2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

canım çok geçmiş olsun.....şimdi nasılsın.....
çatı muayenen baya ağır geçmiş üzüldüm canını yakmış baya dr. işe yarasaydı bari.....
2 gün bol bol dinlen annesi.....

kızlarrrr
moralinizi bozmayın ama okudugum bir haberi paylasmak istedim
özellikle devlet hastanesine gidenler bebegin durus pozisyonunu sorun gerkirse normal dogum sart degil sezeryanla alsınlar bebegi
ldren neter - Hrriyet SALIK

ben sabah gazete okurken gördüm bu haberi. tam olarak olayı anlayamamıştım başlıktan. başladım okumaya. yarısına geldim gerisini okuyamadım.sayfayı nasıl kapattığımı bilemedim.hatta direkt gazeteyi kapattım.etkilenecekler varsa okumasın kızlar. ben çok soğuk kanlı olduğum halde inanılmaz etkilendim. ki haberin tamamını okumadım düşünün.

Son düzenleme:
Kayınvalıdemler yoldaymış,gelıyolarmış,suprız yapıcaklarmış,ev berbat halde,iftara yetısırız demısler, ben ne yapcammmmmm şimdı yaaaaaaaaaaaaa,kızlarrr ımdatttttttttttttt,temızlık ve yemekkk nasıl olcak yaaaaaaaaaa....Yardımaaaaaa gelınnnnnnnnnn (((

Merhaba herkese..
Gebeliğimin ilk zamanlarında üye oluşmuştum ama çok aktifleşemeden uzaktan takiple kaldım..
Sorunsuz, sıkıntısız bir gebelik geçiriyorum diyebilirdim..
Sadece 23. 24. haftalarda şiddetli böbrek ağrıları çektim 20 gün kadar, böbrek büyümesi varmış o baya rahatsız etmişti.
Şimdilerde ise oğlum sürekli bir tarafıma toplanıp kaskatı yapıyor orayı ( Yaptığı bu şey kasılma oluyormuş bu hafta doktora gittiğimde öğrendim)
Bu da erken doğum riski yaratıyormuş. Henüz bizim için çok erken, dua ediyorum bebeğim zamanında gelsin. Ciğerlerini geliştirici iğne yazdı 4 tane, ikişer ikişer karıştırıp yaptırdım, kortizon içeriyor diye yaptırmaktan korkuyordum ama ikiz gebeliklerde de tavsiye edilen ve yapılması gereken bir iğne olduğu için yaptırmak zorunda kaldık. Şimdi pre-par diye kasılma önleyici habımı kullanıyorum ama o da inanılmaz çarpıntı yapıyor.. Bayram sonrasına kadar sabretse oğlum çok mutlu olucam.. Hatta mümkünse eylülü görelim istiyorum.. İnşallah sorunsuz, sıkıntısız atlatır sağlıkla kucağımıza alırız minişlerimizi..:26:

selam kızlar nasılsınız.
zaman iyice yaklaştı, sancılar ağrılar var ama dökülmeye başlamadık daha. bir iki kişi dışında yani..
bebeğimin suyu az hep, hastanede fln yattık, biraz düzeldi çok şükür..
dr bu yüzden sezeryan zorunlu, bebek riske girer suyu az olunca dedi. kabul ettik biz de napalım.
içimde kalıcak normal doğum.

eylülün 6-7 si gibi olucak sezeryan, hastanedeki oda durumuna göre. inş sağlıkla kavuşuruz hepimiz bebeklerimize
bu arada 5 güne bir nst ye gidiyorum, dr a da haftada bir

Son düzenleme:
canım nice mutlu yıllara.......
kızın ve eşinle bir ömür boyu mutluluklar hep sizin olsun.......................

Eki Görüntüle 490238 kızlar oto koltuğumuzu aldık 2 gün önce krafttan..umarım memnun kalırız... ilerde de kullanabilirim diye siyah tercih ettimm.acaba mor mu alsam o da çok güzeldi

güle güle kullanın canım.....bende siyahını tercih ederdim......

selam kızlar, kendimi iyi hissetmiyorum her yerim ağrıyor, çok sıkıcı bi gün...............................................

Selam kizlar nasilsiniz?kalk yat kalk yat. Sersem gibiyim.bugun gezmek istiyorum yaaaa.islak mendil almadim hastane cantasina koymaya onu bahane edip ciksam mi ne:)

ay kötü bi doğum günü hediyesi olucak senin için.......
aman boşver üsten eve bi süpürge tut,ardından bi çorba ,bi pilav,bide fırına tavuk at yeter fazla bile....
hem hamilesin,fazla bişey beklememeleri lazım....kendini fazla yorma,havada sıcak mazallah.....

slm.....
hayırlısı olsun canım doğum şekliniz belli olmuş....tarihinizde bu arada.....
bebeğinin sağlığı söz konusuymuş canım,o yüzden normal doğum olmuyor diye hiç sıkıntı etme...

