2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

olabilir cnm bilemedim ki:44:

aslında iyi yönünden bak. herşeyini hazırlarsın. yemeğini bile yapar çantanı alır çıkarsın evden
ama ben öyle mi???
" kızım azıcık bekle evimiz çok pis. bayramda temizlik yapacağız babanla. bir de ben gecelik,terlik, taç falan almadım kendime halledelim öyle gel " diyorum. inşallah dinliyordur beni

canım bizim 4.aydan beri suyumuz az. serumla fln düzeliyo, hastanede yattım 2 defa. çok sık gidiyorum dr.a 1 aydır, aniden azalırsa fln diye. sezeryan da bu yüzden olucak.
çünkü 2 hafta önce yine azaldı, dr yatırdı, seruma cevap vermeseydik alınıcaktı, böyle su azalıp artarken senin sancını nasıl beklicez dedi dr, sancı sırasında da susuz kalması riskliymiş.

korku açısından bence normal doğumdan korkma hiç, asırlardır herkes nasıl doğurmuşsa öyle doğurursun işte.. ben de sezeryandan korktum denense.
ama önemli olan bebeğin ve bizim sağlığımız.. doğum şekli önemli değil bi noktadan sonra

Bende de aynı durum var yaa tam 38+3 te doktorum izne çıkıyor ve 10 gün 38 haftalık ya da 40 haftayı 1 2 gün geçince doğurmam lazım çocuğa psikolojik baskı uygulayacağım

bizim bebişler doktorlarını beklerler inşallah...tamda bizim doğumlar yaza geldi...ee milllet tatil yapıcak tabiii,şans artık,hayırlı zamanda gelsin akıllı kuzucuklar.....

erken olucağını zannetmiyrm ,sezeryan genelde 38 den sonra yapılıyoo zaten,içinede sinsin,hayırlısı böyleymiş.....
bendede hayal ettikçe gününü heyecan başlıyo.....

aman hadş protein çıkmamasına sevindim....
geçmiş olsun bu arada canım....
bebekte inmiş aşağı süper....evet bencede biraz daha sabretsin...anne karnında bigün bigündür...

ay al bendende o kadar sırt ve bel........
bide sağ kaburgamın altına sokuyo ayağını kızım onun acısı.oda mideye baskı yapıyo bide mide ağrısııııı,Aman Allah ım...........
evet normalmiş bunların hepsi artık büyümüşler ben sormuştum....
neden o kadar çok geç verdiki randevuyu......

Doktor randevumuzdan geldik, 35+0 kızım 2413 g,haftasına göre biraz az dedi doktorumuz,üzüldüm bende,iştahım çok açık,çok da sağlıklı besleniyorum ama niye böyle oldu anlamadım suyu,kan akışı,kalp atışı normal,nst ye almadı,bi de 3 hafta sonra gel dedi,niye bu kadar açıyor arayı anlamadım,geldiğinde sezeryan tarihini de belirleriz dedi,hiç nstye girmeden doğurtcak bu doktor beni :)

benim de sol kaburgamın altını mahvetti gece:))))
valla bilmiyorumki 32. haftada gittim. 37. haftaya gün verdi. o an farkedemedim. tamam deyip çıktım. sonra bir baktım 5 hafta sonraya vermiş.
herşey normal diye mi acaba?? ama burada çoğu kişi 2 haftada bir gidiyor. hatta haftada 1 e düşenler var:44::44:
ya da benim doktorda benim gibi fazlaca rahat sanırım ben de rahatlıktan çantayı bile 2 gün önce hazırladım. çanta dedğimde bebişimin eşyaları. benimkiler daha alınmadı bile

Son düzenleme:
kızlarr günaydınlarrr nasılsınız geçmiş okuyorum deminden beri herkesin biyerleri ağrıyoo sabırrrrrr İnşallh sonu güzel olacak hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız bebişlerimiziii

kızlarr günaydınlarrr nasılsınız geçmiş okuyorum deminden beri herkesin biyerleri ağrıyoo sabırrrrrr İnşallh sonu güzel olacak hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız bebişlerimiziii

bebeğimi kucağıma almama 38 gün kalmışşşşş:)))) ama doktor o kadar beklemez eylülün başlarında olur dediiiii:)))))

biliyormusun bende hazırlamadım daha çantamı, ne bu rahatlığım anlamıyorum o hazır olunca sanki doğuma gidecekmişim gibi hissediyorum kendimi ama ani birşey olursa da naparım bilmiyorum:26:

deprem çantası gibi her an hazır, zaten psikolojim bozuldu benim ya herşeye kulp buluyorum

birde insanın yakınlarının HAYIRLISI kelimesini unutmasına ifrit oluyorum artık, herkes doktor maşallah, benim gözümde normal doğum yapacak ışık yokmuş direk sezeryan istemeliymişim!!!

