bence tüm gün oturduğundan oluyodur, geçen gün ütü yaptım bi saat, gece ayaklarımın ağrısından uyuyamadım.
normalde suyumuz az diye bi iş yapmadan yatıyodum ağrı fln yoktu.
evet bekledikçe riskler artıyomuş, hayırlısı ya..
doğumun ne zaman olacağını bilmek de stresliymiş, kurbanlık koyun gibi:18:
BENDE NORMAL DÜŞÜNÜYORDUM AMA SON ZAMANLARDA KORKULARIM NÜKS ETTİ SEZARYAN MI OLSAM DOKTORDAN HİÇ BAHSETMEDİM :18: :18: :18: :18: :18:
hafta olarakta pek erken değil gibi gözüküyor herşeyi iyiyde sorun olacağını sanmıyorum
Bende de aynı durum var yaatam 38+3 te doktorum izne çıkıyor ve 10 gün 38 haftalık ya da 40 haftayı 1 2 gün geçince doğurmam lazım çocuğa psikolojik baskı uygulayacağım
bizim bebişler doktorlarını beklerler inşallah...tamda bizim doğumlar yaza geldi...ee milllet tatil yapıcak tabiii,şans artık,hayırlı zamanda gelsin akıllı kuzucuklar.....bnmde bayramda doğurmamam lazım dr.um memleketine gitcekmiş şimdiden tembihliyorum oğlumu ya bayramdan önce ya bayramdan sonra ona göre
şaka bi yana hayırlı zamanda gelsinler inş tabiki kendi dr.umun doğumda olmasını istiyorum ama yine de hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun inşAllah
erken olucağını zannetmiyrm ,sezeryan genelde 38 den sonra yapılıyoo zaten,içinede sinsin,hayırlısı böyleymiş.....dr uğraşmak istemiyo heralde diye başka dr.a da gittim sordum o da sezeryan dedi.
dr.um fakültede prof, normal doğuma girmiyo, bu yüzden içim rahat değildi, normal doğumcu bi dr da aynısını söyleyince kabullendik artık napalım.
bu arada tam senin bugünkü gününde sezeryan olucam 38+3 veya +4
erken değildir heralde, bebek kanala girdikten sonra sezeryan da zor oluyomuş o yüzden erken yapıyolar sanırım.
oldukça sakin bi insandım doğum yaklaştıkça çok panik oldum yaaa
aman hadş protein çıkmamasına sevindim....slm kızlar dün yazmıştım şişmelermi tansiyonumu falan neyse dr a gittim spot idrarda proteine bakıldı protein çıksaydı bebeği alıcaklardı şükür çıkmadı geceleri tansiyon ilacına başladık dün gece içtim şükür halszilik fallan gitti rahatladım zaten son 10 dayız zaman nasıl geçiyor anlamdım bu arada benm bebek aşağı inmiş dr dedi doğuma hazırlanıyomuş ama karnım öyle aşağıda durmuyor yada ben farketmedm sabretsn bebeğim biraz daha
kızlarrr yaa geceleri inanılmaz sırtım ağrıyor. gündüz bişey yok. gece yatınca beni sabahaa kadar uyutmuyor ağrılar. eşim masaj falan yapıyor ama yok yani bana mısın demiyoröyleki bir tarafımdan bir tarafıma dönerken heryerim batıyor. sanki içimdeki kemikler kırık gibi:)))
tuvalete giderlkende bacak arası ağrılarımdan dolayı tutanarak gidiyorum.
normaldir diye doktora falanda gittiğim yok. randevum teeeeeee 3hafta sonra. ( gideli de 2 hafta oldu. yani bana 5 hafta sonraya randevu vermiş oldu.)
sizlerin de geceleri bu kadar artıyor mu???? tüm gün sandalyede oturuyorum gece onun acısı mı çıkıyor acaba??
ay al bendende o kadar sırt ve bel........
bide sağ kaburgamın altına sokuyo ayağını kızım onun acısı.oda mideye baskı yapıyo bide mide ağrısııııı,Aman Allah ım...........
evet normalmiş bunların hepsi artık büyümüşler ben sormuştum....
neden o kadar çok geç verdiki randevuyu......
kızlarr günaydınlarrr nasılsınız geçmiş okuyorum deminden beri herkesin biyerleri ağrıyoo sabırrrrrr İnşallh sonu güzel olacak hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız bebişlerimiziii
benim de sağ kaburgamın altını mahvetti gece:))))
valla bilmiyorumki 32. haftada gittim. 37. haftaya gün verdi. o an farkedemedim. tamam deyip çıktım. sonra bir baktım 5 hafta sonraya vermiş.
