2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Olsun cnm dert etme bebişler saglıkla gelsinlerde...bende 17kilo aldımmmm :26:

benim kayınvalidem alt katımda o yüzden annem gelir gider ben gitmem ama olsun o da gececek..

bi ara benim de göğüslerim kasınıyordu geriliyor sanırım ondan endişelenme

günaydın herkese
aynen bende senin gibiyim sağa yatınca bebekte çok rahat ediyo karnım da ama sola yatınca karnım çok geriliyo ve ağrıyo.. bende o yüzden hep sağa yatbiliyorum... yoksa uyuyamıyorum

bende sağcılardanım kızlar sol tarafa yatınca hiç rahat edemiyorum ancak sağa dönünce uyuyabiliyorum bebiş için sol taraf çok önemli aslında ama olmuyo napalım

bende sağcılardanım kızlar sol tarafa yatınca hiç rahat edemiyorum ancak sağa dönünce uyuyabiliyorum bebiş için sol taraf çok önemli aslında ama olmuyo napalım

drum soluna yat dediği zamanlarda sagda uyuyabiliyordum,
şimdi saga yat dedi sol rahat geliyor anlamadım gitti

Son düzenleme:

Bizde de aynı durum var tatlım, 32. haftamızda 2300 grdık. Böyle giderse sezeryan demişti doktorumuz. Amaan boşver hakkımızda hayırlısı olsun inşallah...

drum soluna yat dediği zamanlarda sagda uyuyabiliyordum,
şimdi saga yat dedi sol rahat geliyor anlamadım gitti

Al benden dee o kadar,ne tarafa derlerse onun tersıne yatabılıyorum:))Bu kız muhalefet olcak şimdıden belli olduuu :)))) Bu arada herkeseee GUNAYDINNNNN,BUGUN BENIM DOĞUM GUNUMMM,29 uma gırdımmmmm ,keske bıraz daha önce hamıle kalsaymşm:))Doğum tarıhımız aynı olurduuuu :))))

canım muhtemelen çatlama belirtileridir bu kaşıntılar, sakın kaçıma hemen nemlendirici kremler yağlar sür. eğer kaşıntın geçerse bil ki çatlak oluşma riskin var, nemlendirmeyi ihmal etme.. aynısı bana da oluyor

iyiki doğdun tatlım mutlu yıllar

Seni en iyi ben anlarım bende evimden ayrıyım şuan eşim bugün gelcek ama bayramdan sonra tekrar gidecek evet insanın evi bambaşka bende çok özledim evimi

Günaydın kızlar
herkes de bir uyku problemi var Allah yardımcınız olsun bende aksine bu hafta öyle rahat uyuyorum ki wc ye kalkmak için bile uyanmıyorum desem yeri önceden gecede 5 kere kalkardım aynı sıvıyı almama rağmen şimdi sadece iki kere uyanıyorum ne iş anlamadım gündüz çok mu yoruluyorum ne ? ben sola yatabilmek icin aylar önce yataktaki yerimi değiştirdim kocişle çünkü sola yatsam ona sırtımı dönüyodumama sağa yatmaya alışkın bünye yıllardır, zor oluyo neyseki bebek sağ taraftada oraya yatınca rahatsız olduğunu belli ediyo garibim.
yarın son işyerinde ama evde ne yapıcam nasıl zaman gecireceğim onu düşünüyorum patik falan örerim artık

günaydın herkese
aynen bende senin gibiyim sağa yatınca bebekte çok rahat ediyo karnım da ama sola yatınca karnım çok geriliyo ve ağrıyo.. bende o yüzden hep sağa yatbiliyorum... yoksa uyuyamıyorum

günaydınnn canım
ben artık ne sag ne sol hic bir tarafta uyuyamıyorum, gece 2 ye kadar yatakta dondum olmadı, kalktım kanepe de 1 saat uyumusum artık, son gunler gercekten zor geçiyormuş
Allah hepimize kolaylık versin

Mutlu yıllar, mutlu yaşlar tatlım, bebişinle güsel bir ömür senin olsun...

başındn beri kullanıyorum tatlım yaa badem yağı kakao yağı nemlendirici vs ... karnımda ve göğsümde bi tane bile çatlak yoktu şimdiye kadar ama bugün bi baktım karnımın alt tarafları çatlamış göğüslerimde çatlamış neyse yağlara devam artık yapacak bişe yok

canım evde cok güzel vakit geçiyor. ben de senin gibi dusunuyordum. salı günü çalışamaz raporu alıp şirkete faxladım ve tam da zamanı diyorum artık zor geliyordu zaten. kitap okuyorum, yürüyüş yapıyorum yapacak çok sey var aslında

valla ben neler yaptım yer değiştirdim yatak değiştirdim yastıklara boğuldum vs ama nafile illa sağıma yatıcam o halde bile zor uyuyorum bütün gece ayaktayım fredynin kabusu gibi dolaşıyom evde tuvalet sorunu bendede yok neden bilmiyorum ama hiç tuvalete kalkmıyorum... oh evin tadını çıkar tatlım valla evde olmak gibisi yok ben bebişime yelekler ördüm şimdi hırkaya başladım alt üst takım yapacam öle fazla anlamam örgüden ama acemi işi bişeler yapıyom işte:26:

kızlar oto koltuğumuzu aldık 2 gün önce krafttan..umarım memnun kalırız... ilerde de kullanabilirim diye siyah tercih ettimm.acaba mor mu alsam o da çok güzeldi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…