geçmiş olsun korkma ilaçlarla erken doğum engelleniyor sende istirahatini artırırsın 36-37 haftaya gelsen iyi olur tabiSelam kızlar hastaneden sesleniyorum. Bu ogleden sonra kasığımda yogun bir ağrı ile acile geldik. Sonuc: erken dogum riski. Yatırdılar hastaneye 4 gün kalacakmisim en az. Bilmiyorum ne olacak cok korkuyorum kızlar bebegim daha kucuk
ewet canım deniz serbesttte dr havuza izin wermiyor 1. mikrop kapma olasışığı yüksekmiş 2.si havuz suyu denize göre daha soğuk olduğu için erken doğumu tetikliyormus ama ben bundan bir ay önce kaçamak yapıp 2 kere girdim:)
teşekkür ederim canımmmmTatlııımmmmmmmmm ben bi kaç defa yazdım burada
37. haftada doğum iznine ayrılacaktır diye rap almalısınız
tabiki 32. haftadan itibaren sayıp kendileri hesaplamalılar ama kim sayacak??
herşey raporda bitiyor işimizi biz saglam yapalım da aktarılır ya da aktarılmaz artık kısmet...
ben cuma günü dr gidicem ve rap alıcam okuluma yollayacam
doğum yaptıktan sonra dr unuzdan (37-32 = 5) 5+8 13 hafta doğum sonrası izin yapacakatır diye bir raap alacaksınız.
artık gerisi şansa kalmııışşşşş
Kızlar agdamı yaptırdııımmmm tertemiz oldum
cuma günü dr amca istediği yere bakabilir
bi de cilt bakımı yaptırdım siyah noktalarımdan arındım.Cildim de pırıl pırıl oldu
Cuma günü sanırım benimde sez. tarihim belli olur.Artık sona geldik çok heyecanlı iki çocuk anası olmama az kaldıııı
canım çok geçmiş olsunnn.........ağlama bebişinide üzmeeee....hayırlısı neyse o olsun ...Kizlar maasallah herkesin tarihleri belli oluyo Rabbim hayirlisiyla dogurmamizi nasip etsin ins.bende dun kont diye geldim dunden beri hastanede yatiyomkasilmalar cikti nts de yatirdilar hemen idrarda bakteri cikmis kasilmalari tetikliyomus cok agladim dun ailemde uzakta onlarla konustukca agladim kasilmalarda artti annen bi yandan ben bi yandan agliyoz neyse annem yola cikti simdi yolda geliyo:) cok mutluyum cunku hic beklemiyoduk daha bi suru isim var bu ufaklik erken gelcek gibi en az 2 hafta daha beklese diyom dun gece hep dua ettim cok sukur kabul oldu:) oyle iste kizlar bunlar geldi basima bizim oglan aceleci cikti sanirim
canım sanada çok geçmiş olsun....şaşırdım inan....Selam kızlar hastaneden sesleniyorum. Bu ogleden sonra kasığımda yogun bir ağrı ile acile geldik. Sonuc: erken dogum riski. Yatırdılar hastaneye 4 gün kalacakmisim en az. Bilmiyorum ne olacak cok korkuyorum kızlar bebegim daha kucuk
eylülde günü belli olan yok galiba canım..hepimiz çok iyiyiz cnm saol başka günü belli olan varmı acaba yoksa eylül açılışını ben mi yapıcam ağustosta başlamış doğumlar çok heyecan verici
aman canım dinlen sen bool boool yorma kendini fazlaaaYa ben evde ek iş yapıyorum yazı yazıyorum bütün gün bugün iş çok geldi belim koptu :84:
