- 19 Aralık 2011
- 1.565
- 0
- 106
valla ben kızıyorum kendini parçalarcasına iş yapanlarayapmayın. az kaldı zaten yoruyosunuz kendinizi, beliniz karnınız ağrıyo sıkıntı oluyo...
ben yarına bayan çağırdım eve, heryeri bi domestoslatıcam, bana yasak koydu eşim domestos yasağıyalan dünyadakilerin anası gibi oldum valla klorak kokusu duymadımmı sanki ev pis gibi geliyo iyice tırlattım mı ne
gitmeden önce ev bi dip köşe bucak kırklansın da geldiğimizde temizlikle uğraşmayalım (gerçi teee ne zaman dönücez evmize)
Merhaba hanımlar doktordan geldik... 37+6 yız.. NST miz gayet güzel kasılma sancı yok. Bebebk normal doğuma kendini hazırladı bayramdan sona ağustos sonuna doğru gelebilir. Böbrek genşlemiz geçen ölçtüğü gibi 6cm. Doğunca bebek doktoru bakacak. Ve gelelim kilosuna iki gün önce devlet hastanesine gittiğimde doktor kilosuna 3590, 4e de yakın doğurursun demişti. benim doktorum 3e yaklaşmış 3 ile 3500 arası doğar dedi. Boyu da 50 cm kuzumun... Haftaya ya da sonraki hafta benim bebekim geliyo inşaallah... Ne durumda doğum olur onları anlattı onun dışında herşey güzel haftaya çatı muaynem var
Bizdn böyle kuzular meleğim heran ceee yapabilir yaneİki üç gün üst üste girmezsem meleğim gelmiştir demektir
Sizler nsılsınız şekerler... geçmiş yapmadım önemli bir şey var midur?
annen doğru söylemiş ama biz ne yapabilirizki iştedoğru insanın gözüne batıyor zaten, ben bi ara hiç iş yapmıyordum doğru düzgün üstten bi sil süpür tamamdı, ama o zamanlar çok halsizlik vardı. Annem çok kızıyordu bana kızım kalk çalış, biraz iş yap, dışarı çık yürü, sen nasıl böyle yata yata doğum yapıcan diyordu.
Ya bu arada dün anneme dedimki bu doğum yapan arkadaşımın dikişleri çok ağrıyormuş. Annem de ne dikişi o normal doğum yapmadı mı dedi, meğer eskiden ancak bebek çok aşırı büyükse kesi oluyormuş, yoksa hiç dikiş falan olmuyormuş. Dedim şimdi hep dikiş atıyorlar, annem de kızdı, nasıl kolaylarına geliyorsa öyle yapıyolar dedi.
maşallah kuzuna beraber doğuralım bariMerhaba hanımlar doktordan geldik... 37+6 yız.. NST miz gayet güzel kasılma sancı yok. Bebebk normal doğuma kendini hazırladı bayramdan sona ağustos sonuna doğru gelebilir. Böbrek genşlemiz geçen ölçtüğü gibi 6cm. Doğunca bebek doktoru bakacak. Ve gelelim kilosuna iki gün önce devlet hastanesine gittiğimde doktor kilosuna 3590, 4e de yakın doğurursun demişti. benim doktorum 3e yaklaşmış 3 ile 3500 arası doğar dedi. Boyu da 50 cm kuzumun... Haftaya ya da sonraki hafta benim bebekim geliyo inşaallah... Ne durumda doğum olur onları anlattı onun dışında herşey güzel haftaya çatı muaynem var
Bizdn böyle kuzular meleğim heran ceee yapabilir yaneİki üç gün üst üste girmezsem meleğim gelmiştir demektir
evet herkes birbirine kızıyo iş yapınca ama kimse de boş durmuyo maşallah
doğum tarihi 29 u görünüyor senin, çook yakın
doğru insanın gözüne batıyor zaten, ben bi ara hiç iş yapmıyordum doğru düzgün üstten bi sil süpür tamamdı, ama o zamanlar çok halsizlik vardı. Annem çok kızıyordu bana kızım kalk çalış, biraz iş yap, dışarı çık yürü, sen nasıl böyle yata yata doğum yapıcan diyordu.
