kızlarrrrrrrrrrrrrr pişik kremii ne aldınızzzzz bırde ben bıberon emzık almadım düşünmüorumdaa ????? alımmıkı???
bende olusan agrılar yatıncaa uzanınca hafıflıoo ama gercek dogum baslasaa hafıflemıyomus cnmm .. aksam bebegım kasıldı durduu oda uyumadı hıcc.. dr sık kasılırsan gell dogum basladı demekk demıstıı ıyıdee su nısan yada herhangı bısey olmadann gıdememmbıseyı bılmemmekte cok zormuss su bayramı bı atlatsak hayırlsıısylaa
bu arada halımızın dizaynı tamamlandı duvar kağıtlarımızın desenlerinin karışımından.. onu da ekliyim hemen ctesi gelicek halımız, kuzumun odasını tamamlanmış görüp öyle gidicem inşallah annemlerin yanına..
halımız:
Eki Görüntüle 490734
duvar kağıtlarımız:
Eki Görüntüle 490735
Eki Görüntüle 490736
Eki Görüntüle 490737
Eki Görüntüle 490738
bu arada anakucağımızı da almıştık geçenlerde kesinlikle tavsiye ederim (daha kullanmadık tabi ama inanılmaz rahat ve kullanışlı görünüyor benim yatasım geliyo içine valla :)
Eki Görüntüle 490739
Eki Görüntüle 490740
ay cnm senınn cok az kaldıı dr normalı beklıycez demıstı demı sanna :26:yok cnm 39. haftadayım ole beklemedeyiz.. daha erken ama gununde gelir inş gunu gecerse o zaman stres olurum sanırım
:18::18::18::18:
gelsın prensler prenseslerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr dökülünnnn bayram yapalım
Selam kızlar.. Bizim de bugün kontrolümüz vardı sabah gittik , oğluşum 2850 gr olmuş , boyu da 48.5 cmNst ye de girdim normal çıktı, bi sıkıntı yokmuş
Doktorum ,bebeğin kafasının biraz aşağıda olduğunu , doğumun yakın olabileceğini söyledi :26: Biraz heyecanlandık ama aslında sevindim deBebeğimi çok merak ediyorum ve bir an evvel , ama hayırlısıyla sağlıkla kucağıma almak için de sabırszlanıyorum Biz de dedik hazırız, doğum çantamız da hazır , onu bekliyoruz Benim kerata çok acayip yamultup duruyor karnımı bu ara , zaman zaman canımı yakıyor sizde durum nasıl?
Kızlar selam!... Bugün son kez işe geldim artık, aslında yarın son ama ben yarın doktor kontrolüm var diye izin de aldım. Saatler kaldı artık kızmla baş başa olacağız derken babamız telefon etti, 9 eylül hastanesinde acildeyim diye...(( özdileğin grafikeri ve o büyük afişlerin çıktığı büyük yazıcısına kocaman kkağıt rulosunu takarken elinin üzerine düşmüş ve avuç içinde çatlak olmuş, şimdi doktorda rapor alıyor...... ((((( moralim bozuldu... birlikte yatarız artık... arabayı sen kullanırsın artık diyor :))) doğuma nasıl gideceğiz bilmem artık, babam götürür büyük ihtimalle... umarım bir an önce iyileşir askıda olmalıymış kolu, yaklaşık 1 ay rapor verirmiş doktor, mağaza doktoru öyle demiş... allah beterinden korusun, bugün bir hayır yapacağız inşallah çoluk çocuğa dağıtacağız.. allah şifa versin içim sızım sızım sızlıyor birşeyim yok tamam diyor sürekli ben ağlamaklı konuşuyorum diye ..
Bende merak ettim, telefondan mesaj attım ama belki uyuyordur. cevap gelmedi henüz...
bu arada halımızın dizaynı tamamlandı duvar kağıtlarımızın desenlerinin karışımından.. onu da ekliyim hemen ctesi gelicek halımız, kuzumun odasını tamamlanmış görüp öyle gidicem inşallah annemlerin yanına..