selam kızlar, kendimi iyi hissetmiyorum her yerim ağrıyor, çok sıkıcı bi gün...............................................
slm....hoşgeldin......
aynen sana katılıyrm sıkıcı bir gün....
benim gündüz pek bi sıkıntımm yok benimde ,gece dayanılmaz bel ağrılarım oluyoooo

Selam kizlar nasilsiniz?kalk yat kalk yat. Sersem gibiyim.bugun gezmek istiyorum yaaaa.islak mendil almadim hastane cantasina koymaya onu bahane edip ciksam mi ne:)

iiiyiz teyzesi,yani orta şekerli.....
çık çık gez canım halin varsa...hep evde hep evde sıkıcı oluyo....

slm.....
hayırlısı olsun canım doğum şekliniz belli olmuş....tarihinizde bu arada.....
bebeğinin sağlığı söz konusuymuş canım,o yüzden normal doğum olmuyor diye hiç sıkıntı etme...

dr uğraşmak istemiyo heralde diye başka dr.a da gittim sordum o da sezeryan dedi.
dr.um fakültede prof, normal doğuma girmiyo, bu yüzden içim rahat değildi, normal doğumcu bi dr da aynısını söyleyince kabullendik artık napalım.

bu arada tam senin bugünkü gününde sezeryan olucam 38+3 veya +4
erken değildir heralde, bebek kanala girdikten sonra sezeryan da zor oluyomuş o yüzden erken yapıyolar sanırım.

oldukça sakin bi insandım doğum yaklaştıkça çok panik oldum yaaa

Son düzenleme:
slm kızlar dün yazmıştım şişmelermi tansiyonumu falan neyse dr a gittim spot idrarda proteine bakıldı protein çıksaydı bebeği alıcaklardı şükür çıkmadı geceleri tansiyon ilacına başladık dün gece içtim şükür halszilik fallan gitti rahatladım zaten son 10 dayız zaman nasıl geçiyor anlamdım bu arada benm bebek aşağı inmiş dr dedi doğuma hazırlanıyomuş ama karnım öyle aşağıda durmuyor yada ben farketmedm sabretsn bebeğim biraz daha

kızlarrr yaa geceleri inanılmaz sırtım ağrıyor. gündüz bişey yok. gece yatınca beni sabahaa kadar uyutmuyor ağrılar. eşim masaj falan yapıyor ama yok yani bana mısın demiyor öyleki bir tarafımdan bir tarafıma dönerken heryerim batıyor. sanki içimdeki kemikler kırık gibi:)))
tuvalete giderlkende bacak arası ağrılarımdan dolayı tutanarak gidiyorum.
normaldir diye doktora falanda gittiğim yok. randevum teeeeeee 3hafta sonra. ( gideli de 2 hafta oldu. yani bana 5 hafta sonraya randevu vermiş oldu.)
sizlerin de geceleri bu kadar artıyor mu???? tüm gün sandalyede oturuyorum gece onun acısı mı çıkıyor acaba??

geçmiş uzun sürdü yavvv herkes hastaneye gitmiş minikleri iyiymiş maşallah nazar değmesinn bayramdan sonrada biz gideceğiz küçüğümle ........

yarın temizlik günü ayyyy kim yapacak şimdi bu sıcaktaa :26: :26:

Günaydın kızlar

bende uykusuzgillerdenim yine....

gece 5 gibiydi ancak uyumuşumdur herhalde

10 gibi de kalktım ama rüyalardan dinç kalkamıyorum ki bu zamana kadar 100-200 çocuk doğurdum herhalde :18:

Bende bugün kendimi iyi hissedersem çarşıya çıkıp eksiklerimi almak istiyorum, hemde biraz hava almış olurum diyorum ama gözüm alırsa tabiiiiii

sezeryanda 38-39 haftalarda aklıyorlar cnm. 40 ı pek beklemiyorlar. hakkınızda hayırlısı olsun. iki doktorda aynı şeyi söylüyorsa için rahat etsin

bence tüm gün oturduğundan oluyodur, geçen gün ütü yaptım bi saat, gece ayaklarımın ağrısından uyuyamadım.
normalde suyumuz az diye bi iş yapmadan yatıyodum ağrı fln yoktu.

sezeryanda 38-39 haftalarda aklıyorlar cnm. 40 ı pek beklemiyorlar. hakkınızda hayırlısı olsun. iki doktorda aynı şeyi söylüyorsa için rahat etsin
evet bekledikçe riskler artıyomuş, hayırlısı ya..
doğumun ne zaman olacağını bilmek de stresliymiş, kurbanlık koyun gibi:18:

BENDE NORMAL DÜŞÜNÜYORDUM AMA SON ZAMANLARDA KORKULARIM NÜKS ETTİ SEZARYAN MI OLSAM DOKTORDAN HİÇ BAHSETMEDİM :18: :18: :18: :18: :18:

hafta olarakta pek erken değil gibi gözüküyor herşeyi iyiyde sorun olacağını sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…