2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

geçmiş olsun korkma ilaçlarla erken doğum engelleniyor sende istirahatini artırırsın 36-37 haftaya gelsen iyi olur tabi
Allah yardımcın olsun

bende 36+1 deyim hamile olduğumu bilmediğim zamandan tutunda şu ana kadar haftada 4-5 gün havuzda yüzdüm hala da devam ediyorum hemde hala 1 saat yüzüyorum. iyi bir havuzsa enfeksiyon falan olmaz hiç denize havuza girmeyen insanlardada idrar yolu enfeksiyonu yada vajinit olabiliyor. kendi doktorumda zaten kendi doğumlarına kadar yüzmüş. hem kilo kontrolündede etkili. birde ameliyat eşiğinde bel fıtığım vardı. yüzerek ve fazla kilo almayarak onunda ilerlemesine engel oldum. işimede devam edebildim. ben hem hekim olarak hemde deneyim etmiş bir gebe olarak hamilelikte herkese yüzme ve platesi öneriririm hepimize hayırlı doğumlar:)))

teşekkür ederim canımmmm

parladın demek hıııııııı......................
hadi bakalım hayırlısı,beyefendi ne zaman gelecek......

canım çok geçmiş olsunnn.........ağlama bebişinide üzmeeee....hayırlısı neyse o olsun ...

canım sanada çok geçmiş olsun....şaşırdım inan....
aman kendine dikkat et fazla yorma yat dinlen ,bebişin o zaman büyür annesi....
hayırlısı olsun.....

Allah bebişlerimizi sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin......

hepimiz çok iyiyiz cnm saol başka günü belli olan varmı acaba yoksa eylül açılışını ben mi yapıcam ağustosta başlamış doğumlar çok heyecan verici
eylülde günü belli olan yok galiba canım..
kafa bi milyon hatırlamıyorum kii
Ya ben evde ek iş yapıyorum yazı yazıyorum bütün gün bugün iş çok geldi belim koptu :84:
aman canım dinlen sen bool boool yorma kendini fazlaaa
ayy üzme kendinii zaten erken doğumu engelleyen iaçlar fln çok işe yarıyoo oğluşun bekler annesi 37yi flnn sen üzülme yeterr
kızlar benim tansiyonum 2 gündür 11 /5 çıkıyo başımda çok ağrıyoo küçüğü biraz düşük heralde benim normalde hep 12/8 çıkardıı
benimde 12\8 ama çok başım dönüyo ve midem bulanıyooo
ayy çok şaşırdım yaaa.. inşallah ufaklık bekler biraz daha dualarımız seninle canımm..

bekler annesi geçmiş olsun

selam kızlarrr ben izne çıktımm daha çok girerim diyordum yokk evde oluncaaa yapmadığım şeyleri yapıyorum yaa biri beni durdursun

kızlar bi yarım saatlik yürüyüşe çıktık...canım çıktı yaaaaaaa...............
belim çok ağrıyo....benden geçmiş artık
bide yürürken artık aşağı tarafa kızım çok baskı yapıyooo.çıkçak zannediyrm.......

canım benim senin benden vaktin daha azz D yürüyüş iyi ama işteee yoruyor.
bende çok yoruluyorum yürürkennnn, ama yapacak birşeyy az kaldı sabredeceğiz ben birde oturmaıyorum yaa totom yer görmüyorrrr

bende çok yoruluyorum yürürkennnn, ama yapacak birşeyy az kaldı sabredeceğiz ben birde oturmaıyorum yaa totom yer görmüyorrrr

kizlar yürüyüsdemi yapionuz bn evin icinde zor adim atiom bbek´limin agrisindan napcm bilmiom

maşallah enerji bol demek.....
dikkat et canım kendineeee.....işler olur boşveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrr
ben saldım çayıra mevlam kayıraaaa

enerjimi çokmu yoksa gereksizzz yormaaa mı kendini,
canım doğum normalmi olacak sezeryann olacaksa gün vermiştir dr dimi.