Ya bu arada dün anneme dedimki bu doğum yapan arkadaşımın dikişleri çok ağrıyormuş. Annem de ne dikişi o normal doğum yapmadı mı dedi, meğer eskiden ancak bebek çok aşırı büyükse kesi oluyormuş, yoksa hiç dikiş falan olmuyormuş. Dedim şimdi hep dikiş atıyorlar, annem de kızdı, nasıl kolaylarına geliyorsa öyle yapıyolar dedi.
valla ben kızıyorum kendini parçalarcasına iş yapanlarayapmayın. az kaldı zaten yoruyosunuz kendinizi, beliniz karnınız ağrıyo sıkıntı oluyo...
ben yarına bayan çağırdım eve, heryeri bi domestoslatıcam, bana yasak koydu eşim domestos yasağıyalan dünyadakilerin anası gibi oldum valla klorak kokusu duymadımmı sanki ev pis gibi geliyo iyice tırlattım mı ne yapıorum dediğim de ole işler değil cnm uzanmalı işler yapmıorum uzanmak tehlikeli olur belki die.. aslında eşimde kadın tutalım dedi ama d.tarhi belli değil temizlik yapıldıktan 2 gün sonra ev yine batıo bende oyuzden istemedim kapılarla mutfak dolaplarını kocişe sildirdim mi tamam :))
gitmeden önce ev bi dip köşe bucak kırklansın da geldiğimizde temizlikle uğraşmayalım (gerçi teee ne zaman dönücez evmize)
Merhaba hanımlar doktordan geldik... 37+6 yız.. NST miz gayet güzel kasılma sancı yok. Bebebk normal doğuma kendini hazırladı bayramdan sona ağustos sonuna doğru gelebilir. Böbrek genşlemiz geçen ölçtüğü gibi 6cm. Doğunca bebek doktoru bakacak. Ve gelelim kilosuna iki gün önce devlet hastanesine gittiğimde doktor kilosuna 3590, 4e de yakın doğurursun demişti. benim doktorum 3e yaklaşmış 3 ile 3500 arası doğar dedi. Boyu da 50 cm kuzumun... Haftaya ya da sonraki hafta benim bebekim geliyo inşaallah... Ne durumda doğum olur onları anlattı onun dışında herşey güzel haftaya çatı muaynem var
merak etme sen eve dönene kadar o ev kırk kere pislenecek, ben ramzandan hemen önce çağırdım kadın, gözüm yine camlarda bayramdan sonra bi daha sileyim diyorum.
ya cnm eskiden hatunlar bizim gibi yatmıomuş ki annem bana hamileyken babamla ağac falan kestiklerini anlatıo düşün yani ama yeni nesil yani bizler nası desem alışmamışız narınız yapsak ole seyler hastanelik oluruz ama risk yoksa gebelikte cok yatmak da ii değil bknz. benm bebikim gelmeye niyeti yokinş gununu gecirmez beyefendi de bizi de strese sokmaz
cnm benm artık ağrım olmuo şaka gibi geçen haftalara gore cok ii hissedıorum kendimi acaba doğum yaklaştıkça gelen enerjı bana yuklendi de ondan mı boleyim
olabilir valla.. herkes öyle diyo.. doğumdan önce bi kuvvet enerji geliyomuş... demekki benim daha doğurmama çok var hep malak gibi yatasım var çünkü
bu arada halımızın dizaynı tamamlandı duvar kağıtlarımızın desenlerinin karışımından.. onu da ekliyim hemen ctesi gelicek halımız, kuzumun odasını tamamlanmış görüp öyle gidicem inşallah annemlerin yanına..
