2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Merhaba hanımlar doktordan geldik... 37+6 yız.. NST miz gayet güzel kasılma sancı yok. Bebebk normal doğuma kendini hazırladı bayramdan sona ağustos sonuna doğru gelebilir. Böbrek genşlemiz geçen ölçtüğü gibi 6cm. Doğunca bebek doktoru bakacak. Ve gelelim kilosuna iki gün önce devlet hastanesine gittiğimde doktor kilosuna 3590, 4e de yakın doğurursun demişti. benim doktorum 3e yaklaşmış 3 ile 3500 arası doğar dedi. Boyu da 50 cm kuzumun... Haftaya ya da sonraki hafta benim bebekim geliyo inşaallah... Ne durumda doğum olur onları anlattı onun dışında herşey güzel haftaya çatı muaynem var

Bizdn böyle kuzular meleğim heran ceee yapabilir yane İki üç gün üst üste girmezsem meleğim gelmiştir demektir

Sizler nsılsınız şekerler... geçmiş yapmadım önemli bir şey var midur?

Son düzenleme:

merak etme sen eve dönene kadar o ev kırk kere pislenecek, ben ramzandan hemen önce çağırdım kadın, gözüm yine camlarda bayramdan sonra bi daha sileyim diyorum.

maşallah canım kızına ne güzel herşey yolunda ve çok az kalmış

annen doğru söylemiş ama biz ne yapabilirizki işte

maşallah kuzuna beraber doğuralım bari

evet herkes birbirine kızıyo iş yapınca ama kimse de boş durmuyo maşallah
doğum tarihi 29 u görünüyor senin, çook yakın

ya cnm eskiden hatunlar bizim gibi yatmıomuş ki annem bana hamileyken babamla ağac falan kestiklerini anlatıo düşün yani ama yeni nesil yani bizler nası desem alışmamışız narınız yapsak ole seyler hastanelik oluruz ama risk yoksa gebelikte cok yatmak da ii değil bknz. benm bebikim gelmeye niyeti yok inş gununu gecirmez beyefendi de bizi de strese sokmaz

cnm benm artık ağrım olmuo şaka gibi geçen haftalara gore cok ii hissedıorum kendimi acaba doğum yaklaştıkça gelen enerjı bana yuklendi de ondan mı boleyim

iiz çok şükür canm doguran yok
maşallah sizeeee annesi

merak etme sen eve dönene kadar o ev kırk kere pislenecek, ben ramzandan hemen önce çağırdım kadın, gözüm yine camlarda bayramdan sonra bi daha sileyim diyorum.

haklısın canım da ne biliyim bi de babamıza evi tertemiz bırakıp gidelim diye düşünüyorum.. ona da dedim zaten doğumdan sonra eve dönmemize yakın bi daha arıycam bayanı gelsin tekrardan bi elden geçirsin evi diye... geçen gün temizledim evi köşe bucak ama işte dün duvarkağıdı yapıldı ev yine battı... süpürdüm sildim ama yalınayak dolaşınca ayağımın altı resmen siyaha dönüyor sinir oldum iyice... halıları da bi sildirip kaldırtçam biz gelmeden gelir yine bayan serer.. şimdi ben gidince biliyorum ev kirlenicek eşim de anca süpürür siler ama ne kadar yapabilirki yani erkek sonuçta.. bari halıları kurtarayım

olabilir valla.. herkes öyle diyo.. doğumdan önce bi kuvvet enerji geliyomuş... demekki benim daha doğurmama çok var hep malak gibi yatasım var çünkü

olabilir valla.. herkes öyle diyo.. doğumdan önce bi kuvvet enerji geliyomuş... demekki benim daha doğurmama çok var hep malak gibi yatasım var çünkü

ayyy o hep var cnm yat yat bi hal oldum 9 ay
oğlum da benden beter tembelliğe alıştı

Halıya bayıldım duvar kağıtlarıda çok uyumlu ve çok şık olmuş annesi Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inş

cihazlar birbirinden farklı olunca farklı ölçüyolar tatlım benimkide seninki gibi 3e yaklaşmışş
bi bana doktorum bişey demedi yaaa 24ünde gel ben yokum dedi 30unda tekrar gel dedi doğum olur olmaz şu zaman olur hiiçbirşey demiyoo bu kadın yaaaa

mrtylz:canım halısıdaa duvar kağıtlarıda çooook güzel olmuş eylül hanımınnn güle gülee kullanınn
suksuk:canım inşallah yarın hayırlı haberlerle gelirsinnn... elif kızımız sıkılmış içerde annnesiii

ben demiştim etkilenecekler okumasın diye ben çok soğukkanlı olduğum halde tamamını okuyamadım. hemen kapattım
o haber ne diye soramıyorum bile... ama merak ettim...??