Gerçi bunu söyleyen için yakın demem saçma aslında, görümce yakın olmuyor insana dimi, bilhassa ben uzağım beni kendinden uzak tut diye bas bas bağırıyor

selam kızlar nasılsınız nasıl gidiyo?annemler geldiler herkes karnın baya aşağı inmiş diyo 1 haftadır da kasılmalarım artı ani sancılarım vurup geçiyo bi de alttaki kemiklerim sanki kırılacak gibi ağrıyo günüm gelmeden doğurcam mı ne?Sizlerde nasıl durumlar?

kilosu normal gibi ama dr daha iyi bilir tabiii, evet canım 3 hafta geç olmuş sen 35 haftandasın bu haftadan sonra daha sık görünmen gerekiyo

senin doktorunda benimki gibiymiş canım,bende 35+oda gittim,3 hafta sonra gel dedi,çok rahat ya,bence de herşeyi normal gördüğü için arayı bu kadar açıyorlar. benim de çantam hala hazır değil:) herşey tamam ama daha yıkanıp ütülenip çantaya konulmadı,yarın hazırlıcam ama artık,bu kadar rahatlık yeter :)

ayy psikolojikmi ne anlamadım bende sağına yat nie dediki doktor cnm
bilmiyorum ki canım yaaa....

yok canım kilosu normall...üzülme bosuna her bebek de aynı degil bende endişeleniyorum hep düşük mü acaba diye...
doktorlarda cok rahat mı ne benimkinede 2 hafta önce gitmiştim,3 hafta sonra gel demişti,
dün dayanamadım gittim..
bayramdan sonra gel dedi sezeryan tarihini belirleriz dedi..
spinal öneririyor drum,zorunlu sezeryan olacak benim ilki de sezeryandı çünkü..
ama dogumdaki o heyecana nasıl dayanacagım genel mi istesem diye düşünüyorum..ne dersiniz kızlar?

canım kuzunla ve eşinle nice mutlu güzel seneler diliyorum :)

bende olası bir sezeryana karşı naparım diye düşünüp duruyorum:18:

tabiki o ana tanık olmak isterim ama dayanabileceğimi sanmıyorum sanırım bende genel isterim ...

ama spinal ve epidural den de çok memnun olanlar var ama ne bileyim ya naptıklarını bile bileeee korkuyorum beennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:18::18::18:

kilosu normal gibi ama dr daha iyi bilir tabiii, evet canım 3 hafta geç olmuş sen 35 haftandasın bu haftadan sonra daha sık görünmen gerekiyo

bende en azından 2 hafta sonra çağırır diye düşünüyodum canım,ama 3 hafta dedi,neyse bende 2 hafta sonraya alırım belki randevumu,niye erken geldin demez heralde

Kızlar biraz önce bi arkadastan haber aldım ekimdeydi dogumu 7 aylık dogum yapmışşş
bebegin kalp atışları zayıfmış bu yüzden...1700gr dogmuş bebegi...
Allah yardımcısı olsun ...bir ay aramız vardı benden önce doğurmuş vallaaa

hazırla cnm sen de gözünün önüne koyma. ben dolaba kaldırdım.:))
ayyy görümce deme bana
doktorlar hemşireler ebeler çoğalır şimdi cnm.boşver sen hayırlısını iste.kim ne derse desin.
benim de ilk cinsiyetini sorduklarında kız demiştim büyük bir sevinçle. eltim "olsun hayırlısı olsun" demişti. görümcem de ilk nasıl olsa önemli değil demişti.ikinci erkek olurmuş yani. sanki onlara ben erkek istiyordum kız olduğuna üzüldüm demişim gibi hareket ettiler.
şimdi neyse de bunun bir de doğum sonrası var. o zaman daha çok konuşacaklar.
aslında bizim için iiyi şeyler söyleyeceklerdir tecrübeli büyükler sonuçta ama o psikolojide farklı olacaktır. her söyledikleri batacaktır. evden kovmamak için zor tutabiliriz kendimiz.

Doguma girer girmez herseyi görüp duyacagız spinalde..
korkmaya basladım bilmiyoruuuum yaa o heyecana dayanabilecek miyim ...

arkadaşlar ben geldim şimdi doktordan moralim çok kötü bebeğim 1 haftada sadece 80 gr almış 2,3 hafta geriden çıkıyor ölçüleri doktor böyle giderse sezeryanla sonlandırmak zorunda kalabiliriz dedi sonra nst istedi tabii ben stres oldum ve sancılar çok şiddetli çıktı böyle olunca büyük devlet hastanesine yönlendirdi uzun süre yatarak takibin gerekiyor dedi çok fenayım kızlar üzülünce sancılarımda artıyor şimdi eve geldim yatıp bekleyeceğim bakalım sancılar şiddtlenirse tekrar hastaneye yatmam gerekiyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…