halımız:
Eki Görüntüle 490734
duvar kağıtlarımız:
Eki Görüntüle 490735
Eki Görüntüle 490736
Eki Görüntüle 490737
Eki Görüntüle 490738
bu arada anakucağımızı da almıştık geçenlerde kesinlikle tavsiye ederim (daha kullanmadık tabi ama inanılmaz rahat ve kullanışlı görünüyor benim yatasım geliyo içine valla :)
Eki Görüntüle 490739
Eki Görüntüle 490740
cihazlar birbirinden farklı olunca farklı ölçüyolar tatlım benimkide seninki gibi 3e yaklaşmışşMerhaba hanımlar doktordan geldik... 37+6 yız.. NST miz gayet güzel kasılma sancı yok. Bebebk normal doğuma kendini hazırladı bayramdan sona ağustos sonuna doğru gelebilir. Böbrek genşlemiz geçen ölçtüğü gibi 6cm. Doğunca bebek doktoru bakacak. Ve gelelim kilosuna iki gün önce devlet hastanesine gittiğimde doktor kilosuna 3590, 4e de yakın doğurursun demişti. benim doktorum 3e yaklaşmış 3 ile 3500 arası doğar dedi. Boyu da 50 cm kuzumun... Haftaya ya da sonraki hafta benim bebekim geliyo inşaallah... Ne durumda doğum olur onları anlattı onun dışında herşey güzel haftaya çatı muaynem var
o haber ne diye soramıyorum bile... ama merak ettim...??ben demiştim etkilenecekler okumasın diyeben çok soğukkanlı olduğum halde tamamını okuyamadım. hemen kapattım
Şükür birşeyi olmasın da. Canim ben yaptırdım streptokok testini. Aslında 25 Ağustos'ta yapılacaktı ama benim oğlan malumunuz erkenci gibi göründüğünden bugun yaptılar. Ama inanılmaz canim acıdı. Ben de iki kültür alacaklar sanmıştım on kere aldılar belki. Sonucu çıkmadı daha. Biz de hala hastanedeyiz. Kasilmalar devam ediyor
ayyyy canım geçmiş olsun.. bu kanlı mukoza plasentanın rahim ağzı kanalı tıkacının açıldığının belirtisi, doğum yaklaşmış demek canım haydi hayırlısı<1 bebişinin fotosunu eklersin artıkSelam kızlar. Birkaç gündür giremedim. Kocam kızdı sürekli elinden bilgisayarı düşürmüyorsun diye. Geçmiş de 100 sayfaya yakın var okuyamadım. İnşallah herkes iyidir. Doğuran var mı bilmiyorum :)
Biz de iyiyiz ama dün gece ben de sancıdan uyuyamadım şukşuk gibi. Sancılar iyice artmadan doktora gitmeyeceğim artık. Bir de hafif kanlı mukoza gibi bi akıntı var bu nedir bilmiyorum ama..
tarih ne zaman canım? bu arada hayırlı olsun allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin kikızlar sabah yazmıştım suyumuz az diye zorunlu sezeryan olucak, tarih belli oldu diye.
düşün düşün kafayı yicem.
ben ameliyatlı olucam kalkamıcam gelen giden bebeğimi kucaklıcak
görümcem aradı biraz önce doğumda gelirim ben de diye ordan kapıldım bu düşüncelere.
oturdum ağlıyorum bebeğimle ilgilenemicem herkes kendi bildiğini yapıcak diye
Halıya bayıldımduvar kağıtlarıda çok uyumlu ve çok şık olmuş annesi Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inş
mrtylz:canım halısıdaa duvar kağıtlarıda çooook güzel olmuş eylül hanımınnn güle gülee kullanınn
suksuk:canım inşallah yarın hayırlı haberlerle gelirsinnn... elif kızımız sıkılmış içerde annnesiii
mrb cnm artık hepımzıde aynı sıkayetler varr.. bayramı atsakk bı hayırlısylaa
selam kızlar, çok yoruldum karnıma bi ağrı girdi, çıkmıyo. Mutfağın fayans aralarını fırçaladım, sildim, lavabo altındaki hortumlarını falan söktüm temzileyip taktım, artık çömelerek yer silmek çok zor. Bir sürü çamaşırım var yıkıyorum öğlenden beri daha bitmedi bi de onları asıcam. Yarın da evi silip süpürmem lazım. Bayram dönüşü geldiğimizde evimiz temiz olsun. Biliyorum kızacaksınız ben de yapan arkadaşlara kızıyorum ama kocama sinirimi gittim fayanslardan çıkardım, sonra geldi kızdı bana niye çamaşır suyuyla uğraşıyosun diye. sonra özür diledi barıştıkbizden böyle geçmişe de bi bakiimmmm