ayy üzme kendinii zaten erken doğumu engelleyen iaçlar fln çok işe yarıyoo oğluşun bekler annesi 37yi flnn sen üzülme yeterrKizlar maasallah herkesin tarihleri belli oluyo Rabbim hayirlisiyla dogurmamizi nasip etsin ins.bende dun kont diye geldim dunden beri hastanede yatiyomkasilmalar cikti nts de yatirdilar hemen idrarda bakteri cikmis kasilmalari tetikliyomus cok agladim dun ailemde uzakta onlarla konustukca agladim kasilmalarda artti annen bi yandan ben bi yandan agliyoz neyse annem yola cikti simdi yolda geliyo:) cok mutluyum cunku hic beklemiyoduk daha bi suru isim var bu ufaklik erken gelcek gibi en az 2 hafta daha beklese diyom dun gece hep dua ettim cok sukur kabul oldu:) oyle iste kizlar bunlar geldi basima bizim oglan aceleci cikti sanirim
benimde 12\8 ama çok başım dönüyo ve midem bulanıyoookızlar benim tansiyonum 2 gündür 11 /5 çıkıyo başımda çok ağrıyoo küçüğü biraz düşük heralde benim normalde hep 12/8 çıkardıı
ayy çok şaşırdım yaaa.. inşallah ufaklık bekler biraz daha dualarımız seninle canımm..Selam kızlar hastaneden sesleniyorum. Bu ogleden sonra kasığımda yogun bir ağrı ile acile geldik. Sonuc: erken dogum riski. Yatırdılar hastaneye 4 gün kalacakmisim en az. Bilmiyorum ne olacak cok korkuyorum kızlar bebegim daha kucuk
bekler annesi geçmiş olsunKizlar maasallah herkesin tarihleri belli oluyo Rabbim hayirlisiyla dogurmamizi nasip etsin ins.bende dun kont diye geldim dunden beri hastanede yatiyomkasilmalar cikti nts de yatirdilar hemen idrarda bakteri cikmis kasilmalari tetikliyomus cok agladim dun ailemde uzakta onlarla konustukca agladim kasilmalarda artti annen bi yandan ben bi yandan agliyoz neyse annem yola cikti simdi yolda geliyo:) cok mutluyum cunku hic beklemiyoduk daha bi suru isim var bu ufaklik erken gelcek gibi en az 2 hafta daha beklese diyom dun gece hep dua ettim cok sukur kabul oldu:) oyle iste kizlar bunlar geldi basima bizim oglan aceleci cikti sanirim
Merhaba kızlar...
Uzun bir aradan sonra tekrar geldim. Nasılsınız? Benim ayağım hala alçıda inş. yarın çıkacak neredeyse 30 gün oldu. Bu arada doğum iznimi de aldım. Bebeğim de kocaman oldu. 2.5 hafta sonra dr kontrolüne gideceğim ve doğum şekline karar vereceğiz. Hala karar veremedim. kilom var (zaten 116 kg ile hamile kaldım şimdi 113 kg yim.), gebelik şekeri var insülin kullanıyorum, tansiyonum iyi. Bebeğim için endişeleniyorum. Dün gece uyku tutmadı ben de kalktım bilgisayarın başına geçtim bir araştırma yaptım. spinal anestezi ile sezeryan kafama yattı gibi bu yöntem anestezi konusunda bebeği etkilemiyormuş hem de genel anestezi gibi fazla ağrı çekilmiyormuş. Bakalım hayırlısı...
geçmiş olsun canım ben genel anestezi ile sezeryan oldum yine öyle olucam kısmetse benim ve tanıdığım arkadaşlarımdan hepsi genel oldu şikayet eden duymadım
Geçmiş olsun... Kendine dikkat et sen elinden geleni yap sakin ol Allah yardımcı olacaktır. İnşallah çabucak atlatırsın...
selam kızlarrr ben izne çıktımm daha çok girerim diyordum yokk evde oluncaaa yapmadığım şeyleri yapıyorum yaa biri beni durdursun
kızlar bi yarım saatlik yürüyüşe çıktık...canım çıktı yaaaaaaa...............
belim çok ağrıyo....benden geçmiş artık
bide yürürken artık aşağı tarafa kızım çok baskı yapıyooo.çıkçak zannediyrm.......
canım benim senin benden vaktin daha azzD yürüyüş iyi ama işteee yoruyor.
bende çok yoruluyorum yürürkennnn, ama yapacak birşeyy az kaldı sabredeceğiz ben birde oturmaıyorum yaa totom yer görmüyorrrr
maşallah enerji bol demek.....
