2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Merhaba tatlım biz varız gözüme uyku girmedi bugün kızımda yerinde durmuyodu şimdi bişiler yedim geldim nasılsın nası gidiyo

ben de uyku sorunu yaşıyorum canımya.. kaburgalarım agrıyor.. ne tarafa yatsam ağrım oluyor... sabah da bi nikah var nikah şahidi olucaz oraya gidicez gram uyuyamadım... bu gece yuvamızda eşimle yalnız geçirdiğim son gece.. eşim iki gün yatıda olucak sonra da 18inde annemlere gidicem artık doğum için.. yuvamıza kızımızla dönücem inşallah... onun duygusallığı var üstümde.. az önce eşime upuzuuun bi mektup yazdım duygu yüklü.içimdekileri aşkımı mutluluğumu anlatan... yuvamı eşimi çok özliycem bi ay (o gelip gidicek hep ama insanın kendi yuvası başkaya )

uykum yok ama ben gidiyim kızım göbüşümdeyken yuvamızdaki son gecemiz babamıza sarılıyım.. ay çok ağlak oldummmmmm

bi kac gecedir ne guzel uyuyodum bu gecd yine uykusuzum kizlar bi gunum bi gunumu tutmuo nese zorlucam kendimi mecbur ii uykular herkese

adet olucakmısım gıbı karnımın ıcı agrıoo .. bıde belımmm .. bebegımde hareketlıı yarın dahada artarmı sancım beklıyorumm... allahım yardım et .

Kızlar selam, bugun yazamadım sabah demiştim kontrolum var diye.Gittik doktor izinliymiş. Oradan cıktık eşimin acil işyerine gidip bi imza atması gerekiyordu.hadi dedik birlikte gidelim, sonra alısveriş filan derken saat 5 gibi anca eve geldik.Annem geldi, iftardı vs derken ben bebişi unuttugumu farkettim. Bi bakim hareket ediyormu diye dedim ama bizimkinde tık yok.Babası sesleniyor, ben mıncıklıyorum, annem oynuyor filan yok.Bekleyelim dedik..2 saat oldu.Bu arada cikolata yedim, sola yattım bekledim yine yok.Dedik artık gidelim hastaneye..eşek sıpası uyuyormus megersem.O nasıl bi derin uykuysa..doktor kalp atışları var deyince derin bi oh çektik hepimiz.Korkuttu bizi sıpa..sanırım bugun dermetin yazdıklarından da etkilendim cok panik oldum ona bişi olcak diye.Allahım yüzdük yüzdük kuyruguna geldik, insallah hepimiz sapasağlam, sağlıklı bebekler dünyaya getirirz..

amın cnmmmmmmmmmmmm.. senın bıdık uykuya dalmıs desene bende az oynayınca panık oluyorum

amın cnmmmmmmmmmmmm.. senın bıdık uykuya dalmıs desene bende az oynayınca panık oluyorum

canım benim kız genel olrak cok hareketli oldguu için panik yaptım bende.Ne zaman hareketlerinden süphe etsem en fazla 5 dk bekletir beni hemen bir tepki veriridi.Bu nasıl bir uykuysa essek..

canım benim kız genel olrak cok hareketli oldguu için panik yaptım bende.Ne zaman hareketlerinden süphe etsem en fazla 5 dk bekletir beni hemen bir tepki veriridi.Bu nasıl bir uykuysa essek..

gusellık uykusu annesı
wcden cıkamıyorum bendeee bısey yok yınedee olucakmıs gıbıhıs delı olcm

Canım yordun mu bugun kendini hiç?

bıyemek yaptımm mutfagı temızledımhepsı bu baska bısı yapmadım dun aksamda uyuyamamıstım sancım vardı ama duzenlı deıl buaksamda bole oluncaa korktum cuma gunu dr gıdıcem zatenn ama kotu olursam yarın gıderım

ya ben de aynı dertten muzdaribim. Şimdi gitsem erken daha 3 hafta var. Ama çatı muayenesi de var. Ne yapcam bilemedm

selam herkese :) ben de şimdiden bunu düşünüyorum bi yandan son anlarda tertemiz olmak var bi yandan da çatı muayenesi olcak. bu çatı muayenesini kaçıncı haftada yapıyolar ilk?

selam herkese :) ben de şimdiden bunu düşünüyorum bi yandan son anlarda tertemiz olmak var bi yandan da çatı muayenesi olcak. bu çatı muayenesini kaçıncı haftada yapıyolar ilk?

sancım olmadan yapmıycakmıs benım dr ama 38 haftada cogu dr yapıo cnm ozaman suyunnn yada kanamann olabılıoo .. benım drr yapmıcam dedı

Bu arada bişeyi atladım..Acildeki muayenede doktor beni ikiz hamile sandı. ultrasonla bakmadan önce 4 kilo filan vardır senin bebeğin dedi.Yok dedim o kadar büyük degil.Gercekten baktı bebek 2800..Suyun fazla senin ondan kilo cok kilo almısın dedi.Tehlikeli boyutlarda degil ama sınırdaymıs bebişimin suyu... Demekki dogumda fazla kilo kaybedeceksin dedi..Bu benim için iyi bi haber oldu +20 kilodan sonra

sancım olmadan yapmıycakmıs benım dr ama 38 haftada cogu dr yapıo cnm ozaman suyunnn yada kanamann olabılıoo .. benım drr yapmıcam dedı

o zaman ben de 37 nin sonlarında yavaştan hazır olayım off kafamızda bir sürü iş neyi düşüneceğimi şaşırıyorum bazen bütün işler birbirine giriyo :)

Günaydın kızlar... Ben +20 deyim daha tınlamıyorum bugün kontrolum var 15:20 de bakalım ne dicek "Hilal hanım aşırı kilo alıyosunuzz cık cık cıkkkkk " Sanki ben istiyorum kilo almayı su içiyorum yarıyo napiyimmm

Benimde bebek hareket etmese hemen panik oluyorum yeri dar olduğu için daha eskisi gibi rahat edemiyo hanım yerim onuu Bel,m ağrıyo dün halılar gelecek diye evi tekrardan süpürüp sildim biraazcık yoruldum.

Bakalım doktor ne dicek boyuna posuna kıızımın isimsiz kızım benim

Hamileliğimin 38. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 17 gün kaldı.

Anammmm 17 gün kaldııı :18::18::18: Erkenden gelmezse tabi kuzum benim Neyse artık hazırım annem geldi doktorda izinden geldi hadi gariii sende gelll

:)) aynı şeyi bende düşünüyorum bazen, bu uyku sorunu bende de var karnımı ne tarafa yatıracağımı bilemiyorum, herkes sol diyor ama ben sağ taraftayken uyuyabiliyorum.

günaydın herkese
aynen bende senin gibiyim sağa yatınca bebekte çok rahat ediyo karnım da ama sola yatınca karnım çok geriliyo ve ağrıyo.. bende o yüzden hep sağa yatbiliyorum... yoksa uyuyamıyorum

kızlar selam ya bnm dün geceden beri inanılmaz göğüslerim kaşınıyo yaaa nasıl kaşınıyolar bi bilseniz nedeni nedir acaba böle kaşınan varmı kızlar yaaaa kontrolümde ayın 22 sinde merak ediyorum nst de bişe çıkcakmı die... off çok az kaldı yaa heyecan dorukta:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…