Selam kizlar nasilsiniz?filizyavuz iyi dogum yapmamis merak etmeyin.
doktor heran doğum olabilir sakın biryere uzaklaşma risk alırsın die tembih etti de.. bizim yazlık buraya 1 saat ben çok sıcak die doktordan izin istedim gerçektende wermedi bu saatten sonra seni biryere gönderemem dedi
cnm kk dan biri değil bebeğini kaybeden dermet in bi hastası gelmiş 2 gündür bebeği hissetmıorum demiş ve malum sonuç(((((
Kizlar ya yarin biz bayan arkadaslarla iftar yapicaz disarda herkes bir cesit goturecek 20 kisi oluruz cocuklarla ben ne yapicam biri bana fikir versin lutfennnnnnnn.
cnm kk dan biri değil bebeğini kaybeden dermet in bi hastası gelmiş 2 gündür bebeği hissetmıorum demiş ve malum sonuç(((((
canım bi sorum olucaktı.....
37. haftadan sonra çalışamaz raporu almamız gerekiyoır mu okul için.....
yoksa doğumdan sonraki rapor yeterli mi????
peluska sormuş bende ikileme düştüm........
bence 32 de aldığımız 37 ye kadar çalışabilir raporu zaten 37. haftadan sonra çalışamaz anlamına geliyooo......
saol cnm amanda aman oğluşumun adaşıda varmış ne güzel inşallah aksilik olmaz cnm Allah gönlüne göre versingeçmiş olsun .. Oğluşuna da maşalahhbnm oğlumun adıda eymen
sezeryandan hep korkuoruz ama kısmet işte mecbur kalınca elden bişi gelmıo bnm ilk bebeğim inş bi aksilik olmaz hayırlısıyla normal doğar
maşallah EYMEN beyeHakkınızda hayırlısı canım..
eşinin umarım önemli bi rahatsızlığı yoktur ama iyi olmanıza sevindim canım..
gününün belli olmasıda güzel bizim halaa meçhull
Kizlar ya yarin biz bayan arkadaslarla iftar yapicaz disarda herkes bir cesit goturecek 20 kisi oluruz cocuklarla ben ne yapicam biri bana fikir versin lutfennnnnnnn.
nedeeeeeennnnnnnn????????????????:44::44::44::44:QUOTE]
Ya ben evde ek iş yapıyorum yazı yazıyorum bütün gün bugün iş çok geldi belim koptu :84:
ayy ayy ayyy maşallaaaahhhhhhh
senin ve bebeğin için hayırlısı neyse o olsun canım inşallah..
ayy amin yaa inşallah bişey olmamıştır..
buradayımmm canımm doğurmadım daha çok şükür
ayy o kadar uğraşma yorma kendini yaaaa
kilosu gayet iyi canım maşallah
bol bol dinlen o zaman senn..
buradayım tatlım buradayımm herşey yolunda çok şükürr
yok kız doğurmadım dahaa.. eşim bu hafta gece çalışıyoo işbaşı saat13:30 e onu gönderiyorum ufak tefek işleri yapıyorum derkeen ancak oluyoo
kızlar sağolun yaa beni merak etmişsinizz çook seviyorum hepiniziiii
oo maşallah tosuncuğaaabenimde doktorumun ağzından sezeryan çıkmıyoo ayy inşallah normal doğurursun canımm
ooo bende güzel doğuracam o zamannnhem uzunum hem kemikliii
kızlar size danışmak istedim havuza girmemeizde bir sakınca olur mu ?
kızlar benim tansiyonum 2 gündür 11 /5 çıkıyo başımda çok ağrıyoo küçüğü biraz düşük heralde benim normalde hep 12/8 çıkardıı
benm de hep öyleydi cnm bikaç gündür düşük doktora sordum sıcaklardandır dedi normalmş..
Selam kızlar hastaneden sesleniyorum. Bu ogleden sonra kasığımda yogun bir ağrı ile acile geldik. Sonuc: erken dogum riski. Yatırdılar hastaneye 4 gün kalacakmisim en az. Bilmiyorum ne olacak cok korkuyorum kızlar bebegim daha kucuk
Selam kızlar hastaneden sesleniyorum. Bu ogleden sonra kasığımda yogun bir ağrı ile acile geldik. Sonuc: erken dogum riski. Yatırdılar hastaneye 4 gün kalacakmisim en az. Bilmiyorum ne olacak cok korkuyorum kızlar bebegim daha kucuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?