Eki Görüntüle 490238 kızlar oto koltuğumuzu aldık 2 gün önce krafttan..umarım memnun kalırız...ilerde de kullanabilirim diye siyah tercih ettimm.acaba mor mu alsam o da çok güzeldi
Eki Görüntüle 490238 kızlar oto koltuğumuzu aldık 2 gün önce krafttan..umarım memnun kalırız...ilerde de kullanabilirim diye siyah tercih ettimm.acaba mor mu alsam o da çok güzeldi
bende suniyi yiyeceğim gibi geliyo canım eğer oğlum dahada ilerlerse doğum kanalında e mecbur yicem suniyi doğuracağım hayırlısı artık:18::18::18:benim kızında yok canım...
erkek bebişler 40 haftayı doldururmuş..ama kız bebişler pek doldurmazlarmış ,...benimkinin haftaya olması lazım dr. 40 haftayı bitiirtmeyelim sağlık sorunu çıkabilir dedi....bakalım teyzesi......
ama bizim nst de hiç sancımız çıkmıyooo,sonunda suni sancıyı yicem galibaaaaaa................
ya evet ben ona 15 gün olarak bakmıyrm canım en geç haftaya cumaya doğururum ben,görürsün.....:18::18::18::18::18::18::18::18:
canım çoook yoruyosun sen kendini yaaa yorma bu kadaaarrrrrkızlar ya gün boyu etmizlikti yemekti çamaşırdı derken adamakıllı oturmadım bile.sonra akşam market alışverişi belim koptu sandım.az önce mutfağa meyve hazırlamaya gittim kendimi buzdolabı temizlerken buldum.hiç uyuyasımda yok.önce yapıyorum işi gücü yoruluyorum sonrada bebeğime bişey olmuşmudur diye sızlanıp duruyorum.allahım bebeklerimiz sana emanet sen koru onları.
ben yırtacağım kaşımaktan artık yaaa öyle bi kaşınıyoo kiiiikızlar selam ya bnm dün geceden beri inanılmaz göğüslerim kaşınıyo yaaanasıl kaşınıyolar bi bilseniz nedeni nedir acaba böle kaşınan varmı kızlar yaaaa kontrolümde ayın 22 sinde merak ediyorum nst de bişe çıkcakmı die... off çok az kaldı yaa heyecan dorukta:18:
kızınla vve eşinlee NİCE MUTLU YILLARAAAA. DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN canım:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:Al benden dee o kadar,ne tarafa derlerse onun tersıne yatabılıyorum:))Bu kız muhalefet olcak şimdıden belli olduuu :))))Bu arada herkeseee GUNAYDINNNNN,BUGUN BENIM DOĞUM GUNUMMM,29 uma gırdımmmmm ,keske bıraz daha önce hamıle kalsaymşm:))Doğum tarıhımız aynı olurduuuu :))))
herkeze gunaydın.kaçgundur okuyup çikıyorum yazmaya vakıt bulamadım.bende uyukusuzluk sorunu yaşıyorum .sabaha kadar evde dolanıp durıyorum.bu arada de bayram temızlık yapıyorum kızım sağolsun yardım edıyor bana o olmazsa napardım bilmem
Herkeselere merhabalarrr... Hayırlı bir gün olması dileğiyle...
Bugün 15:2o de doktoruma randevum var hazır hastaneye gitmişken enfeksiyon hastalıkları bölümünede randevu aldım geçen hafta beni böcek ısırmıştı omzumdan acildeki doktor önemli değil diye hiç tahlil mahlil istememişti ısırdığı yer akşamları ağırıp geçiyor benim de içim rahat etmedi bugün gidecem bakalım ne dicek...
Sizler nasılsınız hanımlar paşalar ve prensesler iyilerdir inşaallahBenim kuzu aşağılara yaslanmaya başladı her an gelebilir kuzucummm
kızlarrrr
moralinizi bozmayın ama okudugum bir haberi paylasmak istedim
özellikle devlet hastanesine gidenler bebegin durus pozisyonunu sorun gerkirse normal dogum sart degil sezeryanla alsınlar bebegi
ldren neter - Hrriyet SALIK
kızlarrrr
özellikle devlet hastanesine gidenler bebegin durus pozisyonunu sorun gerkirse normal dogum sart degil sezeryanla alsınlar bebegi
kızlarrrr
Herkeselere merhabalarrr... Hayırlı bir gün olması dileğiyle...
Bugün 15:2o de doktoruma randevum var hazır hastaneye gitmişken enfeksiyon hastalıkları bölümünede randevu aldım geçen hafta beni böcek ısırmıştı omzumdan acildeki doktor önemli değil diye hiç tahlil mahlil istememişti ısırdığı yer akşamları ağırıp geçiyor benim de içim rahat etmedi bugün gidecem bakalım ne dicek...
Sizler nasılsınız hanımlar paşalar ve prensesler iyilerdir inşaallahBenim kuzu aşağılara yaslanmaya başladı her an gelebilir kuzucummm
arkadaşlar lütfen böyle haberler paylaşmayalım..gerçekten psikolojim bozuldu şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?