53: yaaaaaa ((((( dur bakalım ne olacak yarın... korktum ama... benim canım çok tatlı korkarım bayılırım !

ayyyy canım geçmiş olsun.. bu kanlı mukoza plasentanın rahim ağzı kanalı tıkacının açıldığının belirtisi, doğum yaklaşmış demek canım haydi hayırlısı<1 bebişinin fotosunu eklersin artık

tarih ne zaman canım? bu arada hayırlı olsun allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin ki
dersin şunu da söyleyim ablam sezeryan olmuştu 2. gün ayaktaydı.. öyle günlerce yatacağım sanma, zaten 15 gün kadar bebiş sürekli uyur halde yani günün 16/18 saatini uyuyarak geçiriyorlarmış.. >Üzülme, sakın bebişin senin dışında izinsiz alınmaz! çok zor durumda kalırsan bebişimi verin koklayayım dersin

Halıya bayıldım duvar kağıtlarıda çok uyumlu ve çok şık olmuş annesi Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inş

inşallah kızlar.. cadı kızım gelsin sağlıkla da büyüsün de inşallah o da beğenir.. gerçi kesin çizecek heryeri ama yasak yok.. hayalgücü gelişsin alıcam boyaları boya annecim dicem (alt kısım Eylül hanıma özel düz desensiz kendi desenini kendi versin diye :)

mrb cnm artık hepımzıde aynı sıkayetler varr.. bayramı atsakk bı hayırlısylaa

bende bayramı atlatmayı çok istiyorum. doktorumda bayramda il dışında olcak sanırım. geçen gün bayramda burda mısınız? dedim. inşallah dedi. başka doktora kalmak istemiyom.. daha bayram sonrası annem gelecek kadın alcaz ev için, dolaba börek, sarma vs koycaz. doğum sonrası için. hepsi yetişmeyecek herhalde (

inanmıyorum ya. bu kadar işi hangi enerji ve cesaret ile yapıyon. ben bunları yapsam kocam canıma okur herhalde. çamaşır bile astırmıyo bana. onun gelme saatine göre atıyom çamaşırları gelince asıyo..

hah işte benim gibi malak gibi yatan biri :))) bu tabiri bizde çok kullanırız :))
ayyy o hep var cnm yat yat bi hal oldum 9 ay
oğlum da benden beter tembelliğe alıştı

iştee benim gibi tembeller.. ben evde bi tek mutfak işi yapıyom vallahi. o da pek bi şey sayılmaz. eşim çoğu akşam iftara davetlere gidiyo. bizim burda iftar davetleri var sürekli bazıları eşli, bazıları eşsiz. bende çoğu gün kendime göre yemek yapıyom. başka da bi iş yapmyom vallahi. bu hareketsizlikle nasıl doğururum onu bilmiyom tabi.. :)))

1)sen yine iyisin bana göre canım..ben 68 le hamile kaldım şimdi 90 kg mımbenim 2. bebeğim. ilk oğlumda da bu kiloya çıkmıştım ama 3 ay içinde eski kiloma geri dönmüştüm. o yüzden pek takmıyorum. bebişim sağlıkla doğsunda ben kiloları veririm
2)çatlaklar biraz ırsi ve malesef ilk doğumumdan vardı zaten şimdi daha da arttı.
3)varisim yok allahtan
4)selülit olmazsa olmazım

Streptokok pozitif çıktı kızlar. Hazır hastanedeyken onun da tedavisine başladılar. Yalnız dünden beri yediğim erken dogum engelleyici serum carpinti yaptığından gece de dahil hic uyumadım. Bakalım kac gün uykusuz kalabiluyor insan:)

geçmiş olsun cnm aynı zamanda erken doğumu da mı tetikliomuş?

..

iyi fikir erkekler pek bi iş yapamıyo, yapsalar da bişeye benzemiyo, ben eşime yap demiyorum valla artık, çünkü o süpürdüğünde ertesi gün yerler hep yine toz oluyo, köşe bucağı süpürmüyo, ordakiler ertesi gün ortaya çıkıyo sen halılarını kaldır canım kaldır.

haklısın, biz daha evimizi temizleyemiyoz bi de tarla işi, ağaç kesme gibi işlerimiz olsaydı oooooo.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…