selam kızlarrr ben izne çıktımm daha çok girerim diyordum yokk evde oluncaaa yapmadığım şeyleri yapıyorum yaa biri beni durdursun
aayy tatlım kesin doğum enerjisii
ama yorma kendiniii neler yapıyosun kiiii..
ahhhh sorma canım yaaa oğlumun baskısı mı diyeyim belimin ağrısı mıı kasıklarıma giren ağrılar mııı hepsi sıraya giriyoo azıcık yürüyüncee amaannn neyseeee doğsunlardaa sonra yaparız yürüyüşleriii hehe

kizlar yürüyüsdemi yapionuz bn evin icinde zor adim atiom bbek´limin agrisindan napcm bilmiom

evet ben fısrsat buldukçaaa yürüyorum cnaım dün 2 saat alışveirş merkezinde dolanmışım yürüyüşten sayılıyorsa o merdivenlerri iinip çıkmak, koridolarda dolanmak

son bi haftadır bende iyice bittim diyebilirm.....
dışarda gören acıyo zaten.....
dediğin gibi yapacak bişey yok.....Allah sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsinde ,gerisi unutulur......

demek sonun bebiş gezenti olcak baksana durduğun yerde durmuyrmuşsun sen malumm oğluşunda hep kıpır kıpır olcak...alıştı bikere.....

aayy tatlım kesin doğum enerjisii
ama yorma kendiniii neler yapıyosun kiiii..:
yemekli misafir ağırlıyorum
ütü ve çamaşır hiç bitmiyorrrr, temizlik falan yaa, buggün durdum buzdolabı battı gözümeee dolabı temizledim tıslaya tıslaya eğilip kalkarkenn nefes nefese kaldım ama yaptım yaaa, üstüne gidip alışveriş yaptım.
2 posta çamaşır yıkadaım

yaa bebiş kıpır olması ablası yaaaa ben olayım daa hehe.
az kaldı inş. kucağımıza aldığımız günleride göreceğizzzz.

evet canım ben 3 aydır her akşam en az yarım saat yürüyrm.....
tabi şimdi iyice yolda kaplumbağa modundayım,yürüyüşten sayılıyrsaaaaaa

enerjimi çokmu yoksa gereksizzz yormaaa mı kendini,
canım doğum normalmi olacak sezeryann olacaksa gün vermiştir dr dimi.

canım ben normal istyrm...çatı muayenem vardı bu hafta istemedim,çarşamba muayenemi yapıp ona göre karar verilecek....ama normal yaparsın gibi gözüküyo dedi....nasip tabiki.....
tatile çıkıyor doktorum yarın ,çarşamba dönücek,tatile çıkmasaydım kesin bu hafta seni doğurturdum dedi ,tırstım.....
kısacası benim kız haftaya kesin gelir teyzesi.....

benimde öyle canımmm.....eşimin zoruyla çıkıyrm hep......gelince her yerim daha berbat ağrıyo...
ama doktorumdan duydu yaaa her gün en az yarım saat yürüyüş die....affetmez.....

ay şekerim yorma kendini bu kadaaaarrrrr...
gerçi bende öylee hiç halim yok ama bi yerler gözüme batıyo sürekli yaa daha geçen hafta büyük temizlik yaptık heryer miss gibi ama yokk batıyoo bana ufak bişey şimdi mutfağa gittim geldim ayy dedim bu kapılarıda yarın sileyim bari dedimm deli miyim neyim yaa ama hep parça parça iş yapıyorum yorgunluktaaannn

oooooooooooooohhhhh maşallah..........herşey yapmışsın seeeeennnnn...
ben mutfakta alt raftaki tencereyi bile almak için eşimi çağırıyrm...
eğilemiyrmmmmmm

sefamı sürüyrm galibaaaaaaaaaaa
cuma günü annem geliyo,ona güveniyrm sanırım birazcık......

benimde öyle canımmm.....eşimin zoruyla çıkıyrm hep......gelince her yerim daha berbat ağrıyo...
ama doktorumdan duydu yaaa her gün en az yarım saat yürüyüş die....affetmez.....
banada demişti geçen aylarda doktorum eşimde duydu ama pek çıkmadık yürüyüşee eşim kendide tombiş oluncaa ayaklar kaldırmıyooo zor yürüyoo tıslaya tıslayaa... arada yürüyoruz ben mırın kırın ediyorumm aaa doktor ne dedi sanaa diyoo işine nasıl gelirsee öyle benim adam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…