olabilir valla.. herkes öyle diyo.. doğumdan önce bi kuvvet enerji geliyomuş... demekki benim daha doğurmama çok var hep malak gibi yatasım var çünkü
ayyy o hep var cnm yat yat bi hal oldum 9 ay
oğlum da benden beter tembelliğe alıştı
hah işte benim gibi malak gibi yatan biri :))) bu tabiri bizde çok kullanırız :))
hamileliğimin 38.haftası içindeyimm
1)79la hamile kaldım 92yim şu andaa ama boyum uzun olduğu için tostopak olmadım çok şükürr hatta her gören hiç kilo almamışsın diyoo ama tartıda 92yi gördükçee psikolojim bozuluyooo
2)yağlandım güreşçiler gibii ama fayda etmedim karnımın altındaa ince ince çatlaklar var ama bacaklarım ve göğsüm faciaaa
3)selülit zaten hak getiree çoook fena popomdan başlayıp diz kapağıma kadar aşırı derece olduuu
4)varisim hiiiiç yoktuu ama çok az var şu andaaa
5)ALLAHA çoook şükür hiç şişliğim yok alyansımı hala rahatça takabiliyorummmm
bizdendee böyleeeee
Streptokok pozitif çıktı kızlar. Hazır hastanedeyken onun da tedavisine başladılar. Yalnız dünden beri yediğim erken dogum engelleyici serum carpinti yaptığından gece de dahil hic uyumadım. Bakalım kac gün uykusuz kalabiluyor insan:)
geçmiş olsun cnm aynı zamanda erken doğumu da mı tetikliomuş?
..
haklısın canım da ne biliyim bi de babamıza evi tertemiz bırakıp gidelim diye düşünüyorum.. ona da dedim zaten doğumdan sonra eve dönmemize yakın bi daha arıycam bayanı gelsin tekrardan bi elden geçirsin evi diye... geçen gün temizledim evi köşe bucak ama işte dün duvarkağıdı yapıldı ev yine battı... süpürdüm sildim ama yalınayak dolaşınca ayağımın altı resmen siyaha dönüyor sinir oldum iyice...halıları da bi sildirip kaldırtçam biz gelmeden gelir yine bayan serer.. şimdi ben gidince biliyorum ev kirlenicek eşim de anca süpürür siler ama ne kadar yapabilirki yani erkek sonuçta.. bari halıları kurtarayım
ya cnm eskiden hatunlar bizim gibi yatmıomuş ki annem bana hamileyken babamla ağac falan kestiklerini anlatıo düşün yani ama yeni nesil yani bizler nası desem alışmamışız narınız yapsak ole seyler hastanelik oluruz ama risk yoksa gebelikte cok yatmak da ii değil bknz. benm bebikim gelmeye niyeti yokinş gununu gecirmez beyefendi de bizi de strese sokmaz
cnm benm artık ağrım olmuo şaka gibi geçen haftalara gore cok ii hissedıorum kendimi acaba doğum yaklaştıkça gelen enerjı bana yuklendi de ondan mı boleyim
bende bayramı atlatmayı çok istiyorum. doktorumda bayramda il dışında olcak sanırım. geçen gün bayramda burda mısınız? dedim. inşallah dedi. başka doktora kalmak istemiyom.. daha bayram sonrası annem gelecek kadın alcaz ev için, dolaba börek, sarma vs koycaz. doğum sonrası için. hepsi yetişmeyecek herhalde(
inanmıyorum ya. bu kadar işi hangi enerji ve cesaret ile yapıyon. ben bunları yapsam kocam canıma okur herhalde. çamaşır bile astırmıyo bana. onun gelme saatine göre atıyom çamaşırları gelince asıyo..
kız abartma o kadar da çok iş değil, sen de tam hassas bünyeymişsin.
iştee benim gibi tembeller.. ben evde bi tek mutfak işi yapıyom vallahi. o da pek bi şey sayılmaz. eşim çoğu akşam iftara davetlere gidiyo. bizim burda iftar davetleri var sürekli bazıları eşli, bazıları eşsiz. bende çoğu gün kendime göre yemek yapıyom. başka da bi iş yapmyom vallahi. bu hareketsizlikle nasıl doğururum onu bilmiyom tabi.. :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?