selam annişler uyumayan var mı bizim gbi
Merhaba tatlım biz varız gözüme uyku girmedi bugün kızımda yerinde durmuyodu şimdi bişiler yedim geldimnasılsın nası gidiyo
Kızlar selam, bugun yazamadım sabah demiştim kontrolum var diye.Gittik doktor izinliymiş. Oradan cıktık eşimin acil işyerine gidip bi imza atması gerekiyordu.hadi dedik birlikte gidelim, sonra alısveriş filan derken saat 5 gibi anca eve geldik.Annem geldi, iftardı vs derken ben bebişi unuttugumu farkettim. Bi bakim hareket ediyormu diye dedim ama bizimkinde tık yok.Babası sesleniyor, ben mıncıklıyorum, annem oynuyor filan yok.Bekleyelim dedik..2 saat oldu.Bu arada cikolata yedim, sola yattım bekledim yine yok.Dedik artık gidelim hastaneye..eşek sıpası uyuyormus megersem.O nasıl bi derin uykuysa..doktor kalp atışları var deyince derin bi oh çektik hepimiz.Korkuttu bizi sıpa..sanırım bugun dermetin yazdıklarından da etkilendim cok panik oldum ona bişi olcak diye.Allahım yüzdük yüzdük kuyruguna geldik, insallah hepimiz sapasağlam, sağlıklı bebekler dünyaya getirirz..
amın cnmmmmmmmmmmmm.. senın bıdık uykuya dalmıs desene bende az oynayınca panık oluyorum
canım benim kız genel olrak cok hareketli oldguu için panik yaptım bende.Ne zaman hareketlerinden süphe etsem en fazla 5 dk bekletir beni hemen bir tepki veriridi.Bu nasıl bir uykuysa essek..
gusellık uykusu annesı
wcden cıkamıyorum bendeee bısey yok yınedee olucakmıs gıbıhıs delı olcm
Canım yordun mu bugun kendini hiç?
ya ben de aynı dertten muzdaribim. Şimdi gitsem erken daha 3 hafta var. Ama çatı muayenesi de var. Ne yapcam bilemedm
selam herkese :) ben de şimdiden bunu düşünüyorumbi yandan son anlarda tertemiz olmak var bi yandan da çatı muayenesi olcak. bu çatı muayenesini kaçıncı haftada yapıyolar ilk?
sancım olmadan yapmıycakmıs benım dr ama 38 haftada cogu dr yapıo cnm ozaman suyunnn yada kanamann olabılıoo .. benım drr yapmıcam dedı
:)) aynı şeyi bende düşünüyorum bazen, bu uyku sorunu bende de var karnımı ne tarafa yatıracağımı bilemiyorum, herkes sol diyor ama ben sağ taraftayken uyuyabiliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?