herşey normal diye mi acaba?? ama burada çoğu kişi 2 haftada bir gidiyor. hatta haftada 1 e düşenler var:44::44:
ya da benim doktorda benim gibi fazlaca rahat sanırımben de rahatlıktan çantayı bile 2 gün önce hazırladım. çanta dedğimde bebişimin eşyaları. benimkiler daha alınmadı bile
Doktor randevumuzdan geldik, 35+0 kızım 2413 g,haftasına göre biraz az dedi doktorumuz,üzüldüm bende,iştahım çok açık,çok da sağlıklı besleniyorum ama niye böyle oldu anlamadımsuyu,kan akışı,kalp atışı normal,nst ye almadı,bi de 3 hafta sonra gel dedi,niye bu kadar açıyor arayı anlamadım,geldiğinde sezeryan tarihini de belirleriz dedi,hiç nstye girmeden doğurtcak bu doktor beni :)
benim de sol kaburgamın altını mahvetti gece:))))
valla bilmiyorumki 32. haftada gittim. 37. haftaya gün verdi. o an farkedemedim. tamam deyip çıktım. sonra bir baktım 5 hafta sonraya vermiş.
herşey normal diye mi acaba?? ama burada çoğu kişi 2 haftada bir gidiyor. hatta haftada 1 e düşenler var:44::44:
ya da benim doktorda benim gibi fazlaca rahat sanırımben de rahatlıktan çantayı bile 2 gün önce hazırladım. çanta dedğimde bebişimin eşyaları. benimkiler daha alınmadı bile
bilmiyorum ki canım yaaa....ayy psikolojikmi ne anlamadım bendesağına yat nie dediki doktor cnm
Doktor randevumuzdan geldik, 35+0 kızım 2413 g,haftasına göre biraz az dedi doktorumuz,üzüldüm bende,iştahım çok açık,çok da sağlıklı besleniyorum ama niye böyle oldu anlamadımsuyu,kan akışı,kalp atışı normal,nst ye almadı,bi de 3 hafta sonra gel dedi,niye bu kadar açıyor arayı anlamadım,geldiğinde sezeryan tarihini de belirleriz dedi,hiç nstye girmeden doğurtcak bu doktor beni :)
Al benden dee o kadar,ne tarafa derlerse onun tersıne yatabılıyorum:))Bu kız muhalefet olcak şimdıden belli olduuu :))))Bu arada herkeseee GUNAYDINNNNN,BUGUN BENIM DOĞUM GUNUMMM,29 uma gırdımmmmm ,keske bıraz daha önce hamıle kalsaymşm:))Doğum tarıhımız aynı olurduuuu :))))
bebeğimi kucağıma almama 38 gün kalmışşşşş:)))) ama doktor o kadar beklemez eylülün başlarında olur dediiiii:)))))
bilmiyorum ki canım yaaa....
yok canım kilosu normall...üzülme bosuna her bebek de aynı degil bende endişeleniyorum hep düşük mü acaba diye...
doktorlarda cok rahat mı ne benimkinede 2 hafta önce gitmiştim,3 hafta sonra gel demişti,
dün dayanamadım gittim..
bayramdan sonra gel dedi sezeryan tarihini belirleriz dedi..
spinal öneririyor drum,zorunlu sezeryan olacak benim ilki de sezeryandı çünkü..
ama dogumdaki o heyecana nasıl dayanacagım genel mi istesem diye düşünüyorum..ne dersiniz kızlar?
kilosu normal gibi ama dr daha iyi bilir tabiii, evet canım 3 hafta geç olmuş sen 35 haftandasın bu haftadan sonra daha sık görünmen gerekiyo
biliyormusun bende hazırlamadım daha çantamı, ne bu rahatlığım anlamıyorum o hazır olunca sanki doğuma gidecekmişim gibi hissediyorum kendimi ama ani birşey olursa da naparım bilmiyorum:26:
deprem çantası gibi her an hazır, zaten psikolojim bozuldu benim ya herşeye kulp buluyorum
birde insanın yakınlarının HAYIRLISI kelimesini unutmasına ifrit oluyorum artık, herkes doktor maşallah, benim gözümde normal doğum yapacak ışık yokmuş direk sezeryan istemeliymişim!!!
Gerçi bunu söyleyen için yakın demem saçma aslında, görümce yakın olmuyor insana dimi, bilhassa ben uzağım beni kendinden uzak tut diye bas bas bağırıyor
bende olası bir sezeryana karşı naparım diye düşünüp duruyorum:18:
tabiki o ana tanık olmak isterim ama dayanabileceğimi sanmıyorum sanırım bende genel isterim ...
ama spinal ve epidural den de çok memnun olanlar var ama ne bileyim ya naptıklarını bile bileeee korkuyorum beennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?