2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

göğüslerim ve göğüs uşlarım çok acıyor kızlar. ilk hamile kaldığım zamanlardaki gibi. adet olacağım zamanlardaki gibi. bu acaba emzirirkende acıyacağının işareti midir??anlayamdım...

göğüs uçları benim de acıdı sızladı, göğüs ucu kreminden sürdüm az az, rahatladı baya.
son zamanlarda göğüs uçları açılmaya çatlamaya başlarmış diye okumuştum ondandır belki:26:

cnm en guzeli doğumda bakılması cunku doğumda da catı genişleyebiliomuş dio duydum yani boşuna sezeryan olmamış olursun..
bende çatıya bakmıcak die kendi kendime bi hisse kapılmıştım bakmıcam vs de dememişti ole birden bakınca cok stres oldum cooookk
en iisi doğumda bakılsın ..

çok güzeller tatlım ya eylülün güzel günlerde kullansın

Aminnnn.inşallah sağlıklıa alalım hepimiz evlatlarımızı kucağımıza inşallah güle oynaya kullanalım aldıklarımızı hepimiz..

ben kaçtım kızlar akşam gelirim.. zaten babamız da yatıya gitti iki gün yok artık gece nöbetçisi olurum topiğin

Son düzenleme:
bugun ıftara davetlıyızzz hıc mutfaga gırmedımmm gıdım bıraz iş yapım b.makınası dolu boşaltıyım, toz alak 2dkda,koçiş ev süpürücek yarın sımdıden yardım edım :))) perdeler yıkanacak ama 2 sepet camaşır dürülecek dahaaa oyyyy bugun yaptıgım ütülerr bitirdi benıııı kızımada bakmadım tıkınıyım azda
öptükkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sızıııııı esilamlaaaa :))))) yarın sabah grş inşallahhhhhh actıgımda doguma gıdıorm yazanlarıı görürümmmmmmmmmmmmm

bende belgesel ızlerken aglıyorum mınıcık yavrularınıı goruncee ııyıce sapııtttımm benn .. bende muzu cok yıyodummm sımdı bıraktım aman allah korusun maymunlardan geldık ınkar etmıyoruzdaa

bencede cnmm drumaa ılkkezz ozaman kırk yıldaa bı kafası calıstı

merhaba kızlar, artık sona yaklaşıyoz iyice herhalde. benimde kasılmalar artıyo. önceden günde 1,2 kez oluyodu şimdi daha fazla. fazla oturduğum an hemen kasılıyo. bugün 37. haftamı doldurdum. 38. hafta başladı.. ayyy inanmıyorum kızlar. nette hafta yorumlarında bile sona yaklaştınız diyoo. doğumların yüzde 75i 38.-42. haftalar arası oluyomuş.. bakalım ne zaman diyecek bebelerimiz ceeee :)))

mrb cnm artık hepımzıde aynı sıkayetler varr.. bayramı atsakk bı hayırlısylaa

carsamba kayınvalıde gelıcek benımde ozaman evı kaldırıcazz.. dogum oncesı ıı gelıcek bu bana moralım bozuluoo koltuklarıı elımden gelse cekıcemm ama yapamam utu benımde bı sepet varr hıc gozumm yemıo yapmamlazım belkı bu aksam balkonda serınde yaparım kıbb cnmm esılanıı optu elıfımmmmmmmmmmmmmm
dogurtmaya nıyetlısınızz sızz bızı

maslahh cnmm haftaya cuma bayramdan sonramıı cok az kalmıs cnmm .. bende yarın dr gıdıcemm dogum ıcın gun verse panık olurdumm

ewet canım bayramdan sonraki cuma 24ünde benimde öyle olmam gerekiyor ama bende bir rahatlık birsürü işim war kalkıp yapmıyorum bile:)

ben bu aralar çok acıkıyorum ya 1 haftada 1 kilo almışız böylelikle topiğin 1.siyim heralde 17 kilo almış olsduk:)

