2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

doktor heran doğum olabilir sakın biryere uzaklaşma risk alırsın die tembih etti de.. bizim yazlık buraya 1 saat ben çok sıcak die doktordan izin istedim gerçektende wermedi bu saatten sonra seni biryere gönderemem dedi

ayyynen öyle aptım doktor değilde sağlık olcağındaki ebe öyle dedi dedim hehehheehah bu erkekler biz söyleyince inanmıyorlar başkası diyince inanıyorlar :)

Kizlar ya yarin biz bayan arkadaslarla iftar yapicaz disarda herkes bir cesit goturecek 20 kisi oluruz cocuklarla ben ne yapicam biri bana fikir versin lutfennnnnnnn.

cnm kk dan biri değil bebeğini kaybeden dermet in bi hastası gelmiş 2 gündür bebeği hissetmıorum demiş ve malum sonuç (((((

Kizlar ya yarin biz bayan arkadaslarla iftar yapicaz disarda herkes bir cesit goturecek 20 kisi oluruz cocuklarla ben ne yapicam biri bana fikir versin lutfennnnnnnn.

piknik gibi mi yani

Bende asilemiri merak ettim nikanı gelmişti galiba dimi ? Filiz yavuz neden doğurmadıki 1 haftadır beklenmiyormuydu. Neyse iyi olsunlarda

Tatlııımmmmmmmmm ben bi kaç defa yazdım burada
37. haftada doğum iznine ayrılacaktır diye rap almalısınız
tabiki 32. haftadan itibaren sayıp kendileri hesaplamalılar ama kim sayacak??
herşey raporda bitiyor işimizi biz saglam yapalım da aktarılır ya da aktarılmaz artık kısmet...
ben cuma günü dr gidicem ve rap alıcam okuluma yollayacam

doğum yaptıktan sonra dr unuzdan (37-32 = 5) 5+8 13 hafta doğum sonrası izin yapacakatır diye bir raap alacaksınız.
artık gerisi şansa kalmııışşşşş

saol cnm amanda aman oğluşumun adaşıda varmış ne güzel inşallah aksilik olmaz cnm Allah gönlüne göre versin
maşallah EYMEN beye Hakkınızda hayırlısı canım..
eşinin umarım önemli bi rahatsızlığı yoktur ama iyi olmanıza sevindim canım..
gününün belli olmasıda güzel bizim halaa meçhull

hepimiz çok iyiyiz cnm saol başka günü belli olan varmı acaba yoksa eylül açılışını ben mi yapıcam ağustosta başlamış doğumlar çok heyecan verici

Canımö bence3 tatlı üstlenseydin bi irmik talısı borcama yapabilirsin
kolay olur hamilesin diye seni mazur görürler zaten

Kızlar agdamı yaptırdııımmmm tertemiz oldum
cuma günü dr amca istediği yere bakabilir
bi de cilt bakımı yaptırdım siyah noktalarımdan arındım.Cildim de pırıl pırıl oldu

Cuma günü sanırım benimde sez. tarihim belli olur.Artık sona geldik çok heyecanlı iki çocuk anası olmama az kaldıııı

Herkes iftar hazırlığında sanırım biz teyzeme davetliyiz ben de açtım bilgisayarı yazıyorum burdan

Filiz buraya geldi mi yaa?Ben kaçırdım olayı face de yok.Meraka sardı herkesi.Doğum mu yaptı yoksa biliyomusunuz????

teşekkür ederiz teyzesi doktor açısından şanslıyız o zaman insan güvende hissediyo kendini .. inş. kolay kolay doğuruverrz

kızlar size danışmak istedim havuza girmemeizde bir sakınca olur mu ?

benmki değil havuza denize bile izin vermedi.. olmaz dersin bişey olur mikrop kaparsn sonra çok uğraşırız dedi.. seneye artık

Kizlar maasallah herkesin tarihleri belli oluyo Rabbim hayirlisiyla dogurmamizi nasip etsin ins.bende dun kont diye geldim dunden beri hastanede yatiyom kasilmalar cikti nts de yatirdilar hemen idrarda bakteri cikmis kasilmalari tetikliyomus cok agladim dun ailemde uzakta onlarla konustukca agladim kasilmalarda artti annen bi yandan ben bi yandan agliyoz neyse annem yola cikti simdi yolda geliyo:) cok mutluyum cunku hic beklemiyoduk daha bi suru isim var bu ufaklik erken gelcek gibi en az 2 hafta daha beklese diyom dun gece hep dua ettim cok sukur kabul oldu:) oyle iste kizlar bunlar geldi basima bizim oglan aceleci cikti sanirim

kızlar benim tansiyonum 2 gündür 11 /5 çıkıyo başımda çok ağrıyoo küçüğü biraz düşük heralde benim normalde hep 12/8 çıkardıı

Selam kızlar hastaneden sesleniyorum. Bu ogleden sonra kasığımda yogun bir ağrı ile acile geldik. Sonuc: erken dogum riski. Yatırdılar hastaneye 4 gün kalacakmisim en az. Bilmiyorum ne olacak cok korkuyorum kızlar bebegim daha kucuk

Merhaba kızlar...

Uzun bir aradan sonra tekrar geldim. Nasılsınız? Benim ayağım hala alçıda inş. yarın çıkacak neredeyse 30 gün oldu. Bu arada doğum iznimi de aldım. Bebeğim de kocaman oldu. 2.5 hafta sonra dr kontrolüne gideceğim ve doğum şekline karar vereceğiz. Hala karar veremedim. kilom var (zaten 116 kg ile hamile kaldım şimdi 113 kg yim.), gebelik şekeri var insülin kullanıyorum, tansiyonum iyi. Bebeğim için endişeleniyorum. Dün gece uyku tutmadı ben de kalktım bilgisayarın başına geçtim bir araştırma yaptım. spinal anestezi ile sezeryan kafama yattı gibi bu yöntem anestezi konusunda bebeği etkilemiyormuş hem de genel anestezi gibi fazla ağrı çekilmiyormuş. Bakalım hayırlısı...

Geçmiş olsun... Kendine dikkat et sen elinden geleni yap sakin ol Allah yardımcı olacaktır. İnşallah çabucak atlatırsın...

geçmiş olsun daha bebeğin küçük biraz daha büyüyün yatın bol bol dinlenin ama erken doğum olursa da hakkınızda hayırlısı kendini hiç strese sokma annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…