2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Eki Görüntüle 490238 kızlar oto koltuğumuzu aldık 2 gün önce krafttan..umarım memnun kalırız... ilerde de kullanabilirim diye siyah tercih ettimm.acaba mor mu alsam o da çok güzeldi

Canım biz de Krfat'ın bu modelini beğendik, haftasonu alacağız. Ben de senin gibi bu rengini düşünmüştüm, ikinci çocuk erkek olursa ona da kullanabileyim diye...

herkeze gunaydın.kaçgundur okuyup çikıyorum yazmaya vakıt bulamadım.bende uyukusuzluk sorunu yaşıyorum .sabaha kadar evde dolanıp durıyorum.bu arada de bayram temızlık yapıyorum kızım sağolsun yardım edıyor bana o olmazsa napardım bilmem

benım kızım sürekli hıçkırıoooooooooooooo bu kDr cok hıckıran bebe yoktur emınm gunde 5 kere 5-10 dk sürüyo duzenlı:)))))

bende suniyi yiyeceğim gibi geliyo canım eğer oğlum dahada ilerlerse doğum kanalında e mecbur yicem suniyi doğuracağım hayırlısı artık:18::18::18:
canım çoook yoruyosun sen kendini yaaa yorma bu kadaaarrrrr
ben yırtacağım kaşımaktan artık yaaa öyle bi kaşınıyoo kiiii
birde karnımın altı çatlamış onlarda kaşınıyoo ama çatlakların derinliği artmasın diyee kaşımamaya çalışıyorumm
kızınla vve eşinlee NİCE MUTLU YILLARAAAA. DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN canım:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

Canım merhaba,muhtemel doğum tarıhlerıne baktım da ıkımızın de aynı:))sorunlara bakıyorum onlarda aynı:))bakalım hangımızın bebişi erken gelıcek? kız mı senın de? kılosu ,sağlığı fılan nasıl? bıde bende uykusuzluğa ek olarak mıde bulantısı devam edıyor,dun aksam mısafırlığe gıttık,resmen sırtım ayrıldı orta yerınden,dayancak bısı yoktu,cok zorlandım,bahcede oturmustuk,ayaklarda hafıften sısmeler basladı,tum bunlara ek olarak felaket mıdem yanıyorrr(

Herkeselere merhabalarrr... Hayırlı bir gün olması dileğiyle...

Bugün 15:2o de doktoruma randevum var hazır hastaneye gitmişken enfeksiyon hastalıkları bölümünede randevu aldım geçen hafta beni böcek ısırmıştı omzumdan acildeki doktor önemli değil diye hiç tahlil mahlil istememişti ısırdığı yer akşamları ağırıp geçiyor benim de içim rahat etmedi bugün gidecem bakalım ne dicek...

Sizler nasılsınız hanımlar paşalar ve prensesler iyilerdir inşaallah Benim kuzu aşağılara yaslanmaya başladı her an gelebilir kuzucummm

herkese merhaba,
35+2 deyım bugun.
bır kac gundur cok fazla kasılmam vardı, aynı zamanda vajınama saplanan agrılar oluyordu ara sıra.
dun aksam kendı dr um hastanede olmadıgı ıcın baska bır hastaneye, atasehır memorıal hastanesıne gıttık gece 10 da.
dr çatı muayenesı yaptı, ve sonuc ; cocuk gıbı agladım.... ınanılmaz cnm acıdı, kı normalde canı kıymetlı bırı degılımdır.
acıya dayanıklıyımdır. acılma yok dedı. bebek asagıya da ınmemız henuz ama acıkcası tam olarak da bakamadım cok agrınız oldugu ıcın dedı.
sonra nst cıhazına bagladı, bebegın durumu cok ıyı allaha sukur.
ama benım sancılarım cıktı. 2 gun ıse gıtmıcem, mudurumle konustum benı ıdare edecek.
zaten 27 agustos ptesı gunu son kez calısıp artık ızne ayrılıyorum.

güzel haberlerle gel tatlım oyyyy bebişini görücen ne guzelllll ...eee dogsun tabı 38. hafta olmşsn şaka bı yana sağlıklı gelsınde önemlı deıl zamanııı haberlerı beklıorz

herkese günaydın kızlar.bizde 10:30 da kalkabildik yataktan.eeeee sabaha kadar 6-7 kere tuvalete kalkarsam 20 kere filanda sağdan sola soldan sağa dönersem sabahta ancak bu saatte kalkabilirim.kahvaltımızı şimdi yaptık.bizimki acıkınca çok asabioluyor karnıma tekme yumruk girişiyor.bu arada bende en çok sağıma yatınca rahat ediyorum.soluma yatınca nefesim kesiliyor kalbim çarpıyor.bebek sıkışıyor...işte böyleeeeee.

kızlarrrr
moralinizi bozmayın ama okudugum bir haberi paylasmak istedim
özellikle devlet hastanesine gidenler bebegin durus pozisyonunu sorun gerkirse normal dogum sart degil sezeryanla alsınlar bebegi
ldren neter - Hrriyet SALIK

Allahım sen sabır ver anneyle babaya.. kimseye de böyle bir acı yaşatmasın haberin hepsini okuyamadım bile

kızlarrrr
moralinizi bozmayın ama okudugum bir haberi paylasmak istedim
özellikle devlet hastanesine gidenler bebegin durus pozisyonunu sorun gerkirse normal dogum sart degil sezeryanla alsınlar bebegi
ldren neter - Hrriyet SALIK

Ter bastıııııııı,canım sıkıldı,Allahım sabır versın onlaraaaa,öffff ağlıyorum yıne yaaaaaaaaa

günaydın kızlaaar.
bizde bugün kızımla erkenciyiz......bel ağrısından uyuyamadık bir türlü,
sol tarafıma yatıyrm,dönmek isteyince ağrıdan dönemiyrm ilk kez bu kadar ağrı çektim ağladım .....ne berbat bi ağrıydı anlatamamm.......
bide wc ye git gel git gel.....artık yataktan nasıl kalkıcağımı düşünür oldum..
ayyy baya ağırlaştım sanırım kızlaaaaaaaaaarrrrrrrrrr......

Kızlar bakın günlüğümde ne yazıyoooooo.......deniyelim bari.......

Derin nefes alma ve gevşeme egzersizleri kasılma ağrılarının hafiflemesinde size yardımcı olacaktır.

güzel haberlerinle geeeeeeeeeeeeeellllllllllll annesi.........

iyi sanırım prensesim...acıktı biraz karnım guruldamaya başladı...ne yesek diye düşünüyrz......

arkadaşlar lütfen böyle haberler paylaşmayalım..gerçekten psikolojim bozuldu şu an

canım onun kötü bi haber olduğu belli kızların yapmış olduğu yorumlardan,keşke okumasaydın.....
senin gibi bende çok etkileniyrm,zaten son haftamdayım iiice sıyırcak gibi oluyrm....okumadım...
tv de bile doğumla ilgili bi haber olduğunda eşime kanalı değiştittiriyrm.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…