2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

gözünaydınnnn hoşgelmişler.....,
valla hemen hemen hepizmizde durum aynı cnm.ağrılar, kasılmalar,sancılar.....sonlara yaklaşıldı artık

ben h. sonu yıkadım. salı günü ütüledim. hadi dedim ütülemişken hazırlayayım.benim kimsem yok burada. eşimin ailesi de ilgilenmiyorlar.umurlarında değil. eee acil bieşy olsa eşim öylece kalır ortada:))) dedim bari yavrumunkiler hazır olsun. bence de hazırla. yarın akşam soracağım bak
ayrıca bebeğinin kilosu bana çok normal geldi.kafana takılmasın

Kızlar simdi geldik doktordan.Kızım 3080gr olmuş. Daha doğum kanalına girmemiş dedi doktor.Bu hala zamanımız var demekmiş.En azından bayramı geçirirmişiz gibi görünüyomuş Benim kızım pek tembel olacak galiba

alttaki takvime göre de 70g düşük görünüyo kızımın kilosu,en azından 3 kilo doğsa yeter bende 3 kilo doğmuşum zaten. bende sezeryan olucam yüksek ihtimalle canım,doktorum caydırdı beni de,normal doğuma giremem falan dedi,hastanedeki diğer doktorlarda da doğum yapmak istemiyorum,o yüzden sezeryan olucak gibi gözüküyo,bende epidural düşünüyorum,bence daha iyi,en azından bebeğini ilk sen görüyosun,sesini ilk sen duyuyosun,dokunabiliyosun,genel anestezide sen kendine gelene kadar bebişi çoktan başkaları görmüş dokunmuş oluyo,9 ay taşıdım,besledim,ilk ben görcem banane :)

valla dün akşam bizdelerdi, sanki güdümlü gelmiş gibi incilerini döktü döktü gitti, takılmam aslında, onu kaale almam ben çok fazla ama dediğin gibi psikolojimiz şu an müsait değil herhalde, şimdi böyleysem doğumdan sonra ne olacağım bilmiyorum, Allahım yardım etsin bütün sinirlerimi, inceliklerimi alsın benden

mesela, ben neden temizlik felan aklıma takıyormuşum, doğumdan sonra neden annesinde kalmıyormuşum şaka söylüyor güya ama ben biliyorum tarzını

hayır dinime küfreden müslüman olsa bari, 2 yıl önce kendi doğum yaptı kayınvalidesi bebeği görmeye gelince bile dayanamadı kadına birde benim yanımda yani, insanlar kendilerini unutuyorlar hep işte...

ayy neyse ben dün akşam baya sinirlendim anlat anlat bitmez

bu arada tam poposundan bakarken çişini yapıvermesin mi içime Şok olduk babasıyla:1 içime bile ettin dedim kendi kendime

üzülmemeye stres yapmamaya çalış diyeceğim ama yapamayacaksın biliyorum aklın hep onda sonuçta.cnm sağlıklı bir şekilde doğsunda varsın hastanede yat ne olacak sanki....benim kuzenim 2 ay hiç kalkmadan yattı. bebeğin için herşey annesi unutma

Canım bebeğini düşün strese girme.Bu onun için daha zararlı.Hayırlısı olsun hakkınızda.Beslenmene filan dikkat et cok. Umarım hersey düzelir güzel haberlirini alırız..

canım üzme kendini biraz sakin ol dediğin gibi stres ten sancıların oluyoo biraz rahatla bebekler her hafta aynı kiloyu almıyomuş değişebiliyomuş sağlıklı olsun yeterr sen kendine iyi bak bol bol dinlen bide kötü şeyler düşünme

canım Allah yardımcınız olsun...

Ama stres yapmamaya çalış biliyorum çok zor ama yani bebeğin için, çok minik değil ki bebeğin, arkadaşların dediği gibi, hastane psikolojisi ayrı evet ama bebeğin için kendin için yatarsın canımcım napcan...

dualarımız seninle, herşey güzel olacak merak etme...

Moralini yüksek tutmaya çalış canım,bak 7 aylık bebekler bile yaşıyo,senin yaklaşık 20 gün kadar kalmış doğumuna,doğursan bile bakıma ihtiyacı olmadan verirler kucağına,pozitif düşün,pozitif olsun. sen rahatladıkça bebek de rahatlıcaktır,sancıların azalıcaktır,Allah hakkınızda hayırlısını versin canım

bebeğim suan 2250 kg, daha öncede o hastanede yattım kabus gibiydi psikolojim çok bozuldu o ara, oyüzden birdaha yatmak istemiyorum orda. umarım şu sancılar azalırda en azından bayramdan sonraya kadar rahatlarım

günaydınalr
kızlar bana kızım hep iiçimde kalacak gibi geliyor hiç sancı mancı yok ((
normal istiyorum sancının s sini bilmiyorum

bebeğim suan 2250 kg, daha öncede o hastanede yattım kabus gibiydi psikolojim çok bozuldu o ara, oyüzden birdaha yatmak istemiyorum orda. umarım şu sancılar azalırda en azından bayramdan sonraya kadar rahatlarım

inşallah azalır canımmm inşallah, dilediğin gibi olur herşey...

Ama doktorun yapmanı istediklerini de ihmal etme sakın

kilo alımı çok yavaş dahada yavaşlarsa sezaryenle sonladırmak zorunda kalabiliriz dedi bide devlet hast olduğu için sezaryende sıkıntı çıkartıyorlar fln dedi iyice kafam karıştı

bende tek başınayım canım,annemde kayınvalidem de uzakta,kayınvalidenlerin yakın olup da ilgilenmemesi çok kötü,insan destek bekliyo özellikle son günlere yaklaştığımız bu günlerde aslında bizim bide taşınma telaşı var,o yüzden sarkıtıyorum bazı işleri,yeni evde yaparım diyorum ama yetişemicek bu gidişle,bende burda yapmaya başlıcam artık,bayramdan sonra herşeyi hazırlamış olmam lazım artık

nasıl dolduruyorlar insanı durup dururken

olsun cnm çantası bir kenarda durur.taşınsanda taşınamasan da o hazır olsun.sonradan eliniz ayağınıza dolaşmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…