halımız:
Eki Görüntüle 490734
duvar kağıtlarımız:
Eki Görüntüle 490735
Eki Görüntüle 490736
Eki Görüntüle 490737
Eki Görüntüle 490738
bu arada anakucağımızı da almıştık geçenlerde kesinlikle tavsiye ederim (daha kullanmadık tabi ama inanılmaz rahat ve kullanışlı görünüyor benim yatasım geliyo içine valla :)
Eki Görüntüle 490739
Eki Görüntüle 490740
ya kasılma bende de cok oluo ama nst de hiç sancım cıkmadı ... nişan herkeste gelmıomuş ablamın 2 çocugunda da sancıyla başlamış suyu da hast.de patlatmışlar en önemlisi suyun erken gelmemesi .. su gelince bebeğin suyu azaldı ddie normal doğum olmuo çoğu zaman (her zaman değil tabi) inş sancıyla anlıcaz doğumun basladığını nişanda kesin çözüm değil nişan gelince 2-3 gün içinde her zaman olabilir dıolar bilmemek ve belirsizlik ne kötü
yook bacım ben daha şunun şurasında 35. haftamı yeni devirdim çok abisi ablası var kızımıncadıcukkkkkkk sen dogur tatlım cok heveslıysenn
oooo seninde baya yaklaşmış canım eli kulağındadır bebişin aayyy ağrısız sızısız kolayca doğururuz inşyok cnm 39. haftadayım ole beklemedeyiz.. daha erken ama gununde gelir inş gunu gecerse o zaman stres olurum sanırım
:18::18::18::18:
hemen pırtlatalım mı kız
nşallahh teyzesi innnşallahhh...güle güle kullansın eylüllümüzzzz
ıı gunlerde kullanın ıns cnm cok guseller. anakucagından bızde alıcaktı annecım sagoldun chıccodan almıss.. ızmırden dogumda getırrıcek ınss..ama bu muzıklı sallanıo dıe bılıyorumm. cok gusell eylulumuzz sallanıcakmı sımdı bundaa
ewt cnm yaa.. su gelınce dogumu durduramılar demii.. benım catıya bakılmadı normal olucakmı olmucakmı bellı deıl sancıyla gıtmeden bakmıcakmıss.. bende gostermeye meraklı gıbı .. napım merak ıcındeyım normal olmucaksaaa sezeryaanı yapsın bıan once haksızmııyım
yook bacım ben daha şunun şurasında 35. haftamı yeni devirdim çok abisi ablası var kızımınbenim kızım sırasını bilir büyüklerinin önüne geçmez hadi hadi sizi bekliyoruz biz kızımla... bu arada faceden baktım canım senin çok sancın oluyomuş doğurcanmı kız yoksa
oooo seninde baya yaklaşmış canım eli kulağındadır bebişin aayyy ağrısız sızısız kolayca doğururuz inş
yooook canım hemen diilde sırayla pırtlataşlım işte yavaş yavaş tubanın açtığı yolda ilerleyelim
nşallahh teyzesi innnşallahhh...
inn
Şükriye valla sen cezalısın kızım.. bi kayboluyosun ortadan içimden diyorum noldu bu kıza doğurdumu bişey mi var.. kendinle ilgili panik atak yaptın kız beni!!!
cadıyı sallıcam valla her bana doğru gelişinde de yakalayıp tutup ısırıcam artık neresi denk gelirse(inşallah)
göğüslerim ve göğüs uşlarım çok acıyor kızlar. ilk hamile kaldığım zamanlardaki gibi. adet olacağım zamanlardaki gibi. bu acaba emzirirkende acıyacağının işareti midir??anlayamdım...
ay cnm senınn cok az kaldıı dr normalı beklıycez demıstı demı sanna :26:
slm kızlar ben geldım ılgınnıze tsk ederım.. dungece nefes alamadımm yataktaa döndümdurdum baktım olmuo kalktım.. 2 gecedır uykusuz kalıncaa sınır bastı benı .. bel agrım ve karnımınn ıcındee adet sancısı vardı butun gece gecmedı.. su anda yok. ayaga kalkkıncaa kasıgımaa agrı gırıoo yarın dr gıdıcemm bebek belkıde kanala yerlesmıtırr. bukadar agrım olduguna gore..allah hepmızee yardım etsınn son ay benı cok zorlladıgercekten.. belımın arkasınıı yastıklaa dolduruyorum anca oturabılıyorumm..yınede sukretmelıyımm .. sonlaraa kadar geldık ...
halımız:
Eki Görüntüle 490734
duvar kağıtlarımız:
Eki Görüntüle 490735
Eki Görüntüle 490736
Eki Görüntüle 490737
Eki Görüntüle 490738
Eki Görüntüle 490739
Eki Görüntüle 490740
uzun sure oturmakk hayal oldu cnm sırtımda bı suru yastıkk.. ama gecelerı baana ayrı bısey oluoo nefes darlıgı bell agrısı adet sancısı.. gunduz daha hafıff bende anlamadım dogursamdaa sızde bende rahatlasakk
halımız:
Eki Görüntüle 490734
duvar kağıtlarımız:
Eki Görüntüle 490735
Eki Görüntüle 490736
Eki Görüntüle 490737
Eki Görüntüle 490738
Eki Görüntüle 490739
Eki Görüntüle 490740
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?