uğraştık çok şükür şimdi iyi beni merak edip msj atan arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum buarada çok vefalısınız canlarım benim ben iyiyim bıdığımda iyi teyzeleri bugün kontrolümüz vardı oğlum 3 kilo 49 cm olmuş Allahın izniyle 3 eylülde kucağımıza alıcaz genel anesteziyle sezeryan olucam ilk doğumumda kızım ters geldiği için mecburi sezeryan olmuştum oğlum doğum kanalında ama yine sezeryan olucam buna çok üzgünüm(bütün hazırlıklarım tamam çantam süslemeler şekerler bebek kurabiyeleri şimdi gün sayıyoruz sadece eymen beye kavuşmak için
buarada doğum yapan arkadaşlar olduğunu öğrendim rabbim bebişlerimize sağlıklı hayırlı ömürler nasip etsin inşallah
maşallah EYMEN beyemerhaba arkadaşlar çok uzun zamandır paylaşımda bulunamadım eşim rahatsızlandı onun tedavisiyle uğraştık çok şükür şimdi iyi beni merak edip msj atan arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum buarada çok vefalısınız canlarım benim ben iyiyim bıdığımda iyi teyzeleri bugün kontrolümüz vardı oğlum 3 kilo 49 cm olmuş Allahın izniyle 3 eylülde kucağımıza alıcaz genel anesteziyle sezeryan olucam ilk doğumumda kızım ters geldiği için mecburi sezeryan olmuştum oğlum doğum kanalında ama yine sezeryan olucam buna çok üzgünüm(bütün hazırlıklarım tamam çantam süslemeler şekerler bebek kurabiyeleri şimdi gün sayıyoruz sadece eymen beye kavuşmak için
buarada doğum yapan arkadaşlar olduğunu öğrendim rabbim bebişlerimize sağlıklı hayırlı ömürler nasip etsin inşallah
kızlar geçmişe bakmadım, birisinin bebeğine bişey mi olmuş.
benim dr.um demişti, sabah sakin olması ve gece çok hareket etmesi çok normal diye. Zaten genelde hepsi öyle oluyormuş.
başını yerleştirmiş benim oğlan ama doktorumuz keyfi yerinde dedi.
en ufak sancı fln hiçbirşey çıkmadı doktorum 10gün sonraya randevu verdi herşey yolundaymışşş. oğlanın gelmeye niyeti yok daha canım
hamileliğimin başında bile ağır kaldırma dememişti heralde başı yerleştiği için sancı fln olmadan bebeğin ilermemesi için demiş olabilir
başını yerleştirmiş benim oğlan ama doktorumuz keyfi yerinde dedi.
en ufak sancı fln hiçbirşey çıkmadı doktorum 10gün sonraya randevu verdi herşey yolundaymışşş. oğlanın gelmeye niyeti yok daha canım
hamileliğimin başında bile ağır kaldırma dememişti heralde başı yerleştiği için sancı fln olmadan bebeğin ilermemesi için demiş olabilir
nedeeeeeennnnnnnn????????????????:44::44::44::44:Kızlaaar çok yoruldum beeennn..:84:
yok canım gelmez demedii ağır kaldırma dikket et kendine dedi 24ünde tekrar gel ben yokum dedi sana başka doktor bakacak dedi. sonra ayın 30unda tekrar gel dedi ben burada olacağım muhtemelen doğurmazsın ben yaparım kontrolünü yine dedi.. ne geleceekkk ne gelmeyecek bişey demediii sıfır sancı çıktı nstdeecnm dr. sana daha gelmez bebek vs. bişi dedi mi bnm ki gbi ? ayy cok stresli bu sekilde beklemek artık
gecen gün kocişle evi mis gibi yapmıştık şimdi yine battı bugun cam sildim ama doğuma kadar yine batar muhtemelen
doğumun günü belli olsa ne güzel olurdu yaa
aynen canım yaaa doğuma hazır ama sancı vs hiçbirşey yokk o yüzden de dikkat et ağır kaldırma dedi doktorumm..CANIM benim durumum da senin gibi, 39,haftaya kadar bişey diyemem dedi, oglum doguma hazır bekliyor
saglıklı olsunlarda gunu cok onemli deil
ben de çok heycanlıyımmmm
kızlar mrtylzi hiç görmedim bugün suksuk da bi ara girmiş yine yokkk...
cadıcuk ne zamandır gözükmüyoo...
hatuniremden ve filizyavuzdanda haber yokkk
kızlar mrtylzi hiç görmedim bugün suksuk da bi ara girmiş yine yokkk...
cadıcuk ne zamandır gözükmüyoo...
hatuniremden ve filizyavuzdanda haber yokkk
canım ben tehlikeli diye biliyrm,çok daha hassas olduğun için rahatlıkla enfeksiyon kapabiliyrmuşsun...girme bence seneye bıdığınla bol bol girersiniz........
ay haaaaaaaaaaaaaaayııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ,lütfen öyle olmasın daha fazla şişmeyelim...
anneme şimdiden tembih ediyrm:bak bana opnu ye sütün olsun bunu ye sütün olsun deme diyrm.....oda tepesi attı tabi kadının,iiiide 9 aydır ben mi yanındaydım bu 20 kiloyu ben mi aldırdım sana dedi....
haklı buda bana kapak oldu tabi............
ya evet erkekler biraz düşüncesiz oluyorlar....malesefffff......
sakin ol ,tekrar konuş,birazda cilve yap........
son haftalarında yolculuğun sakıncalı olduğundan bahset canım yaaaaaa.....önemli olan sen ve yavrun.....gerisi artık ikinci planda kalıyor....baba olduğunun bil,incine varmak zorundalar......
o gitsin sen ben gitmiycem de...dayanamaz ,nası olsa o da kalır seninleeeeeeeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?