selam kızlar, çok yoruldum karnıma bi ağrı girdi, çıkmıyo. Mutfağın fayans aralarını fırçaladım, sildim, lavabo altındaki hortumlarını falan söktüm temzileyip taktım, artık çömelerek yer silmek çok zor. Bir sürü çamaşırım var yıkıyorum öğlenden beri daha bitmedi bi de onları asıcam. Yarın da evi silip süpürmem lazım. Bayram dönüşü geldiğimizde evimiz temiz olsun. Biliyorum kızacaksınız ben de yapan arkadaşlara kızıyorum ama kocama sinirimi gittim fayanslardan çıkardım, sonra geldi kızdı bana niye çamaşır suyuyla uğraşıyosun diye. sonra özür diledi barıştık bizden böyle geçmişe de bi bakiimmmm

bende artık doğabilir sıkıntı olmaz die kendimi yormaktan cekınmıorum yaptıgım işleri solemıom artık düşünün
ama bnm bebeişin gelmeye niyeti yokmus bnde o gelsin die yapıom :)))

suksuk herkeste nişan gelmesi olmuyormuş suda aynı şekilde hissedilmiyormuş ben ilkinde suyu hiç hissetmemiştim 37 hafta kontrolümde su hiç kalmamış diye apar topar sezeryana alınmıştım mesela senin sancıların bünyenle bence alakalı gerçi yarın kontrol var diyorsun bakalım ne çıkacak
benimde yarın kontrolüm var sezeryan tarihinide netleştirirsem iyi olur
şu sıralar sağ kasığım ağrıyor göbek deliğimin etrafı ağrıyor hayırdır inşallah

bende artık doğabilir sıkıntı olmaz die kendimi yormaktan cekınmıorum yaptıgım işleri solemıom artık düşünün
ama bnm bebeişin gelmeye niyeti yokmus bnde o gelsin die yapıom :)))

evet herkes birbirine kızıyo iş yapınca ama kimse de boş durmuyo maşallah
doğum tarihi 29 u görünüyor senin, çook yakın

ya benim de göbek deliğimin çevresi ağrıyor... bazen cadı dizini bir dayıyor göbek deliğimin altına sanki göbeğim patlayacak gibi hissediyorum göbek deliğimin ordan:44:

haklısın canım birbirimize kızıyoruz iş yapıyoruz diye ama biz yapmazsak kim yapacak
ayrıca bence sağlık sorunu olan arkadaşlar hariç hep oturursak hantallık artıyor sonra bebişler gelince uykusuz geceler daha ağır gelebilir

evet herkes birbirine kızıyo iş yapınca ama kimse de boş durmuyo maşallah
doğum tarihi 29 u görünüyor senin, çook yakın

valla ben kızıyorum kendini parçalarcasına iş yapanlara yapmayın. az kaldı zaten yoruyosunuz kendinizi, beliniz karnınız ağrıyo sıkıntı oluyo...

ben yarına bayan çağırdım eve, heryeri bi domestoslatıcam, bana yasak koydu eşim domestos yasağı yalan dünyadakilerin anası gibi oldum valla klorak kokusu duymadımmı sanki ev pis gibi geliyo iyice tırlattım mı ne

gitmeden önce ev bi dip köşe bucak kırklansın da geldiğimizde temizlikle uğraşmayalım (gerçi teee ne zaman dönücez evmize )

doğru insanın gözüne batıyor zaten, ben bi ara hiç iş yapmıyordum doğru düzgün üstten bi sil süpür tamamdı, ama o zamanlar çok halsizlik vardı. Annem çok kızıyordu bana kızım kalk çalış, biraz iş yap, dışarı çık yürü, sen nasıl böyle yata yata doğum yapıcan diyordu.

Ya bu arada dün anneme dedimki bu doğum yapan arkadaşımın dikişleri çok ağrıyormuş. Annem de ne dikişi o normal doğum yapmadı mı dedi, meğer eskiden ancak bebek çok aşırı büyükse kesi oluyormuş, yoksa hiç dikiş falan olmuyormuş. Dedim şimdi hep dikiş atıyorlar, annem de kızdı, nasıl kolaylarına geliyorsa öyle yapıyolar dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…