dikkat et canım kendineeee.....işler olur boşveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrr
ben saldım çayıra mevlam kayıraaaa
aayy tatlım kesin doğum enerjisiiselam kızlarrr ben izne çıktımm daha çok girerim diyordum yokk evde oluncaaa yapmadığım şeyleri yapıyorum yaa biri beni durdursun
ahhhh sorma canım yaaa oğlumun baskısı mı diyeyim belimin ağrısı mıı kasıklarıma giren ağrılar mııı hepsi sıraya giriyoo azıcık yürüyüncee amaannn neyseeee doğsunlardaa sonra yaparız yürüyüşleriii hehekızlar bi yarım saatlik yürüyüşe çıktık...canım çıktı yaaaaaaa...............
belim çok ağrıyo....benden geçmiş artık
bide yürürken artık aşağı tarafa kızım çok baskı yapıyooo.çıkçak zannediyrm.......
kizlar yürüyüsdemi yapionuz bn evin icinde zor adim atiom bbek´limin agrisindan napcm bilmiom
canım benim senin benden vaktin daha azzD yürüyüş iyi ama işteee yoruyor.
bende çok yoruluyorum yürürkennnn, ama yapacak birşeyy az kaldı sabredeceğiz ben birde oturmaıyorum yaa totom yer görmüyorrrr
yemekli misafir ağırlıyorumaayy tatlım kesin doğum enerjisii
ama yorma kendiniii neler yapıyosun kiiii..:
son bi haftadır bende iyice bittim diyebilirm.....
dışarda gören acıyo zaten.....
dediğin gibi yapacak bişey yok.....Allah sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsinde ,gerisi unutulur......
demek sonun bebiş gezenti olcak baksana durduğun yerde durmuyrmuşsun sen malumm oğluşunda hep kıpır kıpır olcak...alıştı bikere.....
evet canım ben 3 aydır her akşam en az yarım saat yürüyrm.....kizlar yürüyüsdemi yapionuz bn evin icinde zor adim atiom bbek´limin agrisindan napcm bilmiom
enerjimi çokmu yoksa gereksizzz yormaaa mı kendini,
canım doğum normalmi olacak sezeryann olacaksa gün vermiştir dr dimi.
aayy tatlım kesin doğum enerjisii
ama yorma kendiniii neler yapıyosun kiiii..
ahhhh sorma canım yaaa oğlumun baskısı mı diyeyim belimin ağrısı mıı kasıklarıma giren ağrılar mııı hepsi sıraya giriyoo azıcık yürüyüncee amaannn neyseeee doğsunlardaa sonra yaparız yürüyüşleriii hehe
ay şekerim yorma kendini bu kadaaaarrrrr...yemekli misafir ağırlıyorum
ütü ve çamaşır hiç bitmiyorrrr, temizlik falan yaa, buggün durdum buzdolabı battı gözümeee dolabı temizledim tıslaya tıslaya eğilip kalkarkenn nefes nefese kaldım ama yaptım yaaa, üstüne gidip alışveriş yaptım.
2 posta çamaşır yıkadaım
yemekli misafir ağırlıyorum
ütü ve çamaşır hiç bitmiyorrrr, temizlik falan yaa, buggün durdum buzdolabı battı gözümeee dolabı temizledim tıslaya tıslaya eğilip kalkarkenn nefes nefese kaldım ama yaptım yaaa, üstüne gidip alışveriş yaptım.
2 posta çamaşır yıkadaım
banada demişti geçen aylarda doktorum eşimde duydu ama pek çıkmadık yürüyüşee eşim kendide tombiş oluncaa ayaklar kaldırmıyooo zor yürüyoo tıslaya tıslayaa... arada yürüyoruz ben mırın kırın ediyorumm aaa doktor ne dedi sanaa diyoo işine nasıl gelirsee öyle benim adam..benimde öyle canımmm.....eşimin zoruyla çıkıyrm hep......gelince her yerim daha berbat ağrıyo...
ama doktorumdan duydu yaaa her gün en az yarım saat yürüyüş die....affetmez.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?