2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ay çok komik.....
benimkide zaten zayıftı,ben hamile kaldım zayıflanaya bi başladı,bide hergece yürüyüş derkeeeeennnn,adam iyice çöp kaldı....
Neyse doğumdan sonra toparlanırsın diyrm ona......

sibel kız seninde 19 günün kalmış yaaaaaaaaaaaaaaaaa............(dur biraz heyecan yaptırayım sana)
ben aramızda baya var zannediyrdum.....

aaaaaaaaaaaaaaa ilk defa mı baktın takvimimee çok ayııppppp
evet canım yaaa 19 gün kaldııııı:18::18::18: diyorum yaa gelmeye niyeti yok oğlanın diyeee....
ayy diyene baakkkkk senin aylaar var sankiiimmmmm 2 haftacık kalmış senindeee

benim kızında yok canım...
erkek bebişler 40 haftayı doldururmuş..ama kız bebişler pek doldurmazlarmış ,...benimkinin haftaya olması lazım dr. 40 haftayı bitiirtmeyelim sağlık sorunu çıkabilir dedi....bakalım teyzesi......
ama bizim nst de hiç sancımız çıkmıyooo,sonunda suni sancıyı yicem galibaaaaaa................

ya evet ben ona 15 gün olarak bakmıyrm canım en geç haftaya cumaya doğururum ben,görürsün.....:18::18::18::18::18::18::18::18:

ay neden istemedim çatı muayenesini, hadi hakkında hayırlısı fıstık. Nİş herşey yolunda gider normal olur.

aynen öyleyim şuanda izindeiken böyle değildim yaaaa boşvermiştim bana izn yaramadı.
Sende yorma fıstık kendini

sakin ol canım içini ferah tut enazından doktor kontrolündesin. Hem doğsada artık ciddi bi sorun olmaz. Enfeksiyondanmış bak enfeksiyonu yok ederler olur biter inşallaaahh

geçmiş olsun canım umarım tez zamanda sağlıkla çıkarsınız.korkma 32. Haftayı atlatmışsınız artık risk yok. Hem engelliyemicek olsalar doğuma alırlardı

ay neden istemedim çatı muayenesini, hadi hakkında hayırlısı fıstık. Nİş herşey yolunda gider normal olur.

canım çatı muayenesinin doğumu hızlandırdığını açıklık varsa açıklığı attırdığını duymuştum.....
doktorumda izne ayrılcakı,şimdi o yokken falan doğururum diye korktum çarşamba döncekmiş ..gelince yapcak artık...
9 aydır ona gidiyrm,doğumdada onun olmasını istiyrm....

hayırlısı artık.....

japon turistler gibi foto çekeriz haa :)

ay aynen ya bide yürürken çok kasılıyorum. İşkence gibi ama mecbur yürücez canım

burada çok arkadaşın kasılamaları sancıları çıktı doktrlar biraz abartıyorlar korkma
filiz yavuza yarın doğurursun bu sancılarla dedi dooktor hala doğurmadı :)
hatun ireme yatmak zorundasın bebğin kalp atışları hızlanmış bu gece doğurusun dendi, yatmadı doğurmadı da

zevzekbayana doktor bebğin kalp atışları hızlanmış acil sezeryan ddindi bir tek o doğum yaptı kzıı biraz kuvezde kaldı
36 haftalıktı o da sanırsam
öncden nst mi vardı
hayılrısı olsun hangi doktr dedi sana bunu ?bolu da

Son düzenleme:

Bende de aynı durum var yaa tam 38+3 te doktorum izne çıkıyor ve 10 gün 38 haftalık ya da 40 haftayı 1 2 gün geçince doğurmam lazım çocuğa psikolojik baskı uygulayacağım

bnmde bayramda doğurmamam lazım dr.um memleketine gitcekmiş şimdiden tembihliyorum oğlumu ya bayramdan önce ya bayramdan sonra ona göre

şaka bi yana hayırlı zamanda gelsinler inş tabiki kendi dr.umun doğumda olmasını istiyorum ama yine de hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun inşAllah

kızlar ya gün boyu etmizlikti yemekti çamaşırdı derken adamakıllı oturmadım bile.sonra akşam market alışverişi belim koptu sandım.az önce mutfağa meyve hazırlamaya gittim kendimi buzdolabı temizlerken buldum.hiç uyuyasımda yok.önce yapıyorum işi gücü yoruluyorum sonrada bebeğime bişey olmuşmudur diye sızlanıp duruyorum.allahım bebeklerimiz sana emanet sen koru onları.

neyse uyumam gerek.gidip süt içiyim sonrada yatağaaaaa hooooooppppppppp uyurum inşallah.

iyi geceler kızlar bugün 36.haftaya girdik meleğime kavuşmaya çok ama çok az kaldı Bu arada yarın gece kocişim geliyooo

:)) aynı şeyi bende düşünüyorum bazen, bu uyku sorunu bende de var karnımı ne tarafa yatıracağımı bilemiyorum, herkes sol diyor ama ben sağ taraftayken uyuyabiliyorum.

Son düzenleme:
Benim zilloşumm yerinde durmak bilmiyo bu gece elleri ayakları kıpır kıpır maşaAllahh yarın babasına kavuşacak ya ondan sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…