herkese merhaba,
35+2 deyım bugun.
bır kac gundur cok fazla kasılmam vardı, aynı zamanda vajınama saplanan agrılar oluyordu ara sıra.
dun aksam kendı dr um hastanede olmadıgı ıcın baska bır hastaneye, atasehır memorıal hastanesıne gıttık gece 10 da.
dr çatı muayenesı yaptı, ve sonuc ; cocuk gıbı agladım.... ınanılmaz cnm acıdı, kı normalde canı kıymetlı bırı degılımdır.
acıya dayanıklıyımdır. acılma yok dedı. bebek asagıya da ınmemız henuz ama acıkcası tam olarak da bakamadım cok agrınız oldugu ıcın dedı.
sonra nst cıhazına bagladı, bebegın durumu cok ıyı allaha sukur.
ama benım sancılarım cıktı. 2 gun ıse gıtmıcem, mudurumle konustum benı ıdare edecek.
zaten 27 agustos ptesı gunu son kez calısıp artık ızne ayrılıyorum.
kızlarrrr
moralinizi bozmayın ama okudugum bir haberi paylasmak istedim
özellikle devlet hastanesine gidenler bebegin durus pozisyonunu sorun gerkirse normal dogum sart degil sezeryanla alsınlar bebegi
ldren neter - Hrriyet SALIK
Eki Görüntüle 490238 kızlar oto koltuğumuzu aldık 2 gün önce krafttan..umarım memnun kalırız...ilerde de kullanabilirim diye siyah tercih ettimm.acaba mor mu alsam o da çok güzeldi
Kayınvalıdemler yoldaymış,gelıyolarmış,suprız yapıcaklarmış,ev berbat halde,iftara yetısırız demısler, ben ne yapcammmmmm şimdı yaaaaaaaaaaaaa,kızlarrr ımdatttttttttttttt,temızlık ve yemekkk nasıl olcak yaaaaaaaaaa....Yardımaaaaaa gelınnnnnnnnnn(((
selam kızlar nasılsınız.
zaman iyice yaklaştı, sancılar ağrılar var ama dökülmeye başlamadık daha. bir iki kişi dışında yani..
bebeğimin suyu az hep, hastanede fln yattık, biraz düzeldi çok şükür..
dr bu yüzden sezeryan zorunlu, bebek riske girer suyu az olunca dedi. kabul ettik biz de napalım.
içimde kalıcak normal doğum.
eylülün 6-7 si gibi olucak sezeryan, hastanedeki oda durumuna göre. inş sağlıkla kavuşuruz hepimiz bebeklerimize
bu arada 5 güne bir nst ye gidiyorum, dr a da haftada bir
slm....hoşgeldin......selam kızlar, kendimi iyi hissetmiyorum her yerim ağrıyor, çok sıkıcı bi gün...............................................
Selam kizlar nasilsiniz?kalk yat kalk yat. Sersem gibiyim.bugun gezmek istiyorum yaaaa.islak mendil almadim hastane cantasina koymaya onu bahane edip ciksam mi ne:)
slm.....
hayırlısı olsun canım doğum şekliniz belli olmuş....tarihinizde bu arada.....
bebeğinin sağlığı söz konusuymuş canım,o yüzden normal doğum olmuyor diye hiç sıkıntı etme...
dr uğraşmak istemiyo heralde diye başka dr.a da gittim sordum o da sezeryan dedi.
dr.um fakültede prof, normal doğuma girmiyo, bu yüzden içim rahat değildi, normal doğumcu bi dr da aynısını söyleyince kabullendik artık napalım.
bu arada tam senin bugünkü gününde sezeryan olucam 38+3 veya +4
erken değildir heralde, bebek kanala girdikten sonra sezeryan da zor oluyomuş o yüzden erken yapıyolar sanırım.
oldukça sakin bi insandım doğum yaklaştıkça çok panik oldum yaaa
bence tüm gün oturduğundan oluyodur, geçen gün ütü yaptım bi saat, gece ayaklarımın ağrısından uyuyamadım.kızlarrr yaa geceleri inanılmaz sırtım ağrıyor. gündüz bişey yok. gece yatınca beni sabahaa kadar uyutmuyor ağrılar. eşim masaj falan yapıyor ama yok yani bana mısın demiyoröyleki bir tarafımdan bir tarafıma dönerken heryerim batıyor. sanki içimdeki kemikler kırık gibi:)))
tuvalete giderlkende bacak arası ağrılarımdan dolayı tutanarak gidiyorum.
normaldir diye doktora falanda gittiğim yok. randevum teeeeeee 3hafta sonra. ( gideli de 2 hafta oldu. yani bana 5 hafta sonraya randevu vermiş oldu.)
sizlerin de geceleri bu kadar artıyor mu???? tüm gün sandalyede oturuyorum gece onun acısı mı çıkıyor acaba??
evet bekledikçe riskler artıyomuş, hayırlısı ya..sezeryanda 38-39 haftalarda aklıyorlar cnm. 40 ı pek beklemiyorlar. hakkınızda hayırlısı olsun. iki doktorda aynı şeyi söylüyorsa için rahat etsin
dr uğraşmak istemiyo heralde diye başka dr.a da gittim sordum o da sezeryan dedi.
dr.um fakültede prof, normal doğuma girmiyo, bu yüzden içim rahat değildi, normal doğumcu bi dr da aynısını söyleyince kabullendik artık napalım.
bu arada tam senin bugünkü gününde sezeryan olucam 38+3 veya +4
erken değildir heralde, bebek kanala girdikten sonra sezeryan da zor oluyomuş o yüzden erken yapıyolar sanırım.
oldukça sakin bi insandım doğum yaklaştıkça çok panik oldum yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?