gözünaydınnnn hoşgelmişler.....,selam kızlar nasılsınız nasıl gidiyo?annemler geldiler herkes karnın baya aşağı inmiş diyo 1 haftadır da kasılmalarım artı ani sancılarım vurup geçiyo bi de alttaki kemiklerim sanki kırılacak gibi ağrıyo günüm gelmeden doğurcam mı ne?Sizlerde nasıl durumlar?
senin doktorunda benimki gibiymiş canım,bende 35+oda gittim,3 hafta sonra gel dedi,çok rahat ya,bence de herşeyi normal gördüğü için arayı bu kadar açıyorlar. benim de çantam hala hazır değil:) herşey tamam ama daha yıkanıp ütülenip çantaya konulmadı,yarın hazırlıcam ama artık,bu kadar rahatlık yeter :)
bilmiyorum ki canım yaaa....
yok canım kilosu normall...üzülme bosuna her bebek de aynı degil bende endişeleniyorum hep düşük mü acaba diye...
doktorlarda cok rahat mı ne benimkinede 2 hafta önce gitmiştim,3 hafta sonra gel demişti,
dün dayanamadım gittim..
bayramdan sonra gel dedi sezeryan tarihini belirleriz dedi..
spinal öneririyor drum,zorunlu sezeryan olacak benim ilki de sezeryandı çünkü..
ama dogumdaki o heyecana nasıl dayanacagım genel mi istesem diye düşünüyorum..ne dersiniz kızlar?
hazırla cnm sen de gözünün önüne koyma. ben dolaba kaldırdım.:))
ayyy görümce deme bana
doktorlar hemşireler ebeler çoğalır şimdi cnm.boşver sen hayırlısını iste.kim ne derse desin.
benim de ilk cinsiyetini sorduklarında kız demiştim büyük bir sevinçle. eltim "olsun hayırlısı olsun" demişti. görümcem de ilk nasıl olsa önemli değil demişti.ikinci erkek olurmuş yani. sanki onlara ben erkek istiyordum kız olduğuna üzüldüm demişim gibi hareket ettiler.
şimdi neyse de bunun bir de doğum sonrası var. o zaman daha çok konuşacaklar.
aslında bizim için iiyi şeyler söyleyeceklerdir tecrübeli büyükler sonuçta ama o psikolojide farklı olacaktır. her söyledikleri batacaktır. evden kovmamak için zor tutabiliriz kendimiz.
niye öyle dedi ki?
arkadaşlar ben geldim şimdi doktordan moralim çok kötübebeğim 1 haftada sadece 80 gr almış 2,3 hafta geriden çıkıyor ölçüleri doktor böyle giderse sezeryanla sonlandırmak zorunda kalabiliriz dedi sonra nst istedi tabii ben stres oldum ve sancılar çok şiddetli çıktı böyle olunca büyük devlet hastanesine yönlendirdi uzun süre yatarak takibin gerekiyor dedi çok fenayım kızlar üzülünce sancılarımda artıyor şimdi eve geldim yatıp bekleyeceğim bakalım sancılar şiddtlenirse tekrar hastaneye yatmam gerekiyor.
arkadaşlar ben geldim şimdi doktordan moralim çok kötübebeğim 1 haftada sadece 80 gr almış 2,3 hafta geriden çıkıyor ölçüleri doktor böyle giderse sezeryanla sonlandırmak zorunda kalabiliriz dedi sonra nst istedi tabii ben stres oldum ve sancılar çok şiddetli çıktı böyle olunca büyük devlet hastanesine yönlendirdi uzun süre yatarak takibin gerekiyor dedi çok fenayım kızlar üzülünce sancılarımda artıyor şimdi eve geldim yatıp bekleyeceğim bakalım sancılar şiddtlenirse tekrar hastaneye yatmam gerekiyor.
bu arada tam poposundan bakarken çişini yapıvermesin mi içimeŞok olduk babasıyla:1 içime bile ettin dedim kendi kendime
bebeğim suan 2250 kg, daha öncede o hastanede yattım kabus gibiydi psikolojim çok bozuldu o ara, oyüzden birdaha yatmak istemiyorum orda. umarım şu sancılar azalırda en azından bayramdan sonraya kadar rahatlarım
gözünaydınnnn hoşgelmişler.....,
valla hemen hemen hepizmizde durum aynı cnm.ağrılar, kasılmalar,sancılar.....sonlara yaklaşıldı artık
ben h. sonu yıkadım. salı günü ütüledim. hadi dedim ütülemişken hazırlayayım.benim kimsem yok burada. eşimin ailesi de ilgilenmiyorlar.umurlarında değil. eee acil bieşy olsa eşim öylece kalır ortada:))) dedim bari yavrumunkiler hazır olsun. bence de hazırla. yarın akşam soracağım bak
ayrıca bebeğinin kilosu bana çok normal geldi.kafana takılmasın
selam kızlar, kendimi iyi hissetmiyorum her yerim ağrıyor, çok sıkıcı bi gün...............................................
nasıl dolduruyorlar insanı durup dururkenvalla dün akşam bizdelerdi, sanki güdümlü gelmiş gibi incilerini döktü döktü gitti, takılmam aslında, onu kaale almam ben çok fazla ama dediğin gibi psikolojimiz şu an müsait değil herhalde, şimdi böyleysem doğumdan sonra ne olacağım bilmiyorum, Allahım yardım etsin bütün sinirlerimi, inceliklerimi alsın benden
mesela, ben neden temizlik felan aklıma takıyormuşum, doğumdan sonra neden annesinde kalmıyormuşumşaka söylüyor güya ama ben biliyorum tarzını
hayır dinime küfreden müslüman olsa bari, 2 yıl önce kendi doğum yaptı kayınvalidesi bebeği görmeye gelince bile dayanamadı kadına birde benim yanımda yani, insanlar kendilerini unutuyorlar hep işte...
ayy neyse ben dün akşam baya sinirlendim anlat anlat bitmez
bende tek başınayım canım,annemde kayınvalidem de uzakta,kayınvalidenlerin yakın olup da ilgilenmemesi çok kötü,insan destek bekliyo özellikle son günlere yaklaştığımız bu günlerdeaslında bizim bide taşınma telaşı var,o yüzden sarkıtıyorum bazı işleri,yeni evde yaparım diyorum ama yetişemicek bu gidişle,bende burda yapmaya başlıcam artık,bayramdan sonra herşeyi hazırlamış olmam lazım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?